Διαφημίσεις

Πληροφορίες φέρουν την Ελλάδα να βγαίνει από το μνημόνιο μετά από γεγονότα πού θα προλάβουν ακόμα και τις….

γερμανικές εκλογές όπου θεωρείται βέβαιο και το τέλος της Μέρκελ.
Όπως ακούγετε , καταιγιστικές εξελίξεις θα φέρουν πρό τετελεσμένου καταστάσεις πού θα αναγκάσουν την διάλυση της δικομματικής κυβέρνησης με απρόσμενα αποτελέσματα πού θα φέρουν και το τέλος της μνημονιακής εποχής.

Περίεργη εξέλιξη με πολύ θετικά αποτελέσματα όμως για τον λαό , θα ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο , αφού οι πληροφορίες θέλουν , με την κατάργηση του μνημονίου και κινητοποιήσεις στα πολιτικά πράγματα.

Αναμένεται ένα κυβερνητικό σχήμα πού θα αποτελεί έκπληξη με καταιγιστικές αλλαγές πού θα συνταράξει την Ευρώπη.
Εν αναμονή.

από το tokafeneiomas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

65 σχόλια στο “Πληροφορία ΒΟΜΒΑ για ραγδαίες εξελίξεις στην Ελλάδα μέσα στον Αύγουστο”
  1. Περισοτερες πληροφοριες παρακαλω?Μην βασιζομαστε σε κατι που δεν ειναι εγκυρο!

  2. Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ… ΜΑΚΑΡΙ, ΑΛΛΑ ΒΑΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.

    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟ… ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ… ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.. ΕΔΩ.

    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ.

  3. μακαρι αλλα προς το παρον αυτο που(σπονσοραρεται) συντεταγμενα

    ειναι το οραμα του εθνικου κοινωνικου συμβολαιου.

    Της συνεργασιας αριστερας κεντρου κ δεξιας για να μπορεσουνε

    να περασουν ολες τις κοινωνικες "μεταρυθμισεις"

  4. Ρε βλάκα εσύ που το έγραψες, πως θα πέσει η Μέρκελ με τις δημοσκοπήσεις να την έχουν στο 70%; Με τρικλοποδιά ή θα την δολοφονήσει η Χρυσή Αυγή; Άντε βόιδι…

  5. αυτη η ειδηση εχει ξαναδημοσιευθει.γιατι επαναλαμβανεστε και δεν κοιτατε ποια αρθρα ανεβαινουν και ποια οχι?

  6. και μετα η γαλαζια ανπτυξη θα προσπερασει την πρασινη ,θα ερθει πρωτη,και μεχρι να φτασει η πρασινη η γαλαζια θα εχει ιδη εδρεωθει,αλλα και η πρασινη που δεν θα το βαλει κατω,και θα αρχισει με μανια να αναπτυσει την ελλαδα,η γαλαζια δεν θα δεχτει να χασει τα πρωτια και τα ευσιμα για την αναπτυξη ,και ετσει θα ξεσπασει ενας φοβερος πολεμος ανμεσα στης αναπτυξης,και θα γινει της αναπτυξης το καγκελο…
    πω πω πω..μιλαμε ελληνες τελικα απο αναπτυξη θα παμε δεν γλιτωνομε με τπτ

  7. Το καφενείο σας μήπως βλέπει πολλά όνειρα και ως γνωστόν, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται. Μακάρι να κάνω λάθος.

  8. Re αφήστε τις αραλουμπες,πετάτε μια κοτσανα στον αέρα λέγοντας απ πληροφορίες ,από ποιες πληροφορίες ,πληροφορίες του κωλου?

  9. An ola ayta ginoun ton Augousto voleuei mia xara kai tous Tourkous pou areskontai stis epithesis katakalokaira!

    (apofeugete kai mia xara tyxon praxikopima enantia ston Ertogan..)

  10. το έχετε ξαναπέξει τουλάχιστον δύο φορές αυτό το έργο και έχετε χάσει. δεν βαρεθήκατε. αφήστε τον κόσμο να κάνει τα μπάνια του υπνωτισμένος και να επιστρέψει στα χαράτσια τον σεπτέμβρη.

  11. Καινουργιες πληροφοριες ΒΟΜΒΑ αναφερουν ότι αν δεν γίνει τον Αυγουστο, σίγουρα θα γίνει τον Οκτωβρη, και αν όχι τον όκτωβρη η ειδηση ΒΟΜΒΑ απο ΕΓΚΥΡΕΣ πηγές είναι οτι μεχρι τελους της δεκαετίας θα εχει ξεκινήσει με ΚΑ-ΤΑΙ-ΓΙ-ΣΤΙ-ΚΟΥΣ!!!ΡΥΘΜΟΥΣ!!!

  12. Και το (παραπάνω) παραμύθι τελειώνει με την κοκκινοσκουφίτσα να κάνει μία λαμπρή πίπα στον κακό λύκο, και μετά οι δυό τους πιασμένοι χέρι-χέρι παρακολουθούν το ηλιοβασίλεμα στο Σούνιο…

    Ρε σεις στο καφενείο κόψτε το μπάφο καλοκαιριάτικα, δεν βλέπετε ότι σας πειράζει;;;

  13. τον αυγουστο θα ερθουν οι ελληνες με τον θεο απολλωνα ο οποιος ειναι και ο μονος θεος που εφυγε απο την γη οταν ζητηθηκε απο τον θεο τον ΕΝΑ …οτι η βασιλεια των 12 ολυμπιων εληξε….ε, θα ερθει λοιπον ο απολλωνας να μας σωσει απο τις τραπεζες και τα μνημονια…και μαζι θα ερθει και ο βασιλιας Κωνσταντινος με τις ΕΔ στο πλευρο του και τοτε οι ελληνες θα κανουν τον τριτο παγκοσμιο πολεμο και θα κατακτησουν την ΕΕ…..και μετα θα γαμαμε τους γερμανους ασυστολα……..αυτη την ειδηση να δημοσιευσετε….πιθανον να γινει μεχρι τον 15αυγουστο!!!!

  14. Γουστάρω τρελά και μετά ο Μαρινακης θα φερει πισω Τζιοβανι , Ζαχοβιτς και Καρεμπε και ο θρυλος θα μαμησει..
    Και ζησανε αυτοι καλά και εμεις καλύτερα. . Μπεεεε

  15. Κατι ξερει ο ποιητης και τα γραφει αυτα μην ειστε κοροιδα.Καθε μερα γινονται και γραφονται πολλα…αυτοι που ξερουν να διαβαζουν βλεπουν.

  16. Εγώ ξέρω ότι μετά τον Αύγουστο δεν θα υπάρχει σεντ. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος? Αν θα είναι ο Τοτός στην κύβερνηση ή η κοκκινοσκουφίτσα κλάιν μάιν.. Έτσι όπως τα χουν κάνει εκεί οι 300 να φαν σκατ… . Αν ήτανε σωστός έστω και ένας θα είχαν παραιτηθεί σύσωμοι όλοι η κοινοβουλευτική όμάδα τους και θα προκύρησαν εκλογές όποτε ήθελαν. Τι περιμένουν? Μήπως όλα είναι συμφωνημένα ή περιμένουν να φτάσουν εκεί που θέλουν μερικοί τον λαό και μετά να το παίζουν ήρωες!! Σκατ… να φαν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!!

  17. ναι ναι κατι ξερει ο ποιητης σιγουρα,τι να σε πω και σενα βρε χαιβανι,αυτοι που ξεροθν να διαβαζουν μαλον πρεπει να σταματησουν να διαβαζουνε αρλεκιν

  18. που είναι αυτό το παιδί που μας έλεγε οτι στις 9 Ιουλίου θα έπεφτε ο ουρανός στο κεφάλι μας (Νιμπούρου) και άλλα τέτοια;
    Εξαφανίστηκε και θέλω να τον ρωτήξω κανά δυό πραματάκια!

  19. Δεν ξερω αν ειναι τιποτα αληθεια απο ολα αυτα….ομως δουλευω μηχανικος σε εναν τηλ/κο παροχο και σημερα εσκασε εντολη να τους δωσουμε στρατιοτικα μας στοιχεια σε περιπτωση επιστρατευσης διοτι θα επιλεξουν ενα προσωπικο ασφαλειας σε περιπτωση πολεμου να μην παρουσιαστουμε στην μοναδα μας αλλα….στην εταιρια μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  20. εγω δεν θα σχολιάσω οπως οι προκατοχοί μου, ουτε θα αμφισβητήσω τα λεγόμενα, καθημερινά βομβαρδιζόμασε απο παντού με πληροφορίες…που και απο αξιόπιστη πηγή να είναι και παλι δεν ξερουμε αν αληθεύει ή απλα ριχνει σταχτη στα μάτια.
    Εγω απλα θα περιμένω να δώ τι θα γίνει…..

  21. …..γουσταρω τετοια φαση … αλλα δυστυχως δεν θα γινει τιποτα ….. θελω να δω τον βενιζελο σε ανοικτο δημοσιο χωρο φυλακισμενο σε καγγελα νηστικο και να περναει ο κοσμος να του πεταει κανενα ξεροκοματο ψωμι…..

  22. 10:33 ΠΕΣ ΤΑ!ΕΛΕΟΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΡΛΑΘΕΙ ΟΛΟΙ!ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ,ΤΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΤΕ?

  23. Μα δεν ειναι φανερο οτι ανοιξε η πορτα και η πολιτειακη ανωμαλια ειναι σε εξελιξη ;
    Μερικοι θελουν και το δευτερολεπτο !
    Γρηγορειτε .

  24. re mi mou anxoneste ola kala tha pane. apla kseroume to logo giati mpainoume oloi edo mesa kai na sxoliazoume. gia na tou tin mpainoume tou stranger. afou kata vathos re paidia den sas aresei edw mesa? kala pername. poios kathetai tora na diavasei aderfous grimm kai hans kristian andersen. oute kan oi tainies fantasies den maresoun pleon oso ta katohika. synexeise to kalo sou ergo katohika kai taksidepse mas se alla meri se allh gh

  25. Δεν θα γίνω ούτε προφήτης ούτε στρατηγικός αναλυτής, ούτε ξέρω εγώ τι.
    Δίαβασε την είδηση. Τσέκαρε την "μετάφραση – παράφραση" από αριστερούς και δεξιούς (σχόλια -ανακοινώσεις κλπ). Δες τα κατευθυνόμενα κανάλια που δίνουν βάρος, τώρα κοίτα δεν πέρασε στο ντουκου και επικεντρώσου εκεί…..
    Με αυτά τα δεδομένα, τα θα περίμενα εγώ:
    1ον Τι θέλει ο Αντωνάκης τώρα στις ΗΠΑ, ενώ ο Πρόεδρος είναι ήδη σε διακοπές. Γιατί τις διακόπτει; Λεφτά για να αγοράσουμε όπλα δεν υπάρχουν!!!
    2ον Φωτίες φέτος έχουμε ΜΟΝΟ στα νησιά και σε σημεία ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ!
    3ον Η Άγγελα οριστικά δεν κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση γιατί ήδη από προχθές κατρακυλάει (αυτό για το φίλο που της έδωσε 70%, μάλλον εννοεί τη δημοτικότητα της, αλλά δεν την κάνει κυβέρνηση). Άρα ένα μικρό χαστουκάκι με το δαχτυλάκι της Αμερικής και πήγε σπίτι της.
    4ον Βουλευτές άρχισαν να σηκώνουν μπαϊράκι (ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ) αναγκάζοντας την Κυβέρνηση να μην τους βάλει στην ίδια θερινή περίοδο γιατί υπάρχει κίνδυνος να χαθούν νομοσχέδια….
    5ον Όλες οι μεγάλες δυνάμεις έχουν επιδοθεί σε αγώνα εξοπλισμών. Γιατί άραγες;
    Ίσως γι΄αυτό ο Αύγουστος θα είναι "καυτός"….

    Μυτιληνιος 2

  26. ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ

    ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΗ

  27. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟΙ

  28. ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΟΥ ΘΑ ΚΛΟΝΙΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ

  29. ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΣ

  30. Βρε ηλίθιοι όλοι εσείς που κράζετε άμα γίνοταν κάτι απο κάποιους οι οποίοι πραγματικά ενδιαφέρονται να σώσουν την κατάσταση,πιστεύετε οτι θα έβγαιναν και θα το διατυμπάνιζαν απο πρίν; Εξάλλου και να το έκαναν κανείς δεν θα τους πίστευε ή θα το έθαβαν απο παντού. Αν υπάρχουν πραγματικά τέτοιοι άνθρωποι ποτέ δεν θα το κάνουν ανεβάζοντας πληροφορίες σε blogs η sites πολυ απλά γιατί μετά θα γίνει πανικός.

  31. επειδή είναι αναδημοσίευση από άλλα 5-6 μπλόγκ που το αναπαράγουν τυφλά, άμα τελικά ο αρχικός συντάκτης είναι φιλο-αρτεμο-σωρριακός , θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι …

    Φίλτατε stranger σε παρακαλώ, όχι τυφλές αναδημοσιεύσεις …

  32. Υπάρχει και η διδακτική ιστορία με τον γάιδαρο και το καμπανάκι, όπου επειδή ο κτηνοτρόφος δεν είχε τροφή για να τον ταΐσει, χτυπούσε το καμπανάκι (που ειδοποιούσε τα ζώα πως η τροφή τους ήταν έτοιμη) για να τον καθυσηχάσει… και αφού το έκανε αρκετές φορές και το κόλπο έπιασε, κάποια στιγμή ο γάιδαρος ψόφησε από την πείνα!

    Ε, εμείς ούτε θα ψοφήσουμε από την πείνα ούτε θα ανεχθούμε την προπαγάνδα που διακινείται αό τους πληρωμένους από την κυβέρνηση παραπληροφορητές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *