Διαφημίσεις

Δεν έχει ξαναγίνει… Περιστατικό που μας περιέγραψε αναγνώστης του press-a έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στο κέντρο της πόλης της Λάρισας και

συγκεκριμένα στην Ηρώων Πολυτεχνείου, όταν διερχόμενοι με το αυτοκίνητό τους πατέρας και γιος,
ο δεύτερος οδηγούσε το όχημα στο οποίο επέβαιναν και στα καλά καθούμενα στην κυριολεξία, τους σταμάτησε αστυνομικός με μηχανή (της ομάδας ΖΗΤΑ, όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά), χωρίς να υπάρχει μπλόκο – το τονίζουμε – και τους ζήτησαν ταυτότητες.
Όχι δεν ήθελαν απλά να κάνουν τον καθιερωμένο έλεγχο (που πολύ σωστά πράττουν και τον κάνουν), αλλά τους ρώτησαν αν οφείλουν στην εφορία. Έκπληκτοι οι δύο άντρες τους απάντησαν “όχι” και τότε ο αστυνομικός αφού επικοινώνησε με τα κεντρικά έκανε διασταύρωση στοιχείων και αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν “καθαροί”, δηλαδή δεν χρωστούν στην εφορία, τους επέτρεψαν να φύγουν, επιστρέφοντας τους τις ταυτότητες.

Ναι, καλά καταλάβατε, και αν σκεφτήκατε ότι πρόκειται για τρομοκρατία, την ίδια σκέψη κάναμε και εμείς όταν πληροφορηθήκαμε το γεγονός. Αν είναι δυνατόν, εκεί έχουν φτάσει, να σταματούν κοσμάκη στον δρόμο για να διαπιστώσουν αν χρωστά στην εφορία; Και αν κάποιοι πολίτες οφείλουν τελικά κάποιο ποσό, μικρό σας λέμε εμείς, τότε τι γίνεται δηλαδή; Σύλληψη επιτόπου;
Και δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, διότι το ίδιο συνέβη και σε άλλους πολίτες της Λάρισας.

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

34 σχόλια στο “ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – “ΤΡΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ – Σταματούν Πολίτες Στη Λάρισα Και Τους Ελέγχουν Αν Χρωστούν Στην Εφορία”
  1. Αντε και σε συλλαβανε. Αντε και σε εβαλαν μεσα. Τι αλλο θα σου κανουν ρε κακομοιρη Ελληνα; Θα σε βασανισουν μηπως; Τα παραπανω συμβαινουν στην Αττικη απο το 15αυγουστο του 2012. Χαρακτηριστικα με σταματησε ανακριτικο, οδηγουσα και ειχα τους γονεις μου μεσα. Το διπλωμα μου ειχε σφηνωσει στο πορτοφολι και δεν εβγαινε. Ειδα τον μπατσο να με κοιταζει καλα-καλα. Εκαναν κινηση αλλοι 2 να ερθουν κοντα να δουν τι συμβαινει, ενω ο μπατσος εβλεπε οτι δε βγαινει με τιποτα το χαρτι. Στο τελος εβαλε τα γελια και πηγε πισω στο οχημα. Τι μου εκανε; Τιποτα απολυτως….
    Μη ψαρωνετε ρε

  2. Ακριβός αυτές είναι η εντολές τις τρόικας.και φυσικά οι δικοί μας υποτιθέμενοι ελληνες πολιτικοί και αστυνομική εκτελούν κατά γράμμα. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη.

  3. ——–ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ——–

    Αφου το ζηταει ο οργανισμος μας, μονο ετσι εξηγειται τοσο αδρανεια.

    Αντε και εις ανωτερα……….!!!!!!!!!!!

  4. με εχουν σταματησει 2 φορες μια στον ωρωπο και μια στη νεα φιλαδελφεια για τετοιο ελεγχο

  5. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

    ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 6 ΕΚΑΤΟΜΥ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΩ

    ΤΟ ΟΤΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΜΙΣΕΙ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΡΑΒΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΩ

    ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΩ

    Ε ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!

  6. Με σταμάτησαν με τον ίδιο τρόπο πριν λίγους μήνες στη Θεσσαλονίκη και μου έκοψαν 2 κλήσεις απο 500ευρώ και μου είπε ο κος Ζητάς οτι μόλις πήραμε λέει… και μια μίνι φορογογική ενημερώτητα.. Είμαι καθαρός λεει…

  7. το νεο που ειναι δεν καταλαβα,η το παραξενο!!!ετσει καταντησαμε ταχουμε ξαναπει.τα μπατσακια τον 700 αργυριων κυνηγανε τα αδερφια και της μαναδες τους της ανεργιας και της ανεχειας!σο γουατ,εχει και συνεχεια το εργο…συνεχισατε την αναπαυση στην ντιζαινατη εισαγομενη πολυθροναρα να την παρακολουθησεται.α και στα ενδιαμεσα μην ξεχασεται,πυρ κατα βουληση ,ο ιδιωτικος στον δημοσιο ο ταριφας στον λεωοφοριατζη,ο πασοκος στον νδιτη,ο συριζαιος του κκε,και παμε,για τα καλητερα.ολα οκ οκοκ

  8. A καλο εε? Μη μασατε βρε σεις.Αυτο που θελουν απο μας αυτοι οι σαταναδες που κρυβονται πισω απ'τους πολιτικους, δεν ειναι ουτε τα λεφτα μας ουτε τα σπιτια μας.Θελουν τον φοβο μας, στον υπερτατο βαθμο.Αν μπορουσαμε να αποβ αλουμε ολοι τον φοβο, θα τους ειχαμαι νικησει μονο μιας.Ετσι απλα.Δεν φαινεται? Ακομα κι' αυτοι που ειναι με το μερος μας''αληθεια πιοι ειναι?''αθελα τους κανουν το ιδιο πραγμα,λενε και γραφουν φοβηκα.

  9. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
    Το κεντρικο συστημα εφοριας συνδεθηκε με τους Ο.Π.Κ.Ε,τροχαια,
    ασφαλεια οσοι τελος παντων διενεργουν ελεγχο!!!!
    Μολις διαπιστωθει εστω και μικροποσο στην εφορια σε κατεβαζουν απο το αυτοκηνητο και σε μπουζουριαζουν στην ασφαλεια…
    Για καθε περιπτωση περνουν μπονους…
    Δεν τους νοιαζει εαν εισαι ανεργος ουτε εαν δεν εχουν τα παιδια σου ψωμι…

  10. Και μένα με είχαν σταματήσει για έλεγχο και με ρώτησαν αν εκκρεμή τίποτα εναντίον μου τους είπα όχι το διασταύρωσαν και εφυγα λίγα το πράγμα.

  11. Τι θα μας κανουν θα μας βαλουν ολους μεσα;ποσοι δεν χρωστανε πια; τωρα και να θελεις να πληρωσεις δεν υπαρχει σαλιο!Αντε βρε θα τρωμε ολοι τζαμπα,ουτε χαρατσια,ουτε εξωφρενικους λογαριασμους της ΔΕΗ ουτε ΦΠΑ κτλ να δουμε απο που θα τα μαζεψουν για να τα δωσουν στα φιλαρακια τους!!!!!!!!

  12. ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΛΟΚΟ; ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΛΑΣ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΝΕ. ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ (ΧΡΕΗ π.χ.) ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΄΄ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ΄΄. ΡΩΤΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ. ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟΥΣ Ή ΛΗΣΤΕΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΕΗ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ.

  13. άρα και που δεν έχω να πληρώσω το σήμα και δεν οδηγώ 7 μήνες τώρα να το θεωρήσω "προστασία" από το Θεό….. !!! αυτό είναι που λέμε: "ουδέν κακό αμιγές καλού"
    Εκτός και αρχίζουν να σταματάνε και τους πεζούς και τον κόσμο μέσα στα τρένα!

  14. τριχες κατσαρες….κοβω το κεφαλι μου οτι τους εκαναν ελεγχο για τυχον δικαστικες αποφασεις

  15. και οπως μου ειχε πει ενας μπατσος υπερπατριωτης π μ εκοψε κληση:επρεπε να ειμαστε γερμανια εδω..τι του λες τωρα

  16. …ΓΙΑΒΟΛ ΚΟΜΑΝΤΑΤ…ηλιθιε ψηφοΦΟΒΕ ραγια
    Ελληνα.
    -Ραγιαδες εσεις…
    -Ραγιαδες τα παιδια σας…
    -Ραγιαδες και τα παιδια των παιδιων σας…

  17. ΑΡΑΓΕ ΧΡΕΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΧΡΕΗ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΖΩΗ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟ Ι.Κ.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ 3ΚΑΙ 60 ΤΟ ΜΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΧΡΕΗ ΚΑΙ Η ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ , ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΟΧΗΜΑ ΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΙΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ.

  18. Πληρωστε τις οφειλες σας και βουλωστε το για τους ελεγχους, φοροφυγαδες σκουλικια καλα σας κανουν.
    Οποιος ειναι σωστος ειναι και μαλακας ταυτοχρονα..

  19. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ.
    ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΕΣ-ΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ. ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ
    ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ.

  20. Οι αλλοδαποί που απελαύνουν επιστρέφουν πίσω με το επόμενο λεωφορείο κι αυτοί δουλεύουν για το στουρνί το ξεφτιλισμένο.

  21. Ναι είναι γεγονός αυτοί οι καταραμένοι μπάτσοι-γουρούνια φασίστες τρομοκράτες φταίνε για όλα γιατί εσύ προτιμησες να πας διακοπές στην Μύκονο και δεν πληρωσες τις υποχρεώσεις σου. αυτοί φταίνε που δεν είναι ανά τετράγωνο να συλλάβουν τον τσαντακια που έκλεψε την μάνα γιαγιά αδερφή σου αυτοί φταίνε που δεν έχεις ασφάλεια στο ΙΧ σου και σου κόβουν κλήση και αν με τρακαρεις δεν θα αποζημιωθω αυτοί φταίνε που ήρθε το ΔΝΤ και γενικά για όλα εύχομαι να μην τους έχετε ποτέ ανάγκη γιατί ούτε να τους φτυσεις όπως και οι τραυματιοφωρεις οι πυροσβέστες οι αεροποροι κα

  22. EMENA PANTOS ME XROSTOUN MIA DOULEIA MIA PERITHALPSEI MIA MORFOSI KAI KYRIOTERA MIA AXIOPREPEI ZWH. GIA NA YPHRETISOUN XENA SHMFERONTA .XEXNAN TON ELL LAO.

  23. συνήθως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. για κάτι άλλο τους σταμάτησαν(τέλη κυκλοφορίας) διότι έλεος, εδώ δε δουλεύει το taxisnet, πότε πρόλαβαν και συνέδεσαν τα τερματικά της τροχαίας με το ΣΔΟΕ;;; λίγη σύνεση γιατί τα τηλεοπτικοραδιοφωνικά media από τη μία και το αλωμένο ίντρενε από την άλλη έχουν κάνει τα μυαλά του κοσμάκη κομπόστα.

  24. τουονόστε μπορείς να μου πεις ΜΙΑ (1) φορά που είδες ένα όργανο της τάξεως(γέλως) να πιάνει ένα τσαντάκια;;; Μία. Αλλά με ημερομηνίες, περιγραφή κλπ ώστε να μπορώ να το διασταυρώσω.

  25. κιμ, ο μπάτσος που λες, δεν είναι για να σε προστατεύει. ποτέ δεν ήταν. σε καμία περιοχή του πλανήτη. λάθος στα μάθανε. ο μπάτσος σε αστυνομεύει. εσένα, τον πολίτη ώστε να σου επιβάλλει την τάξη της εκάστοτε άρχουσας τάξης. όργανο καταστολής είναι εναντίον του πολίτη. ο ιδεατός πολίτης δεν χρειάζεται αστυνόμευση ούτε προστασία. είναι ώριμος και ενσυνείδητος και όχι χούλιγκαν μέθυσος παρακμιακός ώστε να θέλει να τον νταντεύει η "αστυνομία"…

  26. το katohika της χρυσής αυγής είναι τελικά;
    Στην Κατοχή του '40 λένε οτι οι έλληνες κουκουλοφόροι προδότες, έκαναν τεράστιες ουρές για να καταδώσουν Ελληνες.
    Γιατί είχαν "ανάγκη " οι…… οικογένειές τους.

    Σήμερα είναι η αστυνομία και οι βαλτοί σε αυτό το blog/site που παρεπιτπτόντως φαίνονται να είναι και οι μόνοι "επώνυμοι".

    Αντε και ωραίες άσπρες κουκούλες να αγοράσουν οι κακόμοιροι αστυνομικοί, για να προδίδουν με μεγαλοψυχία πιο εύκολα…. Γιατι τι να κάνουν αυτοί,
    φταίνε οι άλλοι,
    και απο τους άλλους οι άλλοι
    και οχι ο "φτωχός" αστυνομικός ρουφιάνος προδότης που μεγαλόψυχα καμμία φορά κάνει τα στραβά μάτια. πω πω πω μεγαλοψυχία!!!!

    H αστυνομία και οι λεωφορατζήδες δεν είναι που έχουν πήξει με μέλη της χρυσής αυγής;;;;

  27. αγνωστε 6 Αυγούστου 10:12 είναι απλό πας σε ένα αστυνομικό τμήμα και ρωτάς δεν είναι ανάγκη να σου πω εγώ γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς ήταν πριν κάνα 4 μήνες στην Ομόνοια και συγκεκριμένα επί της Αγίου Κωνσταντίνου

    αγνωστε 6 Αυγούστου 10:15 σε ιδανικές συνθήκες δεν θα είχαμε τριβή. 😉

  28. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΤΣΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΛΕΦΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ?
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΛΠ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ?
    ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΕ ΥΦΟΣ ΕΣ-ΕΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ 4Ο ΡΑΙΧ.

  29. Τι δουλειά έχουν οι μπάτσοι με τα χρέη προς εφορία; Μήπως να κλειδωθούμε σπίτια μας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *