17:36 - 26/11/2014

Σαν τα τουβλάκια του Lego..

Ο κάθε νορμάλ άνθρωπος σε νοηση αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να σκεφτεί τι έγινε με την Ισις τι έγινε με τον Έμπολα ;

Ξαφνικά όλος αυτός ο τρόμος και ο φόβος εξαφανίστηκε απο το πεδίο πληροφορίας χάθηκε κάπου μέσα στα όνειρά του φόβου μας .

Το σωστό όμως είναι να κατανοήσουμε ότι δεν χάθηκε απλά χτίστηκε, απλά πήγε στην μεριά που πρέπει να περιμένει .

Σαν κάποια παιχνίδια με κάρτες που κρατάς τα καλά στην μπάντα να τα χρησιμοποιήσεις σε περίπτωση κινδύνου ή όταν ο αντίπαλος θα είναι όχι και τόσο ισχυρός.

Δεν υπάρχουν πια φωτογραφίες αποκεφαλισμων, δεν υπαρχουν πια φωτογραφίες με άρρωστους που ξερνάνε αίμα, πέρασε αυτή η συνειδητότητα την κατάπιαμε την βάλαμε στην αποθήκη!

Τώρα περιμένουμε τα νέα τα γεγονότα τα οποία θα έρθω να δέσουν, είτε θα είναι πόλεις που θα τσακώνονται μεταξύ τους ειτε εξεγερσεις και ξαφνικά μέσα σ’ αυτή την αναμπουμπούλα θα ξαναεμφανιστεί ο εχθρός, ο παλιός θα ξαναβγάλει κεφάλι για να τρομάξουμε πιο πολύ .

βλέπεις οι επικυρίαρχοι έχουν και το χρόνο και το χρήμα να κάνουν ότι θέλουν όποτε θέλουν, έχουν το σύστημα, έχουν τους όρκους, έχουν την κληρονομιά!

Εχουν το χρόνο με το μέρος τους το χρόνο που κέρδισαν από εσένα γιατί εσύ τον έδωσες τσάμπα .

Μην σου φανεί παράξενο λοιπόν αν αύριο σε μία νέα αναμπουμπούλα σε μία νέα εξέγερση ανθρώπων σε νέο συλλαλητήριο μέσα στον όχλο δεις κανέναν που μοιάζει με κάποιον που σου θυμίζει κατι από μια φωτογραφία παλιά, έναν σφαγέα της πιστης πχ ….

Έτσι και αλλιώς οι υπάλληλοι δεν είναι ατέλειωτοι είναι συγκεκριμένοι, πολλές φορές λοιπόν μια εταιρεία για να κόψει από τα πάγια έξοδά της είναι ικανή να χρησιμοποιήσει έναν υπάλληλο, να τον εχει κάνει δύο διαφορετικές δουλειές!

θυμήσου εχεις ξαναδεί υπαλλήλους να κλαίνε σε βίντεο καταστροφών, σε video falls flag έτσι ώστε να πείσουν το κοινό για αυτό που συνέβη !

Eχουμε παλιά βίντεο ανθρώπων που εχουν παρουσιαστεί σε τρία γεγονότα καταστροφης και λυπης απανωτά!

Αραγε στο μέλλον γιατι να μην υπάρχουν και υπάλληλοι οι οποίοι θα παρουσιάζονται σε γεγονότα πράξεων βιας ειτε σαν σφαγέας είτε σαν διαδηλωτής είτε σαν τρομοκράτης ;

Και όλα αυτά θα κρατήσουν όσο καιρό εσύ επιμένεις να πιστεύεις, θα κρατήσουν για όσο καιρό δεν θες να κατανοήσεις ένα πράγμα, ότι όλα γίνονται για το τι θα πιστέψεις ,όλα γίνονται για να κλειδώσει η συνειδητότητα σου σε συγκεκριμένο σημείο, ο φόβος σε συγκεκριμένη δόνηση και στο τέλος να πεις το OK !!

Το γρανάζι ύπαρξης τους είσαι εσύ ,η γη κινείται μέσω από τη δική σου ενέργεια,η γη υπάρχει γιατί υπάρχεις εσύ ο κόσμος συνεχίζει να εργάζεται γιατί εργάζεσαι εσύ, η κοινωνία στηρίζεται σε αυτό που εσύ πιστεύεις ότι είσαι εσύ, είσαι ο θεμέλιος λίθος .

Άρα όλο αυτό το σκηνικό όλο αυτό το δράμα όλο αυτό το χολιγουντιανό έργο θα τελειώσει μόνο με μία κίνηση δική μας ,την κατανόηση του ποιοι είμαστε και τι προσφέρουμε σε αυτό το σενάριο τρόμου!…..να ‘σαι καλά .

Stranger

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί