Διαφημίσεις

…..υπάρχει κάποιος που να μπορεί να ερμηνεύσει και να μας εξηγήσει τι ακριβώς σημαίνει αυτό….?

ΠΗΓΗ: “Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ”….Εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ….Β’ έκδοση 1999…Κεφάλαιο “ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ”….σελ.329



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

28 σχόλια στο “Πληροφορίες στα σχόλια …”
  1. ναι φίλτατε stranger … φαντασίες του γιαννουλάκη, και θα σου πώ κι άλλα κάποια στιγμή. το μάτριξ δε λειτουργεί έτσι. αν κάποιος θέλει να δεί πίσω από τα πέπλα, θέλει χρόνια και διαλογισμό.

  2. Το ειχα διαβασει το συγκεκριμενο λιγο μετα αφοτου κυκλοφορησε. Το συσχετισα με το γεγονος οτι απο το 2002 και μετα μου παρουσιαστηκαν συμπτωματα αυπνιας κατα τα οποια θα κοιμομουν νωρις πχ απο 10μ.μ. εως 3π.μ. μετα θα ξυπνουσα, θα "βρυκολακιαζα" οπως λεμε στην καθομιλουμενη κανοντας τιποτα, περιφερομενη στα δωματια περα δωθε, και μεσα-εξω απο το μπαλκονι και μετα παλι υπνος απο 4.30-6.00 το πρωι περιπου.
    Συμπτωματικα, αυτο συνεπεσε με την καινουργια μου δουλεια που βρισκοταν στις παρυφες του Υμηττου. Σχετικο ή μη, δεν γνωριζω. Μηπως εχει να κανει με megapolisomancy?
    Eπισης, μιας και αναφερθηκε η θεαση της σαρωσης στην οθονη τηλεορασης, μου εχει συμβει στην ηλικια των 15 χρονων περιπου μετα απο απολυτη αποχη χρησης ηλεκτρικου (πλην φακου και ραδιοφωνου) κατα την διαρκεια μιας κατασκηνωσης. Μου ειχε κανει εντυπωση το φαινομενο και περισσοτερο οτι μπορουσα να το παρατηρω μονο εγω. Δυστυχως δεν ξανασυνεβη.

  3. Μαλλον εχει να κανει με μελετες για το υποσυνειδητο και τα κυματα χαμηλων συχνοτητων..σιγουρα τα ονειρα και οι σκεψεις μας εποπτευονται απο καλους φυλακες..και λογικα παρεμβαινουν 'καποιοι αρνητικοι' Δεκτες κυματων wifi και υπολογιστες Μεσο διαδοσης: κεραιες καλωδια..Αλλα οτι και να κανουν μην πτοειστε ειμεθα Ελληνες πηγη φωτος και αφυπνισης..Το ενα σιγουρα τους χαλαμε παντου τα σκοτεινα σχεδια γιαυτο θελουν την Ελλαδα κοιμισμενη..Ελλας=Πνευμα..ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ..

  4. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΕΡΓΟ… ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ…. ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 1970 ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 1980… ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΙΣΣΟ… ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΟΠΟΥ ΥΠΝΩΤΙΖΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΥΨΗΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΑΥΛΟ… ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ Θ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΑΛΛΑ ΓΛΥΚΟ ΥΠΝΟ… ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΝΕΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΦΙ ΤΗΣ ΕΔΕΜ… ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ… ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ… ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ… ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΗΤΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣ ΕΝΑ ΙΔΙΑΖΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ… ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΕΙ… ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΡΕΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.

    ΕΤΣΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΖΗΤΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ… ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ… ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ… ΤΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΜΑΛΑΚΗΤΙΔΑ ΩΣ ΙΔΙΑΖΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    1. Εύγε φίλε μου, άριστα-10…… Μετά από τις "μυθολογία – ιστορία" τις οποίες κατέχεις απταίστως θα σου πρότεινα να ασχοληθείς λίγο και με την ορθογραφία. Αν σου περισσέψει χρόνος, "πιάσε" λίγο και το συντακτικό…….(*.*)

  5. ……..μολις αφυπνηστειτε δεν θα φαινονται τα χρωματα στα οδικα φαναρια………Ετσι εξηγουνται ολα γιατι οι Ελληνες περναμε με κοκκινο και οταν μας σταματησει η τροχαια ρωταμε και το γιατι μας σταματησαν.

  6. Ποια elf και ποια εξωκοσμική τεχνολογία αποβλάκωσης.

    ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

    Αποβλακώσανε τον κόσμο για δεκαετίες με το χρήμα και την καλοπέραση,ο εθισμός έγινε πολύ μεγάλος που ακόμη και σήμερα
    που όλα καταρρέουν,ο κόσμος εξακολουθεί να προσπαθεί να ικανοποιήσει τον εθισμό του.

    Επειδή έτυχε να διαβάσω για το MK-ULTRA,πρόγραμμα που ξεκίνησε τα πειράματα με τα elf,πιστέυω οτι τα elf χρησιμοποιούνται σε μεμωνομένες περιπτώσεις ανθρώπων και όχι σε κλίμακα μάζας-λαού.

    Τον λαό τον αποβλακώνουν με άλλα κόλπα (ποδόσφαιρο,πολιτική,ναρκωτικά,πάθος για χρήμα-υλισμό,Μ.Μ.Ε.,μουσική βιομηχανία,μόδα,Life style,υποβάθμιση παιδείας)

    Όσον αφορά το άρθρο και ειδικά για Γιαννουλάκη,δεν μπορείς να ξέρεις που είναι η αλήθεια και που το ψέμμα

  7. Τα κύματα ΘΗΤΑ είναι γνωστά, η κλίμακα ARG έχει να κάνει με αλγόριθμο?

    Κατά τον Ιπποκράτη, η ιατρική έχει και πολιτικό χαρακτήρα αφού όπως λέγει, τα ολιγαρχικά καθεστώτα είναι πιο νοσογόνα αφού προκαλούν το φόβο και επομένως νόσο.

  8. λοιπον εσεις επαε μεσα μνη κουσεται κλανια!!!
    αμεσως αγλακατε να τεινε πιειται ουουληηη

  9. 25 Αυγούστου 2013 – 11:56 μ.μ.
    ετσι…. κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας…. παντα κατι αλλο φταιει και οχι εμεις…τωρα ανακαλυψαμε τα ραδιοκυμματα . μαζι κ με λιγο ψεκασμα ειμαστε κομπλε… ας πιουμε λιγο ακομα φραπεδακι

  10. Το άρθρο φαινεται οτι σχετίζεται με τα εγκεφαλικά κύματα, τη Συνείδηση και με την ύπνωση.

  11. Μπορω να πω κατι? Ισως σας φανει αστειο σε πολλους αλλα δεν ξερω αν εχει αναρωτηθει κανεις αλλος οπως και εγω αυτο που θα πω τωρα.Το περιοδικο Strange το ξερει καποιος το εχει διαβασει? Εγω ημουν παλιος αναγνωστης σχεδον μια δεκαετια. Εκει εγραφε και ο Παντελης Γιανουλακης. Με ολο το θαρρος και ας με συγχωρεσει και ο Stranger αλλα θα το πω. Παντελη εσυ εισαι ο Stranger? Πες μου οτι εισαι εσυ και κοβω τις φλεβες αλλαζω κοσμοθεωρια και γινομαι μοναχος στο Αγιο Ορος…..

  12. 25 Αυγούστου 2013 – 11:56 μ.μ.

    Τον λαό τον αποβλακώνουν με άλλα κόλπα (ποδόσφαιρο,πολιτική,ναρκωτικά,πάθος για χρήμα-υλισμό,Μ.Μ.Ε.,μουσική βιομηχανία,μόδα,Life style,υποβάθμιση παιδείας)

    ΣΧΕΔΟΝ ΣΩΣΤΟΣ!
    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΛΠΟ ΟΛΩΝ…

  13. 2.28 δεν ξερω ποσα χρονια διαβαζες το περιοδικο-οπως κι εγω αλλωστε οχι τοσο φανατικα οσο εσυ λογω χρηματων , αλλα εχω αρκετα τευχη-αλλα στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ πρεπει να αργησες πολυ να μπεις . Οσο για το σχεδιο ΑΧΙΛΛΕΑΣ μαλλον δεν ειχες μπει ποτε , αλλιως θα ηξερες το Νικο και θα τον ειχες δει στις ολονυχτιες εκπομπες τους .

  14. Ο Παντελής Γιαννουλάκης είναι εκδότης του περιοδικού Strange και των εκδόσεων ΑΓΝΩΣΤΟ. Η Πηγη αναφέρει τις εκδοσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ και το βιβλίο ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. Μην μπερδεύεστε με το περιοδικό ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. Και βέβαιο ο Παντελής Γιαννουλάκης δεν είναι ο Stranger.

  15. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!

  16. Φίλε 2:28 και εγώ διάβαζα και διαβάζω το strange από το πρώτο τεύχος και μέχρι σήμερα και έχω όλα τα τεύχη, είναι ένα αξεπέραστο περιοδικό…, και εγώ έχω κάνει μια παρόμοια σκέψη…
    Μόνο που ο φίλτατος stranger γράφει ανορθόγραφα, κάτι που σαφώς κινείται διαμετρικά αντίθετα με τον λογιοτατισμό, την καλλιέργεια σχετικά με την γλώσσα και την πλούσια "λεξιπλασία" του αγαπητού Γιαννουλάκη!

  17. 26 Αυγούστου 2013 – 8:56 μ.μ.
    Κακεεεεε:D

    Εχεις ομως και ενα δικιο σε αυτο που λες. Κανω και εγω ανορθωγραφα λαθη πχ ξεχναω να τονιζω τις λεξεις.

  18. ΓΙΑ Dmitry Giannopulos
    ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΤΟ Η ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΤΣΕ ΚΟΥΡΤΙΝΑ!
    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΧΑΜΟΥΡΑ ΕΕΕΕ;

    Υ.Σ: ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *