18:26 - 02/05/2015

Πρόταση-σοκ από τους τοκογλύφους! “Αφαίρεση εθνικής κυριαρχίας σε όσους δεν πληρώνουν!” Μιλάνε για την Ελλάδα φυσικά!

Πρόταση-σοκ επεξεργάζεται το ΔΝΤ εκμετελλευόμενο φυσικά τις δοσίλογες κυβερνήσεις των κρατών που “φρόντισαν” να δανειστούν από το Ταμείο χωρίς να εξασφαλίσουν τα εθνικά συμφέροντα και να διασφαλίσουν την κρατική κυριαρχία τους. Συνεπώς, υψηλόβαθμα στελέχη που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία υποδούλωσης των λαών εκφράζουν πλέον απροκάλυπτα τις απόψεις τους περί αφαίρεσης της εθνικής κυριαρχίας!

Πιο συγκεκριμένα, να αφαιρείται η εθνική κυριαρχία σε όσες χώρες αθετούν τις πληρωμές της προς τους δανειστές, προτείνει ο James M. Boughton του International Governance Innovation (CIGI)

Πρόταση για αφαίρεση της εθνικής κυριαρχίας μιας χώρας που αθετεί τις πληρωμές της στους δανειστές περιέχει το έγγραφο που απευθύνει στο ΔΝΤ ο James M. Boughton, που διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος του Ταμείου από το 1981 έως το 2012, με το οποίο γίνεται ανάλυση για το ποιος αναλαμβάνει στην περίπτωση που ένα κράτος δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Το έγγραφο συντάχθηκε πρόσφατα τον Απρίλιο του 2015.

Φυσικά, ο λόγος και ο στόχος είναι η Ελλάδα…που στη προσπάθεια να αυξήσει την διαπραγματευτική της ισχύ με ΕΕ-ΔΝΤ έχει αναφέρει ότι θα πλήρωνε πρώτα μισθούς και συντάξεις και όχι τις δόσεις στους τοκογλύφους.

Δείτε τι άλλα αναφέρει στη συνέχεια το εισηγητικό υπόμνημα…

“Η διαχείριση της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2010 στην Ελλάδα αποκάλυψε ένα σημαντικό κενό στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα αναφέρει ο James M. Boughton διαπιστώνοντας ότι κανένα ίδρυμα δε μπορεί να είναι πλέον αδιαμφισβήτητα επικεφαλής σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Κατά συνέπεια, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο κυριαρχίας στενών συμφερόντων επί του παγκόσμιου κοινού συμφέροντος, διαπιστώνει στην εισηγητική του έκθεση ο συντάκτης του εγγράφου James M. Boughton.

Μια αναδρομή στην μεταπολεμική ιστορία αποδεικνύει ότι το πρόβλημα αυτό ενισχύεται προοδευτικά από τη δεκαετία του ’70 και έγινε πολύ μεγαλύτερο στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα πρέπει να αναπτύξει μια αποτελεσματική στρατηγική για τη μείωση των ευκαιριών οι πιστώτριες χώρες να παρεμβαίνουν στις αποφάσεις σχετικά με το πώς θα πρέπει να επιλυθούν οι κρίσεις(!!) αναφέρει στη συνέχεια ο James M. Boughton.”

Δείτε όλα τα έγγραφα εδώ.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. Ανώνυμος 2 Μαΐου 2015 @ 18:34
  0
  0
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 ΜΕΣΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ, ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΠΛΗΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΡΑΤΗ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΛΥΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ.

  ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΠΟΥΑΣ-ΝΕΑΣ ΓΟΥΙΝΕΑΣ.

  ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΑΡΠ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΝ.
 2. Ανώνυμος 2 Μαΐου 2015 @ 18:41
  0
  0
  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ….ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ

  ΛΕΩ ΑΠΛΑ

  ΑΠΛΩΝΕΙ ΧΕΡΙ – ΚΟΒΕΙ ΧΕΡΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί