Παραμύθια τα περί αυτοκτονίας του Βαγγέλη!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Το σώμα του νεαρού Βαγγέλη βρέθηκε σχεδόν μέσα στο δρόμο.Το ζευγάρι που τον βρήκε περνούσε απο εκεί με αυτοκίνητο και κόλλησε.Για να το βγάλουν από τη λάσπη πήγαν λίγα μέτρα πιο πέρα για να πάρουν ένα ξύλο και εκεί βρήκαν το νεκρό παιδί….!

Μια γυναίκα που μένει παραδίπλα είπε ότι εκεί είχε πάει με τον σύζυγό της πριν μερικές ημέρες και δεν είδαν το νεκρό παιδί…!

Αυτά είναι τα πραγματικά περιστατικά για τόπο του εγκλήματος. Βρέθηκε ,λένε και ένα μαχαίρι 2-3 μέτρα μακριά απο το σώμα προς το αριστερό του χέρι και διατυπώνεται η σκέψη ότι ως αριστερόχειρ θα μπορούσε να κόψει τη φλέβα του δεξιού του χεριού και έτσι δικαιολογείται η θέση του μαχαιριού

Δεδομένο είναι επίσης ότι συμφοιτητές του Βαγγέλη στη Γαλακτομική Σχολή τον βασάνιζαν πολύ σοβαρά για τις αντοχές ενός 20χρονου παιδιού.

Πάμε τώρα στα ερωτηματικά.

Η Αστυνομία από την ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ είχε υποψίες για θάνατο του παιδιού κοντά στη Σχολή.

Η Σχολή είχε επίσης υποψίες ότι ο Βαγγέλης ίσως ήταν νεκρός.

Γιατί πιπιλίζουν όλοι τη βολικότερη εκδοχή,δηλαδή της αυτοκτονίας;

Γιατί δεν θα μπορούσε να του κόψουν τη φλέβα κάποιοι και όπως και προηγούμενες φορές τον έδεναν να τον κρατήσουν ακίνητο μέχρι να πέσει αναίσθητος και στη συνέχεια να μεταφέρουν το σώμα του ημιθανές η νεκρό εκεί;

Η Αστυνομία πρέπει να κληθεί να εξηγήσει αν πέρασε από το δρόμο εκείνο,αν κινητοποίησε τους ΓΕΙΤΟΝΕΣ στην ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ σχεδόν περιοχή και αν όχι κάποιοι πρέπει να γίνουν κατηγορούμενοι,είτε είναι αυτοκτονία(ελάχιστα το πιστεύουμε) είτε είναι δολοφονία…

Στα διάφορα βίντεο από κάμερες ασφαλείας και από μαρτυρίες προκύπτει ότι ο Βαγγέλης είχε ΑΝΤΙΘΕΤΗ πορεία από εκεί που βρέθηκε και μάλλον κατεύθυνση προς τη πόλη των Ιωαννίνων.

Ο συγκάτοικός του είπε ότι ανέβηκε στο δωμάτιο το μεσημέρι και έφυγε βιαστικά χωρίς να πει(;) που κατευθύνεται χωρίς το κινητό και χωρίς το πορτοφόλι του.

Μόνο ΤΡΕΛΟΣ θα έφευγε από τη Σχολή εκείνη την ώρα,χωρίς πορτοφόλι και χωρίς κινητό.

Και ο Βαγγέλης ήταν ένα πολύ καλό παιδί,πολύ αγαπητό στο χωριό του στους Αρμένους Ρεθύμνου καιΜΟΝΟ ΤΡΕΛΟΣ δεν ήταν…

Παρόμοια αυτοκτονία με του Βαγγέλη ΔΕΝ υπάρχει στα ελληνικά χρονικά.Παρόμοια βία σε Σχολή έχει καταγραφεί και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και στις πιο πολλές περιπτώσεις η βία είχε τραγική κατάληξη. Στην υπόθεση του Βαγγέλη υπάρχει και πολιτικός δάκτυλος.

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης δήλωσε ,απαντώντας στις αιχμές της Έλενας Ακρίτα πολύ μα πολύ μαλακά και σε μια γλώσσα ασυνήθιστη για τον συνήθως σκληρό τσαμπουκά Μαρκογιαννάκη…

Είπε ότι ο ίδιος είχε τηλεφωνήσει για ένα άλλο άσχετο κρητικόπουλο της σχολής για να μην μετακινηθεί από το δωμάτιο…

Επομένως πρέπει ,τώρα που επενέβη ο εισαγγελέας λόγω του θανάτου του παιδιού να κληθεί άμεσα ο κ.Μαρκογιαννάκης να κατονομάσει το παιδί υπέρ του οποίου παρενέβη και να διαπιστωθεί απο την έρευνα αν έχει σχέση με την παρέα που πίεζε βασανιστικά τον Βαγγέλη.

Να ξεκαθαρίσει η υπόθεση ζητούν και άλλοι κρητικοί βουλευτές ,όπως οι κ.κ.Μιχελογιαννάκης,Κεφαλογιάννης,Αυγενάκης.

Η οικογένεια του παιδιού διαψεύδει κάθε περίπτωση βεντέτας για την οποία μίλησε ο ιδιωτικός ερευνητής κ.Σπύρου.

Ο κ.Σπύρου μας είχε πει για έρευνα προς ένα ζευγάρι Κρητικών ,που κατοικούν στην περιοχή Ηρακλείου που βρέθηκε στα Γιάννενα σε κρίσιμο χρόνο.

Το ZOYGLA .GR επιβεβαίωσε απο δικό του ρεπορτάζ ότι η Αστυνομία ανέκρινε ΠΡΙΝ βρεθεί το σώμα (αρνούμαστε να γράψουμε πτώμα για το παιδί αυτό) ένα ζευγάρι από τη Μεσσαρά Ηρακλείου…

Είναι πολύ βολική η αυτοκτονία του παιδιού για πολλούς…

Ανώτατη πηγή της Αστυνομίας μας είπε ότι στις πρόσφατες κρίσεις αποστρατεύθηκαν δυο υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της περιοχής εξαιτίας του σκοταδιού στην υπόθεση!

Αυτό είναι σπάνιο για τα αστυνομικά χρονικά και μάλιστα πριν βρεθεί η άκρη του νήματος και νεκρός. Επομένως κάποιοι ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι υπήρχε ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ εξέλιξη…!

Η υπόθεση είναι σκοτεινή ,ως προς το φρένο στις έρευνες και στο σημείο εκείνο,κατά το οποίο ματαιώθηκε επιχείρηση έρευνας στη Γιάννενα και έγινε στον…Πειραιά!

Στο εξωτερικό αμέσως μετά σε εξαφάνιση νεαρού ή γυναίκας,επειδή είναι πιθανός ο θάνατος οι αρχές οργανώνουν «σάρωμα» με τις γνωστές αλυσίδες. Άνθρωποι που απέχουν ο ένας από τον άλλο σε μήκος ενός σώματος σαρώνουν την περιοχή με πρόγραμμα. Αν αυτό γινόταν στους βασικούς δρόμους γύρω απο τη σχολή ο Βαγγέλης ΑΝ ήταν στο σημείο εκείνο θα είχε βρεθεί.

Γιατί δεν έγινε;

Πολύ βολική είναι για την εξαφάνιση στοιχείων από το σώμα η σήψη του σώματος για πολλές ημέρες.

Έτσι στο σώμα του Βαγγέλη δεν θα βρεθούν ίχνη από βασανιστήρια και πιθανώς και βαρύτατη ,άλλου τύπου κακοποίηση,την οποία ίσως πιθανοί δράστες ήθελαν να εξαφανίσουν…

Από την πλευρά της οικογένειας ο γνωστός ιδιωτικός ντετέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης μας είπε:

«Ολο αυτό τον καιρό δήλωνα ότι επίκεντρο των αναζητήσεων πρέπει να είναι η Γαλακτοκομική Σχολή.Δεν το έλεγα τυχαία.Φαίνεται οτι το ευαίσθητο παιδί πιέστηκε πολύ και δεν άντεξε.Θα συζητήσουμε με την οικογένεια μετά την κηδεία που θα γίνει την Τρίτη στο χωριό του (Αρμένοι Ρεθύμνου) για όλα τα δεδομένα και θα εκτιμήσουμε τι πρέπει να γίνει.Φαίνεται ότι έδωσε τέλος ο ίδιος στη ζωή του»…

Ρωτήσαμε ειδικούς εάν γνωρίζουν στα χρονικά παρόμοια αυτοκτονία.Δηλαδή κόψιμο στο ένα μόνο χέρι και το θύμα να αυτοκρύβεται για να μην τον βρουν περαστικοί. Η απάντηση ήταν όχι.

Ένα ακόμα ερώτημα είναι : Αφού οι υπεύθυνοι και οι εκπαιδευτές της Σχολής ήταν ανύποπτοι για περιστατικά βίας και ήξεραν ένα ευαίσθητο παιδί ,δεν θα ήταν λογικό να είναι κάθε μέρα στα ΜΜΕ και να κάνουν εκκλήσεις και να μιλούν γιαυτόν με την ελπίδα ότι θα γυρίσει;

Γνωρίζετε κάποια φυσιογνωμία από τους υπεύθυνους και διδάσκοντες της σχολής εκτός του Κύπριου φοιτητή της Σχολής Λοίζου Λοίζου που δήλωσε οτι «είναι αλήθεια η άσκηση φοβερής βίας κατα του Βαγγέλη»;

Πότε κρύβονται όλοι; Όταν υπάρχει φόβος.Τι φόβος να υπήρχε για ένα απλό ευαίσθητο παιδί που μπορεί και να ζούσε,όπως έλεγαν; Προφανώς απο κάποιους άλλους.

Πολύ βολικό δεν είναι λοιπόν μέσα σε τέτοιο κλίμα φόβου να αυτοκτονεί και να αυτοκρύβεται το παιδί ,ώστε να βρεθεί πολύ καιρό μετά,όταν οι συνηθισμένες καταρρακτώδεις βροχές των Ιωαννίνων θα έχουν σβήσει κάθε πατημασία,κάθε στοιχείο ,κάθε ροδιά αυτοκινήτου και το σώμα σε αποσύνθεση θα έχει σβήσει κάθε ίχνος;

Δείτε τι γράφει η κοινή γνώμη για τον Βαγγέλη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ εκείνων που του αφαίρεσαν τη ζωή,είτε πιέζοντάς τον και βασανίζοντάς τον ,είτε δολοφονώντας τον στην τελευταία φάση:

Η σελίδα στο Facebook «Βοηθήστε να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης» έχει γεμίσει με συλλυπητήρια μηνύματα φίλων και αγνώστων για τον άδικο χαμό του.

«Ένα πολύ άσχημο τέλος, που δεν σου άξιζε, Βαγγέλη. Θα τιμωρηθούν όμως, αγόρι μου, αν όχι από τη Δικαιοσύνη, θα τιμωρηθούν από τον κόσμο. Σήμερα δεν θρηνεί μόνο η μανούλα σου: σήμερα κλαίει όλη η Ελλάδα. Εύχομαι να ησυχάσει η ψυχούλα σου, παλικάρι μου, να ηρεμήσεις. Καλό παράδεισο, αγόρι μου».

«Καλό παράδεισο! Η ψυχούλα σου να βρει γαλήνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι».

«Σήμερα πενθεί όλη η Ελλάδα γιατί ο Βαγγέλης έγινε το παιδί της καρδιάς μας. Το δικό μας παιδί, που αν και δεν γνωρίζαμε το αγαπήσαμε, το πονέσαμε και αγωνιούσαμε γι” αυτό. Βαγγελάκη, σίγουρα βρήκες γαλήνη από τον μάταιο τούτο κόσμο που τόσο σε πόνεσε αλλά και τόσο σε αγάπησε. Καλό παράδεισο λοιπόν, άγγελε. Γιατί είσαι άγγελος! Συλλυπητήρια σε όλους».

«Σήμερα δεν θρηνεί μόνο η οικογένεια του Βαγγέλη, αλλά όλη η Ελλάδα. Μπορεί πολλοί από εμάς να μη γνωρίσαμε αυτό το παιδί, αλλά η υπόθεση της εξαφάνισής του μπήκε στα σπίτια όλων μας. Όταν στέλνεις το παιδί σου να σπουδάσει, κάνεις όνειρα για το μέλλον του και ποτέ δεν φαντάζεσαι τέτοια δραματική κατάληξη. Καλό σου ταξίδι, Βαγγέλη, και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια. Ποτέ γονιός να μη νιώσει αυτόν τον πόνο που αυτοί οι γονείς νιώθουν. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του και πιστεύω ότι θα υπάρξει Θεία Δίκη για ό,τι πραγματικά έγινε».

«Καλό ταξίδι, όμορφό μου αγοράκι. Να αναπαυτεί η ψυχούλα του μαζί με τους αγγέλους. Τώρα σε αυτούς τους γονείς, τι να πούμε; Δεν μπορώ να πω τίποτα».

«Καλό ταξίδι, Βαγγέλη. Μπορεί να μη σε γνωρίσαμε ποτέ, αλλά με όλα αυτά ήταν σαν να σε ξέραμε από πάντα. Η ιστορία σου αποκάλυψε μια άλλη πλευρά της κοινωνίας. Ευαίσθητη, συνεσταλμένη, πονούσαμε όλοι για σένα παρά την κρίση και τα προβλήματα».

«Ακούστηκε πως δίπλα στη σορό βρέθηκε μαχαίρι. Ακόμη και αυτοκτονία να είναι, οι ηθικοί αυτουργοί πρέπει να πληρώσουν! Όποιοι και αν είναι αυτοί! Είτε τον εκφόβιζαν και ξεσπούσαν πάνω του, είτε με κάποιο τρόπο τον πίεζαν. Γι” αυτό λέω, όποιοι και αν είναι, πρέπει να πληρώσουν! Καλό ταξίδι στο παιδί! Και ποτέ ξανά να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ποτέ! Αντίο, Βαγγέλη!»

Του Γιάννη Ντάσκα

ΠΗΓΗ

Loading...

18 thoughts on “Παραμύθια τα περί αυτοκτονίας του Βαγγέλη!

 1. Ανώνυμος says:

  Βαγγελακη ο φονια σου θα βρεθει οσο και να τον κρυβουν η Αστυνομια οι δικαστες οι εισαγγελοις , ο ιατροδικαστης και ολλο το Μασονικο σκυλολοι

 2. Ανώνυμος says:

  ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ–ΠΟΣΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ
  ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΥΡΗ—-ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

 3. Ανώνυμος says:

  ποιος κοβει τις φλέβες του και έχει στο νου του να κατεβάσει το μανίκι του…τον βρήκαν με κατεβασμένο μανίκι από την μεριά που "εκοψε" τις φλέβες του…..δολοφονία είναι οχι αυτοκτονία

 4. Ανώνυμος says:

  και εμενα απο την αρχη δεν μου εκανε για αυτοκτονια.
  Ενταξει χαμηλων τονων το παλικαρι αλλα δεν μπορει στα καλα καθουμενα να οπλισει το χερι του.Τις περισσοτερες φορες οι αυτοχειρες που επιλεγουν τετοιο τροπο καταληγουν να ζητανε οι ιδιοι βοηθεια γιατι δρα το ενστικτο της επιβιωσης,δεν ειναι πηδημα απο το 5ο και μπαμ και εξω….να τρεχει το αιμα απο τις φλεβες σου και να καθεσαι να "σβηνεις" σιγα σιγα?μου ακουγεται υπερβολικο.
  Μετα ηρθε περα των αλλων και αυτη η πληροφορια,οτι το σωμα του δεν υπηρχε οταν εκανε ερευνα και η αστυνομια και οταν περναγαν και οι υπολοιποι κατοικοι να πανε στις δουλειες τους.Κατι δεν παει καλα….

 5. Ανώνυμος says:

  οι άνθρωποι δεν αυτοκτονούν τόσο εύκολα, πρέπει να υπάρχει μια προιστορία…..εδώ δεν φαίνεται κάτι τέτοιο και μόνο γι αυτό, δεν θα έπρεπε με τόση ευκολία να μιλάνε γι αυτοκτονία….κι εδώ είναι που κάνει εντύπωση η οικογένεια.

 6. Ανώνυμος says:

  Μου είπανε ότι ένας άνθρωπος άκουσε σε μια καφετέρια, στα Ιωάννινα,μία παρέα να λέει ότι το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά και πετάχτηκε σε ένα πηγάδι ξερό. Ο άνθρωπος που άκουσε αυτά πήγε στην Αστυνομία και τα κατέθεσε.

 7. Ανώνυμος says:

  Γιατι στη βουλη το Τσιπρακη και ο υπουργος Δικαιοσυνης εχουν ΒΓΑΛΗ ΜΟΥΓΚΑ για τον Βαγγελη Για την΄ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ….. [ ΣΚΑΤΟΥΛΑ ] ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ εχαιτε ξεσηκωση τον κοσμο , Για να αποδοθη Δικαιοσυνη αυτο που συνγκλονιζει ολο τον Ελληνικο λαο ΡΕ…. ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ δεν σας ενδιαφερει ΄΄΄΄Αφηνεται το ενγκλημα να θρεφεται και να μενει ατιμορητο Διαλυωνται και κληνουνε Σχολες και σχολεια ..Χανουμε τα παιδια μας και εσας σας ενδιαφερει μονο πως θα μας δωσετε την ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ αισχος σας ρε

 8. Ανώνυμος says:

  ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΘΗΚΑΝ ΑΓΡΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΑΛΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΔΙΑΒΑΣΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ……….. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΡΤΕΡΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΖΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΒΑΡΙΑ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΓΚΡΟΥΠ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΙ?????? ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΛΙΑ ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΟΟΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ………….ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΝ … ΟΙ ΕΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΝΤΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΗΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ . ΚΛΑΙΩ ΠΟΣΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΓΟΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟΝΕΣΕ ΣΑΤΑΝΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ……………………ΕΥΓΕΝΙΚΩΤΕΡΟ . Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ . ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΗΛΠΙΖΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕΣ ΓΑΛΗΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΗΞΕΡΕ . ΑΥΤΗ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΗΝΗ ΕΙΘΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΝΑ ΝΙΩΘΗΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΕΙΤΕ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΕΙΤΕ ΟΙ ΕΡΥΝΙΕΣ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟ

 9. Ανώνυμος says:

  Αν είναι όντως έτσι, τότε πρέπει όλη η Κρήτη, για να ξεπλύνει τον λεκέ, να επικηρύξει αυτούς να βρεθούν σε μια λίμνη όπως ο Βαγγέλης, μαζί με όλους αυτούς που συγκαλύπτουν την υπόθεση.

 10. Ανώνυμος says:

  ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ????????????????????????ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ……………ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΜΕ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ………… ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ …….ΕΘΑΨΑΝ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ …….. ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΣΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ ΠΩΣ . ΤΟ ΧΑΨΑΜΕ ΕΤΣΙ ???????????????? ΤΙ ΕΧΟΜΕ ΠΑΘΕΙ ????????????

 11. Ανώνυμος says:

  Οι αυτόχειρες και μάλιστα τόσο ευαίσθητοι όπως ο Βαγγέλης αν ποτέ αυτοκτονουσαν θα το έκαναν με χάπια η κρέμασμα.. Όσο άσχημο και να ακούγεται! Επίσης μεγάλο ποσοστο αφήνουν πίσω τους σημείωμα. Αυτά για τον τρόπο.

  Ας πούμε και για τον τόπο που επιλέγουν… Οι μη βίαιες προσωπικοτητες όπως ο Βαγγέλης. Δεν παίρνουν τα όρη τα βουνά.. αλλά επιλέγουν τον χώρο τους.. Οπότε αν το έκανε όντως θα τον βρίσκαμε η στο δωμάτιο στην εστία, οι στις δημόσιες τουαλέτες της σχολής ή στο πατρικό του σπίτι στην Κρήτη.

  Η υπόθεση βρωμάει από το κεφάλι σαν το ψάρι…

  Το παιδί δολοφονήθηκε βάναυσα και πιστεύω ακράδαντα ότι μακελευτηκε και μετά το θάνατο για να φάνει ως αυτοκτονία. Βιαστικάν να την κλείσουν την υπόθεση θεωρώ.

  Φυσικά όλα αυτά είναι δικές μου πεποιθήσεις και ιδέες… και εύχομαι η αλήθεια να λάμψει γρήγορα.

 12. Ανώνυμος says:

  Σκατόψυχοι εσείς που κάνατε αυτά στο παιδί θα τιμωρηθείτε δεν υπάρχει περίπτωση πάντοτε η αλήθεια αργά η γρήγορα βγαίνει στην επιφάνεια ετοιμαστείτε λοιπόν ψυχολογικά γιατί σε λίγο καιρό θα είστε στον κορυδαλό κι εκεί θα δείτε πόσα απίδια χωράει ο σάκος και ο κώλος σας

 13. Ανώνυμος says:

  "" Η ΦΥΓΗ "" ΣΟΥ..ΚΡΗΤΙΚΕ ΛΕΒΕΝΤΗ… ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΟΟΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ…""ΖΟΥΜΕ "' οπως και να επηλθε ο θανατος σου !!!

  ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΡΜΗ Η ΑΓΝΗ ΣΟΥ ΨΥΧΟΥΛΑ ..,που αντανακλουσε στο φωτεινο σου προσωπο .., ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ !!!

  ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ….ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ !!!!!!

  ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΒΑΓΓΕΛΗ !!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *