Διαφημίσεις
Αν τα χρόνια γυρίσουν πίσω και όλοι μας σκεφτούμε την εφηβία μας (40 + τωρα) θα  δούμε οτι ηταν χρόνια χαράς ,ηρεμίας ,αθωότητας ,αγάπης , σεβασμού και άλλων πολλων αξιών που δυστυχώς σήμερα δεν υπαρχουν .
Τα σημερινά παιδιά ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής πλέον δεν έχουν τίποτα απο όλα αυτά.Με τις συνθήκες που επικρατούν αναγκάζονται να ωριμάσουν περνώντας πολύ γρήγορα αυτά τα αθώα χρόνια της εφηβίας που δεν ξανάρχονται ποτέ.


“Θέλω να πάω βόλτα με τους φίλους μου να παίξω μπάσκετ και να φάω μαζι τους σουβλάκια μετά,αλλά σκέφτομαι ότι το χαρτζιλίκι δεν θα μου φτασει και για αύριο αλλά και δεν θα προλάβω να  διαβάσω για  φροντιστήριο,ιδιαίτερο, αγγλικα και μουσικό όργανο που έχω να κάνω”.
Σκεπτώμενος όλα αυτά έφυγε με το κεφάλι κάτω πηγαίνωντας προς το σπίτι ο μικρός Σταμάτης 17 χρονών.
Τα κορίτσια σε αυτη την ηλικία , έχουν ξεφύγει εντελώς , βλέποντας αυτά τα αίσχη της τηλεόρασης, που  είναι απαράδεκτου επιπέδου και παραδειγματίζονται από διάφορες καταστάσεις ,με  αποτέλεσμα να ταυτίζονται με ρόλους που δεν πρεπει καν να είναι στο μυαλό τους.
Ο παρονομαστής κοινός και στους δύο.Η παιδική αθωότητα δεν υπαρχει και σε συνδιασμό με τις απαιτήσεις της σημερινής εποχής δημιουργούνατι παιδιά “μικρομέγαλοι” τα οποία προσπαθουν να  δείξουν ότι είναι μεγάλοι.
Η άσχημη συμπεριφορά προς και από τους γονεις προς αυτά ,τα ωθεί σε κινήσεις λανθασμένες και συμπεριφορές τις οποίες καποιες 10ετίες πριν θα χαρακτηρούσαμε σαν “αλητικες ή του δρόμου”.
Από την άλλη βέβαια δεν μπορούμε να πούμε ότι όλα τα παιδιά είναι το ίδιο αλλα επειδή η συναναστροφή μου με αυτά ειναι συχνή βλέπω το φαινόμενο να αυξανεται συνεχως.
Κατάθληψη ανορεξία εκνευρισμοί με απρεπη συμπεριφορα είναι τα γνωρίσματα αυτής  της “Ασθένειας ” της εποχής μας το οποίο φυσικά έχει αντίκτυπο και σε εμάς τους γονείς …..
Ο προβληματισμός αυξάνεται και σε συνδιασμό με την οικονομική κρίση  ,την  ΤΕΧΝΗΤΗ οικονομική κρίση δημιουργεί ανασφάλειες σε όλους με μεγαλυτερο αντίκτυπο στα παιδιά.
Θα μου πεί κανείς πολύ μαυρα ρε φίλε μας τα λες.Σας πληροφορώ οτι είμαι ο πλέον αισιοδοξος τύπος αντρα και δεν φοβάμαι να αντιμετωπίσω την οποιαδήποτε κατασταση.Αλλα δνε είμαι εγώ το θέμα ..Παντα σκεφτόμουνα τα παιδιά και πάντα αυτά θα σκέφτομαι  γιατί είναι το μέλλον όλων μας .Είναι σαφώς ποιό έξυπνα απο εμάς αλλά δεν έχουν την εμπειρία της  ζωής για να κρίνουν σωστά
που είναι πολύ  φυσιολογικό .
Θα ήθελα να μπορούσα με ένα κλικ στον υπολογιστή μου να μπορούσα να προσφέρω το μόνιμο χαμόγελο σε όλα ,με το οποιοδήποτε κόστος γιατί όπως έχω ξαναπεί ,το χαμόγελο ενός παιδιού δεν κοστολογείται και χαρίζει (παντα προσωπική μου αποψη) δύναμη  αισιοδοξία  και χαρα.
ΘΕΛΩ  να το βλέπω παντού ,να επιστρέψει στα  πιτσιρίκια το χαμόγελο και η ελευθερία , που καποιοι τους έχουν κόψει.
ΜΟΛΙΣ ξυπνήσουμε και δούμε τα πράγματα κάπως διαφορετικά όλα θα πάνε  καλα…..

Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *