Διαφημίσεις

ΘΥΜΊΖΩ ΆΡΘΡΟ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΈΡΕΣ

“Ποια η πιθανότητα να γνωρίζεις για σεισμό 7αρι ; ποια η πιθανότητα να γνωρίζεις δυο απανωτούς 7 ριδες; Ποια η πιθανότητα να πεις ότι θα γίνει και τρίτος αύριο στις 17 Οκτωβρίου ; Ποια η πιθανότητα να πεις και την πόλη;”

ΣΥΓΝΏΜΗ ΑΝ ΝΟΜΊΖΑΤΕ ΌΤΙ ΓΙΑ 48 ΏΡΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΛΆΘΟΣ ΆΛΛΑ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΈΝΟΙ ΝΑ ΞΕΡΑΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΌ ΏΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΊΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΆ!!

ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΙΣ ΝΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΈΓΙΝΕ? Ο ΓΡΑΦΙΚΌΣ ΠΆΛΙ ΤΥΧΕΡΌΣ ΉΤΑΝ ?…ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΊΑ , ΜΕ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΈΝΗ ΣΤΌΧΕΥΣΗ ….ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΝΑ ΖΕΊΤΕ ΣΤΟ ΌΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ΤΗΣ ΧΈΣΤΡΑΣ !!

Υ.Γ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ …. ΕΚΕΧΕΙΡΊΑ ΤΈΛΟΣ ΑΠΌ 16 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ!!

STRANGER … Την θερμή μου λύπη σε όλα τα τυχον θύματα ,εύχομαι να μην υπάρξει ούτε ένα!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

40 σχόλια στο “ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ 6,9 …τον τρελο να τον ακους !!”
  1. ευγε!!!παλι εγραψες και…γαζωσες!σε παρακολουθω αδιαλειπτως,οχι ως πρακτορακι,αλλα τωρα μετα απο πολυ καιρο και πολλες ωρες σε καταλαβαινω και περιμενω εναγωνιως τις ενημερωσεις σου…ευχαριστω

  2. Φίλε εύγε σε παρακολουθώ απο β.Ιταλία πρέπει να σας πω ότι έχουν τρελαθεί να ψεκαζουν και εδώ , προσοχή μεγάλη στις επόμενες εβδομάδες ενημέρωνε μας έλληνες να είστε καλά !

  3. Δεν διαβάζω πολύ καιρό στο μπλογκ σου stranger οπότε δεν ξέρω τι παίζει με αυτά που προβλέπεις. Πάντως θα προσπαθήσω να καταλάβω τον τρόπο σου (να δω και εγώ την οντοτητα πληροφορίας στο πεδίο… καλά το είπα?) και να βγω από το μάτριξ που ζούμε. Ούτως ή άλλως αυτός δεν είναι ο σκοπός σου?
    Πάντως [μπράβο] σου αν αυτό σε ικανοποιεί…

  4. Ρε stranger, εκτός από σεισμούς μήπως προβλέπεις και βροχές; Έλεγα να πάω μια εκδρομούλα αύριο…

  5. Το σημαντικοτερο ολων , ειναι πως 16-10-13 , εκεχειρια , ΤΕΛΟΣ . Αυτα που ξερανε να τα ξεχασουνε…ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ .

  6. Ρε ηλιθιε πρακτορα 10:14 δεν διαβασες το αρθρο με το λινκ … ΜΕΞΙΚΟ ΛΕΕΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ …γαμω την επιφανεια σου μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. Στρειντζερ σωστος, ομως προσεξε κατι που θα σου πω.

    Αυτο που λεμε στη χωρα μας οτι το κακο πρεπει να "τριτωσει" για να σταματησει πιστευω οτι ισχυει. Οταν γινεται καποιο ασχημο γεγονος στον κοσμο , πολυ πολυ συχνα επαναλαμβανεται ακομα 2 φορες καπου .
    Το εχω παρατηρησει , τοσο με τους σεισμους, ομως περισσοτερο με κατι αλλο , με πτωσεις αεροπλανων.
    Διαβασα σημερα οτι επεσε ενα Βελγικο αεροπλανο , υπολογιζω οτι θα πεσουν αλλα 2 τις επομενες μερες, δεν ξερω αν ειναι συμπτωση , για μενα δεν ειναι ομως δεν μπορω να το ερμηνευσω .
    Μ.

  8. 10.48 μήπως στον τίτλο γράφει Μεξικό;;; Καλιφόρνια γράφει και το σημάδι στο χάρτη είναι στην Καλιφόρνια και τον διόρθωσα!

    Πάψετε να βλέπετε πράκτορες παντού! Δεν είπα ότι ήταν λάθος η πρόβλεψη! Λάθος η είδηση ήταν!!!!

  9. 11:02 διαβασε BREAKING — 6.8-magnitude earthquake hits the Gulf of California ~

    (Reuters) – A 6.8-magnitude earthquake struck off the western coast of Mexico on Saturday, 56 miles (90 km) southwest of Huatabampo in Sonora state, the U.S. Geological Survey reported.

    The quake hit at a depth of 6.2 miles (10 km) in the Gulf of California, USGS said.

  10. Αχ να `ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου
    Σαν λες όλα θα γίνουνε κι ακούω τη φωνή σου
    Σαν λες όλα θα γίνουνε κι ακούω τη φωνή σου
    Αχ να `ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου

    ακουγεται δυνατα

    Τα σεβη μου
    Ιω

  11. Αμα δηλ βρεις για που πανε τον σεισμο αναγκαστικά πρεπει να τον ριξουν πισω παλι στα δικα τους μερη για να γλυτωσουν απο τους ελεγκτές? Αγγλια και ισραηλ δεν τους πιανει, αφου αυτοι δεν ελεγχουν της ΗΠΑ?Η αγγλια δεν ειναι τιγκα στους ερπετομορφους?

    Χρηστος

  12. Αχ η φωνή σου,
    Αχ! Τι νόημα δίνει στην Ζωή μου.
    Και η δύναμη σου, δίνει κουράγιο στην ψυχή μου,
    να αντέξω ότι έρθει…
    Πόσο θα θελα να ήσουν στην Ζωή μου και δύναμη να παίρνω μέσα από την δική σου.
    ΝΤΙΝΑ

  13. Μετά τις 19-21 Οκτωβρίου που επιβεβαιώθηκα, ραντεβού για 1 Νοέμβρη, με μια από τα ίδια !!

    Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του δεύτερου δεκαπενθήμερου του Νοεμβρίου που ο ISON τσαμπουκαλεύεται με τον Ερμή και ο Ηλιος νευριάζει τα μάλα και με μια τεράστια Ηλιακή καταιγίδα EMP μας δίνει και καταλαβαίνουμε !!
    Από 12-28 (περιήλιο) του ίδιου μήνα μας τελειώνουν οι ηλεκτρικές συσκευές στον πλανήτη (φαινόμενο Καριγκτον) !!
    Αν δεις "δράκους" και όχι μόνο στον ρωζ μωβ ουρανό και ακούσεις-δεις ποτάμια να στερεύουν ή να γυρίζει το νερό ανάποδα(!!) έχεις μια με δύο μέρες να προετοιμαστείς!!

    Φιλικά axinosp-Iδεογραφήματα

    Μη δημοσιεύσιμο

  14. ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΚΟΣ ΤΟ 2004 ΣTO EURO Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2-1[ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ] ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΝΝΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΓΩ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΠΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ [ ΜΟΝΑΧΟΣ ] ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ …jiannhs kozani

    1. Καλα είχες τέτοια πληροφορία κ δέν έπεσες στοίχημα? Λάθος μεγάλο λάθος για αυτό δέν είσαι στην ελίτ χαχαχα ΓιώργοΣ Φ

  15. ΚΑΩ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕς 48 ΩΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΙς
    Philippines
    ΠΟΣΟ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΩ???????
    4.9 3km ENE of Catigbian, Philippines 2013-10-20 04:45:35 UTC+03:00 20.2 km
    4.9 7km NW of Danao, Philippines 2013-10-20 00:29:42 UTC+03:00 53.3
    4.7 3km SW of Duljo, Philippines 2013-10-20 00:11:53 UTC+03:00 63.7
    4.9 3km SW of Hinlayagan Ilaud, Philippines 2013-10-20 00:43:34 UTC+03:00 58.5 km
    4.9 7km NW of Danao, Philippines 2013-10-20 00:29:42 UTC+03:00 53.3 km
    4.7 3km SW of Duljo, Philippines 2013-10-20 00:11:53 UTC+03:00 63.7 km
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ
    Duljo ή Danao

  16. Ποιοι μαλάκες θα ξόδευαν εκατομμύρια την ημέρα
    σε ένα πρόγραμμα παραγωγής σεισμού που κάποιοι άλλοι
    τους τον πάνε αλλού με τη σκέψη;

  17. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ!ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΕΞΥΠΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ 12:59!ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΥΤΑ Κ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Κ ΜΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ.

  18. 12,59 +++++++++++++++ ΕΓΡΑΨΕΣ
    ΑΠΟ ΛΟΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΟ
    ΥΣ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ…….
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΧΑΜΕΡΟ ΤΟΠΟΙΟ….. ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ [ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΙΟΥ] ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΗΕΙ 1.ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΕΓΩΗΣΤΗΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΠΛΑΝΕΥΤΗΣ. 2.ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ……. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ [ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ, χαχαχουχα, ΔΕΝ ΣΥΝΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΦΑΓΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ…….

  19. 1,46 ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ = ΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ[ ΑΥΤΟ ΤΟ SICRET ΑΠΟΚΑΛΗΨΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,] πιστεψε και η ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ θα μετακυνησει βουνα[ γιατι οχι και την κατευθηνση του χαρπ]
    ΑΠΟ ΛΟΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΟ

  20. ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΑΠΟΛΟΛΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ,ΑΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ Κ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ Κ ΕΥΚΟΛΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *