Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:40 - 11/03/2015

ΣΟΚ!!!ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μια φρικιαστική υπόθεση ήρθε να αναδείξει για μια ακόμα φορά τα αίσχη διακινητών ανθρώπων που δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά στο ζεστό χρήμα.


Η παγκόσμια ζήτηση για μεταμόσχευση οργάνων οδήγησε συμμορία να βάλει λαθραία ένα αγόρια ηλικίας 12 με 15 ετών και μια 30χρονη γυναίκα στη Βρετανία προκειμένου να αφαιρέσουν τα όργανά τους και να τα πουλήσουν στη μαύρη αγορά.

Εκτιμάται ότι ξεκίνησαν το ταξίδι τους από την Αφρική ή την Ασία και διασώθηκαν από τις βρετανικές αρχές που υποπτεύτηκαν ότι έχουν πέσει θύματα trafficking.

Το πρώτο περιστατικό εμπορίου οργάνων στη Βρετανία αναφέρθηκε το 2011, ενώ το 2013 έβαλαν λαθραία στη χώρα ένα κοριτσάκι από τη Σομαλία για να πάρουν τα όργανά του και να τα πουλήσουν σε ασθενείς που χρειάζονταν απεγνωσμένα τη μεταμόσχευση. Οι δύο τελευταίες περιπτώσεις αποκαλύφθηκαν σε έκθεση της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος που συστάθηκε από την κυβέρνηση για την καταπολέμηση του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, περισσότερα από 7.000 νεφρά λαμβάνονται κάθε χρόνο παράνομα από συμμορίες σε όλο τον κόσμο.
Ενώ υπάρχει μαύρη αγορά και για άλλα όργανα (καρδιά, πνεύμονες, ήπαρ), τα νεφρά είναι τα πιο περιζήτητα όργανα, καθώς μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς σοβαρές παρενέργειες.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Οι Θεοί-Θεός σου στέλνει για κάποιό λόγο κάποια ελατώματτα….σε κάποιούς….και αντί να δέχεσαι στωικά την μοίρα που τους έλαχε και να μαθαίνουν από αυτό….που για κάποιο λόγο σε επέλεξε…..τότε αποφασίζεις να γίνεσαι χειρότερος..και να θέλεις το πρόβλημά σου να γίνει αλλούνου πρόβλημα…..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ""'ΥΒΡΙΣ"""

    • Έτσι είναι. Αυτοί που δέχονται να τους μεταμοσχεύσουν όργανα που δεν γνωρίζουν από που προέρχονται, αυτοί είναι που δίνουν την εντολή να αφαιρέσουν όργανα από ζωντανούς ανθρώπους και μάλιστα από μικρά παιδιά.
      Κάτσε και ψόφα. Που για να ζήσεις εσύ θα πεθάνει ένα μικρό παιδί, ή θα ψευτοζεί με ένα νεφρό. Άει στο διάολο πια για κωλόκοσμο που ζούμε.

  2. Ανώνυμος 03/11/2015 @ 5:21 ΜΜ

    τα περισσοτερα παιδια που εξαφανιζονται πανε φορτωτικη για θυσιες,,,

    ειχα διαβασει οτι ο μαυρος μαγος κροουλυ ετρωγε ενα μωρακι την μερα,γιαυτο πηγε μεχρι τα βαθια γεραματα,αυτο το σκατοπρεζονι….

    ενταξει παιζει μπαλα και το εμποριο οργανων αλλα τα περισσοτερα πανε κει που ξερουμε .
    μαχαιρι στο λαιμο και αιμοποσια απο αυτατα σκουπιδια του πλανητη….

    μασωνοι,σατανιστες,δρυιδιδες,αρχαιολατρες με ειδικοτητα στον κρονο,διονυσο και δεν ξερω ποιο αλλο απολιθωμα πιστευουν..και ολο το κακο συναπατημα που υπαρχει εκτος αυτων των ομαδων,που ειναι υποομαδες και δεν ξερω τι σκατα υπαρχει πισω απο αυτους

    ολα αυτα τα σκουπιδια ,παιζουν μπαλα με τα παιδια μας ,και ο κοσμος ασχολέιται με αλλα πραμματα
    η μαλλον τον βαζουν να ασχολειται….

    παρολο που ειμαι αντιθετος με το παπαδαριο και το εχω γραψει επανειλημμενα εδω ,πρεπει να παραδεχτω οτι ο χριστιανισμος ειναι ενα διανοητικο αλμα της ανθρωποτητας οσον αφορα τις θυσιες,,

    ειπαμε να τους κραζουμε αλλα τα καλα να τα λεμε,τουλαχιστον η ορθοδοξια,γιατους καθολικους και τους προτεσταντες,δεν ξερω αλλα και δεν βαζω το ζερι μου στην φωτια……

    φιλικα
    PANDAROS

    • τι δουλεία έχει ο Διόνυσος και οι αρχαιολάτρες με ανθρωποθυσίες?Οι αρχαίοι Έλληνες είναι οι πρώτοι που σταματησαν της ανθρωποθυσίες(μύθος Θησέα-μύθος Λυκάων κ.α.)Από τους αρχαίους Έλληνες έγινε ότι έγινε η Ορθοδοξία…αν εμείς δεν ήμασταν αυτό που είμαστε θα είμασταν σαν τους μορμόνους-εβραίους και όλα τα αλλα "ΓΚΑΒΑ ΒΑΡΕΤΑ" ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΑΙΑ.Αν είμαστε αυτό που είμαστε είναι διότι οι αρχαίοι….μας έκανα αυτό που είμαστε.Γιαυτό και η ορθοδοξλια δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες θρησκείες…..
      είναι ένας μουσουλμάνος σε ένα βενζηνλαδικο που βάζω βενζίνη …και μου είπε ότι του έχουμε αλλάξει μυαλά,δεν είναι ο ίδιος και βλέπει τους ΄΄αλους όταν πίγε σπίτι του το καλοκαίρι …..και δεν μπρούσε να συνενοηθει…ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ γαι αυτόν..μου λέει δεν ήθελα να κάτσω ούτε μια μέρα με τους δικούς μου ανθρώπους…ήθελα να γυρίσω…είστε απεστελμένοι του Θεού….αυτά είναι τα λόγια του..
      …………Να έχεις σεβασμό για τους αρχαίους!

  3. Ανώνυμος 03/11/2015 @ 5:39 ΜΜ

    Η λύση είναι απλή :
    Πλήρης απαγόρευση μεταμοσχεύσεων.

    Διακινητές, γιατροί και λήπτες παλούκωμα.

    Αυτά ……….

  4. Ανώνυμος 04/21/2015 @ 12:28 ΜΜ

    Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΘΥΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ–ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ—ΠΧ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ—-ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΓΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΓΕΦΥΡΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΩΡΑ—ΚΛΠ- Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΘΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ—-ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ—

    • -Μύθος ιφιγένειας,…ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΟΜΩΣ….ο Αγαμ΄μνωνας πήγε να κάνει την Θυσία ώστε να δώσει το στίγμα του και την αφοσίωση του προς ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ την Τρωική εκστρατεία…ώστε να δώσει το παράδειγμα στους υπόλοιπους Έλληνες ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩΣΕ ΔΗΛΆΔΗ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ…ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ…την πτώση της Τροίας.Μιλάμε για ΚΑΘΑΡΑ πολιτική πράξη και όχι θρησκευτική πράξη.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*