Διαφημίσεις

Μεταλλικά ρινίσματα μέσα στα δημητριακά σας.

Δεν θα πιστεύεται πόσο μπορεί να βρείτε μέσα.

Τι δουλεια εχουν εκεί μέσα;Αργή δηλητηρίαση.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

24 σχόλια στο “Σοκαριστική αλήθεια για τα δημητριακά σας που δεν ξέρατε…”
  1. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΔΥΟ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ Ο Χ Ι Α Λ Λ Ο ΠΙΑ Τ Ε Ρ Μ Α!!!!!!!!

  2. Zούμε στο 2013 .. καιρός κάποια ''ζώα'' να μάθουνε και αγγλικά επιτέλους..
    greeklish στο facebook όμως όλοι ξέρουν να γράφουν…τι οξύμωρο… 😀

  3. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ . ΚΑΘΟΝΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΚΟΝ ΦΛΕΙΚΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΓΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ . ΤΡΑΧΑΝΑ ΡΕ ΖΩΑ . ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΥΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥΣ , ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΣΥΧΕΝΕΣΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ , ΤΡΑΧΑΝΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ .ΤΡΑΧΑΝΑ , ΟΧΙ ΚΟΛΑ , ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΚΑΙ ΦΛΕΙΚΣ . ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΕΙ ΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΤΕ ,ΓΚΙΟΥΜΙΑ .

  4. h glwssa dn tha ksexastei eksaitias twn gleeklish . ta greeklish dn vghkan gia na mhn kanoume orthografika lathoi , ennoeite pws kai sta greeklish prepei na grafoumai swsta . ta greeklish apla voleuoun perrissotero , to oti "theloun na ksexastei h ellhniki glwssa kai h grafh" einai apla ilithiothtes.

  5. βρε χαζοι που θελετε και μεταφραση ενω γραφετε σε greknglish…..αθλιοι…εδω ολοκληρο βιντεο που δειχνει ρινισματα σιδηρου μεσα στα κορν φλεικς….ρινισματα….ξερετε τι ειναι η να εξηγησουμε και αυτο..????σιδηρος…καρκινος….μεταλλο…που δε θα επρεπε να ειναι εκει….βρε αθλιε και σε στην αρχη ποια ειναι η μαλακια ??τι δε καταλαβες???

  6. 4.53 ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΦΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ . ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΡΩ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ . ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΩΣ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ . ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΕΝΗΤΣΑΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ? ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΟΓΛΩΣΣΑ . ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ greknglish πανε γονα…καποια στιγμη θα πρεπει να κανετε και πραξη αυτα που πρεσβευεται …απο λογια αλλο τιποτα .

  7. ανωνυμε 4.53 , ζωο εισαι και φαινεσαι , που θα πεις τον κοσμο ζωο επειδη δεν ξερει αγγλικα . Εσυ εκτος απο αγγλικα ποιες αλλες περγαμινες εχεις να μας επιδειξεις , γιατι αν κρινουμε απο τον τροπο που εκφραζεσαι , ενα λυκειο κι αυτο με μεσον .

  8. 4 Απριλίου 2013 – 9:58 μ.μ.
    Ως προς τα αγγλικά συμφωνώ και εγώ. Έχει παραγίνει το κακό με τα ξενόγλωσσα βίντεο και είμαι σίγουρος ότι είναι πολλοί που δεν τα βλέπουν για αυτό το λόγο. Αλλά και ολόκληρα κείμενα παραπομπές είναι στα αγγλικά και αυτό είναι πολύ κουραστικό … αν θέλει κάποιος να κάνει μια δουλειά ας την κάνει σωστά

  9. aftoi pou aparnoude tin Elliniki glosa giati nomizoun oti i agliki eine kaliteri
    eine pragmatika zoa
    prota apo ola i agliki glosa eine vasismeni stin Elliniki
    ke kathe hrono emploutizete me perisoteres Ellinikes lexeis
    autoi pou aparnoude tin Elliniki glosa eine poli hamilou epipedou anthropoi
    ego, o logos pou den grafo Ellinika eine giati den eime stin Ellada
    ke to allo i orthografia mou hriazete ligo doulia gia na erthi se metrio epipedo
    omologo oti i Elliniki glosa eine i pio spoudea ston planiti mas

  10. Τι λετε βρε παιδι μου . Δημητριακα ε ? Αυτα στα σοκουλακια ? Ετρωγε κι ο παππους τετοια , γι αυτο ξεπερασε τα 80 και παιζει ακομα δηλωτη στο καφενειο του χωριου ? Ρε αντε να χαθητε . Αηδια καταντησαμε πια . ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ 6.09 , ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ" ΑΕΡΑ , ΣΕ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ . ΤΡΑΧΑΝΑ ΡΕ , Τ ΑΚΟΥΤΕ ? ΑΓΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΧΑΝΑ . ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ .

  11. Τι τα θέλετα τα δημητριακά; Γιατί τα τρώτε έχετε καταλάβει; ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ!
    φάτε 2 φορές την εβδομάδα όσπρια, καταργείστε τα πολλά ζυμαρικά και τρώτε ρύζι (αν μπορείτε ανεπεξέργαστο) ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ!

    Τη Βρώμη τι την τρώτε σαν τα γουρούνια; Εγώ από μικρή γνώριζα ότι οι άνθρωποι τρώνε όσπρια και τα ζώα (άλογα, γουρούνια, κ.λ.π.) βρώμη και κριθάρι ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ξυπνήστε!!!

  12. 2.51 εχεις απολυτο δικιο . ο τραχανας ειναι μια πληρης τροφη που σαν βαση εχει το σπασμενο σιταρι . Δεν ειναι τυχαιο που ειναι η αρχαιοτερη τροφη-με μικρες παραλαγες , ολοκληρης της Μεσογειου . Ταιζουν τα παιδια τους ολες αυτες τις αηδιες και μετα αναρωτιουντε γιατι ειναι συνεχεια αρρωστα . οπου βλεπεις φτηνη και ευκολη τροφη , ξερεις πλεον πως ειναι και ακαταλληλη .

  13. Αυτά ειναι μαλακίες… η βρώμη και το κριθάρι είναι ζωοτροφή? Πάνε πέστο αυτό στους κρητικούς που το παξιμάδι τους είναι απο κριθάρι ( και όλοι ξέρουμε οτι η παραδοσιακή κρητική διατροφή ειναι απο τισ καλύτερεσ διεθνώς) το γεγονός ότι όταν εισουν μικρή οι άνθρωποι δεν γνώριζαν και θεωρούσαν ότι το ακριβότερο σημαίνει καλύτερο και το ασπρο αλεύρι πολυτελείας θεωρούταν το καλύτερο δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερο για παράδειγμα απο το ολικής και σαφώς όχι απο το κριθάρι.Αλλά αν τηέλει κάποιος να φάει δημιτριακά ας πάρει απλά νιφάδες Βρώμης ή βρώμη σε σπόρους και ας την τσακίσει μόνος του – όχι τις αμερικάνικες χαζομάρες με τα χίλια έχτρα όπως ζάχαρη κτλ … και αν θέλει λίγη γλύκα ας ρίξει μέσα μισή χούφτα κορινθιακή σταφίδα ή μια κουταλιά μέλι. Ή ας βράσει σιτάρι ( όπως για τα κόλυβα όπου μπορεί να πιεί και το ζωμό) κτλ αλλά χςρίς ζάχαρες κτλ. Και ναί κόωτε λίγο το κρέας . Γνωρίζετε ότι εκτός απο την μεσογειακή Ελληνική διατροφή ( κρητικό μοντέλο) η άλλη που λέγεται ότι προσδίδει μακροζωία είναι η ιαπωνική; Και επειδή επρόκειτο για νησιά με περιορισμό εδαφών -και ως γνωστόν η κτηνοτροφία είναι ακριβότερη αναλογικά απο την γεωργία,αλλά και λόγο Βουδισμού που επέβαλε την φυτοφαγία- στις περισσότερες συνταγές τισ κουζίνας τους όταν δεν προκειται για θαλασσινά και ψάρι όταν μαγειρέυουν για 4 πιάτα βάζουν 250 γρ κρέας συνολικά; Το υπόλοιπο είναι λαχανικά και όσπρια και κηπευτικά (και ρύζι ή δημητριακά ( τα οποία καταπροτίμηση γίνονται απο φαγόπυρο για να εξισταθμίζουν τις ελλείψεις του ρυζιού σε βιταμίνες συμπλέγματος Β). Μάθαμε οι Έλληνες τελευταία τόσο πολυ στο κρέας που και το περισσότερο φαγητό του δρόμου είναι κρέας ( άντε και κανα τοστ η πιτσα).

  14. Τρώμε κρέας αλόγου (αλόγων που πέθαναν από γειρατιά,υπερβολικές δόσεις αναβολικών ή οτιδήποτε άλλο και μέχρι το θάνατό τους εμβολιαζόντουσαν με ορμόνες),χημικα κατεψυγμένα μείγματα κρέατος από τα χειρότερα μέρη του ζώου στην καλύτερη (οπλές,δόντια,νύχια,χόνδρους και ότι άλλο δεν τρώγεται ακατέργαστο) με προσμίξεις χημικών γεύσης (Goody's,McDonald's κτλ),κοτόπουλα χωρίς κεφάλι και πόδια (βλέπε KFC),πίνουμε χυμούς με βάση το νερό και προσμίξεις χημικών (χρωμάτων,ζάχαρης και γεύσης) οι οποίοι έρχονται σε παγοκολόνες από μεγαλοεταιρείες της Κίνας,τρώμε ψάρια γεμάτα ορμόνες (από προσωπική εμπειρία ως ιχθυολόγος,χτυπάμε ενέσεις στα ψάρια παραγωγής με σκοπό να είναι όλος πλυθησμός έτοιμος προς αναπαραγωγή τη χρονική στιγμή που χρειάζεται),έχουμε κάνει 2η φύση μας τον φραπέ (παραγωγή που χρησιμοποιεί τα άχρηστα μέρη των καρπών του καφεόδεντρου για την παραγωγή του φραπέ),τρώμε γεννετικά τροποποιημένα τρόφιμα και σοκολάτες,υπερβολικές δόσεις φυτοφαρμάκων σε φρούτα και λαχανικά,κάνουμε εμβόλια "γρίπης" (πχ Η1Ν1)…Δε θα επεκταθώ περαιτέρω,αλλά θέλω να σκεφτούμε όλοι κάτι καλά.Ξέρετε,έχουμε όλοι οι άνθρωποι κάτι μέσα μας που λέγεται DNA.Το DNA καταγράφει τον τρόπο ζωής μας ανά τα χρόνια και όχι μόνο βοηθάει το σώμα μας,όσο γίνεται,να ανταπεξέλθει στις συνθήκες ζωής που του επιβάλλονται,αλλά η καταγραφή περνάει ως "εμπειρία" και στην επόμενη γενιά ώστε να ανταπεξέλθει πιο εύκολα στις συνθήκες διαβίωσης και επιβίωσης και να εξελιχθεί.Πάρτε για παράδειγμα τη χρόνια δόση ενός φαρμάκου σε κάποιον.Τον πρώτο καιρό χρειάζεται μικρές δόσεις που επιφέρουν μεγάλα αποτελέσματα.Αργότερα όμως το άτομο αυτό θα χρειαστεί μεγαλύτερες δόσεις γιατί λέμε ότι "το σώμα του συνήθισε στο φάρμακο".Αυτό σημαίνει πως το DNA έχει καταγράψει την ουσία που εισέρχεται στο σώμα και βλέποντας ότι η ουσία υπάρχει σε πλεόνασμα,δίνει σήμα στον εγκέφαλο να παράγει λιγότερη.Αυτό είναι μια μορφή εξέλιξης,κακής μεν,αλλά εξέλιξης.Αναλογιστείτε λοιπόν τι δίνουμε στο σώμα μας να διαβάσει κάθε φορά που αγοράζουμε το οτιδήποτε και τι επιπτώσεις θα υπάρξουν για το νεογέννητο παιδί μας στο μέλλον.Δεν θέλω να το παίξω κάποιος,ούτε να επιρρεάσω κανέναν,παραμόνο εκφράζω την απορρία μου δημόσια..Τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτό?
    Υ.Γ. Συγνώμη για το κουραστικό post

  15. 6 Απριλίου 2013 – 4:32 μ.μ.

    Βρώμη να φας εσύ και η Ζυγούλη που τη διαφημίζει καθως και τα αμερικανάκια που τα ταϊζουν με δαύτη από μωρά (το γνωστό quaqer)…. είναι γουρουνοτροφή και αυτό δεν αλλάζει επειδή σ' αρέσουν εσένα…. ότι έχει και κάποιες βιταμίνες ειναι άλλο θέμα, ότι τρώνε τα ζώα έχει βιταμίνες
    Εγώ που τα σιχαίνομαι τα δημητριακά γιατί μόλις ανακατευτούν με το γάλα γίνονται σαν εμετός δεν τα έβαλα στο στόμα μου ποτέ και κέρδισα από αυτό.
    Ο λαός μας ΔΕΝ έχει ανάγκη γιατί ήξερε να μαγειρεύει και να τρώει τα όσπρια και τα λαχανικά με χίλιους τρόπους, ήξερε το πλιγούρι και το τραχανά (που γράφει και ο άλλος παραπάνω) που είναι αξίες διατροφικές ανεκτίμητες!
    Εσύ έχεις φάει ποτέ πλιγούρι;

    Ξέρεις ότι το καλύτερο διατροφικά πρωϊνό από όλα όσα γνωρίζεις είναι ντομάτα, ψωμί, φέτα και ελιές; όχι γιατί εσύ τρως βρώμη

  16. 7.46 ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙς ΤΙ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΓΑΝΑΔΑ . ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΙ ΕΛΙΕς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ . ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΤΡΑΧΑΝΑΣ…ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ . ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΑΓΙΑ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΩΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΕΤΑ . ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ,ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΟ. ΝΟΜΟΣ .

  17. οταν μεταφερονται με τα καραβια, μεταφερονται χυμα χωρις συσκευασια.το πιο πιθανο ειναι να προερχονται απο κει.ρωτηστε καποιον ναυτικο.το καραβι που μεταφερει σιδερο καθαριζεται και μεταφερει δημητριακα οπως προειπα.

  18. Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ,ΨΕΚΑΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΝΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΖΟΥΜΕ ΗΔΗ ΜΕΣ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΣΙΑ!
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ?
    ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ?
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΖΟΥΜΕ, ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ!

  19. Μαγκες το δοκίμασα με κοκοποπς και ένα δυνατό μαγνήτη που έχω απο σκληρό δίσκο και όντως ισχύει.Αργότερα θα κάνω και το άλλο με το μπλέντερ.
    Πόσο ζώο είμαι ρε μου λέτε?Δίνω και στο βαφτηστήρι μου να τρώει ο μ!@$κας?

    Κοπρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek