Δυο φορές έχει σπάσει το σχοινί ρυμουλκησης!
Στην δικιά μου ορολογία αυτό λέγεται και έτσι…έχει λυασαξει ο σκατοψυχης να τους πάρει σαν δώρο μαζί του!
Ο ίδιος σκατοψυχης έχει τυφλώσει την συνείδηση όλων όσων προσπαθούν και παίρνουν λάθος αποφάσεις!
Λύση μια…Στόχευση να έρθει φως μέσα στο σκοτάδι που έχει δημιουργηθεί!
Αίσθημα προστασίας στους ανθρώπους αυτούς , σαν να έχει ήδη συμβεί , σαν να είναι ηδη στην στεριά τυλιγμένοι με μια κουβέρτα και ζεστοί !
Προσπαθήστε μέσα από την καρδιά σας με το συναίσθημα ενός μικρού παιδιού!
Δεν είναι αστείο… τους έχει στοχευσει άλλη οντότητα ….και πρέπει να τους πάρουμε πίσω!
Μην σκέφτεσαι νιώσε και πραξε !
Stranger
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice




ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΗΡΕΜΗΣΕ -ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΝΑ ΚΟΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ -ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΓΡΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΣΕ ΤΑΞΗ !
ο τελευταίος των ανθρωπων……………………………………(η επομενη τελεια θα κοψει την ορμη σου).
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ,ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΕΠΙΑΣΕ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ,ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΜΟΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ,ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΗΡΞΕ,Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΩΟΙ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ.Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΑΣΤΕΡΙ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ, ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΙΣ 27, 28, 29 ΜΕ ΚΟΡΥΦΩΣΗ 28 ΜΕ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 29!!!
Εχεις δικιο. Αν θυμαται καποιος ας μας πει.. ή αν ειναι και ο ιδιος ακομη καλυτερα.
Εψαξα πολυ, αλλά αυτο δεν το βρηκα.
Αλλα κοιτα τι αλλο βρηκα!!!
Ανώνυμος • 19 Δεκεμβρίου 2014 – 10:50 μ.μ. −
Καθίστε πίσω και απολαύστε την βόλτα…..
Μείνατε μακριά απ την φωτιά…
ΤερΜυτης
δεν ξερω τι λεμε αλλα αυτην την στιγμη στο ιδιο σημειο κινδυνευει πλοιο το blue sky γεματο κοσμο ειναι το δευτερο πλοιο και καπου ποιο πανω ειδα ναφορες για αλλο ενα πλοιο που θα κινδυνευειΟ ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ