Πέρασε ο νόμος για τα κατοικίδια

Ψηφίστηκε τη Δευτέρα το ν/σ που φέρνει αλλαγές στο νόμο για τα κατοικίδια αλλά και μεγαλύτερα πρόστιμα για τους παραβάτες.

Σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο οι βασικότερες αλλαγές που επέρχονται είναι οι εξής:

Θα πρέπει ο ιδιοκτήτης κάθε ζώου να ενημερώνει τον κτηνίατρό του για τη μεταβολή των στοιχείων που έχουν καταχωρισθεί στη βάση δεδομένων.

Η σήμανση (τσιπ) γίνεται υποχρεωτική ακόμα και για τα τσοπανόσκυλα, με σκοπό την επίβλεψη του πληθυσμού τους και τη διασφάλιση της υγείας τους.

Όποιος πουλάει ζώα, ακόμη και ένα θηλυκό ζώο αναπαραγωγής, ακόμη κι αν είναι ερασιτέχνης εκτροφέας σκύλων ή γατών θα πρέπει να βγάλει άδεια εκτροφέα.

Οι σκύλοι οδηγοί τυφλών θα μπορούν να μπαίνουν χωρίς φίμωτρα στα μέσα μαζικής μεταφοράς.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα πρόστιμα:

Απουσία εν ισχύει αντιλυσσικού εμβολιασμοί και μη τοποθέτησης της μεταλλικής κονκάρδας ή παράλειψη καθαρισμού του περιβάλλοντος από τα περιττώματα του ζώου 100 ευρώ.

Παράλειψη προσκόμισης στον οικείο δήμο του αντιγράφου πιστοποιητικού ηλεκτρονικής ταυτοποίησης 300 ευρώ.
Μη κατοχή ενημερωμένου και θεωρημένου βιβλιαρίου υγείας ή διαβατηρίου 300 ευρώ.

Παράλειψη τήρησης κανόνων για τον ασφαλή περίπατο του σκύλου ή παράλειψη λήψης μέτρων πρόληψης της εξόδου του σκύλου 300 ευρώ.

Εγκατάλειψη τραυματισμένου ζώου ύστερα από τροχαίο ατύχημα 300 ευρώ.

Παράλειψη τήρησης κανόνων ευζωίας του ζώου συντροφιάς ή της εξέτασης από κτηνίατρο 500 ευρώ.

Παράλειψη τήρησης κανόνων ευζωίας, υγειονομικών και αστυνομικών διατάξεων και διατήρηση περισσοτέρων από δύο ζώων συντροφιάς σε διαμέρισμα όπου ο κανονισμός απαγορεύει τη διατήρηση ζώων συντροφιάς 500 ευρώ.

Πώληση ζώου συντροφιάς με ηλικία μικρότερη των οκτώ εβδομάδων και πώληση σκύλων και γάτων σε υπαίθριους χώρους 1.000 ευρώ ανά ζώο.

Εκτροφή έστω και ενός θηλυκού σκύλου αναπαραγωγής χωρίς άδεια εκτροφής 1.000 ευρώ ανά ζώο.

Εκτροφή και αναπαραγωγή ακρωτηριασμένων ζώων μετά την οριζόμενη λήξη της μεταβατικής πενταετούς περιόδου 1.000 ευρώ ανά ζώο.

Εισαγωγή και εμπορία ακρωτηριασμένων σκύλων 1.000 ευρώ ανά ζώο.

Ανυπαρξία ειδικών κλουβιών σε επιβατικά πλοία για την μεταφορά μεγάλων ζώων 5.000 ευρώ.

Χρησιμοποίηση ζώου σε υπαίθρια δημόσια έκθεση με οικονομικό όφελος 5.000 ευρώ για κάθε χρησιμοποιούμενο ζώο.
Εκτροφή και εκπαίδευση ζώου για μονομαχία 10.000 ευρώ ανά ζώο.

Διατήρηση ζώου σε τσίρκο ή θίασο που χρησιμοποιείται με οποιονδήποτε τρόπο ή σκοπό στο πρόγραμμά του ή πραγματοποιεί παράσταση 20.000 ευρώ για κάθε ζώο που διατηρείται.

Κακοποίηση, βασανισμός, κακή ή βάναυση μεταχείριση ζώου, καθώς και εμπορία ή διακίνηση μέσω διαδικτύου 30.000 ευρώ για κάθε ζώο και κάθε περιστατικό.

ΠΗΓΗ

Loading...

32 thoughts on “Πέρασε ο νόμος για τα κατοικίδια

 1. Ανώνυμος says:

  ΒΙΚΥ …ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ… ΜΕ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΜΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ…

  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ HTAN '' ΠΕΡΛΙ [ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ] ΜΠΟΥ ΜΠΟΥ '' …ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ…

  ΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ …ΓΙΩΡΓΟ.. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΝΗ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ….

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 2. Ανώνυμος says:

  ο τύπος τα πίνει σε κανα ουζερί και έχει βάλει κινέζικο μηχάνημα να κατεβάζει ειδήσεις.σαϊτ που έχουν φιαχτει για να τα κονομάνε από τις διαφημίσεις.

 3. Ανώνυμος says:

  ΩΡΑΙΑ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΖΩΟ Η ΑΡΩΣΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

 4. Ανώνυμος says:

  ΓΙΑΝΝΗ –ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ-
  ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ
  ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ''
  ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΥΓΙΖΕ-ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ 3 ΩΡΕΣ ΤΟ ΕΙΚΟΣΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ—ΤΟΧΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΞΩ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝ
  ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ Η΄'' ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Η'' ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΩ–
  ΚΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ-
  ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ –
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΑΤΑΚΙ–ΑΘΟΡΥΒΑ—ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ
  ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΖΩΙΦΙΑ—
  ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ-

  Υ-Γ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ 72 ΤΟ 144 ΚΑΙ ΤΟ 9
  ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ-
  ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 9 — ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η' ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟ 9 —–

  =

  • Ανώνυμος says:

   ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΙΡΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ [ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΣΣΑΙΩΝ ] …ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΣΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΖΩΗ…ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΗ Η ΖΩΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ….

   ΤΟ 72 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ…Η ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΖΩΗ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ [ 72 ΣΥΝ 72 = 144 ]…ΟΤΑΝ ΑΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ Η ΛΕΞΗ ΧΑΙΡΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ 144 ΦΟΡΕΣ…ΤΑ ΑΕΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΓΩΝΙΑ 144 ΜΟΙΡΩΝ…

   Η ΛΕΞΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΤΥΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΑΝ ΚΑΙ ΑΓΙΑ… ΑΠΟ ΤΟ Α ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΙΑ… ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ …

   ΔΩΔΕΚΑ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ [ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ.- ΚΒ ] ΕΙΝΑΙ Ο ΖΩΔΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ [ ΤΟ 12 ] ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΖΩΗ [ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ]…Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΙΧΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΘΩΤΙ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ …ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ [ Ι. Χ. Θ. Υ. Σ = ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ .]…

   ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ 'ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΦΑΤΝΗ ΤΟ ΙΔΑΙΟΝ ΑΝΤΡΟΝ…Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΧΘΥΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΖΩΔΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΚΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ…

   ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ '' ΜΕΓΑΣ ΘΕΑΣ '' ΔΙΑΣΩΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ… ΤΑ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΕΑΣ ΗΤΑΝ .. '' ΓΛΥΚΕΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ '' ΕΝΩ ΣΤΑ ΟΡΦΙΚΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΙ ΩΣ '' ΔΕΣΠΟΙΝΑ ''ΤΥΧΑΙΟ…

   ΤΟ ΙΗΣΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ..ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ ΤΟΥ ΚΡΗΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΗΤΑΝ '' ΙΑΣΙΩΝ ''…ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΥΤΕΙΑ Ο ΙΑΣΩΝ-ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΜΑΛΟ ΔΕΡΑΣ …ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΗΣΙΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟΝ ΠΥΡ …

   Ο ΙΗΣΟΥΣ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΙΑΡΔΑΝΟΥ-ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΤΑΜΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΦΩΣ- ΦΩΤΟΝΙΟΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ…

   Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ [ ΔΙΟΣ ΝΟΥΣ ] ΡΑΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟΝ ΜΗΡΟΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΩΣ…

   Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ…

   ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ …ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΑΤΡΕΣ …ΥΜΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ …ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΑ…

   ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ…

   ''ΕΝ ΤΩ ΓΑΡ ΤΟ ΣΟΦΟΝ ΕΠΙΣΤΑΤΑΙ ΓΝΩΜΗ ΟΤΕΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΝ ''…[ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΕΦΕΣΣΕΙΟΣ ]

   ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

   ΥΓ. ΒΙΚΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ/Η ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑ…ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΙΩΑΝΝΗ….

   .

  • Ανώνυμος says:

   ΚΑΙ 72 + 72 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ +/- Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΥΦΟΜΑΣΩΝΕ ΚΟΖΑΝΙΤΗ

   http://en.wikipedia.org/wiki/Lesser_Key_of_Solomon

   ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ
   http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2014/04/blog-post_23.html

  • Ανώνυμος says:

   Φροντίζουμε ώστε η παρούσα να μην καταλήξει στα χέρια ατόμων εντελώς "αμύητων" διότι προορίζεται γιά άτομα που έχουν τα κάτωθι δύο χαρακτηριστικά: Πρώτον, άτομα που χειρίζονται εξουσία και δεύτερον, άτομα που έχουν γνώση της Κάμπαλα από Τεκτονική ή άλλη πηγή.
   Πριν ο αναγνώστης απορήσει γιά το δεύτερο χαρακτηριστικό, πληροφορείται αμέσως ότι όλη η σημειολογία της Κάμπαλα, όλοι οι συνδυασμοί συμβόλων της Κάμπαλα, ακόμη και αυτούς που τα MONITOR της Ο.Ε.Α. κατέγραψαν όταν οι Ηλεκτρονικοί Ανιχνευτές Συχνοτήτων Υποφύσεως ανέλυσαν κύματα σκέψεων των "θαυματουργών ραββίνων" Χασσινείμ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ, ΗΧΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ βρίσκονται χαραγμένα και αναρτημένα σε πίνακες σ' όλους τους εσωτερικούς χώρους της Σελήνης.

   Από τις παρατηρήσεις των MONITOR εξάγεται το συμπέρασμα ότι τα πληρώματα της Σελήνης παράγουν-υλοποιούν ή καταστρέφουν-εξαϋλώνουν οποιοδήποτε χημικό στοιχείο, ανόργανη ή οργανική χημική ένωση θελήσουν, παράγοντας και εστιάζοντας συνδυασμούς κραδασμών ή αντικραδασμών από την ηχητική περιοχή μέχρι τα υπερβραχέα ραδιοκύματα του φάσματος C.

   Η Ο.Ε.Α. μελετώντας τις αντιστοιχίες, κατέγραψε γιά το ηχητικό πεδίο 108 κραδασμούς-συχνότητες και 108 αντικραδασμούς-αντισυχνότητες.

   Γιά τους άκρως μεμυημένους στην Κάμπαλα παραθέτουμε την παρατήρηση ότι οι 108 συχνότητες-κραδασμοί κατανέμονται σε 36 σπειροειδώς δεξιόστροφους, σε 36 "ευθείς στατικούς" και σε 36 σπειροειδώς αριστερόστροφους. Ομοίως κατανέμονται οι 108 αντισυχνότητες.

   Οι 108 κραδασμοί αντιστοιχούν σε 108 χημικά καθαρά στοιχεία αρχίζοντας από το Υδρογόνο και φθάνοντας στο Κουρτσατόβιον 104KU267 και προσθέτοντας τέσσερα ακόμη στοιχεία με χαρακτηριστικά 105GP263, 106ΔΗ264, 107ΠΥ268, 108ΑΠ270. Το 109ον στοιχείο αμέσως μετά τη δημιουργία του υφίσταται συρρίκνωση μάζης κατά 106 και με ταχύτητες CX106 κατευθύνεται προς το ισχυρότερο πλησίον κέντρο "βαρύτητος". (ΠΙΕΣΕΩΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ).

   Αν και αγνοούσε το κέντρο των ερευνητών μας αυτούς τους μηχανισμούς των κραδασμών, τελικά κατόρθωσε να δημιουργήσει και να εξαϋλώσει ύλη από το στοιχείο "1" έως το "108" εστιάζοντας γεωμετρικά αυξανόμενες συχνότητες, με βάση της συχνότητες παλμών RESONANCE των ατόμων κάθε στοιχείου. Το όμοιο συνέβη όταν γιά να παραχθούν ανόργανες ή οργανικές ενώσεις χημικών στοιχείων -ή να διαλυθούν στα συνθέτοντα μέρη-, εστιάστηκαν συνδυασμοί των ανωτέρω ιδιοσυχνοτήτων κατά ορισμένη διαδοχή και "αντιδιαδοχή".

   Τελικώς στα εργαστήρια βιολογίας της Ο.Ε.Α. φθάσαμε στο σημείο να συνθέσουμε σύνθετα οργανικά αμινοξέα και σύνθετες οργανικές βάσεις πανίδος και χλωρίδος με τις ίδιες μεθόδους εστιάσεως ορισμένων συνδυασμών κραδασμών.

   Τα ανωτέρω δε γράφονται γιά επίδειξη γνώσεως της Ο.Ε.Α., αλλά γιά τους εξής λόγους:

   Α: Γιά να απομυθοποιήσει ο αναγνώστης το μαγικό χαρακτήρα της Κάμπαλα και επομένως να απαλλαγεί από την εξουσία και την ψυχολογική εξάρτηση και καταπίεση που του επιβάλλεται από τους, κατά κανόνα εβραίους ραββίνους, κατόχους και δασκάλους της Κάμπαλα. Ορισμένοι συνδυασμοί συχνοτήτων μπορούν να προκαλέσουν αντιστροφή βαρύτητας, να προκαλέσουν ψευδείς αισθήσεις και ολογραφικά οράματα σε "αμύητους", να προκαλέσουν ασθένειες ή θεραπείες μέσω δημιουργίας συγκεκριμένων οργανικών ενώσεων σε σώματα "αμυήτων", να προκαλέσουν φυσικά φαινόμενα σεισμών, καταιγίδων, εμπρησμού, πλημμυρών κλπ. Η Ο.Ε.Α. κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αν κάποιος ή κάποιοι κατέχουν πλήρως όλους τους μαθηματικούς συνδυασμούς των συχνοτήτων RESONANCE των χημικών στοιχείων και των ετεροπολικών και ομοιοπολικών χημικών ενώσεων, είναι δυνατόν να γελοιποιήσουν κάθε ραββίνο, ραββινίσκο και υποραββινίσκο δάσκαλο της Κάμπαλα.

  • Ανώνυμος says:

   Άχου βρε Βίκυ, μα τι φιλόζωο και πονόψυχο κορίτσι είσαι ΄συ καλέ…??
   Τι ψυχούλα…..
   Και μόνο που λες πάρε γατάκι για να σου τρώει και ζωύφια, καταλαβαίνουμε τι '' άνθρωπος'' είσαι..
   Α, επίσης δεν έχεις και εμπειρία προφανώς…τα ψιψινάκια δεν είναι και τόσο ήσυχα.

 5. Ανώνυμος says:

  Όταν έχεις εντελώς ανισσόρροπους γειτόνους πού σέ 3όροφο κτίριο έχουν 12 λυσσασμένα τόν αριθμό εκεί τί κάνεις σκυλολάγνοι μου? Περττό νά σάς πώ ότι δέν ησυχάζουν 24 ώρες τό 24ωρο ούτε εμείς οί υπόλοιποι. Από φασαρίες καί βρισίδια ούουυυυυυυ, κρατάει χρόνια αυτή ή ιστορία. Δέν θέλω νά πώ ότι φταίνε τά ζωντανά, αλλά τά δίποδα ΖΩΑ πού δέν σέβωνται καθόλου τόν γείτονα, καί δίνουν πολύ χρήμα γιά τήν συντήρησή τους. Φίλοι φιλόζωοι θερμή παράκληση. Ή σκυλολαγνεία είναι αρρώστια τής σύγχρονης εποχής μας, γι αυτό μήν κάνετε υπερβολές. Σκεφτείτε πρώτα τόν παράγοντα άνθρωπο, κι έπειτα τό πάθος σας. Εξ άλλου υπάρχουν κι άλλα είδη ζώων πού είναι στήν αφάνεια. Εκείνα δέν είναι πλασματάκια τού Θεού? Μέ μέτρο παιδιά, μέ μέτρο!

 6. Ανώνυμος says:

  ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΤΕ.ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΑΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ. αΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΜΗΝ ΥΠΟΧΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.κΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ.ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

 7. Ανώνυμος says:

  ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΦΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ- ΕΚΕΙ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΙΣΑΡΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΔΟΣ–
  ΟΣΟΙ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΗΠΟΥΣ Η' ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ
  ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΦΙΛΟΖΩΟΙ–ΤΑΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ–ΑΣΦΑΛΕΙΑ—
  ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΤΑ ΖΩΑ–ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ–ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ–ΣΕΒΟΝΤΑΙ–
  ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ–
  ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ–
  ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ– ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΛΑΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ—-
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ—
  ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ —ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΟΥ—
  ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ

  Υ-Γ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ–ΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ–ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ Η'' '''ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ–
  ΣΑΤΥΡΑ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΝΑΙ—ΑΠΟΔΕΚΤΟ—

 8. Ανώνυμος says:

  Ακούτε όσοι σώσατε κάποιο αδέσποτο απ΄το βέβαιο θάνατο του δρόμου?
  Αφήστε τα στη φύση τους!!! Στη φύση τους???
  Ποια είναι η φύση τους βρε Βίκυ??
  Η ζούγκλα? Η΄ μήπως ο δρόμος?
  Μιλάμε τώρα ή κορο'ι'δευόμαστε??
  Όποια σκυλάκια κάνουν φασαρία, γι'αυτόν τον λόγο είναι καθαρά υπέυθυνοι αυτοί που τα φροντίζουν.Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα πρόβλημα με γείτονες, ενώ είχα και σκυλιά και γατιά όλη μου τη ζωή.Το θέμα είναι να φροντίζεις τις ανάγκες τους και να μην τα παραμελείς,απλά.
  Τώρα τι εγωισμούς μου λες και φυλακές, πραγματικά χαίρομαι που δεν σε καταλαβαίνω..!!
  Ναι, φανταστειτε να είχαμε όλοι σκυλιά σπίτι μας…φανταστείτε το,λες και δεν έχουμε-είχαμε όλοι κάποτε κατοικίδιο.Μα καλά που ζείς? στο Ντουμπάι???συγνώμη που σε ειρωνεύομαι αλλα μιλάς λες και ζεις σε άλλον κόσμο..

  Και κάτι που προφανώς δεν το γνωρίζεις…τα σκυλιά του δρόμου έχουν προσδόκιμο μέσο όρο ζωής 6-7 χρόνια..
  Τα κατοικίδια σκυλιά με ιδανικές συνθήκες ,φτάνουν ακόμα και τα 18-20 χρόνια.
  Οι γάτες ζουν ακόμα περισσότερα χρόνια.
  Το να φροντίζω τα σκυλιά μου και τα γατιά μου ,να ξοδέυω χρήματα και χρόνο γι'αυτά, να πονάω γι'αυτά,να ψάχνω να δω τι θα κάνω για να πάω διακοπές..κλπ,κλπ…λες να το κάνω για μένα?!
  Δίνεις και παίρνεις αγάπη, έτσι είναι.
  Μ'αρέσει που μιλάς και για σωστή ισορροπία της πανίδας, αυτά πες τα στους κρεατοφάγους και στους εκτροφείς ζώων γενικά.
  Δεν αναγνωρίζω την αποψή σου, είναι αβάσιμη.
  Δέχομαι και σέβομαι μόνο ότι σε ενοχλούνε, τίποτα παραπάνω.

 9. Ανώνυμος says:

  Το οτι καποιοι γειτονες δεν αντιδρουν δεν σημαινει οτι δεν ενοχλουνται-Οταν λειπουν τα αφεντικα απο το σπιτι για λιγες ωρες ημερα η' νυκτα εκει ναστε να δειτε ομορφιες-Φιλοζωοι μας γραφετε κανονικα-
  αυτο τα αλλα δικαιολογιες της πενταρας-

  ΚΩΣΤΑΣ

 10. Ανώνυμος says:

  ΑΠΟΡΩ 3-23 ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ-
  ΕΝΩ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ΣΠ[ΙΤΙ –
  ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ—ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ-
  ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ-
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΗΣ
  ΖΩΩΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ-
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ-ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ-
  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ—
  ''' ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ
  ΦΩΝΑΖΕΙ ''—
  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ—
  ΟΛΟΙ ΥΠΟΠΕΠΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ-
  ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ –ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ—
  ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΩ
  ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ—-

  ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ

 11. Ανώνυμος says:

  Είσαστε απλά το χειρότερο είδος ανθρώπου.
  Αρκετά ασχολήθηκα με σας και τις κακές, ανύπαρκτες ψυχές σας.

 12. Ανώνυμος says:

  Χιλιαδεσ ανθρωποι διπλα και πανω αμετρητα στρεματα τσιμεντου υπονομοι δρομοι πολυκατοικιες μπερδεμενη οικολογια αρουραιοι γατες σκυλια περιστερια καταστηματα αποθηκες σκουπιδια ζητιανοι μουσικοι βηματα παποτσια πορτοφολαδες φωτα πινακιδες συνθηματα στους τοιχους -Ολα σχηματιζουν τιτανιο χαοτικο οργανισμο-ζωντανο-
  γκραφιτι διαδηλωσεις παρκα φωνες βιτρινες πινακιδες νομαδες των πολεων οχηματα ροδες σκιες βλεμματα φοβιες φαντασιωσεις ραντεβου ρολογια εκκλησιες καλωδια μπαρ αγαλματα κλπ ολα ενωνονται–
  Το αποκρυφο το πολυσυνθετο προσωπο της πολης μια γιγαντια οντοτητα ο ξενιστης μας μεσα στο οποιο ζουμε ως παρασιτα ο ενας εις βαρος του αλλου πολιορκυμενοι απο νυκτερινους δαιμονες ανικανοποιητων επιθυμιων και καταναλωτικων αναγκων—
  αστυμαγεια–

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *