Διαφημίσεις

Την 2η του Μάη 2013 κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την Αποκάλυψη, ο γερουσιαστής Mike Gravel έκανε μια αξιοσημείωτη δήλωση. Ο γερουσιαστής είπε στην κυριολεξία: «Έχουμε μια στρατιωτική δύναμη του διαστήματος, και είναι ενεργή.”

Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την ύπαρξη ενός μυστικού παράλληλου διαστημικού προγράμματος της NASA που θα έθετε σε εφαρμογή μυστικά αεροσκάφη και τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν μέσω των προγραμμάτων και των αποτελεσμάτων που προέκυψαν από τις διαδικασίες της εξωγήινης αντίστροφης μηχανικής. «E στα χέρια του Πενταγώνου – και όχι της NASA – ο έλεγχος της διαστημικής εξερεύνησης του ηλιακού συστήματος.

Γερουσιαστής Mike Gravel

Υπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν, έγιναν πρωτοσέλιδο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι δηλώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ George W Bush. O Μπους αρνήθηκε την πρόσβαση στο διάστημα σε όποιον είναι εχθρός των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι δηλώσεις αυτές, στην πραγματικότητα, με λίγα λόγια, είναι η περίληψη ενός εγγράφου περί “Διαστημικής Εθνικής Πολιτικής ” που δημοσιεύτηκε σε μια σκοτεινή ιστοσελίδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ στις 6 Οκτωβρίου (πριν από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Κολόμβου), έτσι ώστε να αποφευχθεί να γίνει αντιληπτό από τα μέσα ενημέρωσης αν και στην πραγματικότητα αργότερα αναφέρθηκε περιληπτικά από την αμερικανική εφημερίδα «Ουάσιγκτον Ποστ».

Με το έγγραφο αυτό, η κυβέρνηση Μπους προσπάθησε να αναθεωρήσει την αμερικανική διαστημική πολιτική, έτσι ώστε να μπορεί να “πράξει απρόσκοπτα τις δραστηριότητές της στο διάστημα προς υπεράσπιση των συμφερόντων της.” Οι ΗΠΑ «θα ανταποκριθούν σε παρεμβολές και, εάν είναι απαραίτητο, θα αρνηθούν στους αντιπάλους τους τη χρήση διαστημικών δυνατοτήτων εχθρικών προς τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ.”

Το έγγραφο αυτό έχει ανατεθεί στον Γενικό Γραμματέα της Άμυνας και τον διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην κατηγορία της «υποστήριξης της μετατροπής της άμυνας και των πληροφοριών” και της ανάπτυξης “ενός πλαίσιου λειτουργίας δύναμης και βελτιστοποιημένων διαστημικών δυνατοτήτων προς στήριξης της εθνικής ασφάλειας και του εδάφους” . Μεταξύ άλλων, οι δέκα σελίδες του εγγράφου περιέχουν μια παράγραφο που αναγνωρίζει μόνο την ύπαρξη της NASA, η οποία πιστώνεται με το ρόλο της «επίτευξης ενός προσιτού μακροπρόθεσμου προγράμματος εξερεύνησης του διαστήματος με ανθρώπους και ρομπότ.” Παρά τις διαβεβαιώσεις από τον Λευκό Οίκο για μη στρατιωτικοποίηση του διαστήματος πολλές ήταν οι απόψεις των εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν πείστηκαν για τον ειρηνικό χαρακτήρα αυτής της πρωτοβουλίας.

Οι δηλώσεις του γερουσιαστή Mike Gravel επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός συστήματος Διοίκησης του διαστήματος, διαχειριζόμενο κυρίως από την NORAD και το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Αυτή η άποψη επιβεβαιώνεται, επίσης, από τον αρχηγό Robert Salas, ο οποίος όχι απλώς επιβεβαιώνει την παρουσία μιας εντολής , αλλά παραδέχεται ότι στο παρελθόν ορισμένα UFO ήταν εξοπλισμένα με πυρηνικές κεφαλές. Παρακολουθήστε το βίντεο των δηλώσεων.

Από segnidalcielo
Απόδοση Κειμένου dorieas



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Παγκόσμια Αποκάλυψη:«Υπάρχει η στρατιωτική δύναμη του διαστήματος και είναι ενεργή”..γερουσιαστής Mike Gravel!!!”
  1. το προγραμμα λεγεται solar warden και αναφερεται πως η ελιτ παγκόσμια και όταν λεμε παγκόσμια και οι ρωσοι μέσα εχουν βασεις στην σεληνη και στον αρη…εκει βεβαια εχουν βρει απιστευτες τεχνολογιες τηλεπαθειας κοκ σε συνεργασια παντα με τους φολιδοτους, και αμα βιαστεις να ακυρωσεις ολα αυτα για σκεψου… πως καταφέρανε τον Ελληνα που ήταν ατίθασος και δύστροπος να τον κανουν να σερνετε στα τέσσερα με ενα αγγούρι στον αποπατο και να μην βγάζει κιχ; ε; η βοηθεια του κοινου ειναι : πεταξτε την τηλεοραση πε-τα-ξτε την

  2. Συγκινητική αυτή η “αυθόρμητη” εξομολόγηση, αλλά αλήθεια υπάρχει κάποιος που αιφνιδιάζεται … δεν νομίζω. Απλά επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το “ο κόσμος το’ χει τούμπανο και … ΑΥΤΟΙ … κρυφό καμάρι”. Μήπως … λέω … τελειώνουν κάποιες προθεσμίες;; Μήπως … λέω … λήγουν κάποια τελεσίγραφα;; Με εκείνο το Cern αλήθεια τι έγινε; Με το Μποζόνιο του Θεού; Το βρήκαν ή όχι ακόμα; Κρίμα!! Όσο για τους Έλληνες που σέρνονται, αρκετά φίλε … αυτά δεν είναι αστεία. Έτσι κι’ αλλιώς, η Blackwater αυτό θέλει, πληρώνεται και κάθετε, θέλει και λίγη δράση.
    Krateros Pap

  3. Αναγνωρίζω την πρόκλησή σου, και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι η πάγια τακτική που λέει, ξεκινήστε εσείς και αν κερδίσετε τότε και εγώ μαζί σας. Μπορείς να μου δείξεις ένα πολιτικό που να έχει τα κότσια ηγέτη μιας αλλαγής; Τα … στημένα παιχνίδια είναι παντού γύρω μας. Ακόμα και η Γερμανία που τώρα θυμήθηκε, το πρόβλημα των Νεοναζί, την Άνοιξη έγινε θέμα στην Γερμανική βουλή για την χρηματοδότηση των Θερινών κατασκηνώσεων τους, ναι (οι Νεοναζί) είχαν κρατική επιχορήγηση, διάβασε λίγο και θα δεις. Για τον Έλληνα νεκρό, και τι δεν του καταλόγισαν, δες της δηλώσεις της μητέρας του. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ΟΧΙ στην τηλεόραση, ΟΧΙ στο κουτόχορτο, αλλά ειδικά αυτή τι στιγμή και “σαν σκυλί στ’ αμπέλι”, ε … ΟΧΙ, δεν μας περισσεύει κανένας Έλληνας. Όλα στην ώρα τους. Λίγο υπομονή.
    Krateros Pap

  4. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ….
    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΠΟΠΑΤΟ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Κ ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ.ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΛΙΑ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ-ΕΙΜΑΙ ΤΙΜΙΟΣ;ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ-ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟ:ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ-ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΠΡΟΣΕΥΧΗ-ΝΗΣΤΕΙΑ-ΕΛΕΗΜΟΣΗΝΗ-ΑΓΑΠΗ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ Ο Λ Α!
    ΜΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *