Διαφημίσεις

Προφήτισσα, Μάντισσα, Σοφή,
Πώς θα είναι τα επόμενα χρόνια;
Φύτεψα στ’ αλήθεια θάμνους με αγκάθια.
Δεν θα με ευλογήσεις με κρίνους καθώς περιπλανιέμαι σε αυτό το μονοπάτι του χρόνου;
Έκανα τους απογόνους μου άρπαγες,
Δεν θα προσευχηθείς γι΄ αυτούς να είναι σοφοί
Ώστε να ανθίσουν, να ευδοκιμήσουν και να γλυκάνουν τις πικρές θάλασσες;
Θα τα καταφέρουν ή όχι;
Πώς θα είναι τα επόμενα χίλια χρόνια των γενεών μου;

Προφήτισσα, δεν θα προφητέψεις;


Η προφήτισσα μέσα από την θεία βροντή βρυχάται,
Η Σοφή μέσα στην ψυχή μας ψιθυρίζει:


Τα επόμενα χρόνια θα είναι αυτό που έχεις διαλέξει σήμερα να τα κάνεις.


Ξερίζωσε τους θάμνους με τα αγκάθια τώρα. Φύτεψε κρίνους στη θέση τους και τα μονοπάτια του χρόνου των γενεών σου θα στρωθούν με απαλά μυρωδάτα πέταλα, κάθε πέταλο ένα κατόρθωμα από τον δικό σου κάματο των εσωτερικών εξαγνισμών.


Γλυκάνετε το νου σας και τα νερά της γης θα παραμείνουν γλυκά και θα γλυκάνουν ακόμα πιο πολύ με το πέρασμα του χρόνου.


Τα φυτά και τα δέντρα θα ανθίσουν, θα δώσουν σκιά, θα προσφέρουν καρπούς, θα κρατούν γερά το χώμα για να προφυλάξουν το έδαφος από τη διάβρωση και τις ασυγκράτητες πλημμύρες. Τα άφθονα βότανα θα παραμείνουν γεμάτα δύναμη για να προσφέρουν θεραπείες για τις αρρώστιες.


Το στήθος της γης θα βυζαίνεται και δεν θα σκάβεται βίαια, ούτε η Γαία θα πουληθεί σαν σκλάβα για δυο πεντάρες.
Τα ρυάκια και τα νερά θα ρέουν δροσερά και διαυγή, χαρίζοντας ζωή σε όλους αυτούς που τα χείλη τους ρουφούν απαλά. Οι βροχές θα δροσίζουν και θα καταπραΰνουν και δεν θα καίνε το δέρμα ούτε τα ρούχα.

Το μπλε μεταξωτό μαντήλι της γης θα κυματίζει ακηλίδωτο και θα ξεδιπλώνει την ασύλληπτη δύναμη που μόνο η αγάπη της Μητέρας μπορεί να προσφέρει.


Η τροφή θα προέρχεται από φρέσκα τρόφιμα, θα συγκεντρώνεται χωρίς πόνο και βία, χωρίς να στάζει αίμα, χωρίς να ρουφάει τη ζωή αυτών που καλλιεργούν την γη, και αυτή η τροφή θα τρέφει σύμφωνα με την εποχή, πρώτα το νου σου και στη συνέχεια το φυσικό σου σώμα.


Τα αδελφά βασίλεια των τετράποδων, των φτερωτών, αυτών που σέρνονται με την κοιλιά και αυτών που κολυμπούν και έχουν λέπια, δεν θα κρατιούνται αιχμάλωτα ούτε κανένας από το βασίλειό μας θα χύνει το αίμα τους είτε από λαιμαργία είτε από διαστρεβλωμένη παρόρμηση για διασκέδαση. Με το ανθρώπινο είδος να έχει ξεχάσει την μυρωδιά του φόβου, όλα τα ζωντανά θα περιπλανώνται συμφιλιωμένα με την ανθρωπότητα, με το εγκάρδιο δικαίωμα ύπαρξης στους χώρους αμοιβαία συμφωνημένο.


Οι σχέσεις θα τραφούν έτσι ώστε να ξεπληρώσει ο καθένας όλα του τα χρέη, να διδαχτεί από αυτούς που ανήκουν σε διαφορετική ηλικία, γένος, οικογένεια, και όχι για να αποκτήσει εξουσία στην οποία οι άλλοι θα υποκύπτουν τρέμοντας στον παραλογισμό της.


Ο ίδιος ο νόμος της αγάπης θα ισχυροποιηθεί και δεν θα χρειάζεται εξωτερική ενίσχυση.


Η αρετή θα είναι ο ίδιος της ο συνήγορος και δεν θα χρειάζεται κάποιον να την υπερασπιστεί.


Ζητήματα πολιτεύματος θα δώσουν ευκαιρίες για να δοκιμαστούν οι τάσεις του ανθρώπου για ομοφωνία και όχι για ανταγωνισμό. Ο οποιοσδήποτε ανταγωνισμός θα υπάρχει για να δοκιμάζεται το βάθος της αρετής του ανθρώπου.


Η ανθρωπότητα θα επιδοθεί σε εξορμήσεις αδιάκοπων κατακτήσεων των εσωτερικών της κακοηθών δυνάμεων οδηγώντας βαθιά τις συγκεντρωμένες σε ένα σημείο λόγχες της σιωπής.


Όλα τα σύνορα που διαιρούν τη γη θα έχουν καταρρεύσει σαν το τείχος του Βερολίνου. Όλα τα καθεστώτα θα έχουν πέσει. Μόνο οι πολιτισμοί θα διοικούν και θα μοιράζονται ό,τι είναι εμπνευσμένο, αποδίδοντας τιμές ο ένας στον άλλο.


Τα πάντα στην πολιτεία, η οικονομία, το εμπόριο, η κοινότητα και η κοινωνική τάξη θα καθιερώνονται για να οδηγούν σε δεσμούς τρυφερότητας μέσα στην οικογενειακή μονάδα. Όλα όσα μπορούν να προκαλέσουν διαίρεση μέσα της θα αποφεύγονται επιμελώς με δικαιοσύνη και αγάπη.


Τα παιδιά θα τιμούνται για την αγνότητά τους για να μην κόβονται τα φτερά τους όταν πετούν στον ουρανό. Ούτε οι διασκεδάσεις θα κηλιδώνουν τους λευκούς μανδύες τους που είναι φτιαγμένοι από αγνό φως. Η βασική εκπαίδευση θα υπάρχει για να τα βοηθάει να καλλιεργήσουν μια προσωπική φιλοσοφία ζωής. Και η μέση εκπαίδευση για να χαίρονται τη χαρά της ζωής σύμφωνα με αυτή τη φιλοσοφία. Η ανώτατη εκπαίδευση θα αφορά στην πραγμάτωση του πνευματικού εαυτού.


Η εκπαίδευση θα έχει σχεδιαστεί ώστε να ελευθερώνει τις ψυχές από τα δεσμά της ταύτισης με την ύλη. Δεν θα είναι ούτε το προνόμιο των λίγων για ενδυνάμωση των ακόμα λιγότερων ούτε για να υποδουλώνει τους πολλούς σε αγγαρείες χωρίς νόημα απλά και μόνο για να εξασφαλίζει ψωμί στους πεινασμένους. Γυναίκες, φιλόσοφοι, σοφοί, αυτοί θα διδάσκουν με τη βοήθεια εκπαιδευτών που οδηγούνται από την αγάπη σε μια διαισθητική εισχώρηση στην καρδιά του νου των αγαπημένων τους παιδιών.


Επειδή οι τέχνες του αρχαίου νου θα αναβιώσουν όλες μαζί, η γνώση όλων των επιστημών θα κερδηθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να βαραίνει το νου με ασήκωτο βάρος αλλά κερδίζοντας πρόσβαση στα κρυμμένα δώματα από τον πιο σύντομο δρόμο.


Αυτοί που εντρυφούν στα μυστήρια της πραγματικότητας της φύσης και ανακαλύπτουν άγνωστες μέχρι τώρα αλήθειες, θα τις συνδέσουν και αυτές με μια αποκάλυψη των μυστηρίων της πραγματικότητας του πνεύματος έτσι ώστε η ψυχή να δώσει ζωή στα σώματα της επιστήμης.


Καμιά ομάδα δεν θα αποκλειστεί από το θρησκευτικό τελετουργικό, εορτασμό, θείο μυστήριο μιας άλλης ομάδας ούτε κανείς θα επικρίνει ούτε θα πιέζεται να υιοθετεί οτιδήποτε που για κάποιον είναι απόξενο ενώ για κάποιον άλλον είναι θρησκευτική εκπλήρωση. Όλοι θα υποκλίνονται για να τιμήσουν την ξένη σκέψη, λόγο, πράξη και άνθρωπο.


Όλες οι θρησκείες θα μοιράζονται το χώρο στον ίδιο ναό – συναγωγή – καθεδρικό ναό – τέμενος, θα συναθροίζονται όλοι ο ένας δίπλα στον άλλο καθένας λατρεύοντας σύμφωνα με τις δικές του γραφές, την αποκάλυψή του. Έτσι, ο καθένας θα τιμά με ευλάβεια τον ιερωμένο και αυτόν που γιορτάζει, το μοναχό και τον πιστό της άλλης θρησκείας. Όλοι θα υμνούν τη δόξα των αγίων όλων των αιώνων, όλων των εκλεκτών λαών, κάνοντας αφιερωματικές προσφορές σιωπής ή ψαλμών αποδεχόμενοι τον Θεό Χωρίς-όνομα και με όλα τα ονόματά Της.


Βάρδοι και ποιητές και όχι αναλυτές θα διαφυλάξουν το έπος και το τραγούδι που θα τραγουδήσουν και θα απαγγείλουν από μνήμης με τις γιορταστικές φωτιές να καίνε όλες τις νύχτες σε όλα τα χωριά και τις κοινότητες και τα περίχωρα, και καμία γλώσσα δεν θα θεωρηθεί λιγότερη από οποιαδήποτε άλλη.


Όλη η ανθρωπότητα θα αφιερωθεί ακούραστα για να συγκεντρώσει, να διατηρήσει το πέρασμα των κειμένων όλης της σοφίας και της ιερότητας σαν κληρονομιά ανεκτίμητης αξίας. Το κάθε άτομο θα εκτιμά αυτά τα αποθέματα γνώσης σαν πλούτο που πρέπει να συγκεντρωθεί και σαν πολύτιμους λίθους που πρέπει να φυλαχτούν σαν θησαυρός.


Η αναψυχή και η διασκέδαση θα εμπλουτίζει την ομορφιά της ψυχής και δεν θα είναι οχλαγωγία που παράγεται και τροφοδοτεί τις σφοδρές επιθυμίες του μυαλού για ακατονόμαστες, στιγμιαίες, φευγαλέες, ικανοποιήσεις δια των αισθήσεων. Το εμπόριο που χρησιμοποιεί τα ανθρώπινα σώματα θα έχει σταματήσει επειδή όλοι θα λατρεύουν την ψυχή που κατοικεί σε αυτή την μορφή. Έτσι θα καταργηθεί το εμπόριο στον αθλητισμό, γιατί η άθληση θα είναι ένας εμπλουτισμός της ανθρώπινης αξίας.


Γνωρίζοντας ότι η θεραπεία του σώματος βρίσκεται στο σώμα και η υγεία ολόκληρου του ανθρώπου βρίσκεται στο νου, οι κακοήθειες των κακόβουλων συναισθημάτων, πρώτα θα προλαμβάνονται και μετά θα εξαλείφονται αν εξακολουθούν να εμφανίζονται. Οι χυμοί του σώματος που θα είναι σε υγεία θα τροφοδοτούνται από το χυμό ολόκληρου του βοτανιού και της ρίζας. Θα είναι εμπλουτισμένοι με αρμονική διατροφή και δεν θα αδυνατίζουν από έλλειψη εγκράτειας.


Το φως στα ορυκτά, η αμβροσία στο αγκάθι, το αγριόχορτο και το γαϊδουράγκαθο, και το νέκταρ στο δηλητήριο θα αποστάζεται από το αίμα για να δίνει λάδι στην φλόγα της ζωής για να προσθέτει υγρή λάμψη σε κάθε ρευστή σταγόνα που διασχίζει την φλέβα κι αυτό να γίνεται μέσα στην κατάλληλη εποχή σύμφωνα με την φάση της σελήνης, με προσευχή που ψάχνει την άδεια να πάρει το λιγότερο και όχι να λεηλατεί μέχρι εξαφάνισης. Ποτάμια ενέργειας οδηγημένα από τα κύματα που γεννιούνται στις βαθιές αποθήκες του νου και του εγκέφαλου θα ξανανοίξουν κανάλια για να μεταδίδουν σε κάθε κύτταρο και όργανο την λάμψη της υγείας και την ευλογία της μακροζωίας.


Η ομιλία θα είναι μαλακιά και δεν θα κουβαλά σιγουριά που τρέφεται από το εγώ, δεν θα είναι απειλητική ούτε δυνατότερη ούτε πιο στομφώδης από όσο είναι απολύτως απαραίτητο για καλοπροαίρετη αποτελεσματικότητα.


Οι τέχνες θα πληρούν τον πόθο της ψυχής για ομορφιά, τα αγαθά θα παράγονται για να τροφοδοτούν ανάγκες και ποτέ για να συσσωρεύονται με απληστία. Ούτε η ιδιοκτησία θα είναι το μέτρο για την αξία του ανθρώπου. Το μέτρο θα είναι η μεγάλη του καρδιά που είναι δοσμένη να μοιράζεται από φιλευσπλαχνία και αγάπη. Η θέση του δεν θα είναι επίδειξη δύναμης αλλά ένας τρόπος για να ικανοποιήσει την έμφυτη ορμή να υπηρετεί με ταπεινότητα αγάπης.


Τα επαγγέλματα και η οικονομία θα επιδιώκουν να προσθέτουν στη γη τον πράσινο μανδύα, να βοηθούν όλους να γευθούν τις ευκαιρίες για δημιουργία γεμάτη ομορφιά που θα προορίζεται να δίνει άνεση σε όσους σχετικά στερούνται. Κανένα έμβρυο δεν θα υποφέρει από έλλειψη μικρό – διατροφής, ούτε ένας γέροντας δεν θα κουλουριαστεί νηστικός να κοιμηθεί μόνος, αφρόντιστος. Δεν θα υπάρχει απώλεια πλεονάσματος, συνεπώς ούτε έλλειψη του αναγκαίου.


Τις σημερινές πόλεις θα τις θυμόμαστε σαν καρκίνους που θεραπεύτηκαν με όλα τα κύτταρα αποκαταστημένα με τη ζωτικότητα αναπληρωμένη. Οι άνθρωποι θα κάνουν τις κατοικίες τους λιγότερο εμφανείς, εν μέρει κάτω από την γη, και πάνω από αυτές θα ανθίζουν πράσινοι κήποι όπου οι υπάρξεις από όλα τα βασίλεια της γης θα περιπλανώνται ελεύθερα, θα κατασκηνώνουν στις σκιές των δέντρων, θα πίνουν άφθονα από τα ρυάκια τα οποία θα έχουν αποκατασταθεί με αναζωογονητική φρεσκάδα.


Αυτήν την περασμένη χιλιετία θα την θυμόμαστε σαν σκοτεινά χρόνια στερημένα από φως, σαν το πιο καταστροφικό σύμπλεγμα αιώνων, που η ενθύμησή του δεν προκαλεί απόλαυση αλλά ανατριχίλα. Τα έθνη που μάχονται μέσα στο κρανίο κάθε ανθρώπου θα έχουν υπογράψει μια συνθήκη μόνιμης εσωτερικής ειρήνης και έτσι το φάντασμα του πολέμου, της πείνας, της αγιάτρευτης αρρώστιας, των άστεγων θα πάψει να εμφανίζεται στις μεγάλες μάζες. Ο πόνος τους τώρα θα καταπραϋνθεί με την επικράτηση της αγάπης, το πρωταρχικό προσόν των μεγάλων δασκάλων και όχι των προικισμένων σοφών οδηγών της πολιτείας.


Η επιστήμη και η ψυχή θα έχουν ενωθεί για να ευνοούν τα ανθρώπινα συναισθήματα. Όλα θα γίνονται μέσα από πάρα πολύ εκλεπτυσμένα ηλεκτρονικά συστήματα και θα διαδίδονται με τη χρήση ακίνδυνων ακτίνων. Καμία ανθρώπινη προσπάθεια δεν θα είναι αιτία να χύνεται έστω και ένα μόριο θανατηφόρου δηλητήριου στον αέρα που θα διατηρείται ιερός.


Οι άντρες και οι γυναίκες θα λατρεύουν τις ωραίες ψυχές ο ένας του άλλου που φόρτισαν μαγνητικά τις μορφές τους. Μέσα σε λατρεία θα μάθουν να ενώνονται ο ένας με τον άλλον και όχι μέσα στην οδύνη της λαγνείας που δεν προσέχει την θεότητα της οποίας ο ναός είναι ο σύντροφος που αγκαλιάζει. Από μια τέτοια ένωση, που είναι θείο Μυστήριο αφιερωμένο στην θεότητα, οι μελλοντικές γενιές θα μεγαλώνουν αποδίδοντας σεβασμό στους πόρους της γης.


Οι διαφωνούντες και οι αμφισβητίες θα μάθουν την τέχνη της σύγκλισης των διαφορετικών όψεων της αλήθειας μαθαίνοντας ο καθένας να μπαίνει στη θέση του αντίπαλου και θα ασπάζεται την άποψή του εις βάρος της δικής του.


Ό,τι θα θεωρούμε αντίθετο μέχρι τότε θα αποκαλυφθεί σαν συμπληρωματικό για να γευόμαστε τον πλούτο του, ώστε ο νους να μην εξαναγκάζεται να διαλέγει ανάμεσα στην μέρα του και την νύχτα του, αλλά, να αξιολογεί εξίσου τα φώτα της ημέρας και τις σιωπές της νύχτας, ακόμα και να μεταφέρει φως στην νύχτα και να εμφανίζει σιωπή στην ημέρα, για την πληρότητα της ζωής.


Είτε ο άνθρωπος βάζει πλώρη για περιπέτειες στο διάστημα ή παραμένει σταθερά ριζωμένος στην γη, το ταξίδι του μέσα του είναι η πρωταρχική του περιπέτεια. Εδώ, σε αυτό το βάθος του εσωτερικού του ουρανού, θα θεάται κανείς τα θαύματα των μικρόκοσμων και των μακρόκοσμων σε αμέτρητες ποικιλίες.
Οι οντότητες δεν θα ζουν σύμφωνα με την έννοια του χρόνου που έχουμε σήμερα ούτε με την έννοια του περιοριστικού χώρου, αλλά σύμφωνα με το συνεχώς διαστελλόμενο διηνεκές.


Κάθε άτομο θα θεωρεί πολύτιμο και θα διαφυλάσσει οτιδήποτε οδηγεί σε αρμονία, ευγενική σκέψη, όμορφο λόγο, ταπεινό αίτημα, πραγμάτωση του εσωτερικού πνευματικού εαυτού.


Το ανθρώπινο βασίλειο δεν θα έχει καμία απαίτηση για κατοχή του πλανήτη.
Μόνο σαν παρακαταθήκη θα τον κρατήσουμε,
Γιατί, ο πολιτισμός θα κυριαρχείται
Από την αγάπη και από την σοφία της γυναίκας,
Από την κατανόηση του φιλόσοφου,
Από το όραμα του σοφού και του αγίου.


Και θα είναι έτσι, γιατί ο νους των ανθρώπων θα έχει οδηγηθεί σε συλλογισμό, αυτοπαρατήρηση, γνώση και οι διαλογισμοί θα έχουν αντικαταστήσει όλες τις αρνητικές φαντασιώσεις που κηλιδώνουν το ρυάκι της καθαρής λογικής, της αγνής διαίσθησης, της χάριτος της αποκάλυψης.


Έτσι θα είναι από δω και μπρος. Έτσι θα είναι την χρονιά 3012, αν έτσι διαλέξετε να την κάνετε.


Η χάρις και η ευλογία της Άπειρης Θεότητας, και όλα τα παιδιά του Νου Της, οι άγιοι όλων των αιώνων και των λαών, θα οδηγούν, θα τρέφουν, θα τροφοδοτούν την χιλιετία, αν εσύ το θελήσεις έτσι, με εγκατάλειψη στο Διηνεκές.


Τα πέταλα των κρίνων των διαλογισμών σας θα σχηματίσουν τα μονοπάτια του χρόνου σας και όλων των επερχόμενων γενεών, όμορφα και μυρωμένα.


Τέτοια θα είναι η επόμενη χιλιετία.


Αν απλά έτσι το θελήσεις.


Έτσι στ΄ αλήθεια θα γίνουν τα πράγματα.

Swami Veda Bharati
Πνευματικός Δάσκαλος της Παράδοσης των Ιμαλαΐων
Από το βιβλίο του: Night Birds




πηγή:ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek