Διαφημίσεις

Πως θα μάθετε αν σας ψεκάζουν ή ακτινοβολούν μία περιοχή…
Απλά και γρήγορα.
Κάντε το και μόνοι σας.

Δείτε πότε προβλέπουν μέγιστη τιμή υγρασίας στην περιοχή σας και κοιτάξτε τον ουρανό σας, το βράδυ ή/και το προηγούμενο βράδυ…

Αλήθεια, πόσα αεροπλάνα είδατε να πετούν χαμηλά και με ταχύτητα προσγείωσης;

Στην Τρίπολη, η διέλευση των αεροπλάνων είναι ένα καθημερινό -νυχτερινό- φαινόμενο (το καλοκαίρι).
Υπάρχουν νύχτες που δεν πετά τίποτε και νύχτες που πετούνε ανά 10-15 λεπτά!!!

Έτσι και αν είναι αδύνατο να δει κάποιος τα χημικά που ρίχνουν (μόνο στο φως του φεγγαριού…), το επόμενο πρωί θα δει ομίχλη και υψηλές θερμοκρασίες ή χαλάζι και καύσωνα!!!

Αν τώρα δείτε τα σύννεφα του ουρανού σας, σε γεωμετρικά σχήματα και όχι σε φυσική τυχαία θέση ή να σχηματίζουν παράλληλες γραμμές, τότε ελέξτε στον υπολογιστή σας, που καταγράφηκαν σεισμοί και που έγιναν την επόμενη ημέρα.

Η αλήθεια είναι ότι αεροψεκασμοί κλιματικής αλλαγής γίνονται και ο καρκίνος έχει αυξηθεί, αυτό που δεν ξέρουμε ακόμη, είναι τι σχέση έχουν με την περιοχή ειδικά της Κρήτης, που θα αποτελέσει πηγή εσόδων για την Ευρώπη (ο Σαμαράς το έχει κανονίσει…) και πόσο αυτό θα έχει αντίκτυπο στο δολάριο…

Μήπως σκέφτεστε αυτό που σκέφτομαι;…

Για αυτό και οι σεισμοί είναι για πρώτη φορά πολλοί και σχεδόν συμβαίνουν σε μία περιοχή. Στο εξωτερικό κάνουν λόγο για τις δυνατότητες του HAARP και όλοι βλέπουμε αφύσικα φαινόμενα και σιγοψιθυρίζουμε την αλήθεια…

Χρήσιμες ιστοσελλίδες για την έρευνά σας είναι:

http://www.earthquakenet.gr/
http://www.meteo.gr/
http://sat24.mobi/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Πως θα μάθετε αν σας ψεκάζουν ή ακτινοβολούν…”
  1. tora ta isopedonete ola eipame to kalokairi stamatoun na psekazoun kai arxizoun semptemvri to xeimona ta vradia otan exei fegari fainontai xekathara oi psekasmoi

  2. Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ
    ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ !!
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ !!
    ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΖΕΨΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ..
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ …

    ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΣΕ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ !! ΟΧΙ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ !!!!!!!!!!!

  3. Δεν μπορω να πιστεψω την ασχετιλα που κυκλοφορει! Βρισκει περιεργο το να εχει ο αερας υγρασια 80% κοντα στο εδαφος και να μην υπαρχουν συννεφα λεει!!! Μα που ζουν αυτοι??? Σε αλλον πλανητη???

  4. έχω κάνει το τελευταίο διάστημα 2 φορές εξετάσεις αίματος και άλλες πολλές… κυκλοφορώ σε κέντρο, επαρχία.. παντού… δεν έχει βρεθεί τίποτα, από όλες αυτές τις μαλακίες που γράφουν διάφορα site…ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!

    Χαλαρώστε λίγο…. κάνει καλό!

  5. Δηλαδή το λογικό είναι ότι ΘΑ ανεβάσει υγρασία λόγο των
    ψεκασμών η ατμόσφαιρα ….και όχι ότι θα υπάρχουν συγκεντρώσεις
    υδρατμών στα αεροπλάνα ΛΌΓΟ της υγρασίας ….
    Ά ρε να μπεί φόρος στην μ@λ@κί@ …τι 600 δις του Σώρρα …τρίς
    θα έχουμε να αγοράσουμε όλο τον πλανήτη

  6. μάλλον από το πολύ ψέκασμα ο αρθρογράφος σάλταρε!!! Τώρα ποιός και με τι τον ψεκάσανε μόνο ο ίδιος το γνωρίζει.

    Υ.Γ. Έτσι για να γνωρίζεις πως έχουν τα πράγματα θα σε ενημερώσω εγώ. Λοιπόν αυτοί που ψεκαζουν είναι ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!! Για ψάξου καλύτερα…..
    Υ.Γ1 το προηγούμενο Υ.Γ. είναι απλά ειρωνικό, δεν πιστεύω σε τέτοιες @@ριες…

  7. Μπράβο!!!! αυτό είναι άρθρο που όντως έχει χρήσιμες και σαφείς συμβουλές. Αληθινό, κατατοπιστικό, λιτό, κατανοητό.

  8. Πετάει μεγάλο πλήθος αεροσκαφών τις μέρες των αεροψεκασμών,αντιθέτως τις μέρες που δεν ψεκάζουν περνούν ελάχιστα αεροσκάφη πάνω από μια περιοχή.Αυτά τα λέω για τον "έξυπνο" που ανακάλυψε συγκεντρώσεις υδρατμών λόγω υγρασίας.Σας έχουν πάρει είδηση ρεεεε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek