Ραβίνος των ΗΠΑ: «Τιμωρείστε συλλογικά όλους τους Άραβες μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι δεν έχουν μέλλον στη γη του Ισραήλ»

Γράφει ο Ben Sales στην JTA (Jewish Telegraphic Agency):

Ένας ραβίνος μιας μεγάλης σύγχρονης Ορθόδοξης συναγωγής στο New Jersey των ΗΠΑ έγραψε ένα blog post στο οποίο καλεί το Ισραήλ να τιμωρήσει συλλογικά τους Άραβες Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους μέχρι να συνειδητοποιήσουν «ότι δεν έχουν μέλλον στη γη του Ισραήλ».

Στο post, γραμμένο την Παρασκευή με τίτλο «Ασχολούμενοι με άγριους» (“Dealing with Savages”), ο ραβίνος Steven Pruzansky της Συνόδου Bnai Yeshurun στο Teaneck προσφέρει προτάσεις που κυμαίνονται από την καταστροφή ολόκληρων παλαιστινιακών πόλεων μέχρι το ξεθεμελίωμα του Θόλου του Βράχου (όπου βρίσκεται το τέμενος Αλ Ακσά).

«Υπάρχει ένας πόλεμος που διεξάγεται για τη γη του Ισραήλ, και οι Άραβες που κατοικούν στη γη του Ισραήλ είναι ο εχθρός σε αυτόν τον πόλεμο και πρέπει να κατατροπωθούν» γράφει ο Pruzansky.

Το άρθρο έχει πλέον διαγραφεί, αλλά μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Ο Pruzansky (φωτο), αναφέρεται σε «αραβο-μουσουλμανικά ζώα που καλύπτουν τον κόσμο τεμαχίζοντας και αποκεφαλίζοντας» και, στη συνέχεια, γράφει, «Σε κάποιο σημείο, για την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά των απείθαρχων ζώων υπαίτιος είναι ο φύλακας των ζώων, όχι τα ζώα».

Λοιπόν, τι θα πρέπει να κάνει το Ισραήλ; Σύμφωνα με τον Pruzansky, ουσιαστικά να τελειώσει τα πολιτικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα για πολλούς Άραβες Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους. Πέρα από το να σκοτώσουν όλους τους τρομοκράτες και να κατεδαφίσουν τα σπίτια όλων των μελών των οικογενειών τους», λέει ο Pruzansky ότι το Ισραήλ θα πρέπει να καταστρέψει ολόκληρα αραβικά χωριά εάν περισσότεροι από ένας τρομοκράτης προέρχεται από αυτά. Όλοι οι κάτοικοι αυτών των χωριών, γράφει, πρέπει να απελαθούν.

Γράφει, επίσης, ότι όσοι κάνουν επεισόδια και όσοι πετάνε πέτρες θα πρέπει να πυροβολούνται με πραγματικά πυρά, και ότι οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να αποκλείονται από αυτές τις σκηνές και οι φωτογραφικές μηχανές τους να κατάσχονται.

Ο Pruzansky λέει ότι οι Άραβες θα πρέπει να αποκλείονται από το Όρος του Ναού για τουλάχιστον έξι μήνες, και συλλογίζεται ότι «ίσως η ημέρα είναι εγγύς, όταν το τζαμί και ο θόλος θα μπορούν άθικτα να ξεθεμελιωθούν και επαναφερθούν στη Σαουδική Αραβία, στη Συρία ή όπου τα θέλουν».

Ο Pruzansky γράφει ότι οι Παλαιστίνιοι και Άραβες Ισραηλινοί ως σύνολο είναι εχθρός του Ισραήλ – «και ότι ο εχθρός ταξιδεύει με τα λεωφορεία μας, ψωνίζει στα εμπορικά κέντρα μας, οδηγεί στους δρόμους μας και ζει μόλις δύο χιλιόμετρα από εμάς».(Στο “Εμείς” προφανώς δεν περιλαμβάνεται ο Pruzansky, ο οποίος ποιμαίνει ένα εκκλησίασμα 5.000 μίλια από την Ιερουσαλήμ.)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Pruzansky έχει δημιουργήσει θόρυβο με τις απόψεις του. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο ίδιος συνέκρινε την “The New York Jewish Week” με το “Der Stürmer”, μια ναζιστική εφημερίδα. Το εκκλησίασμα του Pruzansky, Bnai Yeshurun, έχει περίπου 800 οικογένειες μέλη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, και ο Pruzansky είναι επικεφαλής για περισσότερα από 20 χρόνια.

Στο τέλος του post του, ο Pruzansky αναρωτιέται γιατί οι Ισραηλινοί δεν έχουν καταλήξει στα ίδια συμπεράσματα με αυτόν. Είναι ένα «διαρκές αίνιγμα», λέει.

Οι Ισραηλινοί όλου του πολιτικού φάσματος υποστηρίζουν την διαφύλαξη του δημοκρατικό χαρακτήρα του κράτους. Οι περισσότεροι έχουν υποστηρίξει με συνέπεια ένα παλαιστινιακό κράτος. Αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι σχεδόν όλοι όσοι αντιτίθενται στο Παλαιστινιακό κράτος δεν μιλούν με την γλώσσα του Pruzansky.


Ένα εύγλωττο παράδειγμα: ο Naftali Bennett, ο οποίος είναι επικεφαλής του πιο δεξιού κόμματος στην Κνεσέτ και που έντονα αντιτίθεται σε ένα παλαιστινιακό κράτος, βγήκε να καταδικάσει την περασμένη εβδομάδα την απαγόρευση μιας Ισραηλινής πόλης στους Άραβες εργάτες. «Το ενενήντα εννέα κόμμα εννέα τοις εκατό» είναι μη βίαιοι, είπε, και το Ισραήλ δεν πρέπει να κάνει διακρίσεις με βάση τη φυλή ή τη θρησκεία.

ΥΓ. Ο ραβίνος κάνει μια «διευκρίνιση» εδώ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 thoughts on “Ραβίνος των ΗΠΑ: «Τιμωρείστε συλλογικά όλους τους Άραβες μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι δεν έχουν μέλλον στη γη του Ισραήλ»

 1. Ανώνυμος says:

  όταν μας πότιζαν και δαιμονοποιούσαν τους Σημίτες,και προκαλούσαν αντι-Σημιτισμό,δεν καταλάβαμε την παγίδα,ότι οι Εβραίοι δεν είναι Σημίτες αλλά Τούρκοι Χαζάροι,τόσα χρόνια έχουμε φάει την προπαγάνδα περί υπανθρώπων Σημίτων από τον 2 παγκόσμιο πόλεμο,και οι Σημίτες από το 1948 δέχονται συνεχώς ΗΤΤΕΣ,οι Εβραίοι Τούρκοι Χαζάριοι(μόνο στο θρήσκευμα Εβραίοι),έχουν γαμήσει τους Σημιτικούς πλυθησμούς στην κυριολεξία,και φυσικά έχουμε και τους "τζιχαντιστές" ισλαμιστές που φαινομενικά είναι μουσουλμάνοι αλλά κατά την γνώμη μου έχουν κρυφή αντζέντα τον παν-Τουρκισμό και όχι τον Ισλαμισμό,καθότι τους Σημίτες-Άραβες γαμάνε και αυτοί,και οι χριστιανικοί της δύση βοηθάει τους Τσιχαντιστές αλλά καθώς και το Ισραελ,κάτι που κάποια στιγμή θα το πληρώσει η δύση από τους Σημίτες-Άραβες -μετανάστες(και λογικό είναι),και όλα αυτά για να επικρατίσουν οι Τούρκοι από την στέπα την Ινδία το Αιγαίο μέχρι την ερυθρά ημισέληνο(για την δύση δεν το συζητό αφού οι Χαζάροι είναι παντιού σε τράπεζες και κυβερνήσεις) και να εδραιώσουν το κράτος του Ισραηλ,αφού ποιό μπροστά εξαφανίσουν τους "δαιμονικούς-υπανθρώπους" Σημίτες Άραβες που τόσα χρόνια μας πλάσαραν…και φυσικά όταν λες κάτι για τους ΕβραίΑμερικάνους…σε λένε αντι-Σημίτη….ενώ απλά δεν είναι Σημίτες,αλλά μια χαρά τους γαμάνε τους σημίτες στην μέση ανατολή ,οι ίδιοι οι και καλά Εβραίοι(Τούρκοι)……με ένα σπάρο 2 τρυγόνια
  Μετά αφού ξεμπερδέψουν με τους Σημίτες,έχουν σειρά οι "δρακονιάνοι εξωγήινοι" Κινέζοι.
  0  0
 2. Ανώνυμος says:

  Έχει κανείς αμφιβολία ότι οι Παλαιστίνιοι είναι κυριολεκτικά οι μάρτυρες των ημερών μας; Αν γινόταν μια τέτοιας έκτασης και διάρκειας γενοκτονία σε ευρωπαϊκό έδαφος ή αμερικανικό έδαφος, ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις;

  Καλό απόγευμα Νικόλα μου…
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.