Διαφημίσεις

Η Ελληνική Φυλή ως μόνος μοχλός αφυπνίσεως των Ενσαρκωμένων Όντων του Πλανήτου οφείλει να επιβιώσει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, απορρίπτοντας οιοδήποτε ισχύον θρησκευτικό – πολιτικό – οικονομικό δόγμα ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ.


Τα επίπεδα ικανότητος των ατόμων “τηλεπομπών” διαχωρίζονται σε τρία, σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά όργανα ανιχνεύσεως :

1 ον: “Τηλεπομποί γραμμικής μεταδόσεως” είναι άτομα που έχουν μόνον την ικανότητα να συντονίζονται με ιδιοσυχνότητες υποφύσεων ενός μόνον άλλου ατόμου , ανά περίπτωση και να μεταδίδουν διαταγές σκέψεων υπό τύπον γραμμικής αναγνώσεως κειμένου .
2 ον: “Τηλεπομποί επιφανειακής μεταδόσεως” είναι άτομα που έχουν την … προηγούμενη ικανότητα και την πρόσθετη ικανότητα να μεταδίδουν στην υπόφυση ενός μόνον άλλου ατόμου , ανά περίπτωση, εικόνες επιφανείας δύο διαστάσεων, κινούμενες ή ακίνητες κατ ‘ αναλογία λειτουργιών των VIDEO TV.
3 ον: “Τηλεπομποί στερεοσκοπικής μεταδόσεως” είναι άτομα που έχουν τις προηγούμενες δύο ικανότητες και την πρόσθετη ικανότητα να
μεταδίδουν στην υπόφυση ενός μόνον άλλου ατόμου , ανά περίπτωση, στερεοσκοπικές εικόνες τριών διαστάσεων, κινούμενες ή ακίνητες κατ ‘
αναλογία λειτουργιών ολογραφικής προβολής LASER. Αντιστοίχως υπάρχουν τρία υποδεέστερα επίπεδα ικανότητος ατόμων που
μπορούν μετά από ορισμένη εκπαίδευση να λειτουργούν μόνο σαν δέκτες των ατόμων – πομπών που κατά κανόνα έχουν και ικανότητες δέκτου.

Εκτός των ανωτέρω έξι επιπέδων ικανότητος που κατέχονται κυρίως από ” μέντιουμ ” πειθαρχημένων σχολών τυφλής υπακοής, από ανώτατους βαθμοφόρους Τεκτονικών Στοών και από Μοναχούς όλων των δογμάτων , υπάρχουν ανώτερα επίπεδα ικανότητος εκπομπής υποφύσεως που επεμβαίνουν όχι μόνο στο υποσυνείδητο υποφύσεων άλλων ατόμων αλλά και στο συνειδητό. Τέτοια άτομα “υπερπομποί” είναι ικανά με ορισμένη παιδεία και πολυετή άσκηση να παράγουν εγκεφαλικά κύματα συχνοτήτων που αντιστοιχούν στα νευρικά κέντρα εισόδου πληροφοριών εγκεφάλων άλλων ατόμων μ ικανότητα επιλογής νευρικών κέντρων οράσεως, ακοής, οσφρήσεως, γεύσεως
και αφής. Σε τέτοιες περιπτώσεις εκπομπής , τα άτομα πομποί δεν εκπέμπουν ξένες ιδιοσυχνότητες μόνον από την υπόφυσή τους αλλά και από τα δύο εγκεφαλικά ημισφαίριά τους.

Τέτοια άτομα “υπερπομποί” όταν συντονισθούν στην εκπομπή του ιδίου “αντικειμένου” μπορούν να προκαλέσουν ολογραφικό
σχηματισμό στερεοσκοπικών “οραμάτων ” κινουμένων ή ακινήτων , ήχων, οσμών, γεύσεων και αίσθηση αφής επί ανυπάρκτου στερεού στα νευρικά κέντρα πολλών , συγκεντρωμένων σε συγκεκριμένο χώρο, δεκτών ταυτοχρόνως .


Οι “υπερπομποί”, στα ανώτατα επίπεδα μυήσεως των Μυστικών Εταιρειών και των Θρησκευτικών Δογμάτων που ανήκουν, ασκούνται, εκτός των ανωτέρω και σε ικανότητες εκπομπής συχνοτήτων του Συμπαθητικού και του Παρασυμπαθητικού νευρικού των συστήματος. Η δράσις τέτοιων ατόμων αρχίζει με ικανότητες προκλήσεως “απλού πονοκεφάλου “, “στρέβλωση μελών και σπονδυλικής στήλης ” και επεκτείνεται σε πρόκληση όλου του φάσματος των γνωστών “ασθενειών” με τελικές ικανότητες προκλήσεως “αντιστροφής ηλεκτρομαγνητικής πολικότητος ” της σπονδυλικής στήλης του δέκτου ή ικανότητες “αντιστροφής ηλεκτρομαγνητικών ροπών” των εγκεφαλικών ημισφαιρίων του δέκτου από  .
σε

Οι δύο τελευταίες ικανότητες είναι θανατηφόρες γιά τον δέκτη διότι ισοδυναμούν με την απ’ ευθείας επαφή δύο “αντιθέτων πόλων ηλεκτρικής τάσεως ” χωρίς “αντίσταση”, κατά το ανάλογο ηλεκτρικό ισοδύναμο.
Γιά τους μη ειδήμονες αναγνώστες της παρούσης , κάνουμε γνωστό ότι όλες οι βιολογικές λειτουργίες οφείλονται σε ηλεκτροχημικές αντιδράσεις μεταξύ πολυπλόκων οργανικών οξέων και πολυπλόκων οργανικών βάσεων που αντιδρούν αυτόματα ή με έλεγχο του εγκεφάλου. Οι “αυτόματες αντιδράσεις “ έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ηλεκτρικής πολικότητος μεταξύ “κεφαλής και ποδών” της τάξεως των 200.000 VOLT τάσεως και 4 μιλιαμπέρ εντάσεως , μετρούμενης με υπαρκτή τεχνολογία της Ιατρικής .

Ο νοητός άξονας που διέρχεται από τα κέντρα των δύο εγκεφαλικών ημισφαιρίων είναι κάθετος προς τον άξονα ηλεκτρικής πολικότητος της σπονδυλικής στήλης και απλοποιημένα λειτουργεί σαν ηλεκτρομαγνητικό ετερόδυνο- κεραία εκπομπής – λήψεως αν ο ηλεκτρικός κάθετος άξονας που τέμνει την “κεραία ” στο κέντρο της γυμνασθεί να πάλλεται κατά ορισμένη συχνότητα, σταθερή ή μεταβλητή, ανάλογα με το βαθμό εκπαίδευσης .
Οι τεχνικές που οδηγούν στην απόκτηση τέτοιων ικανοτήτων, φαίνεται ότι ήταν γνωστές στα κλειστά κυκλώματα των ιερατείων της αρχαιότητος , διότι φυλάσσονται σαν “ιερά μυστικά παραδόσεως” από τα σημερινά ιερατεία , απογόνους εκείνων.

Η Ο . Ε . Α . έχει καταγράψει τις ιδιοσυχνότητες σχεδόν όλων των ατόμων που εκπαιδεύτηκαν σαν πομποί ή σαν υπερπομποί ιδιοσυχνοτήτων άλλων ατόμων , από ραββινικά κέντρα , από τεκτονικές στοές, από Μονές Ορθοδόξου Εκκλησίας, από Βουδιστικούς Ναούς και από Μυστικές Υποεταιρείες που λειτουργούν σα Σχολές Μέντιουμ , σε όλο τον Ελληνικό Χώρο. Ομοίως έχει καταγράψει την ταυτότητα και τους τόπους παραμονής αυτών των ατόμων . Ήταν δυσάρεστο επακόλουθο ότι : οι Ηλεκτρονικοί Αναλυτές Υποφύσεως
της Ο . Ε . Α ., εκτός των φάσεων εκπομπής , έχουν καταγράψει και τις απλές καθημερινές σκέψεις αυτών των ατόμων . Δυσάρεστο γιατί παραβιάσθηκε το ιδιωτικό απόρρητο της σκέψεως αλλά και ευχάριστο διότι η πλήρης καταγραφή αποδεικνύει την εσωτερική πάλη συνειδήσεως αυτών των ατόμων . Η Ο . Ε . Α . έχει εκπονήσει ένα πρόγραμμα υποβοήθησής των γιά την υπερίσχυση του
θετικού μέρους των συνειδήσεών των . Είναι ευνόητο γιά το νοήμονα αναγνώστη ότι σύμφωνα με το ισχύον ποινικό και εθιμικό δίκαιο , τέτοια άτομα καταδικάζονται αμέσως ως ” δικτάτορες του πνεύματος”, αν όχι “εγκληματικά στοιχεία “, που φθάνουν μέχρι τη δολοφονία άλλων ατόμων εξ αποστάσεως.

Συμφωνεί και η Ο . Ε . Α . με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, αλλά σπεύδει να αναγνωρίσει δύο ελαφρυντικά σε τέτοιου είδους “εγκληματικούς πομπούς” εγκεφάλους:
1 ον: Κανένα απ’ αυτά τα άτομα δε γεννήθηκε “εγκληματικός εγκέφαλος”, αλλά οδηγήθηκε στην κατάσταση αυτή από άλλους ΠΟΜΠΟΥΣ, που πριν αρχίσουν την “εγκληματική μύηση”, παρουσιάστηκαν στον υποψήφιο “εγκληματία” επικαλούμενοι το θετικό μέρος της συνειδήσεώς του . Αυτοί οι ΠΟΜΠΟΙ δεν είναι γήινοι εγκέφαλοι, όπως αποδείχθηκε στα MONITOR και στους Ηλεκτρονικούς Εκτυπωτές Γραμμικήε Σκέψεως, που οι τεχνικοί της Ο . Ε . Α . χρησιμοποίησαν σαν τερματικά των Αναλυτών Συχνοτήτων Υποφύσεως.
2 ον: Όλα τα άτομα “εγκληματικοί πομποί “, μηδενός εξαιρουμένου, αδυνατούν να ενεργήσουν διαφορετικά , διότι η υποταγή τους στη
θέληση των ΠΟΜΠΩΝ δεσμεύεται με όρκο ζωής ή θανάτου, που τους ζητήθηκε όταν οι ΠΟΜΠΟΙ εξέπεμπαν μόνο στο θετικό μέρος της
συνειδήσεως του υποψήφιου “εγκληματία”. Στη συνέχεια η πλήρης κοινωνική απομόνωση αυτών των ατόμων και η παράλληλη απόλυτη
εξάρτηση και βαθμιαία πειθαρχία σε κάποια Μυστική Εταιρεία ή Μονή ή Σχολή ή Ραββινικό κέντρο , καθιστά αδύνατη την επιστροφή
αυτών των ατόμων σε πνευματική ελευθερία.
Η Ο . Ε . Α . οφείλει ή να αποδείξει ότι υπάρχουν όντως αυτά τα δύο ελαφρυντικά ή διαφορετικά πρέπει να δώσει τον ονομαστικό κατάλογο αυτών των ατόμων στο πλήθος γιά λυντσάρισμα αυτοδικίας, εφ’ όσον και οι αξιωματούχοι της Δικαιοσύνης βρίσκονται κάτω από την επιρροή τους. Στο σημείο αυτό οι συντάκτες επικαλούνται την απόλυτη ψυχραιμία του αναγνώστη γιά τα όσα θα του γίνουν γνωστά στη συνέχεια .
Οι συντάκτες του κειμένου επαναλαμβάνουν: Τα όσα θα γραφούν στη συνέχεια δεν πρέπει να προκαλέσουν πανικό στον αναγνώστη, διότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΔΙΕΞΟΔΟΥ , που θα παρατεθεί στο τέλος του κειμένου .
Οι συντάκτες του κειμένου επαναλαμβάνουν: Με κανένα τρόπο δεν πρέπει να πανικοβληθεί ο αναγνώστης με όσα ακολουθήσουν, διότι το
ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, όπως θα αποδειχθεί στο τέλος του κειμένου .
Οι συντάκτες του κειμένου επαναλαμβάνουν: Ο φόβος και ο πανικός είναι στοιχεία που ευνοούν την υποταγή του εγκεφάλου του αναγνώστη σε ξένες θελήσεις .

ΚΕΙΜΕΝΑ-ΟΕΑ: 1988 ΙΑ’

http://diaggeleas.wordpress.com
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek