Διαφημίσεις

Μία πολεμική σύρραξη με την Τουρκία ή μία κοινωνική εξέγερση στο εσωτερικό δεν είναι πλέον απίθανες, όπως εκτιμά ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος σε άρθρο του που δημοσιεύεται στο προσωπικό του ιστολόγιο.Ο ιεράρχης ο οποίος χαρακτηρίζεται για τις εθνικές του θέσεις και το θάρρος των λόγων του, είναι καταγγελτικός κατά των μνημονιακών κυβερνήσεων τονίζοντας ότι “εάν η Ελλάδα συνεχίσει αυτή την πορεία οδεύει προς μια καινούρια εθνική καταστροφή”.

Αφορμώμενος από την επίσκεψη Σόιμπλε ο Μητροπολίτης κάνει λόγο για “υποταγή”, στη “γερμανική μπότα” επικρίνει την κυβέρνηση Σαμαρά που όχι μόνο απομυζεί οικονομικά τους Έλληνες πολίτες αλλά κιόλας τους καταστρέφει το όποιο ηθικό,καθότι προσκυνά μετ’ευκολίας τους Γερμανούς χωρίς να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση, για να προσδώσει στους πολίτες τουλάχιστον μια κάποια αξιοπρέπεια.

Θεωρεί ότι αυτή η κατάπτωση του ηθικού οδηγεί χιλιάδες Ελλήνων στην αυτοχειρία, και οι επόμενοι μήνες με τα ραβασάκια της Εφορίας θα φέρουν νέες αυτοκτονίες με την κυβέρνηση απλό παρατηρητή.

Καταλήγει ότι δεν πρόκειται περί προφητειών αλλά περί κοινής λογικής, με βάση την οποία ο Σεβασμιώτατος βλέπει να επέρχεται μια μεγάλη καταστροφή εθνικών διαστάσεων, είτε έξωθεν από την πλευρά της Τουρκίας, είτε έσωθεν από μια μεγάλη κοινωνική εξέγερση, με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Η Χώρα μας και πάλι στενάζει κάτω από τήν Γερμανική μπότα! Οι τελευταίες μονόχρωμες ή πολύχρωμες, μονοκομματικές, τρικομματικές κια δικομματικές, Κυβερνήσεις έχουν συμβιβασθή απόλυτα με τις απαιτήσεις της λεγομένης ” Τρόϊκας”!

Εφαρμόζουν τόν κώδικα πλήρους υποταγής! Μπορεί πλέον αυτό να είναι ένα αναγκαίο κακό εκεί, που είχαμε φθάσει με τις προδοτικές κινήσεις των κ.κ. Γ. Α. Παπανδρέου, ως Πρωθυπουργού καί Γ. Παπακωνσταντίνου, ως Υπουργού επί των Οικονομικών! Αλλά και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως μία Κυβέρνηση μιάς ιστορικής και ανεξάρτητης Χώρας, της Ελλάδος, μπορεί να λέει “ΝΑΙ, ΣΕ ΟΛΑ” !!!!!

Στη Σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μαξίμου, προβάλλει με υπερηφάνεια η σημαία τών Γερμανών Κατακτητών μας! Δεν μας το κρύβουν!

Από τον κ. Αντ. Σαμαρά, που εκλήθη να βαστάσει όλο αυτό τό φορτίο και να ξεπληρώσει τις αμαρτίες άλλων πολιτικών Ηγητόρων, αναμέναμε να πεί στους Γερμανούς έστω καί ένα ΟΧΙ! Ένα και μόνο ιστορικό όχι έτσι για τήν εθνική μας αξιοπρέπεια, για τήν …τιμή των όπλων! Αλλά μέχρι σήμερα δεν το ακούσαμε! Μπορεί βέβαια να έχει λεχθεί μυστικά, στις πολύωρες μυστικές συσκέψεις με τους Τροϊκανούς, αλλά φανερά δεν ακούσθηκε!

Και όμως έστω και ένα ΟΧΙ! θα έδινε κουράγιο στον καταπληγωμένο και τόσο ταλαιπωρημένο Έλληνα πολίτη. Τον Έλληνα, που σήμερα πεινάει και δυστυχεί! ¨ Ένας στους τέσσερις Έλληνες δέν έχει νά φάει!” έγραψε πρό ολίγων ημερών μια Αθηναϊκή Εφημερίδα (Δημοκρατία, 5.07.2013). Επίσης μερικοί Έλληνες κάθε ημέρα θέτουν ένα βίαιο τέρμα στη ζωή τους, αυτοκτονούν! Κάποιος αυτές τις ημέρες έκοψε το κεφάλι του!!!! επειδή βρέθηκε σε έσχατη ένδεια! Κατά τη διάρκεια του θέρους, όταν θα μας έρχωνται απανωτά τα ραβασάκια της Εφορείας, πολλά κεφάλια δυστυχώς θα πέσουν! Τότε “θά κλάψει η μάνα το παιδί καί τό παιδί τη μάνα”! Δεν προφητεύουμε, γράφοντας όλα αυτά. Η κοινή λογική τα υπαγορεύει!”

“Το δικό μας συμπέρασμα: Η εφαρμοζομένη πολιτική από τις μονόχρωμες ή πολύχρωμες Κυβερνήσεις της Χώρας οδηγεί την Ελλάδα στην κα-τα-στρο-φή! Μία πολεμική σύρραξη με την Τουρκία ή μία κοινωνική εξέγερση στο εσωτερικό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΟΥΝ! Εκτός αν κάποιος κατορθώσει να αποστείλει τήν Τρόϊκα και τους Τροϊκανούς στον Καιάδα!”



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ Αμβρόσιος: “Τα μνημόνια φέρνουν πόλεμο με την Τουρκία και κοινωνική εξέργεση””
  1. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΠΑΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ!

    ΑΚΟΥΣ JERONIMO??!!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ:
    Α) ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ 36 Η 72 ΩΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑΧ ΟΥ ΑΚΜΠΑΡ (ΣΟΥΝΙΤΕΣ)… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ….

    Β) Η ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 36 Η ΤΟ 72 ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…

    Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΝΤΟΓΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ… ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ.

    ΠΑΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ. ΟΜΟΙΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟ… ΣΤΙΣ 36 Η ΣΤΙΣ 72 ΩΡΕΣ… ΑΛΛΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ 36 ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ 72.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΡΕΥΣΤΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ Η.Π.Α. ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ, ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

  2. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 'ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ' Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ. Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ. ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ: ¨ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟ ΦΟΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΘΑΣΟΥΝ….. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ.

  3. ανοιξτε τα ταμεια της εκκλησιας για να διωξουμε τους τροικανους. αμα γινουν αυτα που λεει ο σεβασμιοτατος ,ακομα και οι παπαδες και η εκκλησια ολοκληρη, μασουρια να τα κανουν, δεν θα εχουν καμια αξια τα χρηματα. δωστετα τωρα που εχουμε λιγο χρονο ακομα και γινετε ξανα για ακομα μια φορα οι σωτηρες του εθνους. θειμηθητε τις μερες του ενα και μοναδικου ΧΡΥΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

  4. κακα τα ψεμματα θα γινει οντως της κακομοιρας!!!! ο πατερ Αμβροσιος μιλαει πολυ σωστα σοφα και λογικα!!! ειναι που ειναι ο ελληνας στην δυστηχια του, εναν πολεμο χρειαζομαστε τωρα ειναι η ευκαιρια τους!! Ενωθειτε ελληνες ~ειμαστε πρωτα ελληνες χριστιανοι ορθοδοξοι και μετα ευρωπαιοι πολιτες οπως ειχε πει στην λαοσυναξη το 2000 ο μακαριστος Χριστοδουλος, ο οποιος εαν ζουσε σημερα σιγουρα θα ειχανε αλλαξει τα πραγματα

  5. Ηταν καλος ιερεας ο Χριστοδουλος φιλε μου 3 18?Γιατι εχω ακουσει γι αυτον κατα καιρους ασχημα λογια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *