Πρώην ανώτερο στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας δηλώνει, πως ένα δεύτερο είδος οντοτήτων ελέγχει τα χρήματα και τις θρησκείες στη Γη

Η Karen Hudes, πρώην ανώτερο στέλεχος του συμβουλίου της Παγκόσμιας Τράπεζας, κάνει πολύ θόρυβο τελευταία, επειδή πρόσφατα είπε κάτι που δεν είχε πει ποτέ πριν.

Είπε ότι ένα δεύτερο είδος όντων που βρίσκεται στη Γη, ελέγχει το χρήμα και την θρησκεία του πλανήτη.

Πολλοί άνθρωποι που στο παρελθόν είχαν υψηλές θέσεις, ώστε να γνωρίζουν πράγματα που οι υπόλοιποι δεν γνώριζαν, έχουν κάνει κάποιες πολύ σοκαριστικές δηλώσεις τελευταία.

Για παράδειγμα ο Paul Hellyer, πρώην υπουργός εθνικής άμυνας του Καναδά, πρόσφατα είπε ότι υπάρχουν 4 γνωστά εξωγήινα είδη που επισκέπτονται τη γη για χιλιάδες χρόνια. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι’ αυτό, ΕΔΩ

Για κάποιαν σαν την Karen Hudes που έχει αποκτήσει αξιοπιστία στην Παγκόσμια Τράπεζα και μετά ξαφνικά κάνει ένα σχόλιο σαν αυτό που κατηγορεί την Παγκόσμια Τράπεζα, είναι αρκετά σοκαριστικό.

Αντιλαμβάνομαι, ότι δεν σημαίνει ότι κάτι είναι αληθές, επειδή κάποιος το λέει, ανεξαρτήτως του παρελθόντος ή της θέσης του.
Την ίδια στιγμή όμως που τα λέει αυτά η Karen Hudes, τα επιβεβαιώνει με πολλά αρχαία ιστορικά γεγονότα, αλλά και πρόσφατες αποκαλύψεις για άλλα περίεργα φαινόμενα, όπως τα ufo, οι μυστικές εταιρείες και άλλα πολλά.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας μεγάλος όγκος αποδείξεων, που υποδηλώνει ότι δεν είμαστε μόνοι μας και ότι έχουμε δεχτεί επισκέψεις στο παρελθόν.

Η Karen Hudes μεταξύ άλλων δηλώνει:

«Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό το δίκτυο του ελέγχου είναι οι Ιησουίτες. Πίσω από αυτούς (τους Ιησουίτες) υπάρχουν κάποιες άλλες ομάδες.

Μία από αυτές τις ομάδες είναι ανθρωποειδή. Δεν είναι ανθρώπινα όντα.

Είναι πολύ έξυπνοι, δεν είναι δημιουργικοί, έχουν όμως μαθηματικό μυαλό. Είχαν πολύ μεγαλύτερη δύναμη την πρώιμη εποχή των παγετώνων. Έχουν επιμήκη κρανία, μπορούν παράγουν απογόνους όταν ζευγάρωμα με γυναίκες αλλά οι απόγονοί τους δεν είναι γόνιμοι.

Συνεχίζει λέγοντας:

Ζούμε σ’ ένα κόσμο μυστικών εταιριών και μυστικών, και οι πληροφορίες που έπρεπε να δημοσιοποιούνται δεν δημοσιοποιούνται.»

Ευρήματα δείχνουν, ότι ο κρανιακός όγκος των επιμηκυμένων κρανίων αυτών των ανθρωποειδών όντων, είναι κατά 25% μεγαλύτερος από αυτόν των συνηθισμένων ανθρώπινων, και το βάρος τους ξεπερνάει τα φυσιολογικά κρανία κατά 60%, γεγονός που καταρρίπτει την άποψη ότι τα κρανία επιμηκύνθηκαν πιθανώς, από παρέμβαση. Σε αυτή την περίπτωση, θα είχε διαφοροποιηθεί μόνο το σχήμα του κρανίου, αφήνοντας ανεπηρέαστο τον όγκο και το βάρος του. Από τις αναλύσεις του DNA εξάγεται επίσης το συμπέρασμα ότι το μιτοχονδριακό γονιδίωμα των κρανίων, διαφέρει αισθητά από το ανθρώπινο, και ότι ανήκει σε κάποιο άγνωστο είδος, τόσο διαφορετικό σε γενετικό επίπεδο, που πιθανόν να μην μπορούσε να αναμιχθεί με το ανθρώπινο είδος.

Παρόλα αυτά στην συνέντευξή της η Karen Hudes απαξίωσε την ιδέα εξωγήινων στον πλανήτη.

― Σ’ αυτό το σημείο ανοίγω μια παρένθεση, επειδή θέλω να προσθέσω ένα δικό μου σχόλιο. Α. Α:

[Η απαξίωση της η Karen Hudes για τους εξωγήινους, ―αν και θεωρεί πως αυτοί ενδημούν στη Γη, σαν ένα διαφορετικό είδος― δικαιώνει εν μέρει την άποψη που δίνω στο βιβλίο μου: «Αντέχεις την Αλήθεια Το Χρονικό της Αιχμαλωσίας», ότι όλοι αυτοί που δηλώνουν ως «εξωγήινοι», είναι κυρίως ενεργειακά όντα άλλων διαστάσεων, με δυνατότητα υλοποίησης και αποϋλοποίησης στο κόσμο μας, ή χρονοταξιδιώτες ―τέως «άνθρωποι»― από το μακρινό μέλλον μας…
Τα εξωδιαστατικά όντα, θεωρώ ότι ανήκουν σε διαφορετικές τάξεις και κατηγορίες, και αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους να θεωρούν ότι είναι διαφορετικά είδη «εξωγήινων»…
Οι οντότητες που λέει η Karen Hudes, απαρτίζουν την Αόρατη Κυβέρνηση.

Οι ηγέτες της Αόρατης Κυβέρνησης αποκαλύπτουν:

ΥΠΕΡΓΗΙΝΟ ‘ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟ’ 1938: «§25. Η Ουρουσβάτι, έχει εξηγήσει σε πολλούς, γιατί εμείς αποκαλούμαστε ‘Η Αόρατη Κυβέρνηση’. Αληθινά, καθένας αισθάνεται σε κάποιο βαθμό ότι κάπου υπάρχει μια εστία γνώσης. Όπου υπάρχει γνώση, υπάρχει επίσης δύναμη.

…Εκείνοι που παρατηρούν τα παγκόσμια γεγονότα, μπορεί να συλλάβουν κάτι υψηλότερο από την ανθρώπινη λογική.

…Οι μαθητές μας κατανοούν πώς να εναρμονίζουν την ελεύθερη θέλησή τους με τις αποφάσεις μας. Κάποιος πρέπει να κατέχει μεγάλη ισορροπία για να καταλάβει τη σοφία της καθοδήγησής μας, χωρίς να καθιστά ανάπηρη τη δική του ελεύθερη θέληση.

…Οι μεγαλύτεροι αρχηγοί κρατών είχαν αυτήν την ισορροπία, και επομένως ήταν ευκολότερο να στείλουμε τις αποφάσεις μας.

…Σ’ ολόκληρο τον κόσμο, μπορεί κανείς να βρει εγκατεστημένα ορόσημα της καθοδήγησής μας. Μερικοί φωτισμένοι άνθρωποι τη δέχτηκαν, αλλά κάποιες φτωχές παρωδίες μονάρχη απέρριψαν την συμβουλή μας και εξ’ αιτίας αυτού, βύθισαν τις χώρες τους σε συμφορά.

§133. …Η Ουρουσβάτι ξέρει, ότι είναι πολύ κουραστικό για τον αόρατο μάρτυρα (αυτοί κυκλοφορούν αόρατοι, ως παρατηρητές) να παραμένει μέσα σε γήινες συγκεντρώσεις· και όμως τέτοιες επισκέψεις είναι συχνές.

…Επί αιώνες έχουμε αναλάβει το καθήκον, να προειδοποιούμε εκείνους τους υψηλά ιστάμενους που είναι σε θέση να παρεμποδίζουν την εξέλιξη. Προειδοποιήσαμε τον Ναπολέοντα περισσότερες από μία φορές και αυτός παραδέχθηκε ότι ‘άκουσε φωνές’ και όμως εξακολούθησε το λανθασμένο του μονοπάτι.»

Τα εξωδιαστατικά αυτά όντα, θεωρώ ότι ανήκουν σε διαφορετικές τάξεις και κατηγορίες, και αυτό είναι που κάνει τους ανθρώπους να θεωρούν ότι είναι διαφορετικά είδη «εξωγήινων»…

Οι οντότητες που λέει η Karen Hudes, απαρτίζουν την Αόρατη Κυβέρνηση.] Κλείνει η παρένθεση—

Στη ραδιοφωνική συνέντευξή της η Karen Hudes, αρχίζει να μιλά γι’ αυτό, από το σημείο 21:50 ― 29:00 (περίπου)

Η Κάρεν είχε εξέχουσα θέση στην Παγκόσμια Τράπεζα για δώδεκα χρόνια πριν αποφασίσει να καταδώσει την Παγκόσμια Τράπεζα και την διαφθορά που υπάρχει μέσα σ’ αυτήν.

Σπούδασε νομικά στην Νομική σχολή του Yale και οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ.
Εργάστηκε στην Tράπεζα Αμερικανικών εισαγωγών εξαγωγών στις ΗΠΑ από το 1980-1985 και στο Νομικό τμήμα της Παγκόσμιας Τράπεζας από το 1986-2007.

Αυτές οι σοκαριστηκές δηλώσεις της, αποκάλυψαν τα κακώς κείμενα της Παγκόσμιας Τράπεζας, δηλώνοντας ότι ο κόσμος βρίσκεται σε «νομισματικό πόλεμο». Ο Οργανισμός Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων συνεχίζει να τυπώνει χρήματα σαν τρελός, και ότι αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, τα άλλα κράτη δεν θα αποδέχονται πλέον αυτό το νόμισμα (δολάριο).

Αποκαλύπτει επίσης την εγκληματική διαφθορά που λαμβάνει χώρα στα υψηλότερα κλιμάκια των οικονομικών ιδρυμάτων επί πολύ καιρό.

Το 1999 ανέφερε την διεφθαρμένη εξαγορά της μεγαλύτερης τράπεζας των Φιλιππίνων. Έχει αποκαλύψει τη σύγκρουση που λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα οικονομικά ιδρύματα και τις διάφορες κυβερνήσεις και πολλά πολλά περισσότερα.

Πριν απορρίψετε αυτά που έχει να πει, λάβετε υπόψη σας, ότι υπάρχει ένας μεγάλος όγκος αποδείξεων για να στηρίξει την αλήθεια πολλών περίεργων φαινομένων. Τουλάχιστον κρατήστε ανοικτό το μυαλό σας στις διάφορες πιθανότητες.

ΠΗΓΗ

Loading...

68 thoughts on “Πρώην ανώτερο στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας δηλώνει, πως ένα δεύτερο είδος οντοτήτων ελέγχει τα χρήματα και τις θρησκείες στη Γη

 1. Ανώνυμος says:

  ΜΠΑ ?? ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ " ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ " ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΟΣ, Ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΙΕΧΩΒΑΣ- ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΤΟΥ, Ο ΙΗΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ??

  ΑΛΛΑ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, 2+ 2 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ 5 , ΟΣΟ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΙ' ΑΝ ΕΙΝΑΙ !!

  ΜΠΑΡΜΠΑ- ΘΕΕ, ΕΑΝ ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΗ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝ.Φ.Ι.Α ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ !!

  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ !!
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  • Ανώνυμος says:

   ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣ ΕΝΑ (ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ) ΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΠΟΛΩΛΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟ;;;

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ! ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ,ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ

  • Ανώνυμος says:

   ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΝΑΚ ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ; ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ .ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΩ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΩΝΤΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΕΜΕΤ ΜΠΡΑΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ.ΖΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ…………..ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ .ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ. ΙΩΑΝΝΗΣ

  • Ανώνυμος says:

   Ποσο ασχετη με την αληθεια εισαι αγγελικη και κατηγωρης τον αθωο που εδωσε την ζωη του για την ανθρωποτητα

  • Ανώνυμος says:

   ΑΓΑΠΗΤΗ ''ΑΓΓΕΛΙΚΗ'' ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΑΛΛΑ Η ΓΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΟΡΙΣΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ "Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ''.
   ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ.Φ.Ι.Α … ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΝΑ ΣΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΟ ΣΟΥ.
   ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΘΕΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝ.Φ.Ι.Α ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ. ΙΣΩΣ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΟΠΛΗΚΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗ ΓΗΣ…

  • Ανώνυμος says:

   Αφου θελεις ντε και καλα να ξεσπασεις και να γαρψεις ενα καρο μαλακιες, τουλαχιστον μη βαζεις το ονομα σου στο τελος και γινεσαι ρομπα…

   Ασχολησου εσυ με την ΟΕΑ σου ρε κοπελα μου και με τον πανσοφο Δια που πηδουσε τη μανα και τις αδερφες του και ασε σ'εμας τα προβατα τον Παντοδυναμο Κυριο Ιησου Χριστο να μας οδηγει…

  • Ανώνυμος says:

   ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ;; ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΣΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΚΩΣ ΣΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΡΟΝΙΑ ΣΑΒΒΑΩΘΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΙΗΣΟΥ ΨΕΥΔΟΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΤΟΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΕΙ;;; ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ…ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΨΕΥΔΟΙΑΧΩΒΑ-ΨΕΥΔΟΩΝ..ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ;;) ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΟΣ ΑΜΜΟΥ…ΜΟΝΟ ΣΕΛΗΝΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΤΑΠΛΑΝΗΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΤΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ…
   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ..ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ..
   ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΗΛΥΠΡΕΠΗ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ …ΜΠΟΛΙΚΟ ΛΑΔΑΚΙ …ΓΙΑ ΠΑΣΑΝ ΧΡΗΣΗ…Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ…

  • Ανώνυμος says:

   Βλαμενε ο Θεος δεν υπόκειται σε αναγκαιοτητες όπως εσυ και ο καθενας μπορει να τις συλλαβει αλλα η ''πετρα'' που λες υπαρχει και είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ,ΜΟΥ,ΤΟΥ.Καταλαβες ; Αλλα ότι σκ…σε ταισανε αυτά μαρτυρας βλακεντιε

  • Ανώνυμος says:

   ΠΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ!!! ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΑΣΗΚΩΤΗ ΠΕΤΡΑ Ο ΤΑΧΑ …"ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ" ΘΕΟΣ ΣΟΥ? ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ.
   ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΡΕ?
   ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΡΕ ΖΩΩΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΛΩΝΑ?
   ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ…
   ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ??
   ΡΙΞΤΩ ΣΤΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΤΙΚΗ ΜΠΟΡΔΕΛΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ…

   ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΠΑ: ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΩ ΦΤΩΧΟΥΣ!!!

   ΧΑΧΑΧΑ

  • Ανώνυμος says:

   ΡΕ ΣΤΟΥΡΝΕ η παντοδυναμία του Θεού δεν κρίνεται από ΧΑΖΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!!Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΩΣ ΚΑΤΑΦΑΣΗ!

  • Ανώνυμος says:

   Στο 2:54 !!! Σου τελειωσαν τα βελακια του Δια και τωρα παιζεις με πετρουλες;;;; Θα σε μαλωσω κακο παιδι !!!! Σου εχω ξαναπει…να κοψεις τα Κομιξ…γιατι εχουν πολυ Ηρα …και ολο στην τουαλετα την βγαζεις…και μετα με λερωμενα χερακια γραφεις οτι εκανες εκει μεσα !!!!! Και βαζετε την Αγγελικη λαγο σας…για να κανει την αρχη !!! Ε…,συναντηθητε να ξεχαρμανιασετε μεταξυ σας γιατι…λερωνετε τα παντα ..,οπως και οπου και να τον παιζετε !!!!!

  • Ανώνυμος says:

   ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΗΛΙΘΙΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΖΟΜΠΙ…
   ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ…
   Η ΠΑΗΛΙΘΙΑ ΒΙΒΛΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ (ΤΑΧΑ), ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ Η ΓΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ (ΧΑΧΑΧΑ), ΕΝΩ Η ΓΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ (ΧΑΧΑΧΑ) ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ Η ΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ, ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΔΙΑΒΟΛΟ Ο ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?!!!! ΑΝ Η ΓΗ ΗΤΑΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΟΣΟ ΨΗΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥ, ΤΟ ΛΕΕΙ Ο …ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ!!
   ΕΝΩ ΤΟ 5000 ΠΡΟ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥ "ΧΡΙΣΤΟΥ" ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΘΕΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΓΕΝΙΑΔΑ!!!
   ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ?
   Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΒΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΜΑ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙΑ ΟΤΑΝ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ…

  • Ανώνυμος says:

   ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΛΑΜΕΝΕ ΕΒΡΑΙΟΤΑΛΙΜΠΑΝ…ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ…ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΑΣ.. Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΥ ΡΕΙΜΟΝΤ ΝΤΡΕΙΚ ΠΕΡΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΑΠΩΤΕΡΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ)

  • Ανώνυμος says:

   ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΠΙΜΠΑΝ 4:54 μ.μ. ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΕ ΣΑΝ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ..??? ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΣ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΦΩΦΩ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΑ, ??ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΝΑΝΟ – ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΤΟΥ …"ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΑΘΛΑΚΑ !!!…
   ΡΕ ΟΞΩ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Π@ΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ…
   ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΛΛΕΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΧΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΣ.

  • Ανώνυμος says:

   ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

   ΤΗC XΡΙCΤΙΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗC ΞΕΦΤΙΛΑC ΤΟ ΑΝΑΓΝΩCMA
   https://www.youtube.com/watch?v=G9puKjf1xmg

   THN ΠΟΥCΤΙΑ ΠΑΤΗΡ ΓΙΑΧΒΕ ΕΥΛΟΓΗCON + + +

   ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΜΠΙΝΕΔΕΣ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΖΕΔΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΔΟΥΛΟ, ΑΜΑΡΤΩΛΟ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΔΕΧΕΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ;;;

  • Ανώνυμος says:

   αχ θα ζησουμε τρελες σεξουλιαρικες εμπειριες με γαλαξιακα οντα!πες μας ποτε για να μην κανονισουμε κατι εκεινη τη μερα και να κανουμε και μια προετοιμασια,μη μας βρουν απεριποιητους!
   εσυ αυτο το καψιμο εγκεφαλου απο συνουσιασεις με δρακονιανους το επαθες?

  • Ανώνυμος says:

   Εδω 4;53 …στον μαγκακο αστροναυτη 9;03…!!!
   Προσεξε μη σε βγαλει η στροφη και τσακιστεις σε κανα πλανητη ετσι που τρεχεις με το εργαλειο !!! Παρτο αλλιως ρε μαγκα !!!
   και αν εχεις ….ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΑΡΙΔΑΚΙ αναμεσα στα σκελια σου …και δεν ειναι του γειτονα που παιζετε κρυφτο….γ@μηστε και κανα Τουρκο που αλωνιζει στο Αιγαιο !!! Ολο λογια ειστε !!!!
   Απο την αλλη αν…γουσταρεις και εισαι μπανικο κουκλακι..θα σε βαλω σε καλο ποστο στη Συγγρου..και θα σου δινω και το κατι τις σου !!!!!
   Αμεε!!!

  • Ανώνυμος says:

   ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΑΝ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ.
   ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΩΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ!!!! Ε,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ?
   ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΜΑ ΘΕΣ.
   ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΒΡΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ!! ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.
   ΜΕΓΑ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΣΟΥ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.
   ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΑ.
   ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ,ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.
   ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.

 2. Ανώνυμος says:

  Εχει μπλεξει τις αορατες κυβερνησεις.Αλλο αυτη των δασκαλων και αλλο αυτη εκεινων που διαχειριζονται χρημα και θρησκειες.
  Επειδη οι λεξεις "αορατη" και "κυβερνηση" συναντωνται και στις δυο περιπτωσεις δεν σημαινει οτι ειναι το ιδιο.
  Ευκολα μπορει να τα μπερδεψει καποιος αν το προσεγγισει διανοητικα μονο το θεμα και να μπερδεψει τους βοηθους της ανθρωποτητας με βαμπιρ.

  • Ανώνυμος says:

   ΚΥΤΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΑΝΙΑΡΗ ΤΟΝ ΔΙΑ,ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΛΙΓΟ ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ.
   ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΕΠΕΙΓΟΜΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ!!!
   ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΙΑ ΡΕ ΠΙΔΙ ΜΜ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΛΕΜΕ!!
   Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑ ΒΡΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ,ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ,ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΑ ΤΑΛΑΝΤΟ.
   ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!
   ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΠΟΝΔΗ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟΟ !!!!
   ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
   ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΣΩ ΤΟΝ ΔΙΟΥΛΗ!!

 3. Ανώνυμος says:

  Τώρα το κατάλαβε αυτή; Και πέρυσι ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας είχε πει ότι αυτή που ελέγχουν την ανθρωπότητα δεν είναι άνθρωποι, και το περάσανε στο ντούκου. Έχουν γίνει κι άλλες νύξεις από πρώην αρχηγούς της CIA και διεθνείς τραπεζίτες αλλά μετά τους έφαγε το σκοτάδι. Ο κόσμος έχει μεσάνυχτα και κοιτάει το κασκόλ του Βαρουφάκη. Αφού είμαστε τόσο μαλάκες, καλά μας κάνουν.
  Στέλιος

 4. Ανώνυμος says:

  κανει θορυβο γιατι ειναι whistleblower δηλαδη τσαπερδονοκολοσφηρηχτρα…. κατι μας ειπε τωρα ….δεν τα ξεραμε καθοοοολου

 5. Ανώνυμος says:

  Ισως στο παρελθον ή σε καποια αλλη εποχη..
  Ισως αν δε μπορουσα να δω..
  Ισως αν δεν ηξερα..
  Ισως αν ημουν κουφος τυφλος..

  Ισως τοτε να τη πιστευα..

  Ασωτος

 6. Ανώνυμος says:

  Δεν την πιστεύετε ε; Τα πιστεύετε ενδόμυχα αλλά τρέμετε στην ιδέα να είναι έστω και μία στις χίλιες αληθινή. Άρα από φόβο λέτε ότι δεν την πιστεύετε, επειδή παλεύετε ακόμα με τις ελπίδες σας. Εδώ όμως καταθέτουμε την αλήθεια κι όχι τις χαζές ελπίδες μας. Θα έρθει η ωρα που θα την πιστέψετε αλλά δεν θα είναι κάπου εκεί κοντά για να της πειτε συγγνώμη και μην επικαλεστείται ότι δεν το ξέρατε αφού σας το είπαν …ποτέ. Είστε συνένοχοι.
  Νίκος

 7. Ανώνυμος says:

  Θα το ξαναγράψω, α ρε Λιακόπουλε, έτη φωτός μακριά είσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εδώ έχουμε τον δικό μας ερευνητή που τους έκανε όλους σκόνη, καθόμαστε και περιμένουμε τον έναν και τον άλλον να μας δώσει τα φώτα του….Α ρε Έλληνα, κοιμάσαι ακόμα!!!!

 8. Ανώνυμος says:

  Αγγελικούλα έχεις κάθε δικαίωμα νά έχεις μίσος σέ κάτι πού δέν σέ εκφράζει καί σού τήν ''σπάει'', αλλά καλό θά ήταν από σεβασμό καί μόνο νά μάζευες λιγάκι τήν γλώσσα σου πού στάζει δηλητήριο. Ό ασεβής τρόπος σου νά εκφράζεσαι στόν Θεό πού καλά κάνεις καί δέν τόν γουστάρεις, προκαλεί κάποιους άλλους. Αυτό τό σκέφτηκες λιγάκι?

 9. Ανώνυμος says:

  είναι η αντίσοιχη λαμπράκης-ψώρρας της αμερικής. τα έχουμε ξαναπεί σε προηγούμενα ποστ από τα κατοχικά…. όπως και ο ψωρρας λέει κάποιες αλήθειες όπως αυτές που παρουσιάζονται εδώ αλλά με ανακρίβειες αντεστραμένες και παραποιημένες…. γενικά να είστε επιφυλακτικόι στο ποιούς λέει ότι μας προστατεύουν και ποιοι είναι τα θ΄υματα οι καλοί και οι κακοι….

 10. MIKE COOPER says:

  Η KAREN ΧΟΥΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
  ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ TOM COSTELLO ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
  ΙΔΙΑ ΜΕ ALEX JONES ΚΑΙ DAVID ICKE ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΧΟΥΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΘΕΙ" Η' ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ.
  ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, Η KAREN, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΛΙΓΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

  • Ανώνυμος says:

   ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ…ΟΠΩΣ Π.Χ. ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ…

 11. Ανώνυμος says:

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΝΑΚ ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ; ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ .ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΩ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΩΝΤΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΕΜΕΤ ΜΠΡΑΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ.ΖΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ…………..ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ .ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ. ΙΩΑΝΝΗΣ

 12. Ανώνυμος says:

  Τον Βασίλη Λεβέντη τον θυμάστε;;; Έχει πλέον δικαιωθεί πλήρως!!!!!!!!!!
  Ε, ήρθε και η σειρά του Λιακόπουλου!!!!!
  (και ακόμα δεν έχετε δει και ακούσει τίποτα)

 13. Ανώνυμος says:

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΝΑΚ ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ; ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ .ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΩ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΩΝΤΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΕΜΕΤ ΜΠΡΑΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ.ΖΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ…………..ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ .ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ. γιαννης

  • Ανώνυμος says:

   ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ,ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Ο "ΦΟΒΟΣ".
   ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ?

 14. Ανώνυμος says:

  Είναι απίστευτος ο όγκος των ψεμάτων που μπορεί να δεχθεί ο άνθρωπος. Πολλοί έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από μικροί και είναι πολύ δύσκολο, ακόμη και με τα απλούστερα επιχειρήματα να τους βάλει κάποιος στο στοιχειώδη δρόμο της λογικής. Τα πράγματα είναι απλά, ο άνθρωπος όμως για να εδραιώσει εξουσία εφευρίσκει τρόπους και μέσα, για να κατακτίσει και να τρομοκρατίσει. Ζούμε πολλά από αυτά σήμερα και η τεχνολογία, αντί να μας προωθήσει τα σύνορά μας, μας καθηλώνει σ ένα ψευτοανταγωνιστικό, μίζερο καθεστός. Ξυπνήστε και σκεφτείται!

 15. Ανώνυμος says:

  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΝΑΚ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΑΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ .ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΙΣΩ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΣ.

 16. Ανώνυμος says:

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ 12-17 ΚΑΙ 7-50 ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΗΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ-ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΟΥ
  ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ -ΧΡΗΣΤΟΣ –
  Α

 17. Ανώνυμος says:

  Γελάτε με το Λιακόπουλο αλλά να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος. Είστε τόσο αφελείς που οντως σας αξίζει να σας κυβερνούν εξωγήινοι.

 18. Ανώνυμος says:

  ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΚΥΡΙΑ Α; ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ, ΒΙΝΤΕΟΚΛΑΜΠ; ΜΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ; ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ; ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ. Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ. ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ. ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ ΕΝΑ Α ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
  ΓΙΑΝΝΗΣ

 19. Ανώνυμος says:

  ΠΡΟΣ ΤΟΝ 1.31μμ . ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΖΗΣΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ . ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ . Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ . ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ .ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ .ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ .ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΛΛΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΜΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ .ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ …..ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ . ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΥΧΟΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ. ΙΩΑΝΝΗΣ

  • Ανώνυμος says:

   Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ! ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ… ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΌ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ1

 20. Ανώνυμος says:

  Ετσι όπως μιλας, ή σατανιστρια εισαι, ή αρρωστη ή….βρε μπας και σ'εχουν βιασει…τιποτα ξερω γω…Παντως πρεπει να εισαι και σαν ατομο πολύ απαισια στις σχεσεις σου με τους ανθρώπους. Όπως λεει και η παροιμια, εγω κι'εσυ να είμασταν στη Γη… δεν….Σιγουρα σου λειπει η αγαπη αλλα όπως κάνεις, δε θα βρεθει κανεις να σου δειξει ενδιαφερων.Α εχε υπ'οψιν ότι Αυτόν που ειρωνεύεσαι ειτε σ'αρεσει ειτε όχι καποια μερα θα τον βρεις μπροστα σου και τοτε θα καταλάβεις ότι μονη σου τιμωρήθηκες.Παντως κοιτα να ''ηρεμησεις'' γιατι πολύ βασανίζεσαι. ''Αγγελικη'' παρτο αλλιως…..

 21. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ. ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ,ΕΝΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ Ε ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

 22. Ανώνυμος says:

  λοιπον γατακια κατω τα χερια σας απο την Αγγελικη, δεν ξερετε τον χριστο σας μπροστα της………..αιγοπροβατα καλα ταισμενα στο αιωνια γαμημενο μαντρι σας…..τραβατε να πληρωνετε τα χριστιανικα τζαμια για να εξασφαλισετε μια δινη στη σεληνη μεχρι να ξαναερθετε στο φυτωριο γη…….στραβαδια………πιος χριστος ρε με Ι η μη Η???????????? ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ???? ΘΑ ΣΑΣ σωσει ο χριστος κ η μανα του και η γκομενα του???? ΣΕΒΒΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΛΥΚΟΣΧΗΜΟΣ ΑΜΝΟΣ ΚΑΙ ΣΦΑΖΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

  • Ανώνυμος says:

   ''λυκοσχημε''δλδ τι λυκοσχημος και μπουρδες ενας κοπριτης εισαι που σιγουρα δε δουλεψε ποτε του,και κακία σου και η τρελα σου δεν εχει ορια.Καμποσες φαπες σου χρειαζονται αλλοτριωμενε μικροαστε.

  • Ανώνυμος says:

   χαχαχαχαχα μας εκανες και γελασαμε!λυκοσχημε ενας γελοιος κομπλεξαρας εισαι που μονο εδω μεσα εχεις τη δυνατοτητα να βγαλεις ολα τα κομπλεξικα σου,εξω στον κοσμο εισαι μια κοτουλα,ουτε τα μισα δε λες!

  • Ανώνυμος says:

   Ποιος λυκοσχημος ρε ειναι αυτος;;; Ετσι και δει την φατσα του στον καθρεφτη θα χεσει τα ποδια του !!!!
   Η
   ΗΗΗΗΗΗΗ
   Η
   Η
   Η

   Δεν νομιζω να φοβαστε ;;

 23. Ανώνυμος says:

  ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΑΧΑ. ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΑΝ ΝΕΥΡΙΑΣΟΥΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ. ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
  ΈΤΣΙ ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΘΑ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΝ ΖΩΗ.
  ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΦΟΥΚΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΉΘΕΛΕΣ ….ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ …..

  • Ανώνυμος says:

   ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΑΝΕ?ΑΝ ΘΙΧΤΗΚΕ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ.ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΧΑΔΑΚΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,ΑΣΤΟ ΔΕ ΤΟ ΧΕΙΣ…ΒΡΩΜΑΣ ΑΣΧΕΤΙΛΑ.

 24. Ανώνυμος says:

  Εσεις καλοπαιδα 8:36 και σια ο.ε. , !!! εσεις μιλατε για τρομοκρατια και επιπεδο;;
  Ρε δεν πατε να παρετε καμια δαφνουλα των Δελφων να ξελαμπικαρετε;;;;
  ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ ..ΜΙΛΑΜΕ !!!!! ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ !!!!!!

 25. Ανώνυμος says:

  Ανωνυμα γατακια που βριζετε……μπεεεεεεεεεεεεεεεε πηγατε σημερα στη βοσκη σας??? τι???? ακομα αναρωνετε απο το χθεσινο @@@@@@???
  θα σας σωσει ο χριστος σας ΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ….. συνεχιστε να τρεφετε τον εγωισμο την κακια αφου ειστε οπως σας ειπα χριστιανοι?????αχχαχχαχχ αληθεια ποσο μικροι ειστε????ποσο φοβισμενοι????τρεμετε ακομα και την σκια σας????αφου οπως νομιζετε ζωα ειστε 100% υπαρκτοι ε???? και εχετε την ζωη σας στα χερια σας?? ε???? αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ ειστε ανυπαρκτοι συνεχιστε να πιστευετε στην ελευθερη βουληση σας…………νιαου

  λυκοσχημος αμνος γαμαω οποιον ερθει για συζητηση αν εχει τα @@@@ να ακουσει και εαν εινανι διαβασμενος……….οι υπολοιποι για νανι…………..

  • Ανώνυμος says:

   ξαναδιαβασε το σχολιο σου και ελα μετα να μας πεις ποιος βριζει και ποιος ειναι ο εγωιστης!
   και προσεχε μη γαμας πολυ μη σπασεις κανα @ρχιδι!

  • Ανώνυμος says:

   πλινθε αναφερομαι στους 3 πιο πανω που χωρις επιχειρηματα αρχιζαν και εκραζαν…….. σκεψου πριν εκφραστεις…..τωρα εσυ απο που και ως που πεταγεσαι??? καταρχιν μην μιλας διοτι δεν υπαρχεις….εισαι απλα μια γαμημενη μνημη που αν στην σβυσω δεν υπαρχεις πουθενα………..αυτο το απλο το αντιλαμβανεσαι????? η θεωρεις τον εαυτο σου υπαρκτο?????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   τραβα τωρα στο ιερατειο σου και προσκυνα…

   και για το ποιος γαμαει πιο πολυ αστο….κλασε πρωτα λιγο……η μιλα με σθεναρα επιχειρηματα…αλλιως τραβα στον ταφο σου….το πιασες μαγκα????

   λυκοσχημος σφαγεας χριστινων παπαδων……ουτε ενας απ αυτους ζωντανος

  • Ανώνυμος says:

   ποια επιχειρηματα ρε ορνιο που τα ειδες τα δικα σου επιχειρηματα,τις κουλαμαρες περι ανυπαρξιας???υπαρχω και οσο υπαρχεις θα υπαρχω χαχαχαχαχαχαχαχα
   φαντασιοπλητε υπαρκτε σφαγεα για σβησε τη μνημη μου να σε δω!!

 26. νοτης says:

  ο αλλος λεει το χριστιανο εγςιστη και κακο..που διδακσαντην ταπεινοφροσυνη και το αγαπατε αλληλουσ.. πιστευει ακομα στο δια και στουσ νεφελιμ. υωριστεσ,, δεν σεωονται ουτε τον πατερα αμσ σωκρατη,, χαρακτηρισμενοπρο χριστου χριστανο..ρε παιδια.. παρακλαω.. μην δινεται σημασια.. σε ελεεινεσ μειοπσηφιεσ.. δινετε πατημα να ααναπαραγετε βοθρολογια και αισχοσ.. και διανοητικη καθυστερηση. επαν οτι ειπαν.. αμολατε τουσ τωρα.

 27. νοτης says:

  ο αλλος λεει το χριστιανο εγςιστη και κακο..που διδακσαντην ταπεινοφροσυνη και το αγαπατε αλληλουσ.. πιστευει ακομα στο δια και στουσ νεφελιμ. υωριστεσ,, δεν σεωονται ουτε τον πατερα αμσ σωκρατη,, χαρακτηρισμενοπρο χριστου χριστανο..ρε παιδια.. παρακλαω.. μην δινεται σημασια.. σε ελεεινεσ μειοπσηφιεσ.. δινετε πατημα να ααναπαραγετε βοθρολογια και αισχοσ.. και διανοητικη καθυστερηση. επαν οτι ειπαν.. αμολατε τουσ τωρα.

 28. νοτης says:

  ο αλλος λεει το χριστιανο εγςιστη και κακο..που διδακσαν την ταπεινοφροσυνη και το αγαπατε αλληλουσ.. πιστευει ακομα στο δια και στουσ νεφελιμ. υωριστεσ,, δεν σεβονται ουτε τον πατερα αμασ σωκρατη,, χαρακτηρισμενο προ χριστου χριστανο..ρε παιδια.. παρακλαω.. μην δινεται σημασια.. σε ελεεινεσ μειοπσηφιεσ.. δινετε πατημα να ααναπαραγετε βοθρολογια και αισχοσ.. και διανοητικη καθυστερηση. επαν οτι ειπαν.. αμολατε τουσ τωρα. οχριστιανισμος εδωσε απατησεισ στα ερωτηματα τισ αρχιασ ελληνικης φιλοσοφιασ.. συζευτηκαν ως ενα σωμα πια εληνορθοδοξια για παντα,, δεν αλλαζει αυτο.. 400 χρονια οι εβραιοι και οιντουρκοι λυσσαξαν.. και τι καταφερν? μασ εκλασαν τα παπαρια.. ει θεοσ μεθ ημων ουδεισ κατ υμων,, χαιρετε παπαγαλακια μασωνικης προπαγανδας

 29. Ανώνυμος says:

  Τοσο φανατισμό γιατί ? Φως,Αγαπη,Διαλογισμό,σωτηρία ψυχής εχουν διδαξει και οι θεοί και ο Χριστός.Ανωτερη δύναμη υπάρχει έτσι κι αλλιώς. Ας την αποκαλει όπως θέλει ο καθένας (Αρκεί να είναι για Καλό ).Τι να κάνουμε δηλαδή αν δεν είμαστε όλοι παρα-μορφωμένοι.Το θέμα είναι οι Ελληνες να είμαστε ενωμένοι.Αλλα όπως βλέπω αλλού βαρούν τα όργανα και αλλού χορεύει η νύφη.Οποιος είναι πορωμένος με οτιδήποτε είναι απλά ΠΙΟΝΙ κάποιων. Και απο πιόνια χορτάσαμε.Ας κάνουμε λοιπόν όλοι το τέστ τριπλής διύλισης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *