Διαφημίσεις

Δεν έχει σταματήσει να στέλνει ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ φωτογραφίες το Curriosity απ’τον πλανήτη Άρη.

Ο έπαινος όμως ανήκει στον Stephen Hanard μέλος του alien disclosure group και πραγματικά του αξίζει, αφού έψαξε και βρήκε στην κυριολεξία ψύλλο στα άχυρα!

Θα σας κρατήσω σε αγωνία και θα παραθέσω την φωτογραφία να κάνετε μόνοι σας την έρευνα γνωρίζοντας ήδη ότι η φωτογραφία έχει κάτι σημαντικό.

Σκοπός μου είναι να καταλάβετε τον βαθμό δυσκολίας που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να μοιραστούμε κάτι μαζί σας, ψάχνοντας στα τυφλά, με μοναδικό όπλο την υπομονή και την δίψα να βρούμε κάτι που εσκεμμένα αποσιωπήθηκε από την NASA.

Αν δεν τα καταφέρετε μπορείτε να δείτε το βίντεο που έχω παρακάτω. Σας υπόσχομαι μόνο ένα πράγμα: Θα σας αφήσει άφωνους!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “Παρατηρήστε καλά το βίντεο! Θα σας αφήσει ΑΦΩΝΟΥΣ! Αυτό βρέθηκε στην επιφάνεια του Άρη!”
  1. παιχνιδι του φωτος πανω σε πετρα και τιποτα αλλο. και ειναι φωτο και οχι βιντεο. αν ειχαμε κινηση κανονικη ,μπορει ν ειχαμε και αλλη αποψη.

  2. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΜΣΤΕΡ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    …ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟ….

  3. ρε άμα πάτε στον Υμηττό στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Καρέα, το ίδιο τοπίο θα βρείτε..ποίος εξακολουθεί και κοροϊδεύει την κοινωνία και δεν τον καταγγέλει κανένας? μούφα είναι και οι φωτό, απο κανένα ερημικό σημείο με μηδέν βλάστηση εδώ στη γειτονιά μας θα είναι τραβηγμενη. παραμύθια φούρναρη και οι εξωγήινοι, δεν υπάρχουν εξωγήινοι, απλά μας το σερβίρουν το παραμύθι ώστε όλα τα κακά που προξενούνται από του μασονους να τα ρίχνουμε στους εξωγήινους..για πόσο ζώα μας περνανε τελικά δε λέγεται….

  4. ΟΧΙ ΡΕ 11,12 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ.
    ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

  5. ειτε ο αρης εχει παπιες γουρουνια κτλ. ,ειτε βγαινουν με τη σαγιοναρα κ τραβανε φωτο κ βιδεα….μπαα υπερβολες,μαλλον το πρωτο ειναι

  6. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ,ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΚΗΝΙΚΑ,ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΗΓΕΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ…ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΛΛΟ ΦΑΣΟΥΛΙ.ΡΕ ΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ…ΚΟΡΑΚΙΑ…

  7. Ρε παιδιά ποιος μπορεί να βεβαιώσει ότι οι φωτογραφίες που "έρχονται" από τον Άρη και γενικά κάθε λογής τηλεσκόπια δεν "φιλτράρονται" – τροποποιούνται από τη nasa ή άλλες υπηρεσίες προπαγάνδας και μετά διοχετεύονται στο internet; Ή έχει κανείς διασύνδεση απ' ευθείας με το curiosity; Είναι αυτό που λένε "χειρότερη μορφή σκλαβιάς είναι όταν νομίζεις πως είσαι ελεύθερος"…

    υ.γ. Συγχαρητήρια στον Stephen Hanard που μπορεί και δουλεύει ένα σωρό κόσμο…

  8. δεν βαρεθηκες να δείχνεις βλακείες, αλλά τι να βαρεθεί αφού αυτή είναι η δουλειά του

  9. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ …. ΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ …. ΚΙ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ…ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑ ….ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ

  10. xaxaxaaxxa ονειρα θερινης νυκτος αν υπαρχουν εξωγηινοι εγω ειμαι ο δαλαι λαμα χαχαχαχαχαχχαχα το κακο ειναι οτι τα παραμυθια των αμερικανων τα πιστευει και μια μεγαλη μεριδα των νεοελληνων κριμας .

  11. Παιδιά, δεν ειναι αστείο !!!!!
    Διπλα ακριβως ειναι το μισοθαμένο κρανιο ενος εξωγήινου !!!!!!

    Ηρθε το ΤΕΛΟΣ……!!!!!!!

  12. Πριν από κανά 3μηνο το είχε γράψει και το in.gr το ίδιο ακριβώς θέμα. KΑΛΑ Κατοχικά ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ! ! ! !

  13. Η μερα εκεινη δεν θα αργησει ……..ξενιτεμενο μ
    ου…. να και λιγη μουσικουλα στο πεδιο…… Ετσι να θυμομαστε ….οταν καποιοι κανουν την τρελη την ποντικομαμη…

    Πρακτωρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *