Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:27 - 31/03/2015

ΣΟΚ!!!Η ΑΘΗΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ 500 ΕΚΑΤ.ΚΑΙ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η εκποίηση του λιμανιού του Πειραιά σε ιδιώτες είναι μία από τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει η ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές μας στη διαδικασία που είναι σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων που δημοσιοποιεί το Dow Jones Newswire


Σε δημοσιονομικό επίπεδο ο στόχος είναι να μπουν στα ταμεία «τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ», κατά την ίδια πηγή, που παρέμεινε ανώνυμη.

Αντίστοιχη πληροφόρηση υπάρχει και για την εξέλιξη της υπόθεσης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, καθώς Έλληνες αξιωματούχοι φέρονται να έχουν ενημερώσει ότι θα προχωρήσει η παραχώρηση του δικαιώματος λειτουργίας σε ιδιώτες.

Προηγήθηκε χτες η δήλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη στο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, όπως την μετέδωσε το Reuters, ότι ηελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσει στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου που διαθέτει στον ΟΛΠ εντός των επόμενων εβδομάδων και η Cosco και οι άλλοι διεκδικητές «μπορούν να υποβάλουν μια πολύ ανταγωνιστική προσφορά».

Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός εβδομάδων αφότου υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση λόγω της αλλαγής της ελληνικής κυβέρνησης, πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος, σύμφωνα με το πρακτορείο Νέα Κίνα.

imerisia.gr

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 03/31/2015 @ 8:09 ΠΜ

    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΦΘΟΝΑ ΔΙΣΣ. ΣΤΗΝ EUROBANK ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΡΕΙΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ , ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΣΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ ΤΟ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ !!

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ !!

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΚΙΖΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΨΕΥΤΟ- ΝΤΑΗ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗ !!

    ΚΑΙ ΨΙΤ- ΤΣΙΠΡΑ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ : Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ !!
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. Ανώνυμος 03/31/2015 @ 8:58 ΠΜ

    ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !
    ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !
    ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΚΑΙ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

  3. Ανώνυμος 03/31/2015 @ 3:10 ΜΜ

    Aπο 100 ευρω ο καθε Αθηναιος το αγοραζουμε εμεις και το κανουμε οτι θελουμε……Ακουω προτασεις……

  4. Ανώνυμος 03/31/2015 @ 3:44 ΜΜ

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΒΑΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ-
    ΚΩΣΤΑΣ

  5. γιαννης λαρισα 03/31/2015 @ 6:26 ΜΜ

    τρομοκρατια του κολου που δεν μας λετε την πηγη και σκαστε επιτελους

  6. Ανώνυμος 03/31/2015 @ 8:54 ΜΜ

    ΚΟΥΙΖ! Ποιά είναι ή διαφορά μεταξύ αυτών τών συριζοπασόκων μέ τούς προηγούμενους πασοκονουδούλες?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*