Διαφημίσεις

Σκούπα αστυνομικών σε Έλληνες σαν να ήταν λαθρομετανάστες!

Γράφει ο …(( Λ ))..

Σοκ προκαλεί σε όλους τους Έλληνες, εν δυνάμει συλληφθέντες για αγγαρείες, η καταγγελία που έκανε Έλληνας πολίτης στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA στην εκπομπή του κ. Παυλόπουλου. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα σήμερα (Δευτέρα) το μεσημέρι, στην περιοχή της Βαρβακείου, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη άνευ λόγου 30 ατόμων, Ελλήνων πολιτών. Χωρίς να τους δώσουν καμία εξήγηση, σύμφωνα με την καταγγελία, οι 4 αστυνομικοί τους οδήγησαν σε βαν και στη συνέχεια τους μετέφεραν…στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών της Αμυγδαλέζας για μια «τυπική» εξακρίβωση στοιχείων!! Ναι καλά διαβάσατε, τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι είχαν ταυτότητες επάνω τους, τους οδήγησαν στην Αμυγδαλέζα για εξακρίβωση στοιχείων.

Το θέμα όμως δεν τελειώνει εδώ. Αφού οι Έλληνες μεταφέρθηκαν στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών, εκεί τους περίμενε άλλη μια έκπληξη. Αγγαρείες!! Ναι, ναι αγγαρείες. Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι έσυραν τους Έλληνες στο κέντρο κράτησης των λαθρομεταναστών, τους έβαλαν να καθαρίσουν τον χώρο στον οποίο διαβιούν οι λαθραίοι!! Τους ανάγκασαν να καθαρίσουν τις ακαθαρσίες που δημιουργούν οι παράνομα εισελθόντες στη χώρα, με το πρόσχημα ότι όποιος καθαρίσει θα φύγει πιο γρήγορα…!

Τα γεγονότα αυτά επιβεβαίωσε, κατά την διάρκεια της εκπομπής, με γραπτό μήνυμα προς τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο, Αξιωματικός ο οποίος υπηρετεί στην Αμυγδαλέζα…!

Και ερωτούμε, προσπαθώντας να συγκρατήσουμε την οργή μας…! Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα «κύριοι» να μετατρέπετε τους Έλληνες σε παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα, ανδρείκελα, να κάνετε «Σκούπα» σε Έλληνες πολίτες χωρίς κανέναν λόγω και να τους οδηγείτε σαν ζώα στο στρατόπεδο κράτησης των λαθρομεταναστών για να καθαρίσουν τον χώρο;

Αίσχος! Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ήδη ο Υπουργός και ο Αξιωματικός ο οποίος έδωσε τέτοια εντολή, ή γνώριζε και δεν εμπόδισε το γεγονός. Ότι και να κάνετε δεν θα τρομοκρατήσετε τους Έλληνες! Οι προδότες αργά ή γρήγορα θα πληρώσουν…!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Σοκ: Αστυνομικοί συνέλαβαν Έλληνες πολίτες και τους πήγαν στην Αμυγδαλέζα για να καθαρίσουν το στρατόπεδο των λαθρομεταναστών…”
  1. Τρεις εκδοχες παιζουν , η εχουν πληροφοριες πως οι Ελληνες επιτελους ξυπνησαν και προσπαθουν να τους σπασουν τον τσαμπουκα με τον πιο ανανδρο τροπο , η ειναι ετοιμοι και προσπαθουν να εξοργισουν και να δημιουργησουν εμφιλιοπολεμικο κλημα η μετρανε αντιδρασεις και αντανακλαστικα γενικοτερα . Οπως και να χει αν θαφτει απ τα καναλια ,δεν τους πετυχε , αν βουηξουν τα καναλια τοτε το σχεδιο προχωρει κανονικα . Α και σε οποιον θεωρησει το γεγονος "τυχαιο" , του ευχομαι να ειναι ο επομενος ,μπας και βαλουμε μυαλο .ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ .

  2. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;;;; ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ!!!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΠΩΣ Η ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!
    ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;;; ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΡΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΝΤΩΝΩΣ, ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΩΣ ΕΞΙΣΤΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, Ο ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!!! ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ!!! ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!

  3. Αδυνατό να το πιστέψω!!
    Τι άλλο να περιμένουμε γιά να κρεμάσουμε τους προδότες!!Σαμαρα δεντια τι λέτε βρε νούμερα!!

  4. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΓΙΟΥΡΓΙΑ !!!!

  5. οι 30 Έλληνες πρεζακηδες και οι 27 αλλοδαποί που προσήχθησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Αμυγδαλέζα το μόνο που έκαναν ήταν να καρδαμώσουν από τα σάντουιτς και τις πορτοκαλάδες και να κάνουν και τζάμπα εξετάσεις.Βέβαια την αριστερά την ενόχλησε κι αυτό και μέσω της άθλιας προπαγάνδας που κάνει μονίμως και υπερ των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πρέζα προσπαθεί με μυθεύματα να φτιάξει κατάστασεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek