Διαφημίσεις

Σε αυτή την μάχη την υποχθόνια έστησαν ενα πεδίο που εσύ ο ίδιος είσαι ο εχθρός σου ! Το έκαναν για ένα μόνο λόγο …σε φοβουνται! Αν τολμούσαν να σε αντιμετωπίσουν οπουδήποτε αλλού γνώριζαν ότι θα έχαναν! Για αυτό και το οργάνωσαν χιλιάδες χρόνια,..αυτή η εκδίκηση είναι τόσο παλιά όσο και τα αρχέτυπα πλοκάμια στο μυαλό σου! Σκέφθηκαν λοιπόν ότι αν κατάφερναν να έχουν εσένα σαν αντίπαλο του εαυτου σου τότε είχαν πολλές ελπίδες να σε κερδίσουν!

Σκέψου Έλληνα …τι “Γράμματα” μαθαίνεις εδώ και εκαντοταετιες? Ποιες είναι οι πεποιθήσεις σου? Ποιος σου της έδωσε? Ποιου το σύστημα υπηρετείς?

Μέσα στο dna σου πέρασαν εντολές και σκέψεις -πεποιθήσεις-συνήθειες -αποφάσεις τέτοιες που σε έκαναν να νομίζεις ότι εσύ είσαι αυτός που της κατέχει …. Η σκέψη η πεποίθηση γίνεται πράξη γίνεται μέλλον!

Φοβήθηκαν την ικανότητα δημιουργίας που γνωρίζουν ότι έχεις ,και δεν εννοώ το εφευρετικό σου μυαλό ….εννοώ απόλυτα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ! Φοβήθηκαν την θεϊκή σου σπίθα , αυτή που όταν πρέπει ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ νεα πραγματικότητα!

Δεν μπορείς να το δεχτείς το γνωρίζω αν μπορούσες δεν θα τα είχαν καταφέρει! Αν όμως δώσεις μια ευκαιρία , αν δώσεις στην αμφισβήτηση άλλη μια ..υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να δεις μέσα απο την χαραμάδα που άφησαν αναγκαστικά ανοικτή! Μην γαντζώνεσαι άλλο στην ιστορία , ποτέ δεν ξέρεις τι πραγματικά υπάρχει εκεί ,αν υπάρχει για καλό η για κακό! Μην συνεχίζεις την αμέριστη εμπιστοσύνη στα αρχέτυπα και στις ταμπέλες που οργανώσεις , ιερατεία και γραμμές αίματος σε εκπαίδευσαν ώστε να σε κρατήσουν στο σκοτάδι! Αν όλα ήταν καλά και σωστά από όλα όσα μας έμαθαν να πιστεύουμε δεν νομίζεις ότι αυτός ο σκατοπολιτισμος λογικά θα έπρεπε να είναι καλύτερος? Δεν βλέπεις ότι αν όλα όσα σου είπαν είναι αλήθεια τότε θα έπρεπε να μην υπάρχει τόσο παραλογια και δυσαρμονία στην Ζωή?

Σου αποκρύφτηκαν τα σημαντικά για να μπορέσεις να γίνεις ο τέλειος καταναλωτής ,ο τίμιος ιδιώτης !!

Υπάρχουν αστείρευτα μυστικά και αξίες που δεν θέλουν να δεις ! Υπάρχουν παμμέγιστα ιδανικά και δυνάμεις που δεν θέλουν να γνωρίσεις! Όλα όσα είναι έξω από σένα είναι ένα όνειρο και θα ξυπνήσεις από αυτό το όνειρο όταν κοιτάξεις μέσα!

Θα ήθελα να μπορούσα να σε κάνω να με εμπιστευτείς , να σε κάνω να με πιστέψεις και να με ακολουθήσεις αλλά γνωρίζω ότι μιλώντας σου σε αυτό το πεδίο δεν θα τα καταφέρω! Δεν είμαι τηλεοπτικός μαϊντανός δεν θα με άφηναν ούτε στα τρία χιλιόμετρα να πλησιάσω το όπλο τους!

Δεν κηδεμονεύομαι παρα μόνο από την Ζωή , έτσι λοιπόν ποτέ δεν πρόκειται να με ακούσεις όσο δυνατά χρειάζεται!

Στέρησε τους την προσοχή σου , στέρησε τους τις ανάγκες σου ,στέρησε τους τα ζωγραφιστά χαρτάκια τους ,στέρησε τους τα συναισθήματα σου, στέρησε τους την νοημοσύνη σου ,στέρησε τους την ενέργεια σου ,στέρησε τους την ευκολία τους ,στέρησε τους την καλολαδωμενη μηχανή και σπασε σαν γρανάζι μέσα της ,….με ενα μόνο στόχο να χαρίσεις όλα αυτά που τους στερησες στους σύμμαχους σου ,στους συνανθρώπους σου!

Σκέψου έξυπνα , έχουμε να κάνουμε με ένα πόλεμο που γίνεται στο πεδίο της ενέργειας , στο πεδίο του πνεύματος , στο πεδίο τον μορφογενετικών πεδίων ΑΛΛΑ εξελίσσεται στο πεδίο το κοινωνικό!! Σαν κουνούπια ρουφάνε ενέργεια εδώ για να νικήσουν ΕΚΕΙ! Αν νικήσουν ΕΚΕΙ πίστεψε με το να χάσεις το σπίτι σου η την εταιρία σου θα μοιάζει μπροστά στην ήττα ΕΚΕΙ σαν ένας πυρετουλης με δέκατα!

Έχεις χαρίσει με σύμβαση το χρόνο σου ζητώντας για αντάλλαγμα ζωγραφιστά χαρτάκια ,ελπίζω να κατανοεις πια ότι ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ μιας και δεν έβαλες ΡΗΤΡΑ ότι αν τα χαρτάκια χάσουν την άξια τους εσύ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ θα μειώσεις τον ΧΡΟΝΟ σύμβασης σου!.

Όσο αυτό συνεχίζεται θα είσαι σε αυτό το πεδίο απασχολούμενος και με μόνιμη αφαίμαξη ενέργειας ώστε να είσαι αδύναμος στον πραγματικό πόλεμο στα άλλα πεδία!

Πρόσεχε , έκανες σύμβαση για το χρόνο σου ….δηλώνοντας ότι θα προσφέρεις τα ΤΑΛΕΝΤΑ σου …όποια ΤΑΛΕΝΤΑ και αν ΕΠΕΙΣΕΣ ότι έχεις ! Ποτέ όμως δεν υπόγραψες για το ακαιρεο του κάθε δευτερόλεπτου σου! Ποτέ δεν υπόγραψες ότι θα είσαι 100% απόλυτα μέσα σε αυτόν το χρόνο ΕΣΥ!

Τίποτα δεν παραμένει αμετάβλητο στο σύμπαν! Τα παντα αλλάζουν και τίποτα δεν διαρκεί ούτε η ΝΙΚΗ ούτε η ΗΤΤΑ !

ΕΣΥ δεν είσαι ένα ΕΣΥ! ΕΣΥ είσαι ότι σε έπεισαν να είσαι ΕΣΥ! Μα ο πραγματικός ΕΣΥ κοιμάται σε ένα άλλο πεδίο και προσπαθώ να σε ΞΥΠΝΗΣΩ!

Όταν δηλώνεις εγώ ΕΙΜΑΙ το ΜΟΝΟ που κάνεις είναι να επαναπρογραματιζεις τον εγκέφαλο σου να ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ότι μπορεί να ΕΙΝΑΙ όλα όσα είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ από αυτό που σε εκπαίδευσε αυτό το πεδίο να ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ!

Παράδειγμα για να κατανοήσουμε, αν πω ΕΙΜΑΙ Παναθηναϊκός απαγορεύω να ΕΙΜΑΙ Ολυμπιακός!

Ποιος με έκανε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ? Σίγουρα το αποφάσισα ΕΓΩ? Υπάρχει λόγος που είμαι ΚΑΤΙ? Δεν είναι καλύτερο να είμαι και το ΕΝΑ και το ΑΛΛΟ? Ποιον εξυπηρετεί να ΕΙΜΑΙ κάτι το οποίο προσδιορίζει ΧΩΡΟ ,ΧΡΩΜΑ , ΘΕΣΗ ,ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ? Ποιος χρειάζεται να με έχει βάλει σε τέτοιες κατηγοριες αν όχι ο εχθρός μου?

Με ποιον καλύτερο τρόπο θα εδινα στον εχθρό μου τις πληροφορίες και τις ανάλογες λαβές να με χρησιμοποιήσει σαν πιόνι ? Μα μόνο αν ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ!

Αν όμως αντι για ΚΑΤΙ …..να αποφασίσω να ΕΙΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ η να ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ? …Ποιος θα μπορέσει ποτέ να με χρησιμοποιήσει?…Όπου και αν είμαι , όποιος και αν είμαι …είμαι απροσδιόριστος ,αόρατος , πολεμιστής , επικίνδυνος,ΑΒΑΤΑΡ ,ΜΕΣΣΊΑΣ ,ΧΡΙΣΤΌΣ ,ΒΟΎΔΑΣ ,ΗΛΙΟΣ ,ΑΕΡΑΣ!

Όσο σου μιλάω ταΐζω το πεδίο με νέα πληροφορία , χρειαζόμαστε αναγκαστικά την επικοινωνία άλλα πρέπει να γίνεται με μέτρο , δεν πρέπει να κάνουμε πανέξυπνο τον κυρίαρχο αυτού του πεδίου …μπορούμε να του πούμε του κυκλωπα …ότι του το κανε ο ΚΑΝΕΝΑΣ !!

Μπορούμε να πούμε ταυτόχρονα στις δρακογενειες οτι ΕΓΩ ΕΙΜΙ …. Σκέψου αδελφέ μου γιατί χωρίς εσένα εκεί ΠΕΡΑ δεν υπάρχει λόγος άλλης μάχης!

Η πίστη σου μετακινεί πράγματι βουνά , φρόντισε να την κατευθυνεις σε σωστά σημεία !

Μην μπερδευθειτε από τα λεγόμενα μου και το λέγω αυτό στα ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ, με πολυεπίπεδες πυραμίδες πίστης και ιεραρχίας , μην φοβάστε κανείς δεν θέλει να στερήσει από το οικοδόμημα σας ούτε την γκλαμουρια του πρωταγωνιστή ούτε τα πρωτεία της θυσίας!

Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ,,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ..ΠΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!

STRANGER…Ποιος αραγε θα μπορουσε να ζησει μια ζωη με το να ειναι παντα μονο ο ΕΑΥΤΟΣ του !



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

124 σχόλια στο “Σε έχουν περικυκλώσει Έλληνα!…ΕΓΩ ΕΙΜΙ !”
  1. Ουαου !!!! Αποκαλυφθηκες σημερα!!!! Τριτη παραγραφο απο το τελος ..τοσο μισος για τον χριστιανισμο;;;

  2. ΧΙΛΙΑΔΕς ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΩΩ ΤΣΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕς ΜΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΜΙΑΝ ΥΠΟΜΟΝΗ
    ΤΗ ΝΙΕΧΟΥΝΕ ΟΜΩς ΕΕΕΕ;;;;;;;!!!!!

  3. στρεινζτερ αν δεν υπηρχε ΘΕΟΣ δεν θα υπηρχαμε..ξανασκεψου αυτα που λες..και δεν το λεω θεουσικα.

  4. λοιπον κ.παραξενε να πας να αναπαραχθεις!!!τωρα 3 βραδυα την εβγαλα σε σκηνη περιμενοντας σεισμους λοιμους και καταποντισμους!!!!!!!!!!!!λοιποον που ειναι βρεει οι μεγασοισμοι με ημερομηνιες συν πλην μια μερα;;;;
    τζαμπα εκανε εγω καμπινγκ στον ακαλυπτο της πολυκατοικιας μου;;;;;;;!!!!!!και οχι τιποτα ,αλλα εβαλα και αλλους στο κολπο και τωρα με δουλεουνε και οι πετρες στη γειτονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν με φτανανε βρεει τα τοσα βασανα του φορολογουμενου ,εχω τωρα και μια συνοικια να με δουλευει!!!!!!!!!!11

  5. τα χαλας εδω..ο Ιησους δεν ειναι ταμπελα..σταυρωθηκε για ολο το κοσμο..οι αλλοι τα αλλαξαν..και ηταν και Ελληνας Γαλιλαιος..αυτα τα τα κανει ο διαολος και μας φερνει σε σημειο να μην εχουμε πιστη και τα τσιρακια του σιωνισμου παραπλανουν..ακουμε πιστα τις προφητειες της Ορθοδοξιας μας δηλαδη ΟΡΘΗ ΔΟΞΑΣΙΑ!

  6. Συμφωνώ μαζί σου Stranger, αλλά ο κοινός νεοελληνικός εγκέφαλος δεν είναι φτιαγμένος για τέτοια νοήματα. Είναι ένας αυνανιζόμενος εγκέφαλος, τυφλωμένος από εγωκεντρισμό, αλαζονεία, μικροπρέπεια, φιλαρχία και άνευ ηθών και αξιών πλην λίγων εξαιρέσεων. Ωραία τα λες, αλλά λίγοι τα πιάνουν. Οι πολλοί αυνανίζονται πιάνοντας τα… τέτοια τους!!

  7. ειμαστε ο μονος λαος που το ο θεος μας δεν εχει ονομα. δε λεγεται αλλαχ,βουδας κλπ. ειχε παραβολικες εκφανσεις κ μορφες στην αρχαια ελλαδα ωστε να υπηρχε αυθυποβολη στον ιδιο τους τον εαυτο!! μεγαλειωδες αν το σκεφτει κανεις!! εφτιαχναν μονοι τους την πραγματικοτητα τους κ προσεφεραν πραγματα στην εκαστοτε εκφανση του καθε "θεου" ωστε να γινει αυτο που ηθελαν. στην ουσια αυθυπεβαλαν τους εαυτους τους διαμορφωνοντας την πραγματικοτητα τους!! ειτε για καλο ειτε για κακο. αυτο επαφειεται στον καθε ανθρωπο κ στην πιστη κ την θεληση του να γινει κατι. αυτος που μας εδωσε αυτο το χαρισμα,αυτο το χρισμα, ειναι σαφως ο ενας κ μοναδικος ελληνικος θεος ο οποιος ειχε διαφορετικες μορφες αναλογα με την περιοδο "ζωης" του. ο ορθοδοξος θεος ειναι ο ιδιος θεος με τις εκφανσεις των ολυμπιων μονο που αντι για να υπαρχει ξεχωριστος θεος για καθε πραγμα, υπαρχει ενας για ολα. ο θεος ειναι μια πραγματικοτητα αναποφευκτη καθως τον θεο τον δημιουργουμε εμεις με τις σκεψεις μας κ με της πραξης κοινης λογικης κ αγαπης. εχει σωστο σκεπτικο ο στραν-γιος απλα καποιοι ανθρωποι δεν εχουν σωστη αντιληψη κ συνειδητοποιηση λογω της λαθος πληροφορησης. θελει σκεψη κ συνειδητοποιηση κ μετα διαδωση μεσω μαθησης κ παιδειας! αυτα…

  8. Μην ξεχνάς Ποιός είναι ο 'Πρωταγωνιστής' που λες.. Πρώτα απο το 'Μαγαζάκι' του θα ξεχωρίσει την ήρα απο το στάρι! Όσο για τον Έλλην μπορεί να ξέχασε καταγωγή και ιστορία, η μαγιά όμως απο την οποία είναι φτιαγμένος λέει << ο ΚΑΝΕΝΑΣ το έκανε>> και <>

  9. Προσέχειν τοις εχθροίς· πρώτοι γαρ των αμαρτημάτων αισθάνονται.

    Να προσέχεις αυτά που λένε οι εχθροί σου. Είναι οι πρώτοι που θα επισημάνουν τα λάθη σου. – Αντισθένης-

    μια συζητηση -Εσσεται Ήμαρ-
    http://human-philosophie.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5193.html

    Ειμαστε σε "μεταβαση" ΠΑΡΑΞΕΝΕ , να εισαι καλα Νικολα θα ειμαστε παντα "εδω".

  10. Τελικά όντως είσαι αντίχριστος άντε και η μαλα… να πηγαίνει σύννεφο μέρα με τη μέρα!

  11. ..δεν καταλαβαίνω τίποτα, ή εσύ είσαι πολύ έξυπνος ή εγώ πολύ χαζός!!!Μακάρι να είσαι εσύ ο έξυπνος κι εγώ ο χαζός, αλλά….ποιός ξέρει!!

  12. ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΎΠΝΗΣΕΙΣ?ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΡΟΈΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ?

    1. Απο αγραμματους τυπου Μακρυγιαννη κουνιεσαι σημερα .-
      Υ.Γ Αυθεντια,μακαριοι οι πτωχοι το πνευματι .-

    2. Μόνο που λέει αγράμματο τον κύριο ημών φαίνεται πόσο λακαμας δωδεκαθειστης είσαι..και πόσο λίγος είσαι..και εσύ και οι όμοιοι σου..

    3. Ο "αγράμματος" σε έπλασε, σε αγαπά και σε περιμένει να αφήσεις τη "σοφία" που σε στράβωσε για να τον δεις

  13. ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ Η ΑΝΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ. ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΩΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ. Ο ΛΟΓΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΩΣ? ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ, ΤΙΣ ΑΝΙΣΣΟΤΗΤΕΣ, ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΜΩΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ, ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΣΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΟΜΩΣ ΥΠΟΥΛΑ ΟΧΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ. ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΤΗΝ Ε Ξ Ο Υ Σ Ι Α. 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΞΕΝΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ Η ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΕΔΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ Η ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΜΑΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!! ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΙΘΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ, ΤΟ ΤΡΕΜΟΠΑΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ. ΚΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΒΡΑΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΣΤΟΝ 12.46 ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ …. ΑΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΒΟΥΝΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΒΟΥΝΑ. Ο ΞΕΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΑΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΝΟΜΙΖΩ. ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΝΑΕΙ. ΚΙΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ. ΕΓΩ Π.Χ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΩ. ΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΑΤΤΩ, ΟΜΙΛΩ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ. ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑ. ΑΥΤΑ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ. ΜΑΡΙΑ… ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ….

  14. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝ.

    Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ,ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ),ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
    ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ-ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ BLOGGER.

    ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ,ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΜΑΙΟ Ή ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    ΕΠΙΣΗΣ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ,ΑΛΛΑ
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΣΤΗΣ.Ο ΜΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΚΑΙ "ΤΑΙΖΕΙ" ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,
    ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ.
    (ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ "ΜΥΡΙΖΟΥΝ" ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ)

    ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ,ΕΧΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΩΣ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΟΠΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ.

    Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ,ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ "ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ" ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ HOLLYWOOD ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    Υ.Γ. : STRANGER ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ.

  15. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΒΑΡΑΕΙ Η ΜΑ–ΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΟΣ ΔΡΟΜΟΣ………….(στους προηγουμενους αναγνωστες αναφερωμαι)

  16. «Τα Ελληνικά τελώνια του διαστήματος» «περιπολούν» γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα της «αποκάλυψης». (Σοβιετικός ηγέτης Νικήτα Χρουστσόφ)

    Strngr…. αυτό για σένα…

    Ο δικός μου Θεός σε βιβλία δεν χώρεσε… Ο δικός του ο Λόγος, το Σύμπαν… Εκπροσώπους και δούλους δεν όρισε… Στην ψυχή έχει αφήσει το νήμα…

    Να έχετε αγάπη στην καρδιά, φως στο πνεύμα,
    θάρρος στην ψυχή και αλήθεια στο στόμα…

  17. πολυ σωστα λογια για οποιους καταλαβαινουν η' τουλαχιστον προσπαθουν να καταλαβουν… οι παραπανω σχολιαστες που την ειδαν την επιθεση εναντιων του χριστιανισμου? spartakos33

  18. Δεν μίλησε κανεις για σεισμό στην Ελλάδα. Παντού είναι πιθανό να γίνει…. ακόμα και εδώ. Μην βγαίνετε απο τα σπίτια σας…
    Αυτο που θέλει να πει ο Stranger πιστευω είναι, Δείτε το ΚΑΛΟ και το ΚΑΚΟ και επιλέξτε, υπηρετήστε. Μην κάνετε ότι σας έχουν δείξει άλλοι και σας χρησιμοποιούν ως πιόνια. Ο "πόλεμος" είναι για να πάρουν την ψυχή μας. Τα υπόλοιπα ήδη τους τα παραδώσαμε. Μην την δώσετε ότι και αν αυτό σημαίνει και ότι και αν πρέπει να κάνετε.. ακόμα και να πεθάνετε. Γιατι κάποτε θα σε βασανίσουν για να υποκύψεις σε "αυτούς".

    Chris_

  19. Σε ενα e-mail μου,αναπαντητο φυσικα,σου ειχα πει οτι ημαστε πολλοι,φρονιμοι σαν τα φιδια και σε παρακολουθουμε.Σου ειχα πει οτι η υλη του site ειναι εκνευριστικα ομοια με αλλα site παρομοιου περιεχομενου σε σημειο να αναρωτιετε κανεις ποιος οργανωνει τις αναρτησεις.Τα παραπανω σχολια στηριζουν τα λεγομενα μου και αν ολοι εμπαιναν στον κοπο να μπουν στο ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ θα εβλεπαν καλυτερα την απατη.Δεν χρειαζετε να σχολιασω κατι αλλο απλα να σου πω οτι οταν η ιδεα που εχουμε για τον εαυτο μας απεχει ετη φωτος απο αυτο που βλεπουν οι αλλοι και η ιδεα αυτη δεν επικυρωνετε με πραξεις αλλα παραμενει στο πεδιο της φαντασιας,οσο και καλες προθεσεις να εχουμε μαλλον ειμαστε για ΔΕΣΙΜΟ.Αλλα εσυ ηδη εχεις ΔΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ στις παραισθησεις σου.Ενα να ξερεις,οσο και να παλευετε και εσυ και οι νεοεποχιτες αλλα και οι συγχρονοι ψευτοορθοδοξοι ποιμενες Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ.Η συγχυση και η βαβυλωνια που ολοι εχετε φερει θα διαλυθει.Δεν θα διαλυθει γιατι ειμαστε καλοι,εξυπνοι,Χριστιανοι,πιστοι,δικαιοι..ΟΧΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΘΑ διαλυθει γιατι οπως ειχε πει ο ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ οι προγονοι μας εχυσαν αιμα για την ΠΙΣΤΗ και εμεις θα κληρονομησουμε την ΔΙΚΑΙΩΣΗ.Αλλος σπερνει-αλλος θεριζει.Προσεχε μονο φιλε STRANGER γιατι ερχεται η ωρα που θα καθαρισει η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ και εσυ μαλλον ανηκεις στο πρωτο και ειναι κριμα γιατι σε τουτον εδω τον τοπο δεν περισευει κανεις.Κανε στροφη γιατι εχεις αρχισει να παρανοεις και να αυτοεξευτελιζεσε.

  20. οι μεγαλοι δασκαλοι σου δειχνουν τον δρομο για τον προορισμο ο οποιος ειναι (διπλα)σε αυτον!ο πραγματικος δασκαλος θελει τους μαθητες του τουλαχηστων διπλα του οχι απο κατω του.τωρα αν χαζευεις στον δρομο(γιατι σιγουρα θα ειναι ωραιος)ειναι αλλο θεμα!

  21. ΜΕΓΑΛΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 17-26 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ 17-26 ΙΟΥΝΙΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ

  22. ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΑΠΟ STRANGER,ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ..!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??ΤΙΚ..ΤΑΚ…ΤΙΚ…ΤΑΚ…??
    ΑΣΤΕΡΙ

  23. ΕΙΠΑΜΕ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΡΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ,ΑΥΤΗ ΤΟΥ Η ΕΠΑΡΣΗ ΣΥΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ,ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΒΥΡΙΘΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ,ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ Η ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ.

  24. 1.06 ψοφησα στο γελιο λεμε. Τι πλακα που εχεις. Βρε και συ ετσι τους τα πες χυμα? Δεν κραταγες και μια πισινη?

  25. δυστυχως παραξενε αποκαλυφθηκες!!!!!!
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ….ακου τη συμβουλη μου και
    επισκεψου τον Πνευματικο σου οσο ειναι καιρος… και μην παρασυρεις τον κοσμο με ψευδοπροφητειες!!!!να εισαι καλα και
    ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!

  26. Stranger, είσαι ευλογία (και κατάρα βέβαια, γιά τον κατιμά). Σε παρακολουθώ ανελλιπώς από το εξωτερικό και δεν το πιστεύω ότι δεν λοξοδρόμησες, συγχαρητήρια. Ελπίζω να συναντηθούμε κάποτε, αν και σε κάποιο επίπεδο, συνανιόμαστε ήδη. Νά'σαι καλά…

  27. Φοβήθηκαν την θεϊκή σου σπίθα -είμαι απροσδιόριστος ,αόρατος , πολεμιστής , επικίνδυνος,ΑΒΑΤΑΡ ,ΜΕΣΣΊΑΣ ,ΧΡΙΣΤΌΣ ,ΒΟΎΔΑΣ——ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ, με πολυεπίπεδες πυραμίδες πίστης και ιεραρχίας , μην φοβάστε κανείς δεν θέλει να στερήσει από το οικοδόμημα σας ούτε την γκλαμουρια του πρωταγωνιστή ούτε τα πρωτεία της θυσίας!
    Ρε συ , εγραψες ενα υμνο στο Εγω οκ???
    Γιατι δεν το δηλωνες απο οταν εμφανιστηκες οτι εισαι εωσφοριστης???
    Πες στο κοσμο σε ποια ομαδα ανηκεις κ μετα γραψε οτι θες…..Αλλά πες την ομαδα σου
    Και ασε τις υπεκφυγες γιατι η ομαδα σου εχει ονομα!

  28. εισε σιγουρος για ποιο εκει αναφερεσε οτι το θεμα και οι καταστασεις εινε δισφορετικου επιπεδου καλος το αναφερης πιου ομος? ο επιλεγομενος ανθρωπος διεριτε σε φθαρτο και στο θειο που εινε και αθανατο ! ο καυγας γινετε για το δευτερο και εινε τοσο μεγαλη αυτη η μαχη :σιγουρα ομως αποτελης ενα τμημα του σημπαντος και του δημιουργουσου και μην πλανασε δεν εισε θεος αυτο το λαθος καναμε και μας αφερεθικε η αθανασια!οσο για την διαστρευλοση που εχη υποστη η θρησκεια?φανταζεσε νσ καναμε αυτα που προσπαθησε να μας πη που θα.ηταν ολα.αυτα τα ορνια που μας κατατρονε ειμαστε υπευθινη δυστιχος για.την καταντια μας

  29. γιατι χαλας την δικιά σου ενεργεια με το να σωζεις μαλάκες.Ο μαλάκας και να τον σώσεις πάλι στην αυτοκαταστροφή θα πάει.Και στο κάτω κάτω τι χρειάζεσαι στο μαντρι σου τα πρόβατα για να δώσεις ποιά μαχη?Μήπως και συ ανηκεις σε αυτο που λες οτι πολεμας?Μήπως και συ είσαι άλλος ένας τσοπάνος?Φίλε στρειντζερ γινεσαι γραφικός.Η μεγάλες μάχες παντα στο τελος κερδιζονται απο τους Ελληνες αλλα του Ελληνες που ειναι Ελληνες στο γονιδιομα τους.Και πάντα οι μεγάλες μάχες κερδίζονταν απο λιγους Ελληνες.Οι υπολοποι αυτοι που ειναι μονο στο ονομα Ελληνες ηταν πάντα για τα πανυγυρια.Τι τις θες λοιπον τις αφυπνίσεις?Θες να το παιξεις προφήτης?Νοστράδαμος?δεν εχεις δουλειες να ασχοληθεις?απο που τρως?και στο κάτω κατω τις γραφης αν ηθελες οντως να βοηθησεις καποιους ανθρωπους δεν θα το κανες στα λογια θα το κανες εμπρακτα και υλικά.Αναλογισου λοιπον τι κάνεις και αν το κάνεις σωστα γιατι εχεις καταντησει γραφικος

  30. apo paraponemenos ellhn
    Stranger ερωτηση και να μας απαντησεις ποσα σου δινουν οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΟΥ σε εσενα και τους ομοιους σου για να βαλετε τους νεοελληνες να σκοτωθουν μεταξυ τους στο ονομα μιας δηθεν επαναστασης εναντια στην εξουσια?

  31. να πουνε ολοι 'εγω ειμαι θεος' θελει ο παραξενος τυπος που μισει τον Χριστιανισμο…

  32. ρε στρειντζερ τι σεισμοι ηταν αυτοι που γινανε κουνηθηκαμε σα τρελοι

    ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

  33. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΔΕΛΦΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΑΝΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ
    ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΠΟΥΛΗΣ ΜΕ ΓΕΝΕΙΑΔΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ <>.
    ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ -ΑΜΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ;
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

  34. Όλοι είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, γιατί είχαμε την τύχη να γεννηθούμε γύρω από την 2χιλιετία που ήρθε ο Χριστός.
    Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε όμως, ότι ορθή πίστη υπήρχε και
    10.000 χρόνια προ Χριστού.
    Εκείνη τι; Δεν ήταν ορθή πίστη ;
    και πως λεγόταν τότε ;
    Άρα η ορθή πίστη υπήρχε και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου,
    να εκπροσωπηθεί μέσα στην κοινωνία, από τον Ιησού.
    Επομένως κάποια ιδανικά, αξίες, πιστεύω, ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ!, ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΤΡΟΠΟΙ ΔΡΑΣΗΣ (και όχι αντίδρασης)………
    είναι παντοτινοί. Υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα, γιατί έτσι είναι δομημένο το σύμπαν.
    Τώρα κάποια "μπαρμπαδάκια" ήρθα κάποτε πρόσφυγες εδώ στην Γη,
    και "έστησαν" ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, για να δείξουν σε αυτούς/-τον, που τους "έβαζε στην θέση τους", ότι δεν πρέπει να είναι σε αυτή την θέση (που τους έβαζε) αλλά σε κάποια άλλη !!!!!
    …και ήρθαν στην Γη, ξέροντας ότι εδώ λόγω κάποιων ειδικών
    συμπαντικών συνθηκών, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ !!!!! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ………
    Το πρώτο πράγμα που στόχευσαν (και συμφωνώ με τον ΣΤΡΑΝ-ΓΗΤΗ)
    είναι η βούληση – σκέψη – ικανότητα "του ονειρευεσθαι" των
    ανθρώπων (όσων ήταν και είναι επάνω στην Γη, άνθρωποι!!!)
    Εξ αιτίας τούτου, και με τον εμπλουτισμό φυσικά του συστήματος τους από δικά τους υβρίδια ανά τους αιώνες,
    ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, Μ Ε Τ Η Ν Ψ Υ Χ Η Μ Α Σ, γιατί τα ζωγραφιστά χαρτάκια που λέει ο stranger, αύριο, μεθαύριο, παραμεθαύριο, τον άλλο μήνα, το επόμενο τρίμηνο…μπορεί
    να λείψουν…..και τότε ; τι
    Τί έχει μείνει ;
    Σίγουρα οι "νευροχημικές αλλοιώσεις" που έχουν προκαλέσει
    στις ψυχές και στο DNA μας….αυτά θα μείνουν…
    και αυτό είναι το όφελος των "εξουσιαστών του συστήματος"…
    να σε κάνουν να αυτοκαταστραφείς και να επιλέγεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,
    την καταστροφή σου, ώστε ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο "ΕΛΕΓΧΟΣ" (που ΗΔΗ είναι εδώ και περιμένει για να μην χαθούν εκατομύρια ψυχές όπως θέλουν κάποιοι) να πουν αυτοί "μα το επέλεξαν, δεν φταίμε εμείς…. "
    άσχετα που αυτό δεν θα παίξει ρόλο αλλά εν τω μεταξύ
    την ενέργεια από τον πόνο, την στεναχώρεια, τους εφιάλτες
    κτλ.
    αυτοί σαν καλές "ρουφήχτρες" που είναι θα την έχουν ΗΔΗ
    χρησιμοποιήσει.

    Όπως είπε λοιπόν ο Κύριος, "ερευνάτε τας γραφάς"
    και όπως είπε και ο Σωκράτης " ο συ μισείς, εταίρω μην ποιήσεις"
    …….και όλα θα πάνε καλά, αν τηρηθούν αυτά τα 2 παραπάνω (τουλάχιστον)

  35. απλα διαπιστωσεις.εχουμε βαρεθει τα βαρυγδουπα λογια stranger. οτι και να μας λες ειναι λογια λογια. ξερω αισθανεσαι ωραια οταν της γραφεις αυτες τις γραμμες αλλα δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα ουτε εσυ ουτε κανενας.γιατι απλα ο καθενας μας κοιταει την παρτη του. δεν λειτουργουμε σαν ομαδα αλλα σαν μοναδα γιαυτο και ο λυκος ειναι ευκολο να μας ΄΄φαει΄΄ μεχρι να γινει το αντιθετω μαλλον θα εχουμε αποδημησει εισ Κυριον και εσυ και εγω και ολοι μας. τουλαχιστον για πολλες γενιες ακομη μεχρι να ξυπνησουμε …..αν θα ξυπνησουμε ποτε..???

  36. Mr Stranger ayto gia thn party soy!Εγώ ειμί ο Κύριος ο Θεός σου, όστις εξήγαγόν σε εξ οίκου δουλείας, ουκ έσονταί σοι Θεοί έτεροι πλην εμού .

  37. Πρόβατα γεννηθήκατε και ΠΡΟΒΑΤΑ θα πεθάνετε… Ίχνος μυαλού, μόνο ότι σας έχουν εμφυτεύσει παπαγαλίζετε. Τόσο μα τόσο ίδιοι τόσο μα τόσο προβλέψιμοι …δεν κάνετε ουτε για άνθρωποι ούτε για πρόβατα. Άλλωστε ήρθε η ώρα της συγκομιδής και ο θεός της πλάκας ο εβραιοσιωνιστής Χριστός-Διάβολος που λατρεύετε, υπάκουα προβατάκια θα σας πάει εκεί που σας αξίζει. Μόνο που δεν θα είμαστε όλοι μαζί, γιατί κάποιοι από εμάς το δίδυμο Χριστός – Διάβολος και το αφεντικό τους το Δημιουργό-Θεό τους έχουμε για τ' αρχίδια μας. Αυτοί το ξέρουν και το ξέρουμε ό,τι το ξέρουν. Θάρθει η ώρα τους

    1. Αντι – χριστος- λεγεται και θα τον προσκυνησεις …ηδη ,ο Χριστος ειναι αλλος .-
      Υ.Γ Τα εμαθες τα νεα ? Καινη διαθηκη κι αλλος λαος περιουσιος πια (κατα Ιωαννη ).-

  38. ΣΠΑΡΤΑΚΕ 33 303 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ…Ο ΣΤΡΕΙΤΕΡ ΔΕΝ ΕΠΙΤΗΘΕΤΕ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ…ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΕΣ

  39. εαν εισε αυτος που λες επεικινονης και στο αλλο πεδειο οποτε θα τα πουμε και ασε τα θυματα να.περιμενουν ανασταση και ελευθερια θσνατος εξαθλιοση και μιζερια αναμενοντε απο εδω και στο εξης αυτοι που βολευοντε σφιριζουν.αδιαφορα οι πιο αδυνατοι κρικοι σπανε πρωτοι και οι γυπες εχουν
    πεση στο φαγοποτη αφου εμεις ασχολιομαστε να μην πω με τι!!!!!αυτα για τους.δηθεν μαγκες του κολου περιμενετε το θαυμα για.να σωθουμε

  40. Ο άγιός σου στρειντζερ ειναι μεγάλος τυπάς οταν έλθει η ωρα θα τον δεις μεσα σε ενα ναο?σαν του μιλήσης με τα λογια που θέλει θα βγει προς τα εξω θα σε κοιταξει στα ματια ισως ταραχτεις μα μη το παρεις σοβαρα κατι θα σου πει.

  41. Tα καταφερες παλι ατιμο!!!!εβαλες τις ιδεολογιες σε συγκρουση!!!Ορθοδοξοι εναντιον Τεκνων Διος,Φωτισμενοι εναντιον Αυνανιζομενων οπως ατυχα εγραψε ενα υπανθρωπακι πιο πανω.Το θεμα ειναι οτι οι ιδεολογιες ειναι ανθρωπινα και ατελη δημιουργηματα και δεν μπορουν να ερθουν σε ατιπαραθεση με την ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ.Αληθειες υποκειμενικες υπαρχουν πολλες αλλα μια ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ.Εσυ Νικολακη ανηκεις σε ιδεολογια και μαζι με τα αλλα πιονα κανεις παιχνιδι.Εγω ανηκω στην ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ γι αυτο και μονος μου να ημουν παλι θα ημουν κερδισμενος αφου σκοπος μου ειναι να ξεφυγω απ το παιχνιδι.Μη μασατε λοιπον και μην σπαταλατε ενεργεια σε ασκοπες αντιπαραθεσεις,ο Νικολακης πιονι ειναι,σταματηστε να ειστε και εσεις και ΓΝΩΣΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ.

  42. Παρακολουθω καιρο τον stranger. Εχω τα ματια και τα αυτια μου ανοιχτα. Δεν δεχομαι οσα λεει ουτε τα απορριπτω. Απλα ακουω. Πιστευω θα ερθει η ωρα που θα καταλαβουμε αν ολα ηταν μια μουφα η σωστα. Προς το παρον ακουω. Ομως τι ηλιθιο πραγμα ρε παιδια ειλικρινα μου ακουγεστε εσεις γραφικοι οταν αμεσως τρεχετε να χαρακτηρισετε.. Πωπω!!!!! Ξερολες ολοι και ευκολα συμπερασματα ειτε θετικα ειτε αρνητικα χωρις να ξερετε τον αλλον. Ολοι τα γνωριζουν ολα. Χαρακτηριστικο του νεοελληνα αλλωστε! Κανεις δεν ειναι κοπαδι κανενος. Κοψτε κατι απλα ακουμε συγκρινουμε διαβαζουμε συζηταμε.

  43. Ρε εισαστε μεγαλα προβατα, τελικα σας αξιζει οτι παθετε, γιατι εσεις θα παθετε!
    Οταν ξεκολησει ο εγκεφαλος σας απο την χριστιανοκαθολικοεβραιοβουδοαλαχ……… μαλακια που σας δερνει και επανελθετε στην "Γη" καθαροι, τοτε θα κατανοηειτε τα παντα αλλα τωρα… στουμπ στουμπ και παναγια βοηθεια στα ποιμνια σας.
    ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΑΔΑΕΙΣ ΕΛΕΦΑΝΤΟΠΡΟΒΑΤΑ

    Συνεχισε παραξενε, το χειροτερο ειναι ο αφορισμος δεν γνωριζουν και ουτε θα αποκτησουν ελευθερο πνευμα αυτοι που θελουν να ονομαζονται και ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Γνωριζουν αυτοι που τους αφορα το σχολιο, απο τους υπολοιπους ζητω την συγνωμη για το σκληρο μου λογο.

  44. Εγώ Ειμί η Ψυχή,
    Εγώ Ειμί (το) Θείο Φως,
    Εγώ Ειμί (η) Αγάπη
    Εγώ Ειμί (η) Θεία Θέληση,
    Εγώ Ειμί (το) Καθορισμένο Σχέδιο.

    ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΕΓΩ ΕΙΜΙ

    Εγώ Ειμί η Δύναμη και Θέληση του Θεού σε Παράδοση
    και Συν-Δημιουργική Υπηρεσία
    Εγώ Ειμί η Αγάπη και ο Νούς του Χριστού σε Δράση
    με Αγάπη και Προσοχή
    Εγώ Ειμί η Ευφυής Σοφία και Έμπνευση του Αγίου Πνεύματος
    σε Άσπιλη Υπηρεσία και Δράση
    Εγώ Ειμί το Εγώ Ειμί
    ΑΣΤΕΡΙ

  45. Στρειντζερ τοσο μισος κ ειρωνια για το Χριστιανισμο ??? Και παρατηρω και σχολιαστες που σε υποστηριζουν να βγαζουν λυσσα εναντιον του Χριστου βριζοντας κτλ… Αποκαλυφθηκες παραξενε …. το παιχνιδι σου θα το χασεις…. Ξερεις γιατι??? Γιατι νομιζεις οτι κατεχεις την αληθεια… Αλλα εισαι 100% πλανεμενος κ ο εγωισμος σου δεν θα σε αφησει να το παραδεχτεις…

  46. ΨΙΤ….ΨΙΤ….ΨΙΤ…..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ….ΑΛΛΑ….ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ……..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ….ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ….ΤΟΤΕ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ….ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ…..ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ…..ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ….ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ….ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ……ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ…..ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ…..ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ…..ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ…..ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ http://youtu.be/7kMiePq7RH4 ΚΑΙ http://youtu.be/djrCQOMC9q0

  47. Αλ φα, βη τα Γα! Αμα δε Ελ, τα εψ ιλών. Στη ίγμα, (ίνα) ζη τα, η τα, θη τα Ιώτα κατά παλλάν Δα. (Ινα) μη νυξ η, ο μικρόν (εστί) πυρός (δε) ίγμα ταφή εψ ιλών, φυ (οι) Ψυχή, ο μέγα (εστί)!"

    Η μετάφραση έχει ως εξής:

    "Νοητέ ήλιε, εσύ που είσαι το φως, έλα στη Γη! Κι εσύ, ήλιε ορατέ, ρίξε τις ακτίνες σου στον πηλό που ψήνεται. Ας γίνει ένα καταστάλαγμα για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη. Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν, και κινδυνεύσει να χαθεί το καταστάλαγμα της φωτιάς μέσα στην αναβράζουσα λάσπη, κι ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο, το σημαντικότερο όλων!"

    Και πολύ μετά ήρθαν οι Χριστοί και οι Ά χριστοι. Οι μέν για να διαφυλάξουν και να συντηρήσουν και οι δέ για να εμποδίσουν το προ σχέδιο με κυρίως θέμα την ΨΥΧΗ.

  48. -Ποιος αραγε θα μπορουσε να ζησει μια ζωη με το να ειναι παντα μονο ο ΕΑΥΤΟΣ του
    -δύσκολο φίλε να ελευθερώνεσαι απο ετικέτες και μορφές που κουβαλάμε. Καθε μέρα προσπαθώ κάθε λεπτό.
    Είμαι μαζί σου. Συνέχισε να είαι εκεί.
    Gio'

  49. Το μέλλον βρίσκεται στον ωκεανό των πιθανοτήτων του τώρα όπως ονομάζουμε στην κβαντική. ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΜΠΟΡΕΙ Ή ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ να προ ειπεί ποιό ΄΄μέλλον΄΄ θα ΄΄αλιευτεί΄΄ απο αυτόν τον ωκεανό. Αυτό ισχύει και για τον κάθε ΘΕΟ και Δαίμονα.Όποιος το ισχυρίζεται το έχει ήδη ΄΄ψαρέψει΄΄ για τον εαυτό του και θέλει να σου το πασάρει χρησιμοποιόντας τα ΕΓΩ για να χειραγωγήσει τη συλλογικότητα επειδή γνωρίζει την τεράστια δύναμή της. Προσπαθεί να κρατήσει και απομονώσει τη Γνώση κρυφή, που με κάποιο τρόπο και ώς κάποιο βαθμό συνέλεξε, γιατί έμαθε και αναλογίστηκε τη δύναμή της. Όμως προσπαθεί να παραβλέπει οτι η Γνώση αποκτάται για να οδηγείσαι στην Σοφία και στην Α λήθη και η απομόνωσή της, είναι απλά στιγμιαία.
    Ετσι και σύ που σε τραβάνε απο τη μύτη, κάθε λογής προσχεδιασμένοι ΄΄μέλλοντες΄΄, ΓΙΓΝΩΣΚΕ δηλ. ΛΆΒΕ ΓΝΩΣΗ. Το πώς θα την λάβεις, είναι ένα θέμα του ΖΗΤΑ και θα ΛΑΒΕΙΣ.Και αφού ξεπεράσεις το σοκ απο τα πρώτα δυό στάδια, τότε θα οδηγηθείς στην Α ΛΗΘΗ δηλ. στο ξύπνημα και μετά θα προετοιμαστείς για την ΕΛ ΕΥ ΘΕ ΡΊΑ σου.
    Καλο δρόμο σε όλους…

  50. μολις ακουμπησες θεμα θρησκειας πολλες απαντησεις ηρθαν
    απο το θυμικο και οχι με την λογικη,
    τι κριμα ολα τα εχουμε αναγαγει σε ολυμπιακο παναθηναικο

  51. Eγω ημι ο Αδηφαγος
    Εγω ημι ο Βλασφημος
    Εγω ημι ο Πονηρος
    Εγω ημι ο Υπογεννητικος
    Εγω ημι ο γεμιζων τα σκυλαδικα
    Εγω ημι ο γεμιζων τα κολομπαρα
    Εγω ημι ο Σεξομανης
    Εγω ημι ο Πορνολατρης
    Εγω ημι ο Παρα την Νοησην
    Εγω ημι ο Φιλαργυρος
    Εγω ημι ο Αναδελφος
    Εγω ημι ο μη εχων Κριση
    Εγω ημι ο Αμετανοητος
    ΕΓΩ ΗΜΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ…..
    Αφιερωμενο σε οσους ζουν στην εικονικη Εωσφορικη παραισθηση που εχουν πλασει για τον εαυτο τους.
    Ο ανικανος να κρινει τον εαυτο του ειναι και ανικανος να εξελιχθει.Ο μη εξελισομενος ΝΕΚΡΟΣ ΕΣΤΙ.Το ΜΕΤΡΟ της εξελιξης ειναι η συμπεριφορα μας στον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.

  52. αρε περιεργε λάθος στιγμή αποφασισες να αποκαλυφτεις , δεν γνωριζες τον χλευασμό που θα ετρωγες;τι έλεγε το πεδίο ;

  53. Ειμαστε ολοι πλασματα του Θεου και ειμαστε πλασμενοι κατ εικονα και ομοιωσιν του.οι δυο αυτες ενεργειες του ανθρωπου δειχνουν και την διπλη φυση του ανθρωπυ,υλικη και πνευματικη.Προορισμός του δηλαδή είναι, χρησιμοποιώντας τα τόσα χαρίσματα και προτερήματα που του έδωσε ο Θεός πλάθοντας τον «κατ' εικόνα» Του, να πετύχει το «καθ' όμοίωσιν», να γίνει όμοιος με το Θεό.Έτσι ως ψυχοσωματικό δημιούργημα ο άνθρωπος στέκεται στο μέσο της κτίσεως, ενώνει τον πνευματικό και τον υλικό κόσμο.
    Αν χρησιμοποιησει σωστα τα χαρισματα που ελαβε απο τον θεο,(κατ'εικονα),θα μπορούσε να γίνει κατά το δυνατό τέλειος, να γίνει ένας «κατά χάριν» θεός (καθ’ ομοίωσιν). Αυτό το ανεκτίμητο χάρισμα, τη δυνατότητα ομοίωσης με το Θεό, ονομάζουν οι Πατέρες της Εκκλησίας «θέωση».
    ολοι μας λοιπον μπορουμε να γινουμε εν δυναμει "θεοι",αν μπορεσουμε και φτασουμε τον θεο που εχουμε μεσα μας.Αν καταλαβουμε την δυναμη μας,θα μπορεσουμε να αντιμετωπισουμε τα παντα,θα ειμαστε δυνατοι, αλωβητοι,νικητες!!!
    Εγώ Ειμί η Ψυχή,
    Εγώ Ειμί (το) Θείο Φως,
    Εγώ Ειμί (η) Αγάπη
    Εγώ Ειμί (η) Θεία Θέληση,
    Εγώ Ειμί (το) Καθορισμένο Σχέδιο
    Καλο ειναι λοιπον εμεις οι χριστιανοι,απο το να βριζουμε να κατηγορουμε και να δεχομαστε σαν προσβολη,οποιον λεει κατι που ξεφευγει απο ολα αυτα που εχουν καποιοι ριζωσει μεσα μας τοσα χρονια,να ανοιξουμε τα ματια μας και το πνευμα μας,και να μιλησουμε με καποιον πραγματικα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ,οι οι οποιοι δυστυχως πλεον ειναι και δυσευρετοι,γιατι η αληθεια ειναι πως τα περισσοτερα απο αυτα που μας περασε στο μυαλο η εκκλησια και οι υπηρετες της,δεν εχουν καμμια σχεση με τον αληθινο λογο του θεου και του Χριστου,αλλα αποσκοπουσαν ολα στην υποταγη και στην εξουσια των χριστιανων.Ο αληθινος χριστιανος,μπορεί να σκέφτεται, να αποφασίζει ελεύθερα, να αγαπάει, να συνεργάζεται,να δεχεται ολους τους ανθρωπους,οτι και αν πιστευουν,οπου και αν ανηκουν,χωρις να λογοκρινει και να κατηγορει.Πρεπει να λειτουργει ως αυτο που ειναι!πνευμα ανωτερο,
    δημιούργημα τέλειο, βασιλιάς και κύριος της άλογης φύσεως!!
    ΑΣΤΕΡΙ

  54. Ουαου !!!! Αποκαλυφθηκες σημερα!!!! Τριτη παραγραφο απο το τελος ..τοσο μισος για τον χριστιανισμο;;;
    28 Ιουλίου 2013 – 12:43 μ.μ.

    ΝΑΙ, ΜΗ ΣΥΖΗΤΑΣ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ….. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ

    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ".
    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ.

    ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ;
    (οχι ότι χρειαζόμαστε την άδεια σας φυσικά…… αλλά κάθε φορά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να σας πετάνε στα μούτρα πόσο Φασίστες και Ταλιμπαν είσαστε για να μην το παίζεται "άνθρωποι της αγάπης"….)

  55. 29 Ιουλίου 2013 – 6:30 π.μ.

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ενώ ΕΣΥ είσαι αυτός που μας κρίνεις…… ρε δε πας να πλύνεις τα σώβρακα κανενός παπά …….

  56. Μόνο που λέει αγράμματο τον κύριο ημών φαίνεται πόσο λακαμας δωδεκαθειστης είσαι..και πόσο λίγος είσαι..και εσύ και οι όμοιοι σου..
    29 Ιουλίου 2013 – 12:25 π.μ.

    Ελα ντε!! είδες θράσος?

    Ερώτηση 1:
    Εσύ ήσουνα συμφοιτητής του "κυρίου ημών" και γνωρίζεις κάτι παραπάνω;

    Ερώτηση 2:
    Το κολέγιο με τους Δωδεκαθεϊστές ήταν το ανταγωνιστικό σας;

  57. ΓΙΑΧΒΕΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΡΚΙΝΏΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΩΝ
    ΖΗΤΩ Η ΠΑΝΆΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΣ!!!
    ΖΗΤΩ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ!!!

  58. ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ . Η ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ Η ΟΧΙ . Ι.Χ.Ν .

  59. ΔΩΣΕ… ΔΩΣΕ… ΔΩΣΕ…
    ΤΣΟΒΟΛΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕ, ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΞΥΠΝΑΝΕ!
    ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟΙ .
    ΚΑΛΑ ΠΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑ!

  60. Εκτακτο ο παραξενος βρηκε τη λυση στη κριση κ στα σχεδια των μασωνων!!!!!!
    Να απαρνηθουμε λεει τη θρησκεια μας κ να γινουμε εωσφοριστες !!! Παραξενε θα το χασεις το παιχνιδι σου ! Κυριε Ιησου Χριστε ελεησον με!!!

  61. 11.10 ρε ξεφτιλα επιτρεπεται να πιστευεις οτι θες ,αλλα οχι κ να βριζεις τη θρησκεια του αλλου !!! Λυσσαξες ρε μλκ ! Παρε ενα ζαναξ!!!

  62. 1 ερωτηση προς τους υποστηριχτες του παραξενου ! Γιατι στα μηνυματα σας βριζετε τη θρησκεια των υπολοιπων??????????????

  63. Ρε στραίηντζερ πες τους ότι όλα αυτά σου τα ΄πε ο τάδε γέροντας να δεις πως θα τσιμπίσουν τα πρόβατα!!!

  64. Ο "αγράμματος" σε έπλασε, σε αγαπά και σε περιμένει να αφήσεις τη "σοφία" που σε στράβωσε για να τον δεις
    29 Ιουλίου 2013 – 9:57 π.μ.

    Άλλος με στοιχεία αδιάσειστα…… εσύ παρακολουθούσες από το θεωρείο τον αγράμματο;

    Α) ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ COPY PASTE ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο STRANGER ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ;

    Β) ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΩΣΦΟΡΟΣ" ? ΞΕΡΕΙ/ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ" ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ???

    Γ) ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΑΠΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ (παρακαλάει να πάτε) ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ??

  65. 3 πουλακια καθονταν καμμενοι κ μεν κ οι δε. υποτιθεται οι εωσφοριστες μας εχουν κρυψει την αληθεια. κ σεις που παλι υποτιθεται πως την γνωριζετε κ θελετε την αφυπνιση μας μας περιπαιζετε με αερολογιες κ μισολογα. γιαυτο ο ανθρωπος φυλακιστηκε στον εαυτον του γιατι δεν ξερει τι να πρωτοπιστεψει πλεον κ ποιον να εμπιστευτει.

    καποιος σοφος ειπε οταν βλεπεις εναν "διψασμενο" δως του μισο ποτηρι ¨νερο" αν τον δεις να "διψα" γεμισε του το ποτηρι με "νερο"

    1μιση μηνα διαβαζω αρθρα σας κ σχολια εδω μεσα θελωντας να κατανοησω περισσοτερα ειμαι πλεον πεπεισμενος πως προκειται περι πρωταθληματος του ποιος την εχει μεγαλυτερη … την ΑΛΗΘΕΙΑ εννοω μην παει ο νους σας στο πονηρο.

    ειναι σιγουρο οτι με μισολογα αερολογιες κ διφορουμενους χρησμους δεν θα καταφερετε να πεισετε ουτε τους ιδιους σας τους εαυτους ποσο μαλλον εμας που θελουμε να ξεστραβωθουμε.

    διαιρει κ βασιλευε δεν ειναι η πολιτικη των εωσφοριστων? ποιος μ λεει οτι σεις ξεχωριζετε απο αυτους

    στο τελος θα αποδειχθει περιτρανα πως το πιστευε κ μη ερευνα των γραφων ηταν η πιο σοφη φραση.

    αμην

  66. π2 περιμενε τους εξωγηινους να σε σωσουν αφυπνισμενε !!! stranger περιμενε κι εσυ τον μορφωμενο ,παμπλουτο απο καλη οικογενεια να σου δειξει την αληθεια….

  67. 228 παλι βριζεις χριστιανους κ προσβαλεις παπαδες ? Εχεις τοσο μισος με ολους τους χριστιανους κ τους ιερεις???

  68. Φοβήθηκαν την ικανότητα δημιουργίας που γνωρίζουν ότι έχεις ,και δεν εννοώ το εφευρετικό σου μυαλό ….εννοώ απόλυτα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ! Φοβήθηκαν την θεϊκή σου σπίθα , αυτή που όταν πρέπει ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ νεα πραγματικότητα!

    Παραξενε νομιζεις πως εισαι θεος κ θελεις να σε ακολουθησουν κι αλλοι?
    Υπουλο το σχεδιο σου με τα μελλουμενα που γραφεις τοσο καιρο αλλά ο κοσμος δε μασαει (οι πιο πολλοι)
    Ξερουμε τι αντιπροσωπευουν τα μεντιουμ κ οι μελλοντολογοι….Αυτα ειναι γνωστα χρονια…
    Ενας μπλογκερ μελλοντολογος εισαι ….
    Και οι πληροφοριες που λαμβανεις ειναι απο κακο συμβουλο….

  69. STRANGER 1 ΕΡΩΤΗΣΗ !!!!!!!!
    Συμβουλευεσαι οντοτητες απο παραλληλο συμπαν-πεδιο ??? ΝΑΙ Η ΟΧΙ !!!

  70. αστερι μοιραζεις απλοχερα γνωση !!! ολο κ κανενας αφελης θα μασησει ε? Νεα ταξη παμε δυνατα παιδια!

  71. p2 an exeis meletish karagkiozi den prokite na pistepseis tis vlakeis pou tha sou pei o kathe stranger oti tou ta pe gerontas giati poly apla den tha simvadizoun me tin alithia eksipnopouli.Alla tetoios agrammatos eise kai esu tetoia "kolpa" nomizeis oti tha piasoun.

  72. πεδιο υπαρχει…μπορει να επαναπρογραμματιστει…λιγοι το ξερουν αλλα σιγα σιγα το μυριζονται και οι περισσοτεροι….δεν πρεπει ομως να γινει κτημα της μαζας οπως λενε σε καποιες στοες και λαγουμια δεν δινεις διαμαντια στα γουρουνια…..οποτε τι κανουμε θαβουμε την αληθεια κατω απο σωρο κοπριες….βαζουμε καποιον να μιλαει για το πεδιο να λεει καποια πραγματα καλημενα αλιγορικα και μετα να δινει προβλεψεις ημερομηνιες κτλ κτλ….ο κοσμος στην αρχη ενδιαφερεται πιστευει ψαχνει και μετα οταν οι "προφητειες" πεφτουν εξω στην αρχη προβληματιζεται μετα χλεβαζει στο τελος απορρηπτει την πραγματικοτητα περι πεδιου….όντως γινεται καλη δουλεια συμφωνα με σχεδιο…..keep up the good work lad….kisses στις στοες και τα λαγουμια.

    φυσικα και ΔΕΝ θα δημοσιευσεις το σχολιο…….διοτι πανω απο ολα υπαρχει δημοκρατια

  73. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ "ΓΝΩΡΙΖΩ" ,ΟΤΙ Ο Ανώνυμος (28 Ιουλίου 2013 – 2:34 μ.μ.) ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  74. Ανώνυμε (29 Ιουλίου 2013 – 8:40 π.μ.) και ο Χριστός εχλευάσθει αυτός δεν ρώτησε το πεδίο; Το θέμα προφανώς για εσένα είναι σαν συμβαδίζεις με τους πολλούς ασχέτως αν μέσα σου κάτι δεν σου πάει καλά.Άρα θα καταλήξεις εκεί που πάνε οι άλλοι και όχι εκεί που θες να φτάσεις εσύ.

  75. Φίλε μου seeking the truth "Πίστευε και μη, ερεύνα" είναι το σωστό και όχι "Πίστευε και μη ερεύνα" πρόσεξες τι αξία έχει ένα κώμα; Θα μπορούσα να σου γράψω δεκάδες παραδείγματα παρερμηνείας για πράγματα που αλλιώς γράφτηκαν και αλλιώς ερμηνεύτηκαν.

  76. Γεια σου Βασιλη, τον εχουν παρει χαμπαρι και οι πετρες.
    Φιλια στην ομορφη Κρητη.

    Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ’ αγαθά φέρει.

  77. Ανώνυμοςείπε…

    STRANGER 1 ΕΡΩΤΗΣΗ !!!!!!!!
    Συμβουλευεσαι οντοτητες απο παραλληλο συμπαν-πεδιο ??? ΝΑΙ Η ΟΧΙ !!!
    29 Ιουλίου 2013 – 5:34 μ.μ.

  78. Ε! λοιπόν δεν παίζεστε!! συνπεριλαμβανομένου και του συντάκτη. Είστε όλοι μαζί σκέτη απόλαυση!

  79. Φιλε Exciter η λεπτομερεια στο κομμα (,) δεν κανει την διαφορα η Πιστη ειναι αυτη που σε μεταμορφωνει. γνωριζω τι θες να πεις αλλα δεν σου φαινεται λιγο περιεργο να ψαχνουμε μονο τη διαφορα στην ερμηνεια της προτασης με το κομμα (,) ή χωρις κ να ξεχναμε την ολοκληρωτικα την εννοια της πιστεως μεσα σε αυτην την προταση? μηπως το κομμα ειναι ο γοριλλας που περνα αναμεσα στις 2 ομαδες των παιδιων που ανταλλασουν την μπαλα?

    οπως κ να χει αυτο που ηθελα να πω ειναι πως λιγο πολυ ολοι εμεις οι "μη γνωριζοντες" βλεπουμε τις εξελιξεις-δρωμενα γυρω μας καχυποπτα κ με διαφορετικο πλεον ματι τουλαχιστον στον 3σδιαστατο κοσμο μας οπως αποκαλειται, ολοι μας ομως εχουμε κ το αναφαιρετο δικαιωμα στην αληθεια κ στην γνωση να γινουμε αναγκαιοτεροι κ φυσικα κ πνευματικα.

    δεν ημαστε μαζα γουρουνιων οπως αναφερει καποιος φιλος απλα ημαστε στη φαση που μαλωνουμε με τον εαυτο μας την χαραμαδα στο τουνελ τη βλεπουμε βοηθεια να δουμε το φως θελουμε

    καλο βραδυ

  80. seeking the truth κ φυσικα δεν ειναι το κομμα η διαφορα στις 2 ομαδες !!! Λες ενα κομμα να χωριζει την ορθοδοξια απο σατανιστες ,πνευματιστες κ νεοταξιτες ?
    Αλλα δε μπορει ,αφου ψαχνεις την αληθεια θα ξερεις…..

  81. 29 Ιουλίου 2013 – 4:52 μ.μ.

    τους χριστιανούς τους έχω χεσμένους γιατί τους θεωρώ ηλίθιους, κάποιος δηλαδή που ακολουθεί μια θεωρία (θεωρίες είναι όλα, και αυτά που διαβάζω εγώ, αποδεδειγμένο ΤΙΠΟΤΑ) και είναι έτοιμος και να σκοτώσει ή να σκοτωθεί για να σε πείσει ότι αυτή είναι Η ΜΟΝΗ αλήθεια είναι -πολύ ευγενικά μιλώντας- ΗΛΙΘΙΟΣ.

    τους παπάδες απλά τους σιχαίνομαι γιατί σιχαίνομαι τους κρυφοπισωγλέντηδες και τους βρίζω και στα μούτρα όπου τους δω, δεν τους ακουμπάω δε καν μην κολήσω τίποτα.

    τους ιερείς/παπάδες ΟΛΩΝ των θρησκειών δεν τους συμπαθώ και ΔΕΝ τους σέβομαι γιατί πληρώνονται από τα Κράτη που δραστηριοποιούνται ενώ θα έπρεπεν να τους πληρώνουν τα δόγματά τους. Όποιος έχει "πίστη" και θέλει να "αγιάσει" να βρει και τρόπο για να ζει όσο υπηρετεί την "πίστη" του, δε θα πληρώνουμε του καθεμιανού τα βίτσια

    Σου έλυσα όλες τις απορίες;

  82. 30 Ιουλίου 2013 – 12:01 π.μ.

    το "κόμμα" που σε χαλάει ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ και μπήκε σε κάποια σύνοδο των "αγίων" πατέρων για να πείθει κάτι ανόητους ότι το ΔΟΓΜΑ τους αφήνει δικαίωμα επιλογής. Δεδομένου ότι ήταν το πρώτο που παρατήρησαν οι επικριτές του δόγματος και πάνω σε αυτό επιχειρηματολογούσαν.
    Αφού λοιπόν σε ενοχλεί μην το χρησιμοποιείς, οι καθοδηγητές σου το βάλανε για να προστατέψουν το μαγαζάκι τους, δεν το βάλανε οι ….. "άλλοι", οι "άπιστοι".

  83. 29 Ιουλίου 2013 – 11:20 μ.μ.

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μερικοί είστε πάρα πολύ αστείοι……

    ΑΝ επικοινωνεί κακό του κεφαλιού του ρίχνει πολύ τον εαυτό του σε αξία και ποιότητα…… δε νομίζω όμως……

    Ο Άνθρωπος είναι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ανώτερος από τα όντα που επικαλείσε και ΔΕΝ χρειάζεται τη βοήθεια και τη συμμαχία τους. Αν ήταν διαφορετικά δεν θα πάλευαν να σε κατακτήσουν σιγά σιγά και ύπουλα.
    ΔΕΝ είναι όμως έτσι. Αντίθετα, πληροφορίες από παντού (π.χ. "συνέντευξη με ερπετοειδές" και άλλες παπαριές) προσπαθούν να σε πείσουν ότι το παιχνίδι είναι ήδη χαμένο γιατί είμαστε πολύ λίγοι μπροστά στη δύναμη τους……….
    ΨΕΜΑ, ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΠΟΤΕ! ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ, ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ. ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΣΟ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

    Έχω την αίσθηση ότι για τον Stranger αυτά είναι γνωστά. Αν είναι γνωστά και έχει επιλέξει λάθος συμμάχους πρόβλημα του.

  84. ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ

  85. 452 Τα επιχειρηματα σου για τους παπαδες ειναι φοβερα !!!
    Μας αποστομωσες !!!
    Επισης για τους χριστιανους οτι ειναι ετοιμοι να σκοτωσουν ειναι γνωστο ! (ολο βλεπουμε χριστιανους εδω στην ελλαδα να σκοτωνουν αλλοθρησκους)
    Επισης ευτυχως που δε δινεις χειραψια γιατι ειναι γνωστο οτι κολλας ΕΙΤΖ με αυτο!
    Μα καλα , πιο μλκς απο εσενα υπαρχει???? !

  86. 30 Ιουλίου 2013 – 1:19 μ.μ
    ΕΙναι αστεια η ερωτηση που εκανα ??? Μηπως επιεικως εισαι μλκς ή απλα χαχας?

  87. 30 Ιουλίου 2013 – 7:50 μ.μ.

    από τον παπά κολάς ΧΛΑΠΑΤΣΑ (βρώμα, διαστροφή, δυσωδία ψυχής και πνεύματος) εκτός από τη γρουσουζιά του, του νεκροθάφτη του μαυροντυμένου. Αυτή τη μιζέρια, το σκοτάδι, τη διαστροφή και την ασχήμια των Εβραίων που έχετε αγαπήσει να τη χαίρεστε. Εσύ όμως γιατί κόπτεσε για αυτά τα σκουλήκια τους παπάδες; έχεις κανένα γκόμενο και σε ….. "ασημώνει" με τα τάματα (που τα κορόϊδα πάνε και δίνουν στο Θεό για να τα τρώνε τα τεκνά); γιατί πολύ προσωπικά το έχεις πάρει…..

    αυτοί που σκοτώνουνε τα ίδια μούτρα με σένα έχουνε, το ίδιο δόγμα υπηρετείτε και ασπάζεστε το ότι το αντιλαμβανόσαστε διαφορετικά είναι άλλη υπόθεση, εσύ τη βία την ασκείς στα μυαλά και τις ψυχές των άλλων απλώς κάποιοι σαν εμένα σε έχουμε σε αγνοούμε ………..

  88. Σε εναν πλανητη που προσκυνα τον Μαμωνα και την Υλη θα ηταν αστειο να πιστευουμε οτι ο Κληρος θα αποφευγε την εισβολη της Υλιστικης Διαφθορας στις ταξεις του.
    Αλλωστε το ιδιο συμβαινει και στους Ιατρους,στους Δικαστικους,στον Στρατο,στην Πολιτικη,στην Παιδεια.
    Τι ειναι λοιπον το Ορθο να καταργησουμε τα νοσοκομεια,τον στρατο,την δημοκρατια και τα σχολεια???!!!
    Η να συμμετεχουμε σε μια προσπαθεια εξυγιανσης ολων αυτων ωστε να επιτελεσουν επιτελους σωστα το κοινωνικο εργο και ρολο που τους οριζετε απο το Συνταγμα και τον Λαο!!!??
    Τωρα στην περιπτωση της Διαφθορας των Ιερεων το θεμα εχει και μεταφυσικες προεκτασεις.
    Ολοι οσοι τους κακολογουν και τους βριζουν δεν στοχευουν στην κριτικη προς το προσωπο του Ιερεα αλλα επικεντρωνουν τα σχολια τους στο ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ.
    Να ξερουν οτι εχουν καθε δικαιωμα να κρινουν ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ τον καθε Ιερεα ωστε να τον επαναφερουν στην ταξη.
    Οταν ομως λειτουργουν ως ΙΕΡΟΚΑΤΗΓΟΡΟΙ χρησιμοποιοντας τα ανθρωπινα παθη του Ιερεα σαν μεσο ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ του ΙΕΡΑΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ τοτε ειναι σαν να χτυπουν ΕΥΘΕΩΣ τον ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟ και αυτο δεν μενει ατιμωρητη απο την ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,παμπολα τα παραδειγματα αιρετικων και βλασφημων που ΣΑΠΙΣΑΝ ΟΡΘΙΟΙ.
    Εξαλου ειναι παραλογο να ασχολεισε και να βριζεις κατι το οποιο δεν πιστευεις οτι υπαρχει.
    Αυτα τα λιγα γιατι βλεπω με αφορμη την αναρτηση του STRANGER ενας κακος χαμος και μια στειρα αντιπαραθεση που δεν οδηγει πουθενα.ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕΣ!!!!???

  89. 12.18 ειχα δικιο τελικα ! Πιο μλκς απο εσενα δεν υπαρχει !!! Για στειλε κανα μειλ στο 'γκινες' Μπορει να υπαρχει βραβειο για τον μεγαλυτερο μλκ-ανωμαλο-κομπλεξικο-μισανθρωπο!!!

  90. ειμαστε πολλοι οι παλαβοι .αλλα ευτυχως ειμαστε σκορπιοι …..
    ολοι τελικα καπνιζουμε ,αλλος τσιγαρο,αλλος θεο ,αλλος γυναικες ,αλλος stranger,αλλος σωρρα……κλπ κλπ κλπ κλπ

  91. …Ἐγώ εἰμι…

    εἶπε δὲ αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι ὁ ἄρτος τῆς ζωῆς· ὁ ἐρχόμενος πρὸς με οὐ μὴ πεινάσῃ, καί ὁ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ διψήσῃ πώποτε. (Ἰωάνν. κεφ. στ΄ στίχ. 35).

    ἐγώ εἰμι ὁ ἄρτος ὁ ζῶν ὁ ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβάς· ἐάν τις φάγῃ ἐκ τούτου τοῦ ἄρτου, ζήσεται εἰς τόν αἰῶνα, καί ὁ ἄρτος δὲ ὃν ἐγὼ δώσω ἡ σάρξ μου ἐστιν, ἣν ἐγὼ δώσω ὑπὲρ τῆς τοῦ κόσμου ζωῆς. (Ἰωάνν. κεφ. στ΄ στίχ. 51).

    ἐγώ εἰμι τὸ φῶς τοῦ κόσμου· ὁ ἀκολουθῶν ἐμοὶ οὐ μὴ περιπατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ, ἀλλ΄ ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆς. (Ἰωάνν. κεφ. η΄ στίχ. 12).

    ἐγώ εἰμι ὁ μαρτυρῶν περὶ ἐμαυτοῦ, καὶ μαρτυρεῖ περὶ ἐμοῦ ὁ πέμψας με πατήρ. (Ἰωάνν. κεφ. η΄ στίχ. 18).

    ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, πρὶν Ἀβραὰμ γενέσθαι ἐγώ εἰμι. (Ἰωάνν. κεφ. η΄ στίχ. 58).

    ἐγώ εἰμι ἡ θύρα· δι΄ ἐμοῦ ἐάν τις εἰσέλθῃ, σωθήσεται, καὶ εἰσελεύσεται καὶ ἐξελεύσεται, καὶ νομὴν εὑρήσει, (Ἰωάνν. κεφ. ι΄ στίχ. 9).

    ἐγώ εἰμι ὁ ποιμὴν ὁ καλός, ὁ ποιμὴν ὁ καλός τὴν ψυχὴν αὐτοῦ τίθησιν ὑπὲρ τῶν προβάτων, (Ἰωάνν. κεφ. ι΄ στίχ. 11).

    ἐγώ εἰμι ὁ ποιμὴν ὁ καλός, καὶ γινώσκω τὰ ἐμὰ καὶ γινώσκομαι ὑπὸ τῶν ἐμῶν, καθὼς γινώσκει με ὁ πατὴρ κἀγὼ γινώσκω τὸν πατέρα, καὶ τὴν ψυχὴν μου τίθημι ὑπὲρ τῶν προβάτων. (Ἰωάνν. κεφ. ι΄ στίχ. 14).

    ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμὲ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα. πιστεύεις τοῦτο; (Ἰωάνν. κεφ. ια΄ στίχ. 25).

    ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωὴ· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι΄ ἐμοῦ. εἰ ἐγνώκειτέ με, καὶ τόν πατέρα μου ἐγνώκειτε ἄν, καὶ ἀπ΄ ἄρτι γινώσκετε αὐτὸν καὶ ἐωράκατε αὐτόν… οὐ πιστεύεις ὅτι ἐγὼ ἐν τῷ πατρὶ καὶ ὁ πατὴρ ἐν ἐμοί ἐστι; (Ἰωάνν. κεφ. ιδ΄ στίχ. 6).

    ἐγώ εἰμι ἡ ἄμπελος ἡ ἀληθινή, καὶ ὁ πατὴρ μου ὁ γεωργός ἐστι. (Ἰωάνν. κεφ. ιε΄ στίχ. 1).

    ἐγώ εἰμι ἡ ἄμπελος, ὑμεῖς τὰ κλήματα. ὁ μένων ἐν ἐμοὶ κἀγὼ ἐν αὐτῷ, οὗτος φέρει καρπὸν πολύν, ὅτι χωρὶς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν. (Ἰωάνν. κεφ. ιε΄ στίχ. 5).

    Ἰησοῦς οὖν… εἶπεν αὐτοῖς· τίνα ζητεῖτε; ἀπεκρίθησαν αὐτῷ· Ἰησοῦν τὸν Ναζωραῖον. λέγει αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς· ἐγώ εἰμι. εἰστήκει δὲ καὶ Ἰούδας ὁ παραδιδοὺς αὐτὸν μετ΄ αὐτῶν. (Ἰωάνν. κεφ. ιη΄ στίχ. 5).

    εἶπεν οὖν αὐτῷ ὁ Πιλᾶτος· οὐκοῦν βασιλεὺς εἶ σύ; ἀπεκρίθη Ἰησοῦς· σὺ λέγεις ὅτι βασιλεὺς εἰμι ἐγώ. (Ἰωάνν. κεφ. ιη΄ στίχ. 37).

    Ἐγώ εἰμι τὸ Α καὶ τὸ Ω, λέγει Κύριος ὁ Θεός, ὁ ὢν καὶ ὁ ἦν καὶ ὁ ἐρχόμενος, ὁ παντοκράτωρ. (Ἀποκ. Ἰωάνν. κεφ. α΄ στίχ. 8).

    ἐγώ εἰμι ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος καὶ ὁ ζῶν, καὶ ἐγενόμην νεκρός, καὶ ἰδοὺ ζῶν εἰμι εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων, καὶ ἔχω τὰς κλεῖς τοῦ θανάτου καὶ τοῦ ᾃδου. (Ἀποκ. Ἰωάνν. κεφ. α΄ στίχ. 17).

    ἐγὼ τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος. ἐγὼ τῷ διψῶντι δώσω ἐκ τῆς πηγῆς τοῦ ὕδατος τῆς ζωῆς δωρεάν. (Ἀποκ. Ἰωάνν. κεφ. κα΄ στίχ. 6).

    ἐγὼ τὸ Α καὶ τὸ Ω, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος, ἀρχὴ καὶ τέλος. (Ἀποκ. Ἰωάνν. κεφ. κβ΄ στίχ. 13).

    ἐγώ εἰμι ἡ ρίζᾳ καὶ τὸ γένος Δαυΐδ, ὁ ἀστὴρ ὁ λαμπρὸς ὁ πρωϊνὸς. (Ἀποκ. Ἰωάνν. κεφ. κβ΄ στίχ. 16).

    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.

  92. STRANGER , ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ !!

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ….ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ :
    (ἐγώ εἰμι ἡ ρίζᾳ καὶ τὸ γένος Δαυΐδ, ὁ ἀστὴρ ὁ λαμπρὸς ὁ πρωϊνὸς. (Ἀποκ. Ἰωάνν. κεφ. κβ΄ στίχ. 16).
    ΟΠΟΥ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ, ΕΙΝΑΙ Ο Ι Ω Σ Η Φ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΑΡΙΑ !

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΕ 1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ…
    ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΕΡΙΤΟΜΗ!

    STRANGER , ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΑΓΝΟΗΣΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ, ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ – ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *