Διαφημίσεις

Είμαι της γνώμης ότι εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει μία συνολική αποσιώπηση των ειδήσεων που αφορούν τον Planet X ή Nibiru και η οποία συνεχίζεται. Βίντεο που δείχνουν τον Nibiru , στη συνέχεια εξαφανίζονται. Ορισμένα ειδησεογραφικά blogs και κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook συμπεριφέρονται παράξενα όταν προσπαθούμε να γράψουμε για τον Nibiru.

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα στα μέσα ενημέρωσης άλλων χωρών, αλλά πραγματικά ελάχιστες αναφορές στις ΗΠΑ. Βρήκα κάτι σήμερα από το Yahoo Answers και τι είναι αυτό;

Τι συνέβη στον πλανήτη Χ (Nibiru);
Πάρα πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες, παρατηρητές ακόμη και η NASA προέβλεψε έναν πλανήτη (Nibiru-planet X) ο οποίος θα έρθει κοντά στη γη, το 2003, στη συνέχεια το 2012 και θα προκαλέσει παγκόσμια καταστροφή και τώρα ο Gordon James Gianninoto λέει ότι θα περάσει τον Αύγουστο του 2013.

Πού είναι τώρα;
Υπάρχουν κάποιοι που να γνωρίζουν πραγματικά πως έχουν τα γεγονότα σχετικά με αυτό; Έχω ερευνήσει και το μόνο που βρίσκω είναι παλιές αποσπάσεις.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Σημάδια Ότι Ο Nibiru Πλησιάζει Γρήγορα Τη Γη;!”
  1. διαφωνω οριζοντιως και καθέτως.
    αν αυτα που περιγραφει γινοται στην γη, το φεγγαρι θα επρεπε να κανει τουμπες και οι καταιγιδες στον (αεριο κατα βαση) Δια να κανουν παρτυ. Κατι που δεν εχει παρατηρηθει. Ο Ηλιος ουτως η αλλως βρισκεται στα ησυχά του και ΟΧΙ σε έξαρση.

  2. AYTO ειναι Συνομωσιολογια…μην ανεβαζετε αμερικανικες π@π@ριες που αποπροσανατολιζουν απο τις πραγματικες κινησεις τους. Πολυ καθυστερηση βρε παιδι μου αυτος ο…Νιμπιρου!!!!

  3. Εδώ ήρθε το ΔΝΤ η Μέρκελ και μας κυβέρνησαν τόσοι και τόσοι επικίνδυνοι λες να μας τρομάζει ο Νιμπιρού…..

  4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ BLUEBEAN PROJECT ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΝΙΒΙΡΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΔΕΣ.

  5. Πλανητης θα περασει απο την γη τι ανεκδοτο
    και αυτο?
    Για ποσο χαζους μας περναν αντε να
    ηταν μετεωρίτης παει και ερχεται
    Τι ζωα ειναι αυτοι στη ΝΑΣΑ
    ουτε τα βασικα δεν ξερουν
    μου φαινεται..

  6. οι βλακες που στελνουν στη βουλη τον σαμαρα, τον αδωνη και τον κασιδιαρη, πιστευουν σε βλακειες. Εναι εκατομυρια βλακες. Πολυ βλακεια ρε φιλε…

  7. Πόσα καραγκιοζιλίκια θα ακούσουμε ακόμα από γελοίους
    ψευτο-επιστήμονες.
    Δεν υπάρχει το γνώθι σαυτόν ούτε τσίπα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek