Διαφημίσεις

Νέα τακτική ήττα στο πεδίο της μάχης, αλλά και επικοινωνιακή καταστροφή για τον τουρκικό Στρατό και για την τουρκική κυβέρνηση η οποία προωθεί την εικόνα της Τουρκίας ως περιφερειακής δύναμης αποτελεί η δημοσίευση τουρκικής εφημερίδας, που απεικονίζει το ίδιο φυλάκιο που είχε επισκεφθεί ο Ερντογάν το 2010, το 2012 να τελεί υπό κουρδική κατοχή. Σίγουρα πολλοί λίγοι θα περίμεναν αυτή την εξέλιξη όταν ξεκίνησε το ΡΚΚ τη μεγάλη του επίθεση διαρκείας στην περιφέρεια Χακάρι.

Όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα «Υeniozgurpolitika» στο ύψωμα που φωτογραφήθηκε ο Ερντογάν στην περιοχή Gediktepe στις 20 Ιουνίου του 2010 μαζί με τον τότε αρχηγού του γενικού επιτελείου Ικλέρ Μπασμπούγ, τώρα βρίσκονται Κούρδοι.
Το τουρκικό αυτό φυλάκιο δέχθηκε το 2010 την επίθεση των Κούρδων ανταρτών, όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 12 Τούρκοι στρατιώτες. “Η φωτογραφία των Κούρδων Μαχητών του PKK στο ίδιο σημείο σήμερα τι αισθήματα άραγε να προκαλεί;” αναρωτιέται η εφημερίδα.
Η εικόνα αυτή αποτελεί αναμφίβολα μεγάλο χτύπημα στην ψυχολογία του τουρκικού λαού ο οποίος βλέπει τους νέους να σκοτώνονται στο τουρκικό Κουρδιστάν σε μία περιοχή που ο πληθυσμός δεν τους αντιμετωπίζει με φιλικά αισθήματα όπως αποδείχτηκε πρόσφατα και στην κωμόπολη Beytussebap της επαρχίας Sirnak η οποία δέχτηκε επίθεση από μαχητές του PKK όπου ο κουρδικός πληθυσμός κρέμασε κουρδικές σημαίες σε οχήματα του τουρκικού στρατού.
Είναι χαρακτηριστικό το βίντεο με τους Τούρκους στρατιώτες στην ίδια κωμόπολη να υποστέλλουν  την τουρκική σημαία από το κτίριο στο οποίο εδρεύει η τοπική φρουρά μετά από την αντίδραση του τοπικού πληθυσμού.   
Το πρόβλημα που ξεκίνησε για την Τουρκία ως μια απλή “επιδρομή”, εξελίχθηκε σε εκστρατεία παρατεταμένης κατοχής από μια δύναμη, η οποία ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε δείξει τέτοιες δυνατότητες.
Σύντομα η στρατιωτική ηγεσία θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στην εκδυτικισμένη τουρκική κοινωνία, η οποία δεν ήταν συνηθισμένη σε τόσο μεγάλες και διάρκειας απώλειες, εδώ και πολλά χρόνια.
Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία ο τίτλος τα λέει όλα “”Özel’i de al gel” – Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις”
Ακολουθούν τα βίντεo:

ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΑ 

ΒΙΝΤΕΟ ΔΥΟ

ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΙΑ

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Follow Me on Pinterest

….Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek