Διαφημίσεις

Η είδηση δίνεται όπως την βρήκαμε αμετάφραστη…γιατί συγνώμη δεν έχω κοιμηθεί για μέρες ..όποιος μπορεί ας το μεταφράσει ..εγώ πάω να λιποθυμήσω !

Και για όσους θέλουν μουσικουλα να τους θυμίσω το χτεσινό τραγουδάκι που αναρτησα!

http://www.katohika.gr/2013/09/stranger-yiarem.html

The brief report from the top level military source, which was written in a rush to get the information out, reads:

“Dyess is beginning to move out nuclear war heads today. I got a tap from DERMO earlier. He said it was the first time they have been even acknowledged since being put there in the 80′s. No signature was required for transfer… There was no directive. He said that Dyess Commander was on site to give authority to release. No one knew where they were going really, but the truck driver said to take them to South Carolina and another pick up will take them from there.”

The fact that this transfer was not signed for and there were no papers is key. It shows how the military is now secretly operating with the transfer of nuclear weapons, and what’s more, we know that DERMO (a military base in Florida) is a hotbed of special operations. Why is DERMO operating the nuclear warheads out of Dyess Air Force base with no paper trail? This shows that this is a highly secretive, black ops style move here that the military does not want on record.

The fact is that they don’t move all of these assets unless they plan on using them. Nuclear warheads are not simply moved to the East Coast for no reason, and the bottom line is that these missiles are likely being used for something even much greater than Syria.

Well what the hell is this about? Surely we are not about to nuke Syria right? Why would we? Or maybe this is going to be some flase flag operation? Maybe it is nothing at all but it is highly unusual and tat alone speaks volumes. Stay tuned.. -Mort



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

45 σχόλια στο “Πολύ υψηλή Πηγή πληροφοριοδότη επιβεβαιωνει ότι γίνεται κρυφή μεταφορά πυρηνικών κεφαλών από τους Αμερικάνους !!”
  1. Εκανα μια προσπάθεια…..

    H συνοπτική έκθεση από το κορυφαίο επίπεδο στρατιωτική πηγή, η οποία γράφτηκε γρήγορα για να μαθετε τις πληροφορίες, έχει ως εξής:

    «Η Dyess σημερα αρχίζει να μετακινεί πυρηνικές κεφαλές .Πήρα μια πληροφορία από την DERMO νωρίτερα. Είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που έχουν ακόμη αναγνωριστεί από τότε που τοποθετήθηκαν εκεί στη δεκαετία του '80. Δεν ήταν απαραίτητη κάποια υπογραφή για τη μεταφορά … Δεν υπήρχε οδηγία. Είπε ότι ο διοικητής της Dyess ήταν επί τόπου για να δώσει εξουσία να απελευθερωθούν. Κανείς δεν ήξερε πού πήγαιναν πραγματικά, αλλά ο οδηγός του φορτηγού είπε να τους πάρει στη Νότια Καρολίνα και ένα άλλο θα τους παραλάβει από εκεί. "

    Το γεγονός ότι η μεταφορά αυτή δεν υπεγράφη και δεν υπήρχαν έγγραφα είναι το κλειδί. Δείχνει πώς ο στρατός πλέον λειτουργεί κρυφά με τη μεταφορά των πυρηνικών όπλων, και το καλύτερο, γνωρίζουμε ότι η DERMO (μια στρατιωτική βάση στη Φλόριντα) είναι ένα φυτώριο των ειδικών επιχειρήσεων. Γιατί η DERMO λειτουργεί την μεταφορά των πυρηνικών κεφαλών από την βάση Dyess Air Force χωρίς ίχνος χαρτιού; Αυτό δείχνει ότι αυτό είναι ένα πολύ μυστικοπαθής, και ότι ο στρατός δεν θέλει να υπάρχουν κάτι στο αρχείο του.

    Το γεγονός είναι, ότι δεν μετακινούνται όλα αυτά , εκτός αν σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν. Η μετακίνηση των πυρηνικών κεφαλών δεν εγινε έτσι απλά – χωρίς λόγο στην Ανατολική Ακτή, και μάλλον η εξήγηση είναι ότι αυτά τα βλήματα ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για κάτι ακόμα πιο μεγαλο από τη Συρία.

    Όμως, τι στο καλό είναι αυτό; Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι να ριξουμε πηρυνικά στη Συρία? Σωστά? Γιατί θα είμαστε? Ή ίσως αυτό πρόκειται να είναι κάποιος λάθος συναγερμός σε κάποια επιχείρηση. Ίσως δεν είναι τίποτα απ όλα αυτά, αλλά είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο . Μείνετε συντονισμένοι .. -Mort

  2. Αμ δεν θα είναι το μπαμ της Deutche Bank που θα ακουστεί στον πλανήτη Κρόνο stranger…. Κι ήταν κι εκείνη η κοντούλα, λεπτή νεαρή γυναίκα με τα μαύρα που γλιστρούσε με αμυδρό χαμόγελο και γαλήνη στο πρόσωπό της πάνω από τη γη στην προβλήτα προς την μεριά της θάλασσας με κατεύθυνση από βορρά προς νότο….. έφευγε από το Όρος…. στ΄αριστερά της φαινόταν ένας μεγάλος οξύς βράχος… Όχι δεν έχω παραισθήσεις, ούτε παίρνω ναρκωτικά….

  3. Παιδιά ειναι μεταφραση απο το google… είναι λίγο κάπως αλλά κάτι θα καταλάβετε:

    Η σύντομη έκθεση από το κορυφαίο επίπεδο στρατιωτική πηγή, το οποίο γράφτηκε σε μια βιασύνη για να πάρετε τις πληροφορίες έξω, έχει ως εξής:

    «Dyess αρχίζει να κινείται έξω πυρηνικές κεφαλές σημερινό πόλεμο. Πήρα μια βρύση από DERMO νωρίτερα. Είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που έχουν ακόμη αναγνωριστεί από τότε που τοποθετήθηκαν εκεί στη δεκαετία του '80. Δεν υπογραφής ήταν απαραίτητη για τη μεταφορά … Δεν υπήρχε οδηγία. Είπε ότι διοικητής Dyess ήταν επί τόπου για να δώσει εξουσία να απελευθερώσει. Κανείς δεν ήξερε πού πήγαιναν πραγματικά, αλλά ο οδηγός του φορτηγού είπε να τους πάρει στη Νότια Καρολίνα και ένα άλλο παραλάβετε θα τους πάρει από εκεί. "

    Το γεγονός ότι η μεταφορά αυτή δεν υπεγράφη και δεν υπήρχαν έγγραφα είναι το κλειδί. Δείχνει πώς ο στρατός έχει πλέον κρυφά λειτουργούν με τη μεταφορά των πυρηνικών όπλων, και τι είναι περισσότερο, γνωρίζουμε ότι DERMO (μια στρατιωτική βάση στη Φλόριντα) είναι ένα φυτώριο των ειδικών επιχειρήσεων. Γιατί είναι DERMO λειτουργία των πυρηνικών κεφαλών από βάσης Dyess Air Force χωρίς ίχνος χαρτιού; Αυτό δείχνει ότι αυτό είναι ένα πολύ μυστικοπαθής, μαύρο ύφος ops κινούνται εδώ ότι ο στρατός δεν θέλει στο αρχείο.

    Το γεγονός είναι ότι δεν κινούνται όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία, εκτός αν σκοπεύετε σχετικά με τη χρήση τους. Πυρηνικών κεφαλών δεν είναι απλώς μετακινήθηκε στην Ανατολική Ακτή για κανένα λόγο, και η κατώτατη γραμμή είναι ότι αυτά τα βλήματα που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για κάτι ακόμα πολύ μεγαλύτερη από τη Συρία.

    Καλά τι στο διάολο είναι αυτό; Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι να το δικαίωμα nuke Συρία; Γιατί θα έχουμε; Ή ίσως αυτό πρόκειται να είναι κάποια flase λειτουργία σημαία; Ίσως δεν είναι τίποτα σε όλα, αλλά είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο και tat μόνο λέει πολλά. Μείνετε συντονισμένοι .. -Mort

    Αθηνά!

  4. Για αυτούς που δεν ξέρουν αγγλικά σε περίληψη το κείμενο λέει ότι φορτώθηκαν σε ένα φορτηγό απο Αμερικανική Βάση πυρηνικές κεφαλές με προορισμό την Καλιφόρνια. Χωρίς συνοδευτικά έγγραφα και από εκεί θα γινόταν άλλη μεταφορά για άγνωστο μέχρι στιγμής μέρος.

    Μυτιληνίος 2

  5. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ… ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ TOPOL M… ΣΕ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ… ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ!!!

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ… ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ… ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ… ΧΡΩΜΑΤΑ, ΗΧΟΙ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ.

  6. Καλησπέρες και πάλι. Και γω το διάβασα σε ανάρτηση στο group world radiation raiseing στο facebook. Παράξενη είδηση, και μάλλον τα πυρηνικά δεν τα βγάζεις για να αεριστούν η να ξεδώσουν…Strange, stranger… X(ρήστος).

  7. δεν θα κανουν τιποτις τωρα τον σεπτεβρη μετρησανε τα υπερ και τα κατα ετσι τωρα κανονιζουν το κτυπημα που ηθελαν απο την αρχη κατα του Ιραν που μαλλον θα το οργανωσουν σιγα και σταθερα προγρ/μματιζοντας την επιθεση τους οκτωβρη προς αρχες νοεμβρη

    ετσι βρισκονται σε αρμονια αστρολογικη σκεψη μελλουμενα προφητειων κ.τ.λ. γεροντικα οραματα…

    ισως και μεχρι τοτε να εχουμε και αλλον πρωθυπουργο εμεις …

  8. πάνε για τη νέα 9/11 ;;;;

    Το 2007 ή 2008, αν θυμάστε είχαμε πάλι μη αιτιολογημένη μεταφορά πυρηνικών κεφαλών, οπλισμένο Β 52 που διέσχιζε την Αμερική…

    Πάντως, οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι η 9/11 θα είναι με πυρηνικά ή με 'βρώμικη βόμβα'…

    Ώστε να δικαιολογεί φουλ επίθεση στο Ιράν… Το Ιράν, η Συρία είναι απλώς το προκεχωρημένο φυλάκιο…

    Το Danzig του 3ου παγκοσμίου είναι η Συρία…

    Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε… Θρέψαμε φίδι αμέριμνοι – τη φαρμακερή προπαγάνδα εννοώ – και αφήσαμε να μας κυβερνούν τα πιόνια. Εννοώ εμείς ως λαοί και έθνη.

  9. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ , ΤΑ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ..
    ΤΟΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η FEMA ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΣΟΣ ΚΟΠΟΣ…ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ…ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ..ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΤΟΜΙΝΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…

  10. Η σύντομη έκθεση από την πηγή στρατιωτική ανωτάτου επιπέδου, το οποίο γράφτηκε σε μια βιασύνη για να πάρει τις πληροφορίες έξω, διαβάζει:

    "Dyess αρχίζει να κινηθεί έξω πυρηνικού πολέμου κεφαλές σήμερα. Πήρα μια βρύση από DERMO νωρίτερα. Είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που έχουν αναγνωριστεί ακόμα και από το να θέσει εκεί στη δεκαετία του 80. Υπογραφή δεν ήταν απαραίτητη για τη μεταφορά… Δεν υπήρχε καμία οδηγία. Είπε ότι Dyess διοικητής ήταν στην περιοχή για να δώσει την εξουσία να απελευθερώσει. Κανείς δεν ήξερε όπου επρόκειτο πραγματικά, αλλά ο οδηγός φορτηγού είπε να τους μεταφέρει Νότια Καρολίνα και ένα άλλο pick up θα τους από εκεί.»

    Το γεγονός ότι αυτή η μεταφορά δεν υπεγράφη για, και δεν υπήρχαν ούτε για έγγραφα είναι κλειδί. Δείχνει πώς ο στρατός είναι τώρα κρυφά λειτουργούν με τη μεταφορά των πυρηνικών όπλων, και επιπλέον, γνωρίζουμε ότι η DERMO (μια στρατιωτική βάση στη Φλόριντα) είναι ένα φυτώριο των ειδικών επιχειρήσεων. Γιατί είναι DERMO λειτουργικά τις πυρηνικές κεφαλές από Dyess Air Force βάσης με κανένα ίχνος χαρτί; Αυτό δείχνει ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικά μυστικοπαθής, μαύρο ops στυλ προχωρήσουμε εδώ ότι ο στρατός δεν θέλει ρεκόρ.

    Το γεγονός είναι ότι δεν κινούνται όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία εκτός κι αν σκοπεύουν σχετικά με τη χρήση τους. Πυρηνικές κεφαλές δεν απλώς μετακινούνται προς την ανατολική ακτή για κανένα λόγο, και η κατώτατη γραμμή είναι ότι οι πύραυλοι αυτοί είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί για κάτι ακόμη και πολύ μεγαλύτερη από τη Συρία.

    Καλά τι διάολο είναι αυτό; Σίγουρα δεν πρόκειται να nuke Συρία δικαίωμα; Γιατί θα έχουμε; Ή ίσως αυτό πρόκειται να είναι κάποια λειτουργία σημαία λάμψη; Ίσως δεν είναι τίποτα σε όλα, αλλά είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο και ΤΑΤ μόνο λέει πολλά. Μείνετε συντονισμένοι… -Mort

    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ GOOGLE ΔΕΝ ΕΥΘΗΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΧΤΙΚΑ ΛΑΘΗ

  11. Μια μεγάλη, δυνατή και βροντώδη προβοκάτσια θεωρώ ότι θα πρέπει να περιμένουμε… Αυτή και η οποία θα πυροδοτήσει "νομότυπα" τον πόλεμο που τόσο πολύ γυρεύουν να κάνουν.

  12. ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΡΑΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΙΡΑΝΟΙ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΑΚΑΚΕΣ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΕΓΩ…ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.

  13. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—
    ΑΛΗΘΗΣ ΜΗ ΑΛΗΘΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΝΑΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ ΣΑΣ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Η (ΔΙΑΖ) ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΩΣ Η ΜΗ – ΣΕ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ-ΣΚΑΦΗ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ 28/8/2013 ΕΔΟΘΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΟΝΙΜΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ – ΠΟΛΕΜΟΥ (Α' ΤΑΞΕΩΣ ΜΕ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ Ι΄ Τ' ΤΑΞΕΩΣ) ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ – ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ (ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΛΠ) ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ……
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ
    —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—
    ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ : ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
    ΣΤΟ Εντωμεταξυ Σε ένα παράλληλο σύμπαν …
    http://www.katohika.gr/2013/08/se-ena-parallilo-sympan.html
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ : ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Α' ΤΑΞΕΩΣ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ) ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΑΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ (ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ EMP ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ – ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ – ΜΕΓΙΣΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΣΑΡΩΣΗΣ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΛΠ) ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ (ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΛΠ) ΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΑΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΤΕΚΑ ΕΩΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΤΣΟΧΑ.
    ΑΛΛΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ – ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ (ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) ΕΝ ΜΕΣΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΚΛΑΜΨΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΗΔΗ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΩΣ ΕΞΙ ΒΟΜΒΕΣ EMP (ΕΚΡΗΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΠΑΛΜΟΥ) ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ (ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
    ΓΙΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΛΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ :
    Trent Franks (R-Ω), Senior Member Υπηρεσία Σώματος Ενόπλων (EMP επιτροπή) – Δρ. Robert Hermann, Επίτροπος Κογκρέσου των ΗΠΑ EMP Επιτροπή –
    John Kappenman, κύριος ερευνητής Κογκρέσο των ΗΠΑ EMP Επιτροπή – Γερουσιαστής Yvette Clarke (D-NY), Senior Member Σώμα Εσωτερικής Ασφάλειας

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ…..
    Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ….
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ (ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΛΠ) ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΣΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ; ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ; ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ;
    ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ……
    ΜΟΝΟ ΒΙΑΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 28/8/2013 ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ Η (ΔΙΑΖ) ΜΟΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟΙ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΛΠ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ.
    ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΝΟΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ, ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : ΡΕ ΕΣΥ ΑΣΜΟΝΤΑΪ (ΣΙΝ ΤΖΕΝΤΑΪ ΓΙΕΧΟΒΑΪ) ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΒΑΑΛ (ΒΑΛΑΛ – ΒΟΩΤΗ E' ΑΛΛΑΛ) ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΕΛΟΣ – ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ.

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  14. Εσύ ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ 12:20 μήπως μπορείς να μας πεις πώς μπορούμε να μπούμε στο πεδίο νόησης των ανθρώπων που ελευθερώθηκαν και άφησαν πίσω τους την εικονική πραγματικότητα? Γιατί αν κρίνω από μένα που το ψάχνω καθημερινά και ενδεχομένως να μην είμαι και ευφυές ον, εκτός από τα σχόλια στα Κατοχικά και να αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα, πού είναι αυτή πόρτα εισόδου στο πεδίο ελεύθερης νόησης? Ποιό είναι το επόμενο βήμα?

  15. Μα την αρκουδα ολα αυτα ειναι πολυ σοβαρα..
    Καθηγητα μυστηριε τι λετε για ολα αυτα?
    -Ρε δεν Γ@@@@@@@τε βραδυατικα?

  16. ΚΟΠΕΛΙΑ Littlepartofsou
    Σε βλεπω αρκετο καιρο ,οπως και πολλους αλλους ,που ψαχνεστε και προσπαθητε να βρητε την ακρη και ισως την πορτα.

    Απλα θα σου πω κατι για το ντιεν νει σου.
    Αποδεδειγμενα με το ντιεννει μεταφερονται ολα τα καλα και κακα των προγονων σου,απο αρωστειες ,μεχρι σωματικες δυσμορφιες ή και χαρισματα κληρονομικα.
    Αποδεχομεθα μονο αυτα και αποριπτουμε το βασικοτερο ολων την ΑΝΑΜΝΗΣΗ που φυσικα περιεχει ΓΝΩΣΗ,επειδη κατι δεν το γνωριζουμε ,δεν σημαινει ,οτι δεν υπαρχει.
    Φυσικα εκει στο εγκεφαλο μας ειναι ολα……οχι μονο των γονεων μας, αλλα σε αλυσιδα προς τα πισω μπορεις να φτασεις στις αναμνησεις ολων των προγονων σου….και φυσικα και στις γνωσεις τους…
    Ειναι δυσκολο,το ξερω αλλα προσπαθησε να ανοιξεις τις πορτες πρωτα του μυαλου σου και γυριζοντας προς τα πισω στις αναμνησεις που σου μεταφερθηκαν με το ντιεννει σου να δεις και να μαθεις απο που,γιατι και με πιο τροπο εφτασες μεχρι εδω.

    Το πιο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι ολα τα οντα που βρισκονται στην γη μας ,εχουν καποιο σκοπο,αλλα παραγωγικο ,αλλα για να βοηθησουν την υπαρξη της φυσης και του περιβαλοντος ,τελικα ολα κατι εξυπηρετουν….

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ εχεις αναλογιστει για πιο σκοπο και γιατι βρισκεται στην ζωη ….μηπως για να εκμεταλευτει ολα τα υπολοιπα…..και αν ειναι ετσι ….μηπως τελικα ειναι εξανθρωπισμενος θεος,οποτε ολα ειναι αυτοδημιουργηματα του…..
    Ξερω πανε οι θρησκειες ,παει η πιστη,γκρεμνος σε ολα…..

    ΞΕΚΙΝΑ με τις πορτες των αναμνησεων σου και οσο πιο πισω πας ,τοσα πιο πολλα θα καταλαβαινεις….

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
    ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ.

    Και ενα τελευταιο….προσεχε το τι διαβαζεις και που,ακομη και εδω….δεν ειναι ολα οπως φαινονται ,αλλα οπως τα βλεπεις ΕΣΥ.

  17. "Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ εχεις αναλογιστει για πιο σκοπο και γιατι βρισκεται στην ζωη ….μηπως για να εκμεταλευτει ολα τα υπολοιπα…..και αν ειναι ετσι ….μηπως τελικα ειναι εξανθρωπισμενος θεος,οποτε ολα ειναι αυτοδημιουργηματα του….."
    ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΘΕΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ …….!!!!!!
    ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!!!!!!.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ!!!!!!!!!
    ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ….?????…… ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ !!!!!!!!!!

  18. επ ωπ απ, άτσααα καλά έκανα και περίμενα. να κι η σχολιάρα από πάνω και ορίστε το σχόλιο που δεν υπέβαλα χθες το βράδυ. αρκεί που θα το διαβάσουν οι διαχειριστές. τους αφιερώνω λοιπόν το τραγουδάκι και ας κάνουμε ο καθείς την φιγούρα του.
    http://www.youtube.com/watch?v=MpIYR2dcTZU
    ΣΧΟΛΙΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΟ
    απ, το ανεβάσατε κουτσαβάκια μου;

    http://www.katohika.gr/2013/09/enas-polemos-enas-proedros-erxete-kai-to-skandalo.html

    αλλά λέω να σχολιάσω εδώ. και να με συγχωράτε ε; ε το σκεφτήκατε λιγουλάκι πριν… αυτό τώρα δεν θα ξανακοιτάξω αν το ανεβάσατε. θενκς πάντως για το αμέσως προηγούμενο. θέλετε κάτι πολύ χοτ; χεστήκατε ε; παρομοίως. αλλά μια ζωή την έχουμε αν δεν υπερβάλλουμε τι θα καταλάβουμε τι θα καταντήσουμε ωπ ωπ τσιν τσιν……. θα έχετε διαβάσει εδώ μέσα ουκ ολίγα όσο τρελλά όσο του στρέϊντζερ. όσο πατάει η γάτα επιθυμώ να τον ξεπεράσω σε τρέλλα γιατί που ξέρεις; αν μου κάτσει;

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ προς ρεμάλια:

    ακούτε ρε ρεμάλια. μία. το πε κι ο δαλάϊ λαμάμα, η γυναίκα της δύσης θα σώσει τον κόσμο. μ' αρέσει η δύση. εμείς ωρέ οι αληθινοί δεν θέλουμε συμμαχάκια. με όλες μας τις αμαρτίες αρκεί που στεκόμαστε στη γη έστω και άπαξ. ρεμάλια το νου σας. είτε είμαι μία είτε είμαι κι άλλοι πολλοί, το νου σας. έρχεται δεν έρχεται εμείς ρούπι δεν το κουνάμε γιατί όταν κάτι δεν έρχεται πας να φύγεις κι έρχεται τελικά και λες όχι ρε φούστη μου το έχασα. προειδοποίηση πρώτη: και να γίνει ρε μαλακοπίτουρες σας έχω γραμμένους. αν φύγω κι εγώ μαζί με τον υπόλοιπο λαό που θα γίνει μακαρίτης ρε μαλάκες θα ξαναρθω. την επόμενη όμως φορά θα ζητήσω και μη διαγραφή του παρελθόντος μου. και θα ξέρω με το που θα κάνω ουά στο βρεφοκομείο κι αν έχετε καταφέρει να τσιπάρετε και τα μωρά ως τότε, σας έχω χεσμένους. θα σας κάψω τον κεντρικό υπολογιστή στα πρώτα μου βήματα. και μόλις μπορώ να πω φτου σκουληκομερμηγκότρυπα θα πέσει η πρώτη δορυφοράντζα στα κεφάλια σας ρεμάλια. αν δεν φύγω τότε θα θρηνήσετε θύματα. πολλάαααααα αμέτρητα. από μένα είναι ελεύθεροι οι άλλοι του πεδίου που εγώ μπλοκάρω προς το παρόν να μην το παραχέσει με εκδικήσεις να σας αλλάξουν τα φώτα. θα κάμω πέρα ρε γιατί τότε η παραγγελιά θα είναι ίδια.

    ω τι ύμνο ελευθερίας μόλις έγραψα. όποιος θέλει ΣΤΕΚΕΤΑΙ αντί παρά μετά δίχως χωρίς ίσαμε. συμμαχάκι μην ψάξει εκτός κι αν είναι για να κάνει τράκα τσιγάρο. τα υπόλοιπα ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΎΝΤΑΙ. και δεν χρειάζεται κεφαλαία για να το εκφράσεις. ουδείς τέλειος.

    Λεφτεριά στους νοήμονες κάφρους!

    γοοδνάϊτ.

    Ανώνυμη Μουτσάτσα

    ΥΓ, δεν υπάρχει πόρτα Littlepartfsoul η νόηση είναι λογοτεχνία πεδίων. το ανώτατο πεδίο δεν το έχουν εδώ. είναι παραλογοτέχνες. το δικό μου είναι ανώτερο σχετικά και μπορώ να το δω πως είναι κατώτεροι αλλιώς δεν θα ήξερα την τύφλα μου και θα ρώταγα σαν εσένα. α, και ο μάγκας δεν φοβάται τις στρακαστρούκες. πέτα όμως σε μια στρούγκα μια χούφτα από δαύτες και θα δεις τι βέλασμα έχει να πέσει. πες την αλφάβητο εσύ όταν οι άλλοι βελάζουν κι είσαι οκ.

    ΥΓ ειλικρινά μην με πάρετε στα σοβαρά. αστειεύομαι. τι ξέρω εγώ από πεδία. αν ήξερα θα έβγαζα τάλαρα. και θα κράταγα και όφωνο. τώρα κρατάω μια κωλομπύρα που έγινε και σαν κάτουρο γράφοντας μαλακίες επιστημονικής φαντασίας.

    ΥΓ, οκ υπάρχει πόρτα. πίσω από μια άλλη πόρτα πίσω από μια άλλη πόρτα και πάει λέγοντας. ώχου πάω νάνι. θα μετρήσω πόρτες για να με πιάσει ο ύπνος.
    ==========================================
    end of transmission.

    ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ.

  19. Ο ήλιος είναι μια χαρά….κανονικότατος….ο κύκλος του σωστός…..οι εικόνες που βγαίνουν προς τα έξω και οι ειδήσεις είναι "φενακι"…..μια εικονική έκρηξη ηλίου θα φανεί και μια αλλαγή πόλων που δεν υπάρχει….με παλμικά μέσα και ηχιτικές συχνότητες που ήδη έχουν ξεκινήσει να συντονίζονται( ήχοι σε όλων των κόσμο που κανεις δεν ξέρει τί είναι) ώστε τα πρόβατα να μείνουν στο μαντρί….όλα μαζεμένα τα χτυπάς πιο ευκολα….η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ 11 ΦΟΡΑ…

  20. Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν στην απορία μου. "Ακούω" και περισσότερο "βλέπω" πράγματα, ξεκλειδώνουν οι μνήμες όπως είπατε και χωρίς προσπάθεια, φυσικά κάποιες. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι σε τί ενδεχόμενα θα με βοηθήσει αυτό ή πώς θα βοηθούσε τους άλλους. Ίσως όταν θα είναι η σωστή ώρα…. ο Θεός γνωρίζει καλύτερα το πώς, πού, πότε…. είναι κι εκείνη η ειμαρμένη….

  21. Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν στην απορία μου. "Ακούω" και περισσότερο "βλέπω" πράγματα, ξεκλειδώνουν οι μνήμες όπως είπατε και χωρίς προσπάθεια, φυσικά κάποιες. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι σε τί ενδεχόμενα θα με βοηθήσει αυτό ή πώς θα βοηθούσε τους άλλους. Ίσως όταν θα είναι η σωστή ώρα…. ο Θεός γνωρίζει καλύτερα το πώς, πού, πότε…. είναι κι εκείνη η ειμαρμένη….

  22. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—
    ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ :
    Littlepartofsoul ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ (ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ) Η (ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ (ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ) ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ (ΑΣΧΗΜΗ, ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ Η (ΔΙΑΖ) ΟΜΟΡΦΗ). ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟ – ΑΣΧΗΜΟ – ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ – ΚΑΚΟ ΚΛΠ.
    ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΡΘΡΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΛΠ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ : ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΓΝΩΣΗ, ΕΚ-ΓΥΜΝΑΣΗ, ΕΝ-ΗΛΙΚΙΩΣΗ, ΘΕΑΤΡΟ ΓΝΩΣΕΩΣ, ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ,ΠΑΛΗ, ΜΑΧΗ, ΠΟΛΕΜΟΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΙΚΟ (ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΣ Η (ΔΙΑΖ) ΜΟΝΗ – ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΟΥΜΕ) ΜΟΝΟΠΑΤΙ (ΑΛΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ – ΑΛΛΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΛΕΦΤΑ (ΖΑΒΟΛΙΑ) ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΡΤΑ ΠΥΛΗ (ΕΥΚΟΛΟΣ ΒΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ) ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΙΕΣΤΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΡΙΣΜΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΜΕΣΩΣ;
    Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ (ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΡΟΦΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ) ΑΝ ΔΕΝ ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΟΧΟΙ ΓΝΩΣΕΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΗΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ-ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ).
    ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΓΝΩΣΗ, ΕΚ-ΓΥΜΝΑΣΗ, ΕΝ-ΗΛΙΚΙΩΣΗ;
    ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΘΕΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΔΙΟΥ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ (ΓΙΑΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΕΑΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΔΙΟΥ) ΤΟΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΣΤΕ (ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ (ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΨΥΧΗ , ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ; ΣΤΑΜΑΤΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  23. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—
    ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ :
    Littlepartofsoul ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΥΣΗΣ – ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ (ΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΔΙΟΥ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ) ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ (ΑΠΑΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ – ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΝ-ΗΛΙΚΕΣ (ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ).
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΓΝΩΣΕΩΣ ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΤΗΜΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΕΥ-ΛΟΓΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΣΗ.
    ΕΡΩΤΗΣΗ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΥΣΗΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ STRANGER…..
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ'' ;
    ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…….
    ΣΤΟ katohika.gr ΑΦΗΝΩ ΙΧΝΗ-ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    http://www.katohika.gr/2013/08/mia-fantastiki-istoria.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/soy-exv-milhsei-gia-ena-epikindino-parathiro.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/pote-tha-ksipnisete-re-sas-skotonoun.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/se-ena-parallilo-sympan.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/erpetoidis-kai-selini.html
    http://www.katohika.gr/2013/08/anamenete-isxiri-magnitiki-kataigida.html
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΛΟΓΟ.
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ: ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΦΑΛΗ – ΑΛΗΘΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ – ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΣΑΣ – ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΚΕΨΗ, ΜΟΝΟ, ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ – ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ – ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΟΥΜΕ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΧΑΛΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  24. προς ενας που βλεπει:
    1η ερωτηση αρχικη δεν επιασα τι ακριβως ειναι η (ΔΙΑΖ) που αναφερεις?δωσε αν μπορεις ερμηνεια πιο σαφης για τα πιο low lvl
    2η ερωτηση τι γινεται εαν ετσι οπως ανεβαινουμε και νοησουμε αρχικα το πεδιο χαθουμε και πεσουμε σε φυλακη ψυχης και πως μετα μπορουμε να ελευθεροθουμε εαν μπορουμε?
    3η ερωτηση αφου εχουμε και συμμαχικες δυναμεις εντος ηλιακου συστηματος γιατι τιποτα δεν μπορει να μπαινει και να βγαινει απο αυτο..βλεπε voyager 1 που επεσε σε τελμα θα το ονομασω απλα…
    4η ερωτηση ειναι επιλογη μας η καθε οντοντητα ξεχωριστα να ειναι σε αυτη τη χρονικη στιγμη στο πεδιο και να δημιουργει την ζωη ας το πω?ή δικη μας προκαθαρισμενη ενεργεια?
    5η και τελευταια ερωτηση ο πολεμος δεν ξερουμε πως θα τελειωσει αλλα εαν και εφοσων εχεις κτιση την γνωση ξερουμε ποτε αρχισε και πως και γιατι….
    δεν ξερω αν μπορεισ να απαντησεις και σε τι βαθμο να αναφερθεις σε κατι απο ολα αυτα μεσα στο πεδιο αλλα και τι ακριβως επιτρεπεται καθως δεν νοω τους κανονες

  25. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—
    ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:32 μ.μ.
    1) ΤΟ (ΔΙΑΖ) ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΖΕΥΤΙΚΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Π.Χ. ΑΥΤΟ ''Η'' ΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ (ΑΡΝ) ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΝ ΤΟ (ΚΑΤ) ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΟN – ΤΟ (ΔΕ) ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ – ΤΟ (ΑΡ) ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΛΠ.
    2) ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ) ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΓΝΩΣΗ, ΕΚ-ΓΥΜΝΑΣΗ, ΕΝ-ΗΛΙΚΙΩΣΗ, ΘΕΑΤΡΟ ΓΝΩΣΕΩΣ, ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ,ΠΑΛΗ, ΜΑΧΗ, ΠΟΛΕΜΟΣ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΕΑΣΗΣ ΠΕΔΙΟΥ, (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ) ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ, ΣΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ/ΜΗΧΑΝΕΣ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ), ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΗ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΘΕΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΑΨΟΥΝ.
    ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΜΨΥΧΟΥ ΟΝΤΟΣ (ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ – ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ ΚΛΠ) ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΕΑΣΗΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΕΑΣΗΣ.
    ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.
    Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ (ΓΗΡΑΣΚΕΙ) ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΑΛΕΤΑΙ (ΚΥΤΤΑΡΟ/ΟΡΓΑΝΟ/ΟΝΤΟΤΗΤΑ) ΔΕΝ ΘΑΝΑΤΩΝΕΤΑΙ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ), ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ (ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΨΥΧΗΣ) ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ/ΟΡΓΑΝΟ/ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΜΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ.
    ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ (ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ) ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ. ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ Κ.Λ.Π. ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΠΛΟΥΤΗ ΔΟΞΑ Κ.Λ.Π.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΛΑΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ (ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ – ΜΠΑΤΑΡΙΑ) ΟΠΩΣ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΒΡΑΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ, ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΨΥΧΗΣ) , ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ , ΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ Κ.Λ.Π.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  26. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—
    ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:32 μ.μ.
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ) ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ.
    3) Ο ΗΛΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΙΑ-ΓΗ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΓΟΝΕΩΣ-ΠΑΙΔΙΟΥ-ΛΩΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΗΤΡΑ) ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΓΟΝΕΩΣ-ΠΑΙΔΙΟΥ-ΛΩΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΗΤΡΑ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΓΟΝΕΩΣ-ΠΑΙΔΙΟΥ-ΛΩΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΗΤΡΑ) ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΚΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ.
    ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΓΟΝΕΩΣ-ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΗΤΡΑ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ Κ.Λ.Π. ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ) ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΣΑ Κ.Λ.Π.)
    ΤΑ Voyager1 ΚΑΙ 2 ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ Voyager 2 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ/ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 16 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ Voyager1 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2013.
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ : ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ (ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΝΑΣΑ Κ.Λ.Π.) ΚΑΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΥΒΡΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ Voyager ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΤΗ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΤΙΣΗ/ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΤΑΞΕΩΣ).
    ΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ Η (ΔΙΑΖ) ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΛΩΒΗΤΟΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΗ (Α' ΤΑΞΕΩΣ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΗΚΑΝ ΕΔΩ.
    ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ Η (ΔΙΑΖ) ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΛΩΒΗΤΟΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ – ΑΠΛΑ ΦΕΡΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΟΠΩΣ:
    Ο ΗΛΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΙΑ-ΓΗ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΓΟΝΕΩΣ-ΠΑΙΔΙΟΥ-ΛΩΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΗΤΡΑ) ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΓΟΝΕΩΣ-ΠΑΙΔΙΟΥ-ΛΩΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΗΤΡΑ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΓΟΝΕΩΣ-ΠΑΙΔΙΟΥ-ΛΩΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΗΤΡΑ) ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΚΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ.
    ΑΡΑ ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΟΝΕΩΣ-ΠΑΙΔΙΟΥ-ΛΩΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΗΤΡΑ ΑΡΑ ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΔΟΙ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ/ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΩΡΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΚΥΤΤΑΡΩΝ/ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ….. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ……
    ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΨΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  27. έχω βγει. είμαι η Ανώνυμη Μουτσάτσα. κι έχω βγει. κι είμαι καλά.

    ο επόμενος στο γκρουπ ας πεί κι αυτός τα βάσανά του.

    hugz

  28. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—
    ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:32 μ.μ.
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ :
    ΟΙ ΣΥΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ : 3η ερωτηση αφου εχουμε και συμμαχικες δυναμεις εντος ηλιακου συστηματος γιατι τιποτα δεν μπορει να μπαινει και να βγαινει απο αυτο..βλεπε voyager 1 που επεσε σε τελμα θα το ονομασω απλα…
    ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ (ΕΠΙ ΠΟΙΝΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ) ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ …….. (ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ Η ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ) ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ (ΟΝΤΟΤΗΤΑ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΧΧΙΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ) ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ voyager ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΠΩΣ : 4η ερωτηση ειναι επιλογη μας η καθε οντοντητα ξεχωριστα να ειναι σε αυτη τη χρονικη στιγμη στο πεδιο και να δημιουργει την ζωη ας το πω?ή δικη μας προκαθαρισμενη ενεργεια?
    ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ…
    ΩΣ ΕΜΨΥΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ , Π.Χ. ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ, (ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ) ΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ; ΣΑΝ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Η (ΔΙΑΖ) ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ (ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΑ/ΜΕΤΑΣΕΛΗΝΙΑ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ) ΧΙΛΙΕΤΙΑ/ΑΙΩΝΑΣ/ΕΤΟΣ/ΗΜΕΡΑ/ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ/ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ) ΜΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΟΣ/ΗΜΕΡΑ/ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ/ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΟΠΟΤΕ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ : ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΟΘΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΗΣ (ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΥΤΤΑΡΟΥ – ΣΑΝ ΚΥΤΤΑΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ Η ΜΝΗΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗΣ – ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ Η (ΔΙΑΖ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ/ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ Η (ΔΙΑΖ) ΟΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΑΦΕΙ ΜΟΝΟ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ, ΜΟΝΟ, Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ/ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
    ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ).
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΕΣ/ΛΗΣΤΕΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΝΕΨΕΙ ΜΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ, Η (ΔΙΑΖ) ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, Η (ΔΙΑΖ) ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ Η (ΔΙΑΖ) ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ……..

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  29. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—
    ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:32 μ.μ.
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ : 5η και τελευταια ερωτηση ο πολεμος δεν ξερουμε πως θα τελειωσει αλλα εαν και εφοσων εχεις κτιση την γνωση ξερουμε ποτε αρχισε και πως και γιατι….
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΤΡΟΦΗ ΣΚΕΨΗΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ (ΑΓΡΑΦΑ) ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ, (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ) ΑΠΛΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ : Ο ΕΜΨΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ/ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΗΙΝΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ (ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ Η (ΔΙΑΖ) ΣΥΜΠΑΝΤΑ Η (ΔΙΑΖ) ΔΙΑΣΤΑΣΗ) ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΜΨΥΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ ΥΒΡΗ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ (ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Α' ΤΑΞΕΩΣ) ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ (ΠΛΗΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ-ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500.000 ΕΡΠΕΤΑ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ, ΕΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ 28/8/2013 (ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟΣ) ΟΠΟΥ ΕΔΟΘΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΟΝΙΜΗ (ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΡΣΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ) ΕΝΤΟΛΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ – ΠΟΛΕΜΟΥ (Α' ΤΑΞΕΩΣ ΜΕ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ Ι' Τ' ΤΑΞΕΩΣ) ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ) ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.
    Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΤΙΣ ΛΕΩ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ) ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΚΟΨΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ) ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 13.500 ΧΡΟΝΙΑ (ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟΣ) (ΕΝΑΡΞΗ ΜΕΤΑΣΕΛΗΝΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ/ΕΛΕΥΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ/ΜΕΤΑΛΛΩΝ (ΧΡΥΣΟ, ΑΡΓΥΡΟ, ΧΑΛΚΟ Κ.Λ.Π.) ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ (ΒΛΕΠΕ ΛΑΒΩΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ/ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΒΩΜΕΝΟΣ/ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΕΛΗΝΗ) ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΠΕΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΑ ΔΙΟΣ) ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ/ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΠΕΘΑΝΤΟ (ΣΙΝΗ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΝ ΑΣΜΟΝΤΑΪ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΒΑΑΛ (ΒΑΛΑΛ – ΒΟΩΤΗ E' ΑΛΛΑΛ).
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΑΝΗ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ) ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 9.500) ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΑΛΟΙΩΣΕΙΣ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ/ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ (ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΠΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ) ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ (ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ) ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ:

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  30. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—
    ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:32 μ.μ.
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

    1) ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
    2) ΜΕΛΕΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ/ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    3) (ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ) ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ) ΕΜΨΥΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΥΡΗΝΩΝ (ΑΤΟΜΟ) ΟΜΑΔΩΝ (ΑΤΟΜΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΝΩΣΗΣ ΣΕ ΠΥΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.
    ΓΝΩΣΗ (ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ) ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ/ΕΞΩΓΗΙΝΟ/ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ/ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ Η (ΔΙΑΖ) ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.
    Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ/ ΟΜΑΔΩΝ. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΩΝΑ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ, ΤΟΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ/ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΝΟΗΤΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ, ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΤΕ, ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ, ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΙ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, (ΤΡΑΓΩΔΙΑ), ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ/ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ, ΕΜΕΙΣ, ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝΕ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ) ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΟ/ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ – ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
    ΡΕ ΣΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΕΘΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ.
    ΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΟΙ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ;
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΕΣΕΣ;
    ΤΡΙΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ;
    ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ; ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΕΣ;
    ΠΥΚΝΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΟΝ Ο-ΜΠΑΜ ΣΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ, ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ 5η, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ……ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΟΥ και ας τα διαβάζουν τώρα…..ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΤΕ…..
    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ/ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΘΑ ΙΠΤΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ….
    ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙ; ΤΟΝ Τ-ΡΩΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ;
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΕΘΑΝΤΕ, ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ (ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ; ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ; ΦΟΒΑΣΑΙ; ΤΡΕΜΕΙΣ; ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ) ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΥΨΕΙ, ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΗΛΙΟΝ, ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ, ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΕΞΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ…….
    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΦΟΛΙΔΩΤΑ ΡΕ ΕΡΠΕΤΟ ΑΠΕΘΑΝΤΕ, ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΤΣΙΡΚΟ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΕΙ , ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ……

    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

  31. προς ενας που βλεπει:ευχαριστω για την απαντηση απο Ανώνυμος 6 Σεπτεμβρίου 2013 – 5:32 μ.μ!εχεις δει πολλα τελικα!!!

  32. 5 Σεπτεμβρίου 2013 – 12:19 μ.μ.

    Να σε "πιστέψουμε" ????????
    Θα αστειεύεσε βέβαια……
    ούτε καν σε διαβάσαμε μόλις είδαμε ότι έχεις πέσει σε παραλλήρημα!!

    Ρε δε πάτε να γράψετε κανένα κόμικ για πιτσιρικάδες που μπαίνετε εδώ μέσα και κάνετε το Κομφούκιο με ύφος 40 καρατίων -και καλά- και νομίζετε ότι όσο πιο ακαταλαβίστικη είναι η μπούρδα σας τόσο πιο μεγάλη αξία αναγνωσιμότητας έχει.

  33. προς 2.44. τη βλεπεις στον ουρανο για την ιστορια μας, και τη ερχεται συντομα. σε ευχαριστω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *