Παίρνουν μέτρα ‘ασφαλείας’ στην Ελλάδα! Θα οδηγηθεί σε σύγκρουση!!!

ΤΟ 1947 ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΟΪΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΛΟΜΟΝΟΣΟΦ.

ΑΥΤΗ Η ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ….ΣΙΒΗΡΙΑΣ.

ΤΟ 1982 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑΣ ΣΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ.

ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΗΠΑ (ΛΟΓΩ ΑΡΚΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ(ΛΟΓΩ ΑΙΓΑΙΟΥ).

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΡΟΣΕΙΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΤΕ Η ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΟΡΟΣΕΙΡΑΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΡΟΪΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΗ Η ΑΡΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΘΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΗΠΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ…

ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.

ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ(ΜΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ 25 ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ

ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ (ΩΣ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ.

ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ(ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ) ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΔΙΜΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.

ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ.

ΜΑΣ ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ.

ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ GAZPROM ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΝΗ.

ΟΜΩΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΕΡΜΑ Η ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ Η ΑΡΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ (ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ).

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΔΥΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ:

1. ΤΟ 2010 ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΕΘΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑΙ.

2. ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2011 ΤΟ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΔΑΛΩΣ………

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ.

ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΘΕΣΑ:

ΕΡΩΤΗΣΗ 1Η:

ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ;

ΕΡΩΤΗΣΗ 2Η:

ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΟΖ

ΚΑΙ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ;

ΕΡΩΤΗΣΗ 3Η:

ΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ;

ΕΡΩΤΗΣΗ 4Η:

ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ;

ΕΡΩΤΗΣΗ 5Η:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ!

ΠΗΓΗ

Loading...

6 thoughts on “Παίρνουν μέτρα ‘ασφαλείας’ στην Ελλάδα! Θα οδηγηθεί σε σύγκρουση!!!

 1. ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ says:

  ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ! ακου

  ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
  ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ???ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ???

  ΑΝ ??? ΛΕΩ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΛΛΑ 1929 γιατι η βλακεια που κανανε να μειωσουν το πετρελαιο για να καταστρεψουν την ρωσσια κλπ και να βοηθησουν την γερμανια τους καταστρεψε αυτους πρωτα και οπου νανε θα γινει το μπαμ ….νομιζεις οτι δεν το ξερουν οι τουρκοι αυτο ???οι ισραηλινοι που ο νετανιαχου εβριζε τον ομπαμα μεσα στο κογκρεσο οτι τους πουλησε <???εγιναν συμφωνιες με κυπρο υπογραφες με τον εταιρο το ισραηλ που πριν ενα χρονο η τουρκια θυμαστε ???νορβηγικα ιταλικα εστελνε φρεγατες απειλες τωρα ολοι κοτες …..αντε σε λιγο και το ευρω να τελειωνει αρκετα αυτη η κοροιδια για να παμε οπου θελουμε
  το ΝΑΤΟ ειχε την μεγαλυτερη ετκαιρια με την ουκρανια ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΟΣΟ ….ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ??? εστειλε κατι ιδιωτικους στρατιωτες με 400 δολ τη μερα που δεν τους πληρωνει ο ουκρανος και φευγουν θυμαστε με την γκιουκοσλαβια ????επιθεση κανονικα τωρα γιατι?????
  τοσο ηλιθιοι ειναι πλεων οι και καλα επικυριαρχοι που καποτε στα φωκλαν στο ιρακ κλπ οτι πολεμο στηνανε εξευτελιζαν το χρυσο και πουλαγαν πετρελαιο ακριβα ΤΩΡΑ τι κανανε ??φτηνηναν το πετρελαιο εξευτηλισαν με αλλα λογια και πηγαν το χρυσο στα υψη δηλαδη αδεισαν τα ταμεια τους μονοι τους και ο πουτιν ειδε οτι αδειαζουν τα διεθνοι ταμεια την κοπανησε φτιαχνοντας δικα του με τους μπρινκς σε αναλογια χρυσου που ειναι πολυ ψυλα ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ..Η ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ —ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ —-ΜΕ χρυσο οι συναλαγες τωρα που το πετρελαιο ειναι τσαμπα ειναι σαν ριχνεις μια σταγωνα στον κουβα ενω καποτε τον χρυσο τον πουλαγαν σαν μαυρο χρυσο και καλυπταν τα χαρτακια που εκοβαν ,,,ΟΙ σαουνταραβες οτι και να κανανε με τους ισλαμοκατaλλημενους αντι να ακριβηνουν το πετρελαιο το πηγαν στο πατο ..γιαυτο τωρα τρεχουν να επενδυσουν σε χρυσο και γη — οχι χαρτια της FED
  Χεστηκε ο πουτιν για την κυπρο εξαλλου το ειπε –…γιτι ειναι μια ορθοδοξη χωρα και τιποτα αλλο —ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΡΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟ και οι αλλοι το ξερουν
  απλα ΕΙΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ γιανατην καταστρεψεις και αυτην αλλα τελικα σε λιγο θα παρω υπαλληλο την μερκελ που την ξερω απο παλια και εσενα πισω απο φεραρι
  γιατι δεν βλεπετε οτι η κινα ειναι με την ρωσσια αλλα ο ντρακο-υ-ς επιτρεπει επενδυσεις της κινας στην ευρωπη και οχι του πουτιν ????γιατι ο ντραγκους ειναι ντρακος-κινεζος βαλτος που ειναι στην κοντρα με τη FED του ροτσιλ και αγορων που προχτες υποβαθμησαν ακομα και την τραπεζα του ΕΚΤ και αυτος κοβει χρημα τσαμπα εκτος απ την ελλαδα που θα ειναι δανεικα ….πληρη καταστροφη στην ΕΕ

 2. Ανώνυμος says:

  ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΧ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΝΑΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ—-ΕΙΘΕΝ

 3. taxidiotis evzonas says:

  1) για το θέμα της οροσειράς δεν το γνωρίζω, 2) Το 1982 υπογράφηκε η σύμβαση για το δίκαιο της θάλασσας (σύμβαση Montego Bay) στη Τζαμάϊκα. Εκεί ορίζεται ως υφαλοκρηπίδα η θαλάσσια περιοχή καιο υποθαλάσσιος χώρος από τις ακτές ή τις γραμμές βάσης έως τα 200 νμ. Αν συμπίπτει με την υφαλοκρηπίδα άλλου κράτους, τότε εφαρμόζεται η αρχή της μέσης γραμμής. Τα 12 νμ είναι για τα χωρικά ύδατα. 3) πουθενα δεν απέχει 12νμ η Ρωσία από την Γροιλανδία., 4) " ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ" Είπαμε ότι για δύο κράτη ισχύει η αρχή της μέσης γραμμής., 5) "ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ…
  ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ." Η Τουρκία ήδη τις διατάξεις της σύμβασης στη μαύρη Θάλασσα. 6) " ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ(ΜΕ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ." Εδώ τα μπλέκει άσχημα. Όσο και να χρωστάμε το δίκαιο της θάλασσας δεν ανατρέπεται. 7) " ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ (ΩΣ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΡΚΤΙΚΗΣ." Εδώ ο παρλαπίπας δικαιώνει το όνομά του. Το τετελεσμένο θα ήταν να χρησιμοποιήσει η Τουρκία την περίπτωση της οροσειράς της Ρωσίας (αν όντως υπάρχει) για να υποστηρίξει τη θεωρία της περί στρατηγικού βάθους και προέκτασης της Ανατολίας στο Αιγαίο, όπως αναπτύσσει ο Νταβούντογλου στο βιβλίο του "στρατηγικό Βάθος" (είναι ένα σκουπίδι με εντελώς αστήριχτα πράγματα το βιβλίου του κυρίου Αχμέτ) Δεν συνεχίζω παρακάτω να αναιρώ τα γραφόμενα γιατί πρέπει να ξαναγράψω όλο το κείμενο. Αυτά και άλλα πολλά. Το άρθρο είναι απαράδεκτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *