Διαφημίσεις

Θα τα πω μια φορα και θα ειμαι σαφεστατος για να λυθουν αποριες.

Το θερμο επεισοδιο με την τουρκια ειναι προ των πυλων.
Αυτο υποκινηται απο την γερμανια λογω του οτι τα ενεργιακα αποθεματα της ειναι εξαρτωμενα περισσοτερο απο την Ρωσια και οι στροφυγγες κλεινουν.
Οι σχεσεις Ελλαδος τουρκιας δεν ειναι ειλικρινεις και αποτελουνται απο επεκτατικες βλεψεις της γειτονος χωρας.
Επηρεαζονται δε απο τα πολιτικα προσωπα,απο τις πολιτικες εξελιξεις και την οικονομικη κατασταση των δυο χωρων.

ΠΕΔΙΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ
Απο την Κυπρο -Καστελοριζο-νησια Αν.Αιγαιου-Εβρος

ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Ελλαδα ΑΜΥΝΤΙΚΗ
τουρκια ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΧΗΣ
Η τουρκια αν και γνωριζει καλα την διαταξη των Ελληνικων Ενοπλων Δυναμεων δεν μπορει και δεν θελει να εκθεσει τα στρατευματα της, τοσο στην περιοχη του Εβρου οσο και στα νησια του Αν.Αιγαιου,λογω μορφολογιας του εδαφους και λογω του οτι τα Ελληνικα στρατευματα,μαζι με αυτα των Σερβων ,ειναι εκπαιδευμενα σε σκληροτραχηλα εδαφη ,που καθιστουν τον ανταρτοπολεμο ιδανικη κατασταση μαχης για αυτα.
Ταυτοχρονα οι τουρκοι στρατιωτες,δεν εχουν τον πατριωτισμο που διακατεχει τον Ελληνα και γνωριζουν πως εχουν να κανουν με στρατιωτες ,που εκπαιδευονται την τακτικη μαχων του Μ.Αλεξανδρου, αυτη δηλαδη την τακτικη που εφαρμοζεται αυτη την στιγμη ,απο πολλα στρατευματα ανα τον κοσμο ,αλλα οχι απο τους ιδιους.
Η εκθεση των στρατιωτικων δυναμεων της τουρκιας ,απεναντι στα Ελληνικα ηταν και ειναι ο μεγαλος πονοκεφαλος των τουρκων στρατηγων, οπου παντα αντιμετωπιζαν σοβαρο προβλημα εφοδιασμου της πρωτης γραμμης στο πεδιο μαχης.
Αυτο συμβαινει διοτι οι τουρκοι παρουσιαζουν τραγικη χαλαροτητα οταν αποκρουεται επιθεση τους, με αποτελεσμα να παρουσιαζουν εικονα διαλυμενου συνολου.
Αυτο συμβαινει και στον αερα οπου στις αναχαιτησεις σπευδουν ταχυτατα να απεμπλακουν και να επιστρεψουν πισω.
Το πλεον σημαντικο σημειο της μαχης, για τους τουρκους ειναι η πρωτη επιθεση, οπου εκει αν δεν πετυχουν αυτο που σχεδιασαν, η καταρευση του εμπλεκομενου στρατευματος ειναι ακαριαια.
Ειναι το σημειο οπου τα τουρκικα στρατευματα παρουσιαζουν την εικονα επιθεσης καμικαζι…

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΧΗΣ

Σημαντικοτερος απο τον πρωτο, διοτι επανασχεδιαζεται η επιθεση…
Ειναι το σημειο οπου η Ελληνικη Αμυνα μετατρεπεται σε αιφνιδιαστικη Δυναμη και καταφερνει καιρια πληγματα σε στοχους πολυ συγκεκριμενους-ηδη ταυτοποιημενους απο πριν…
Ταυτοχρονα ειναι το σημειο κολαφος, για την τουρκια οπου θα εχει ανοιχτο μετωπο και με τους κουρδους ,που παρ ολο την ειρηνευτικη συμφωνια θα κοιταξουν να εκμεταλευτουν την αποτυχια μιας επιθεσης κατα της Ελλαδος.
Η τουρκια εχει ηδη δυο μετωπα ανοιχτα.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ
Οι δυο χωρες ειναι μελη του ΝΑΤΟ
Απαγορευεται η ανοιχτη συρραξη μεταξυ δυο μελων…το επεισοδιο θα εχει διαρκεια το πολυ 72 ωρες πριν την παρεμβαση ξενων δυναμεων…

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η εδαφικη διαμοργωση ειναι συμμαχος της Ελλαδας, πονοκεφαλος και εφιαλτης για την τουρκια
Οι στοχοι στην απεναντι πλευρα πιο ευαλωτοι απο τους Ελληνικους
Ο Ελληνικος στρατος σε περιοδο μαχης δυσκολα σκυβει το κεφαλι σε αντιθεση με το μωσαικο εθνοτητων που απαρτιζουν τον τουρκικο στρατο
Η τακτικη της αγκυρας ειναι να σπερνει κλιμα πανικου στον εχθρο χωρις ομως να εχει την δυνατοτητα να παρεχει υψιστη ασφαλεια στο στρατιωτικο της προσωπικο
Αν η τουρκια ητηθει η διαλυση της θα ειναι αμεση, οχι απο την Ελλαδα αλλα εκ των εσω..
Αυτο δεν θελουν με τιποτα να το ζησουν οι τουρκοι πολιτικοι και δρα ανασταλτικα.
Οι τουρκικες βλεψεις στο Αιγαιο συγκρουωνται σε εναν σημαντικο παραγοντα που ακουει στο ονομα Ρωσια.
Αν η Ελλαδα ητηθει και δεχτει καιριο πληγμα, οι Ρωσοι δεν θα δεχτουν με τιποτα την αποδυναμωση ενος Κρατους που τους διδαξε την ορθοδοξια.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η τουρκια εχει την αμεριστη υποστηριξη της γερμανιας που την εχει το δεξι της χερι στις απαιτησεις της στα ενεργιακά αποθεματα της περιοχης.
Η εξαθλιωση των Ελληνων ειναι ο παραγοντας που δινει την αβαντα στους τουρκους, να τολμησουν και να ελπιζουν πως θα εχουν επιτυχια.
Αυτος ειναι και ο βασικος λογος που στην χωρα μας υπαρχει τουρικη προπαγανδα μεσω των καναλιων ,πολιτικοι που υπηρετουν τα συμφεροντα των γερμανων, και μια κατασταση αποδυναμωσης των Ενοπλων Δυναμεων ,ετσι ωστε να διευκολυνθει το εργο της τουρκιας.
Σε καθε αλλη περιπτωση η μαχη ηταν δεδομενα χαμενη για τους τουρκους

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ- ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ Η ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ-ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ .

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

16 σχόλια στο “ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ”
  1. Μπράβο!!! Η τελευταία φράση είναι η πιο καλή. Γιατί ¨ει Θεός μεθ' ημών ουδείς καθ' ημών

  2. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ , ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ . Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ . ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ . ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΡΘΕ .

  3. τον Ελληνων εννοει οπως ειχε πει ο Απολλωνας=ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΣΤΙ ΕΜΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ…ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΙΒΥΛΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΑ…ΜΠΕΣ ΕΔΩ https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDwQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.scarlakidis.gr%2Fapollon%2Fkefalaio13-neo.html&ei=_dRLUfiFMsaS0QXcpIHICw&usg=AFQjCNGN0v033UN4N-0XAUrDONZU8CY7Xw&sig2=1Odba43lAikkeFLfw9ncCQ&bvm=bv.44158598,d.ZWU

  4. WATERBEE80,ΑΣΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΤΕΤΕΙΕΣ ΩΡΕΣ. ΟΣΟ ΠΑΙΞΑΜΕ ΠΑΙΞΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΞΥΝΕΙΣ.

  5. Προς Waterbee80 ! O Θεος που στο ονομα του ορκιστηκαν το '21 , ελευθερωσαν και μετεπειτα ιδρυσαν την Πατριδα! Τωρα αν εσυ με κατι μουρλαμενα παγανα νομιζετε οτι θα ερθει να σας βοηθησει ο Διας και ο Αρης ,μαζι με τον σπαιντερμαν και τον σουπερμαν ….δικαιωμα σας…!Σας τσουζει η Ορθοδοξια αθλια και εμετικα εωσφοριστακια !Και δεν εχετε δει ΤΙΠΟΤΑ ακομα ! Τα ….καλα …ερχονται…!

  6. Λοιπόν όσον αφορά την μάχη θα ήθελα να πεθάνω για την πατρίδα μου και τους ελληνες.αλλά όσον αφορά το ποιος είναι ο πραγματικός θεόςαγαπητή μου χριστιανοί πραγματικά δενέχετε ιδεα ποιος είναι παντός όχι ο γιαχβε να είσαι σίγουρος για αυτό.πλέον όμως δεν έχει και τόσο σημασία ότι κάνουμε θα το κάνουμε μόνη μας και αν έρθει κάποια βοήθεια άνωθεν καλοδεχούμενη.(ένας δωδεκαθειστης) οι θεοί μαζί σας δια την ελλάδα και τους ελληνες.

  7. Αα και κάτι άλλο σιββύλες υπήρχαν πολλές και δεν ξέρουμε αν ήταν στημένη η προφητεία.

  8. Άντε πάλι με τον γιαχβε… Ποιόν γιαχβέ ρε φίλε, δεν έχω ακούσει κανέναν Έλληνα να ξέρει ούτε καν ποιος είναι αυτός.
    Χριστιανός= Χρίστος .
    Για τον Γιαχβε και τον αρχιδιαχβε τράβα ζάλισε τα στους Γιαχοβάδες

  9. Aνωνυμε 10.56 , ξεκαθαρισε πρωτα μεσα στο μυαλο σου οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν εχει καμια απολυτος σχεση με αυτο το μαλακα που προσκυνανε τα σκουφακια και μετα μιλαμε φιλε. Δε βλεπεις πως ειναι αλλη μια καραμελα για να χωριζει τους Ελληνες ? Δεν καταλαβαινεις ποιους συμφερει οι μισοι ΕΛΛΗΝΕς να θεωρουν τους αλλους μισους εβραιους ? Αλλο η θρησκεια ρε φιλε και αλλο το παπαδαριο-οχι ολο,για τις κεφαλες μιλαω-και τα παιχνιδια τους…ο ιδιος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑς ειπε οτι περιμενει το ΧΡΙΣΤΟ ,εμεις θα τον αρνηθουμε κανοντας αυτο που θελουν οι εβραιοι ? Ο ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ μιλησε για τον ΕΝΑ , εμεις γαργαρα ? Για να μη μιλησω για τις Συβιλες ουτε για το Σωκρατη…ειναι τυχαιο οτι μας τα κρυβουνε ?

  10. Ο Θεός είναι σαφέστατος:σφαγή Ρώσων-Ευρωπαίων στην Πόλη και έπειτα μαρμαρωμένος βασιλείας! και όπως βλέπετε βρισκόμαστε στο παραπέντε

  11. Ανώνυμε 2,27 εγώ δεν θεωρώ τον χριστό σωτήρα μου. Εγώ ασπάζομαι μόνο το αρχαιοελληνικό δωδεκάθεο. Τώρα όσον αφορά τον μαλακα που προσκυνάμε τα σκουφάκια ούτε αυτός με αφορά με αφορούν μόνο οι ολύμπιοι θεοί και η Ελλάδα .όσο για την ονομασία γιαχβεχ έτσι ονομάζετε ο θεός της παλαιάς διαθήκης που ώμος για να βρεις αυτό το όνομα πρέπει να βρεις η μια πολύ παλιά η μια που να είναι στα εβραϊκά πράγμα βέβαια καταλαβαίνω δύσκολο. Και δεν χρειάζεται να μας χωρίζει τίποτα σέβομαι τα θρησκευτικά πιστεύω του καθενός. Ούτε το παπαδαριό με αφορά. Τώρα πες μου και εμένα σε ποιο βιβλίο είναι γραμμένο ότι ο Απόλλωνας περιμένει κάποιον χριστό?. και ούτε ο Σωκράτης μιλά για τον Ιησού μιλά για μια ανώτερη δύναμη χωρίς να την κατονομάζει. Αυτά ψάξτο λίγο καλύτερα φιλικά πάντα.

  12. Ανωνυμε 11.16 η προφητεία της Σιβυλλας της Ερυθραιας εχει μεταφραστη στα Λατινηκα εκατο χρονια πριν τον Χριστο και ποιος ο λογος 100χρονια π.Χ να φτιαχτει ενα τετοιο ψεμα αφου δεν υπηρχε καν λογος για κατι τετοιο, αφου ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ ΤΟΤΕ για σκεψου το λιγο.ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

  13. Τα ψέματα τέλειωσαν, ας είναι, ας πεθάνουμε για την Ελλάδα και τους έλληνες. Αν και πιστεύω στο τέλος θα πλακωθούν μεταξύ τους για τα κοιτάσματα μας, καλή δύναμη σε όλους και πάνω από όλα μη φοβάστε οι θεοί είναι μαζί μας και ας μη τους βλέπουμε εμείς.

  14. Ποιό είναι το χρονικό διάστημα όταν λέμε "προ των πυλών;" Ρωτάω διότι τον πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας τον γαυγίζουν οι γνώστες από το 2005.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *