Σνόουντεν: Ξεκίνησε η εκκαθάριση εκείνων που έτρεφαν επί πολλά χρόνια. Το State Department δεν θα σταματήσει στον Νεμτσόφ, θα συνεχίσει

«Η δολοφονία του ηγέτη της φιλελεύθερης αντιπολίτευσης, Μπόρις Νεμτσόφ είναι μια προσπάθεια δημιουργίας «Μαϊντάν» στη Ρωσία»

Ύστερα από τη δολοφονία του Μπόρις Νεμτσόφ, ο πρώην συνεργάτης των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Έντουαρντ Σνόουντεν, έγραψε σε κοινωνικό δίκτυο:

«Ξεκίνησε η εκκαθάριση εκείνων που έτρεφαν επί πολλά χρόνια. Δεν χρειάζονται, πια, εκείνοι που δεν μπορούν να εκπληρώσουν τα σχέδιά τους και που γνωρίζουν τα μυστικά τους. Το State Department δεν θα σταματήσει στον Νεμτσόφ, θα συνεχίσει».

Είναι ενδεικτικό ότι οι ΗΠΑ, κυριολεκτικά λίγα μόνο λεπτά μετά τη δολοφονία του Μπόρις Νεμτσόφ, αντέδρασε στο έγκλημα.

Παράλληλα, μήνυμα έστειλε και ο πρόεδρος της Τσετσενίας:

«Ενδιαφέρονται μόνο για τις δυνάμεις που προκαλούν ένταση και έχουν επιλέξει αυτό το ύπουλο βήμα. Οι διοργανωτές ήλπιζαν ότι όλος ο κόσμος θα κατηγορήσει για τη στυγνή δολοφονία την ηγεσία της Ρωσίας και θα ξεκινήσει ένα μαζικό κύμα διαδηλώσεων.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Δύση με όλους τους δυνατούς τρόπους προσπαθεί να προκαλέσει εσωτερική σύγκρουση στη Ρωσία», τόνισε ο Καντίροφ λέγοντας στη συνέχεια:

«Βοηθούν αυτούς που αποκαλούνται φίλοι των ΗΠΑ και της Ευρώπης και στη συνέχεια γίνονται θύματα για να κατηγορήσουν την πολιτική ηγεσία της χώρας. Τέτοια παραδείγματα είναι πολλά. Αυτή είναι η πρακτική τους».

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Μπόρις Νεμτσόφ, πυροβολήθηκε στη μεγάλη γέφυρα της Μόσχας, κοντά στο Κρεμλίνο από δολοφόνους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Ο τόπος και χρόνος δεν ήταν τυχαίος.

Η επιτροπή έρευνας που έχει αναλάβει την υπόθεση διατύπωσε την άποψη ότι οι εκτελεστές γνώριζαν τις κινήσεις και τις συνήθειες του δολοφονηθέντος πολιτικού.

ΠΗΓΗ

Loading...

One thought on “Σνόουντεν: Ξεκίνησε η εκκαθάριση εκείνων που έτρεφαν επί πολλά χρόνια. Το State Department δεν θα σταματήσει στον Νεμτσόφ, θα συνεχίσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *