Διαφημίσεις

Το φαινόμενο είναι πολύ ανησυχητικό και πρέπει να ελεγχθεί…

«Στην περιοχή μεταξύ Σπαθοβουνίου και Βεληννιάτικων υπάρχει ένα ρήγμα εδώ και μέρες το οποίο συνεχώς διευρύνεται. Θα πρέπει η Πολιτεία να έρθει να ελέγξει το φαινόμενο, γιατί υπάρχουν προβλήματα και με ιδιοκτησίες και κατοικίες, αλλά και με αγροτικές εκμεταλλεύσεις που κινδυνεύουν να βρεθούν σε παρακείμενο ρέμα! Το φαινόμενο είναι πολύ ανησυχητικό και θεωρώ ότι πρέπει να ελεγχθεί και παράλληλα να παρθούν αποφάσεις όσον αφορά την ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής».

Ένα ρήγμα στην περιοχή του Σπαθοβουνίου εκτός από τις καλλιέργειες αμπελιών που βρίσκονται στην περιοχή, απειλεί σύμφωνα με τους παραγωγούς, αλλά και τον δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό, και την Εθνική Οδό Κορίνθου -Τρίπολης.

Το ρήγμα έχει παρουσιαστεί εδώ και 15 περίπου μέρες- ή τότε τουλάχιστον εντοπίστηκε από τους παραγωγούς της περιοχής -. Ζητείται λοιπόν να γίνει επίσκεψη επιτόπια από τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να εξεταστεί το φαινόμενο και το κυριότερο να ληφθούν άμεσα κάποια μέτρα, αφού αν συνεχιστεί η επέκταση του ρήγματος – που φτάνει σε αρκετές εκατοντάδες μέτρα, μπορεί να υπάρξει κίνδυνος ακόμα και για την εθνική οδό Κορίνθου- Τρίπολης. Μάλιστα ο
δήμαρχος Κορινθίων τόνισε ότι θα ζητήσει από όλες τις υπηρεσίες να ενεργήσουν γρήγορα γιατί το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και ήδη έχουν καταστραφεί χωράφια παραγωγών αμπελιών….

Κάθε μέρα που περνά επεκτείνεται…

Το περίεργο με το συγκεκριμένο ρήγμα εκτός των άλλων, είναι ότι κάθε μέρα ολοένα και επεκτείνεται σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων κι αυτό είναι το πιο ανησυχητικό όλων, αφού κανείς δεν ξέρει μέχρι που θα φτάσει και τι καταστροφές θα προξενήσει. Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει αποφανθεί, που οφείλεται το ρήγμα αυτό και κάτω υπό ποιες συνθήκες δημιουργήθηκε. Είναι κάτι που πρέπει άμεσα να εξεταστεί από ειδικούς για να διαπιστωθεί εκτός των άλλων και αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επέκτασής του και προς ποιες κατευθύνσεις ώστε αν συμβαίνει κάτι αρνητικό, άνθρωποι και υπηρεσίες να λάβουν τα μέτρα τους και να προλάβουν κάποιο μεγαλύτερο κακό για τους ίδιους και τις περιουσίες τους…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Ρήγμα απειλεί την Εθνική Κορίνθου-Τρίπολης”
  1. Η Ηλεία/Πελοπόννησος καταστρέφεται. Στο δρόμο Ολυμπίας Λάλα, επίσης ο δρόμος έχει πέσει και συνεχίζει να ανοίγει το ρήγμα. στο χωριό Δούκα Ηλείας έχει χαράδρα που μεγαλώνει με τις βροχές και ένα κομμάτι αρκετά μεγάλο έπεσε(δίπλα από σπίτι). Τώρα αυτό. Είδα τις σημάνσεις πρόσφατα αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Πάει και η Πελοπόννησος, πάει και η Ηλεία. Από εκεί ξεκίνησε η επανάσταση, από εκεί θα τελειώσει προδομένη και ολικώς διαλυμένη.

  2. τωρα τελευταια εμφανιζονται αντιστοιχα ρηγματα σε ολο τον πλανητη απο τη χιλή,περου, εως την κινα… ο πλανητης νοιωθει οτι τα τσιμπουρια αρχισαν να γινονται παρα πολλα κ ετοιμαζεται να τιναχτει κ να ξυθεί, οπως τα σκυλια για να τα διωξει

  3. Βρε μαλάκες (στους εκεί αναφέρομαι) 15 μέρες αυξάνεται συνεχώς το ρήγμα και ακόμα πάτε και το κοιτάτε πόσο άνοιξε;
    Ένα μαλάκα επιστήμονα (να χέσω στα πτυχία σας) δεν έχει αυτό το μπουρδέλο το κράτος να στείλει;
    Ένας ελεύθερος επαγγελματίας επιστήμονας δεν εντυπωσιάστηκε, δεν έχει επιστημονική ερευνητική περιέργεια να τρέξει να δει τι γίνεται και να βοηθήσει;
    Ο δήμαρχος δεν μπορεί να τσακιστεί να κατέβει στην Αθήνα να τρέξει στις υπηρεσίες να ενδιαφερθεί να βγάλει άκρη;

    Κατά τα άλλα περιμένετε να σωθείτε και από το Γιαχβέ κι όλη μέρα γονατίζετε και σταυροκοπιέστε

  4. Η Γη είναι η μάνα μας, είναι αυτή που έβαλε τα "υλικά" από τα οποία φτιαχτήκαμε, είναι αυτή που μας ταίζει, είναι αυτή που απορροφά όλη την κακή ενέργεια και είναι αυτή που θα μας πάρει πάλι αγκαλιά στο τελευταίο ταξίδι.
    Εμείς όχι απλώς δεν τη σεβόμαστε, όχι απλώς δε σεβόμαστε κανένα άλλο παιδί της και τα πατάμε κάτω και τα λιώνουμε, αλλά την έχουμε πηδήξει.

    Πηδήξαμε τη μάνα μας εκεί φτάσαμε και αυτό θα το πληρώσουμε.

    Και πιστεύω ότι την προειδοποίηση της η μάνα μας την έστειλε πριν δυο τρια χρόνια όταν δημιουργήθηκε θέμα με το νέφος από το ηφαίστειο που είχε σκεπάσει όλη την Ευρώπη για μέρες και είχαν σταματήσει και την εναέρια κυκλοφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek