Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:55 - 09/08/2014

Πάνε καλά όλα?

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις




Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. μπλακ-αης 08/09/2014 @ 2:12 ΜΜ

    και επειδη ΣΚΑΣΙΛΛΑ και ΣΚΟΡΔΟΚΑΗΛΛΑ μας για την πλακα που κανουν οι Ρωσσοι στα Αμερικανακια με την δικη τους τεχνολογια harp…
    θελω να θυμησω σε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ και στις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ την επετειο των τελευταιων δολοφονιων… των φιλων…των συμμαχων…των πολιτισμενων…των Ευροπαιων τουρκων κατοικων του μογγολικου μωσιακου κρατους του Αττατουρκ…που διεπραξαν στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ Νησι μας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κυπρο για ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ….!!!!!

    Πορεία μοτοσικλετιστών κατά μήκος της γραμμής αντιπαράταξης διοργανώνει η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ Σολωμού εις ένδειξη τιμής προς τον Τάσο Ισάακ και Σολωμό Σολωμού, οι οποίοι δολοφονήθηκαν από τον κατοχικό στρατό στη νεκρή ζώνη στην περιοχή Δερύνειας τον Αύγουστο του 1996.

    Η πορεία των 50 περίπου μοτοσικλετιστών με σύνθημα “οι μοτοσικλετιστές δεν ξεχνούν” άρχισε στις 08:00 το πρωί από το μνημείο του Γιώργου Γρίβα στη Χλώρακα.

    Ο Ξένιος Κασινίδης Εκπρόσωπος Τύπου της πρωτοβουλίας μνήμης και Τιμής Ισαάκ Σολωμού ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η πορεία όπως και κάθε χρόνο θέλει να στείλει τα μηνύματα που απορρέουν από τη θυσία των δύο ηρώων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού. Τα μηνύματα – όπως είπε- του πατριωτισμού, του αλτρουισμού και της ιδεολογίας «που πρέπει να έχει ο καθένας από εμάς για να αποτινάξουμε επιτέλους τον κατοχικό στρατό από τον τόπο μας». Ο κ. Κασινίδης είπε πως η πορεία με τους μοτοσικλετιστές, που ξεκίνησε από την Πάφο θα διέλθει από την Πόλη Χρυσοχούς, τον Παχύαμμο και τον Πωμό και θα αποκόψουν συμβολικά το οδόφραγμα του Λιμνίτη. Επίσης, από το χωριό Μάμαρι, όπου θα διανυκτερεύσουν οι μοτοσικλετιστές, θα κινηθούν αύριο προς τη Λευκωσία.

    Ακολούθως, θα καταθέσουν στεφάνι στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και στη συνέχεια θα πορευτούν προς τα φυλακισμένα μνήματα και το άγαλμα της ελευθερίας.

    Θα επισκεφτούν επίσης το μνημείο του Μόδεστου Παντελή στο Αυγούρου. Προτού φτάσουν στη Δερύνεια, όπου θα ολοκληρωθεί η πορεία τους, οι μοτοσικλετιστές θα αποκόψουν συμβολικά τα οδοφράγματα Αγίου Δομετίου, Λήδρας Πάλλας και το οδόφραγμα της οδού Λήδρας.

    Είπε ακόμη πως την Κυριακή θα γίνει πορεία μοτοσικλετιστών από όλες τις πόλεις προς το κοιμητήριο του Παραλιμνίου, όπου θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη των ηρώων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού. Οι εκδηλώσεις, είπε, κορυφώνονται την Κυριακή στη Δερύνεια όπου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση στη μνήμη των δυο φονευθέντων νέων.

    «Η πορεία που διοργανώνουμε αυτές τις μέρες», κατέληξε, «έχει καταστεί θεσμός». Οι μοτοσικλετιστές της πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ Σολωμού κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Γεώργιου Γρίβα στη Χλώρακα και μετά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου ξεκίνησαν την πορεία. Πριν την αναχώρηση τους ανέφεραν πως στόχος τους το 2016 είναι να ξεκινήσουν από το Βερολίνο.

  2. αυτά είναι του Ιουλίου… που να δεις του Αυγούστου…

  3. Ανώνυμος 08/09/2014 @ 2:29 ΜΜ

    Μοιχοι πορνοι κλεφτεs ψευτεs φονιαδεs συκοφαντεs, ολα εδω θα πληρωθουν πρωτα , επειτα εκει ψηλα. Α-ΠΕΡΙ-ΣΠΑΣΤΟΣ.

  4. Ανώνυμος 08/09/2014 @ 3:07 ΜΜ

    Το γαμήσαμε και ψόφησε…

  5. μπλακ-αης 08/09/2014 @ 3:08 ΜΜ

    …επειδη δε η προδοτικη Αθηναικη χεσμενη πολιτικη ηγεσια εναντυ της Τουρκιας επεφερε μια παραλογη και πρωτογνωρη προδοτικη ατιμια στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ της ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κυπρου

    μας θελω να θυμηθουμε ακομη μια πτυχη των μαρτυριων που περσασε αυτος ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ πληθυσμος της παντα μονος του παντα αβοηθητος

    εκτος απο ορισμενους ΕΛΛΗΝΕΣ φανταρους αφημενους και αυτους στην μοιρα τους απο τους πολυποικιλους προδοτες ελληνες πολιτικους….

    Μνήμες ξυπνούν σήμερα στην περιοχή της Τηλλυρίας. Πριν από 50 χρόνια, η Τουρκία επενέβη στρατιωτικά, μέσω της πολεμικής της αεροπορίας, και βομβάρδισε για τρεις συνεχόμενες ημέρες, στις 7, 8 και 9 Αυγούστου 1964, ολόκληρη την περιοχή, από τον Ξερό μέχρι τον Πύργο.

    Περισσότεροι από 50 Ελληνοκύπριοι, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονταν και αρκετοί άμαχοι, βρήκαν τραγικό θάνατο, χτυπημένοι από τις βόμβες ναπάλμ και τα τούρκικα πολυβόλα, ενώ εκατοντάδες ήταν οι τραυματίες.

    Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ διέταξε κατάπαυση του πυρός που έγινε κατορθωτή στις 10 Αυγούστου. Σήμερα, στα Κόκκινα, μέσω του οδοφράγματος του Λιμνίτη, μεταβαίνουν εκατοντάδες Τουρκοκύπριοι για να παραστούν στους "εορτασμούς", που γίνονται κάθε χρόνο για την επέτειο των βομβαρδισμών της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.

    Σύμφωνα με δηλώσεις στο ΚΥΠΕ του Πρόεδρου της Επιτροπής για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Τηλλυρίας Ανδρέα Καρού, από το οδόφραγμα του Λιμνίτη προς το θύλακα των Κοκκίνων αναμένεται να αρχίσουν να περνούν γύρω στις 07.30 περίπου, 116 μικρά λεωφορεία, μεταφέροντας Τουρκοκύπριους ο αριθμός των οποίων αναμένεται να φθάσει τους 2.100 περίπου.

    Επεσήμανε ωστόσο πως κάποιοι εξ αυτών αναμένεται να φθάσουν μέσω θαλάσσης με πλοία στον κόλπο των Κοκκίνων μέσω Κερύνειας.

    Τα πλοία όπως κάθε χρόνο θα συνοδεύονται – όπως είπε- από μικρά σκάφη του τουρκικού πολεμικού ναυτικού. Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Κάτω Πύργου Τηλλυρίας Κώστας Μιχαηλίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως στους «εορτασμούς» αναμένεται να παραστεί και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου, ο οποίος αναμένεται να φθάσει στην περιοχή με ελικόπτερο.

    Ο κ. Μιχαηλίδης απηύθυνε έκκληση επίσης στα μέλη του Συνδέσμου μοτοσικλετιστών Κύπρου που αναμένεται να επισκεφτούν την περιοχή Τηλλυρίας στο πλαίσιο πορείας τιμής στους ήρωες Ισάακ και Σολωμού να πραγματοποιήσουν ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας χωρίς να δημιουργήσουν επεισόδια . Χαρακτήρισε επίσης τραγική την σημερινή ημέρα, ιδιαίτερα, σημείωσε, με την άφιξη των τ/κ λεωφορείων στα Κόκκινα περνώντας από την κατεχόμενη γη μας.

    Αυτές τις μέρες μας κατέληξε, η μνήμη μας στρέφεται πίσω στις καταστροφές που επέφεραν στην περιοχή της Τηλλυρίας το 1964, καίγοντας και καταστρέφοντας την.

    Στο μεταξύ, την περιοχή της Τηλλυρίας θα επισκεφτεί σήμερα- 8 Αυγούστου – ημέρα που τιμάται η μεγάλη μάχη της Τηλλυρίας και ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργος Περδίκης Ο κ. Περδίκης θα συζητήσει στις 10:00 το πρωί με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Κάτω Πύργου τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή Τηλλυρίας

    • ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 08/10/2014 @ 8:54 ΠΜ

      φιλε σου απαντω απο την κοντινη Αυστραλια (ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ Κυπριος που γραφεις και εσυ)- μας εχεις κατασυγκινησεις ολους στην οικογενεια- ημουν και εγω στα γεγονοτα του Αυγουστου του 1996 στην Αμμοχωστο- τι να πουμε και τι να αφησουμε- ολοι εδω λαχταρουμε Πατριδα- οταν διαβαζεις τετοια θεματα απο αδελφους Ελλαδιτες η συγκινηση ειναι πιο μεγαλη- αδελφικους χαιρετισμους σε ολους σας

  6. Ανώνυμος 08/09/2014 @ 3:16 ΜΜ

    Το γαμήσαμε και ψόφησε…

  7. Ανώνυμος 08/09/2014 @ 5:31 ΜΜ

    Μια χαρά πάνε όλα, δεν βλέπω να γίνετε κάτι παράξενο στον πλανήτη…επειδή γίνονται μερικά «μικρά φυσικά φαινόμενα» της εποχής παραπάνω;;; σιγά το πράμα….αφού εδώ οι ελιές είναι ακόμα πάνω στα δέντρα είναι ολα οκ!!!!

    -Psilos-

    • Ανώνυμος 08/10/2014 @ 7:08 ΠΜ

      http://www.cretapost.gr/pligma-gia-tous-ampelourgous-i-xafniki-neroponti/

      Πιστευω να μην θεωρηθει σπαμ, εβαλα τον συνδεσμο με χθεσινοβραδυνο άρθρο για να δειτε οτι ολα ειναι καλα τουλαχιστον απο θεμα καιρου εδω στην Κρήτη…Θα έβαζα και μερικες φωτογραφιες απο ερασιτεχνικους κηπους που εχουμε εδω με ωραια κηπευτικα (φταιει ο σταθερος φυσιολογικος καιρος που εχουμε) αλλα ειναι τοσο ομορφα που μπορει να τα ματιασετε….

      Πλάκα πλάκα δεν γλυτωνω το ξυλο, προχτες μου λέγανε καποιοι φίλοι ότι φετος πανε καλα οι ελιες και εγω σαν κακος και απαισιοδοξος που ειμαι τους ειπα οτι δεν αποκλειω μεχρι την συγκομιδη να φυσιξει κανενας παραξενος αερας οπως περυσι ή καμια κακοκαιρια και να τις ριξει….αν γινει κατι τετοιο θα φταιω εγω επειδη το γρουσουζεψα….:)

      -Psilos-

  8. Ανώνυμος 08/09/2014 @ 6:46 ΜΜ

    Μια χαρά που είναι το προμπλεμ?????

  9. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 1:42 ΜΜ

    ΟΧΙ , Δ Ε Ν ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ….

    ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΟΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ¨ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΜΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΧΛΙΔΗ, ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ, ΘΡΗΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ…

    Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Δ. ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΞΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ Τ Ο Υ Ρ Κ Ι ΚΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΕΧΟΥΝ Π Ρ Ο Ω Θ Η Θ Ε Ι ΕΠΙΠΛΕΟΝ 100 ΜΕΤΡΑ ! !

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΡΡΕΕ ΑΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΚΤΙΝΑΧΘΗΚΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΘΕΙ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ Μ Η Ν ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΊΣΩ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ.

    ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ! ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΗΝ ΔΙΓΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ……..ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΑΝΤΙ ΜΕ ΑΔΕΛΦΩΣΥΝΗ…..

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ? ΠΟΛΛΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΟΠΩΣ π.χ. ΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΙ, Η ΚΡΑΜΒΗ ( ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΆΧΑΝΟ) ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ Δ Ο Τ Ι Κ Η ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ……

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ…..ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ.
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  10. Ανώνυμος 08/10/2014 @ 2:23 ΜΜ

    ΑΠΕΜΠΟΛΩΝ ΤΟΝ ΚΕΙΘΕ ΕΜΒΟΛΩΝ…… Η ΠΡΟΜΕΝΕΙΑ,Η ΝΙΚΑΡΕΤΗ ΚΑΙ Η ΝΙΚΑΝΔΡΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟΝ ΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ΄¨ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΩΣ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ,ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ , ΑΠΕΜΠΟΛΩΝ ΤΟΝ ΚΕΙΘΕ ΕΜΒΟΛΩΝ…Η ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ,ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ,ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΡΗ,ΣΤΟ ΙΔΑΙΟΝ ΑΝΔΡΟΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ,ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ,ΤΗΣ ΣΙΒΥΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΔΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ,ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΝΟΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΑΠΕΜΠΟΛΩΝ ΤΟΝ ΚΕΙΘΕ ΕΜΒΟΛΩΝ……ΓΕΝΟΙΤΟ,ΓΕΝΟΙΤΟ,ΓΕΝΟΙΤΟ. ΤΙΜΑΡΕΤΗ

  11. μπλακ-αης 08/10/2014 @ 3:01 ΜΜ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ/4.42
    δεν αλλαζω ουτε ενα -γρι- απο αυτα που εγραψες!!!

    καιρος να καταλαβουν καποιοι ελληνες Κυπριοι και οι διαφοροι που δανειστηκαν χλιδη μετα την εισβολη

    οτι επαιξαν εναν προδοτικο ρολο και αυτοι για φθασουμε στα Αυνανν και στα διζωνικα και στα διχοτομικα σχεδια που δεν μπορουν να λειτουργησουν

    αλλα ειναι η επομενη σταση του Δουρειου Ιππου της Αμερικανοεγγλεζικης τουρκιας για την αναγνωριση του ψευδοκρατους τους και η καταλυση της Κυπριακης δημοκρατιας…

    Ας κρατηθουμε ομως …τα χειροτερα επονται μετα απο την σημερινη εκλογη του Σουλτανερτογιαν-μπεη!!!!

    τελειωνω …με το ΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!!
    που τελικα θελουν δεν θελουν
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ .-

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*