Ο Σίβα χορεύει στο Cern

Το Cern βρίσκεται στη Γενεύη. Γενεύη και άγιος Geniis είναι συγγενεις με τη λέξη Γενεσης. Ο σκοπός του Cern είναι να βρούνε τις ρίζες του ανθρώπου και του σύμπαντος.

Έχουν δηλώσει ότι θέλουν να ανοίξουν μία πόρτα σε μια άλλη διάσταση και να βρουν τον Θεό.

Είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι λέξεις Cern είναι ένα μικρό κομμάτι από την λέξη Cernunnos, ο δικερατος θεος;Είναι επίσης τυχαίο το γεγονός ότι το Cern έχει σκάψει βαθιά υπόγεια για να κάνει τα πειράματα του και να ανακαλύψει τον Θεό που ψάχνει . Cernunnos ήταν ο θεός του κάτω κόσμου.

Το CERN συνδέεται με διάφορα μυστικά project που προέρχονται και εκτελούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωπαΐκή επιτροπή τριμερούς.

Το Cern επίσης έχει μεγάλο κομμάτι ευθύνης για την εξέλιξη του διαδικτύου και υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη για της κυβέρνησης σε σχέση με την παγκόσμια αειφορία.

Έχει γίνει αναφορά το 1999 οτι το cern πρότεινε να συμβούν πειράματα κβαντικής Vortex ψάχνοντας για SOLAR AXION σωματίδια τα οποια είναι υποθετικά σωματίδια που είναι συστατικά της σκοτεινής ύλης !! για να βρεθούν αυτά τα AXION το Cern πρότεινε τη χρήση ενός παροπλισμένου μαγνήτη που ονομάζεται σατανά.

Μία από τις περιοχές που φημολογείται ότι προσπαθησαν να στησουν χρονική άγκυρα είναι η η περιοχή όπου υπάρχει φήμη ότι εκεί βρίσκεται ένα αρχαίο σταργκατε (ΠΥΛΗ) η οποία βρίσκεται στην αρχαία Βαβυλώνα , Ιράκ .

Υπηρξε ένα αρκτικόλεξο για την ηλιακή Άξιον τηλεσκοπική κεραία.

8 Σεπτέμβρη 2008 κάτι συνέβη στην πόλη του Ιράκ αλ Χιλα η Αλ Χιλά λέγεται ότι είναι μια πολη όποια διαθέτει μία πύλη (Stargate) έχει αναφερθεί ότι εκει έγινε μια μεγάλη μάχη η οποία συγκαλύφθηκε, όπου σχεδόν 20 αμερικανοί στρατιωτες έχασαν τη ζωή τους καθώς επιχείρησαν να περάσουμε μεσα σε εναν αγωγο Πύλης μεταξύ του Cern και μία από τις πύλες Άγκυρα στο Αλ Χιλάλ !

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στις ειδήσεις οι στρατιώτες προέβησαν σε μαζική αυτοκτονία .!!!!!!!!!!!!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ mysteryoftheiniquity

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “Ο Σίβα χορεύει στο Cern

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *