Διαφημίσεις

Ενταξει λοιπον κακοηθη αναγνωστη μου !!! Κερδισες !!! Δεν ειναι μελαμψος ο νεος Παπας !!! Μπορεις τωρα ησυχος πια να πας και να συνεχισεις να βλεπεις Champions League τρωγοντας με μανια την πιτσα που αφησες στη μεση για να ερθεις να κανεις το κακοπροαιρετο και πικροχωλο σχολιο σου … Νικησες ρε μαγγα μπραβο … τα προβληματα σου λυθηκαν … δεν απειλειται το ανθρωπινο ειδος πλεον … δεν κινδυνευει η ζωη … Τα βασανα μας τελειωσαν λοιπον , Μπορεις απο αυριο κι ολας να βγεις στον δρομο για να γιορτασεις την ελευθερια σου …

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ >>> Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ >>>

Πολεμησες το κατοχικα και κερδισες εσυ ο μεγαλος ξενυχτης πισω απο ενα γραφειακι που βαρας αβερτα σχολια και να παρεις στο τελος του μηνα το πεντακοσσαρικο απο την υπηρεσια σου … Γιαυτο δεν δουλευεις ?>?> μιλα ρε ?>

Πες μου οτι δεν κανω λαθος ρε ανθρωπε φουκαρα και οτι ολα αυτα τα κανεις γιατι εχεις καποιο κερδος …

Γιατι πραγματικα εαν δεν εισαι ενα απο τα κοινα πρακτορακια που μας πολεμουν εδω και χρονια , και εισαι απλα ενα κομπλεξικο ανθρωπακι πισω απο τον υπολογιστη τοτε πραγματικα θλιβομαι … Για ποιον να πολεμησουμε ρε εμεις ?> Για ποιον να βαλουμε τις οικογεννειες μας στον γκρεμο ?> Νασωσουμε τι ?> Και με τι ανταλλαγμα ?> Την χλευη , την κοροιδια ?

Που ησουν οταν ο εισαγγελεας μας καλεσε να καταθεσουμε για αυτα που γραφουμε ?>

Δεν κλαυτηκαμε ποτε και ουτε θα το κανουμε για το προσωπικο μας συμφερον , παντοτε λυναμε τους πολεμους που μας καναν μονοι μας και SOLO Καριερα !!!… Βρισκεσαι εδω για να σβησεις την πληροφορια και Ειμαστε εδω για να γραψουμε ιστορια …

Υπαρχουν ανθρωποι εδω που ειναι ετοιμοι να πολεμησουν για ολα οσα πιστευουν και για ολα οσα θεωρουν εκεινοι ”ιδανικα” … Για αυτους ειμαστε εδω και γιαυτους γραφουμε και θα γραφουμε !!!

Επεσες με τα μουτρα στην δουλεια εξαπολυωντας μπινελικια κακομοιρη για το οτι δεν πεσαμε μεσα για το θεμα του παπα , καημενε μου πρωτα απο ολα να ξερεις οι η προφητεια δεν εγινε απο εμας αλλα αναδημοσιευθηκε απο εξωτερικα εγκριτα μεσα μαζικης ενημερωσης . Αλλα ας μην παμε και μακρυα εδω και τα δικα μας μμε ασχοληθηκαν με το θεμα … Δεν σε ειδα ομως να πηγαινεις εκει και να βομβαρδιζεις με κακοηθη σχολια !!!

Σε δικαιολογω … Ισως η βαρδια σου να ηταν τετοια που να ελεγε ”Αποψε χτυπημα στο ΚΑΤΟΧΙΚΑ ”

Προσπαθησες να σβησεις την πληροφορια και να χλευασεις ΟΜΩΣ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ … ο Παππας ειναι μαυρος ειτε το θελεις ειτε οχι !!!

Μπορει εσυ να εισαι τοσο υλιστης και να νομιζες οτι θα ειναι μαυρος στην επιδερμιδα του αυτο ομως δεν σου δινει το δικαιωμα να χλευαζεις μονο και μονο επειδη εσυ δεν εισαι ετοιμος να αντιληφθεις το σκεπτικο αυτου που την ειπε …

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ας απολιγηθουμε σαν Μαλαχιες κι εμεις μιας και η επιθεση γινεται λες και καναμε ΕΜΕΙΣ την προφητεια !!!

Το Τάγμα Ιησουϊτών ήταν θρησκευτικό τάγμα της Καθολικής Εκκλησίας που ιδρύθηκε το 1363 στην Ιταλία .

Ο νεος Παπας Jorge Mario Bergoglio ανηκει στο ταγμα των Ισουητων … ως εδω καλα πρακτορακο ?> Καλα να λες !!!

Μια απλη ερευνουλα η ενα απλο googλαρισμα να στο πω ετσι μπας και το καταλαβεις , θα σε οδηγησει σε περεταιρω πληροφοριες οπως οδηγησε κι εμενα !!!

Παμε παρακατω !!!

Διαβαζουμε απο την παγκοσμιως γνωστη και εγκυροτατη wikipedia….

ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΙΣΟΥΗΤΩΝ

Black Pope

“Black Pope” is a derogatory nickname given to the Superior General[1] usually by the media (and never used by the Jesuits themselves). The name comes partly from the color of the plain black priest’s cassock, worn by members of the Society, including the Superior General, partly from a past concern (most prominent around the 16th and 17th centuries) amongst Protestant European countries concerning the relative power of the Jesuits within the Roman Catholic Church, and partly because the Superior General is elected for life.

Μαύρος Πάπας

«Μαύρος Πάπας» είναι ένα υποτιμητικό προσωνύμιο που δινεται στον ανωτερο , συνήθως από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (και ποτέ δεν χρησιμοποιούνται από τους Ιησουίτες τους ίδιους) . Το όνομα προέρχεται από το χρώμα του ιερέα που ειναι το μαύρο ράσο,

κτλ κτλ κτλ αγγλικα νομιζω γνωριζεις !!! …

Οποτε η προφητεια ολοκληρωθηκε 100% και οχι εν μερει …

Τωρα εαν εσυ επαναλαμβανω εισαι τοσο υλιστης και δεν μπορεις να καταλαβεις το oτι οι προφητειες ειναι στην ουσια αληγορικες προρρησεις τοτε κατσε και περιμενε να ερθουν οι δρακοι του DUNGEONS AND DRAGONS οπως αποκαλλει ο Ιωαννης στην αποκαλυψη τα ”πουλια που ξερνουν φλογες απο το στομα ”

Η να αμολησουν συρμα 2αρι οικοδομικο απο την Δυση ως την Ανατολη και να περιτυλιξουν την γη Οπως λεει ο κοσμας ο Αιτωλος ” θαρθει καιρος που θα τυλιχτει με συρμα ολη η γη ”

Η να σφαξεις κανα βοδι και να μπεις μεσα στο κερατο του οπως λεει επισης ο Αιτωλος ” και στου βοδιου το κερατο να κρυφτεις εκεινοι θα σε βρισκουν (αναφερομενος στο χαραγμα ) ”

Συνοψιζοντας !!!

Δεν αναλωνομαστε αλλο σε κακοπροαιρετους που μονο στοχο εχουν την λασπολογια και την ειρωνια τους απεναντι σε εμας και στους Αξιους αναγνωστες μας … παμε μπροστα κοιταζουμε στο μελλον… Ερευνουμε και το ιδιο συστηνουμε να κανετε κι εσεις …

Βρισκομαστε σε εναν πολεμο που ακομη και αυτο το αρθρο – ξεσπασμα μας κραταει πισω στον αγωνα που εχουμε εξαπολυσει κατα της νεας ταξης … Δημιουργηθηκε με την προυποθεση – υποσχεση στον ιδιο μου τον εαυτο οτι θα ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμαστε με πρακτορες !!!

Τα παραπανω φυσικα και δεν αφορουν τους αναγνωστες μας πλην βεβαιως τον πρακτορων που εισερχονται καθημερινως και ειμαστε αναγκασμενοι να πολεμαμε με οτι μεσα εχουμε !!!

Αυτο που ερχεται θα ειναι μεγαλο και θα πρεπει μα ειμαστε ολοι προετοιμασμενοι … Οσοι θελουν ας μας ακουσουν και ας προετοιμαστουν

για τους υπολοιπους απιστους Θωμαδες ενα εχω να πω και τελειωνω μαζι τους … ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΥΠΟ ΣΚΙΑΝ

Υ.γ. Ετσι για να γνωριζουν οι αναγνωστες του κατοχικα !!! Η αντιστοιχια αρνητικων σχολιων σε σχεση με οσα τελικως ανεβαζουμε ειναι η εξης … για καθε 5 χλευαστικα σχολια που βλεπετε δημοσιευμενα υπαρχουν 40-50 ακομη πισω ανωνυμα που δεν δημοσιευονται ποτε καθως ο συγγραφεας τους βριζει και πολεμαει λυσαλεα !!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

35 σχόλια στο “Ο Παπας και οι ΜΑΥΡΟΙ πρακτορες του ΚΑΤΟΧΙΚΑ”
  1. και δεν μου λες… το Πέτρος που κολλά???Όταν ήταν μικρός του άρεσε να τον λένε Πέτρο?? χεχεχε

  2. Αφηστε τους ρε παιδια ,μην αναλλωνεστε αν και καταλαβαινω την οργη σας γιατι τη νιωθω κι εγω πολλες φορες . Εχουνε καταντησει γραφικοι πραγματικα , ειδικα σημερα γελασα παρα πολυ μαζι τους γιατι το περιμενα απο νωρις οτι παραμωνευουνε οπως η γατα το ποντικι για να σας την πεσουνε …τι να κανουμε ομως,το ποντικακι ητανε πλαστικο κι ετσι παλι πεινασμενα θα κοιμηθουνε τα ΓΑΤΑΚΙΑ. Δεν πειραζει εχουνε συνηθισει πια .

  3. Ωραια λοιπον Ας ξανα συστηθουμε … Με λενα ΑΡΗ και ΟΧΙ Μαλαχια … παρτε το χαμπαρι και μην προσπαθειτε να σβησετε αλλο την πληροφορια …

  4. Εκεινοι δεν επιλεγουν ονομα μετα την εκλογη τους? Γιατι τρεχετε?

    Κ γιατι ασχολειστε αφου δεν πιστευετε?
    Αφηστε μας, να μας κοροιδευουν,
    και μην μας χαλατε την πλανη….

  5. και θα το ξαναπω κι εγω αφου τοσο επιμενεται . Το πετρος ισως να μην δινεται σαν ονομα αλλα σαν τιτλος στον τελευταιο παπα για να δειξει οτι κλεινει ο κυκλος .Μπορει να ειναι κατι που θα βγει στην πορεια ισως οπως πχ ενα ακομα μεσαιο ονομα που δεν χρησιμοποιει(αυτοι εχουν 10 βαφτιστικα ο καθε ενας), θα δουμε,ειναι νωρις ακομα .Τοσο καιρο και με τοσα που συμβαινουν τιποτα δε μαθατε ?

  6. βασικα τρεμουν μηπως οι προφητειες εχουν υποσταση και αλλαξει το προγραμμα της τηλεορασης (απο τουρκικα να βλεπουν την ΑΒΥΣΣΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ)…και τοτε τρεχατε ποδαρακια μου.

  7. Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ???
    13-3-13….
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΜΑΣ ΔΕΙΝΕΙ
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 11….
    ΤΥΧΑΙΟ???

  8. ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
    ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ….13-3-13 Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ
    ΝΥΝ ΚΑΙ 14 ΜΑΡΤΗ Η ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΘΕΝΤΟΣ
    ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ…

  9. Οκ, φίλε, καταλαβαίνω την πίκρα σου αφου όπως λές έχεις τόσα αδημοσίευτα σχόλια που σε βρίζουνε. Αλλά η ουσία μένει, προέβαλλες μια άποψη, και προβάλλοντας μια άποψη, ασχολίαστη, εμφατικά με αλλεπάλληλες καταχωρίσεις και χωρίς να βάλεις και κάτι δικό σου, όπως ας πούμε ότι "περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και δεν θέλουμε να προδικάσουμε το αποτέλεσμα αλλα απλα αναδημοσιεύουμε" ή κάτι παρόμοιο, πρακτικά την ενστερνίστηκες. (και νομίζω και ο Stranger εχει μιλήσει σε καταχώριση/εις που είναι δικές σας εδω.)Και δεν το διαβάζω έτσι, έτσι είναι.

    Μιλώντας μάλιστα όπως μιλάς προσπαθώντας να βγεις και αποπάνω, εκ των υστέρων και με αποτυχημένο αποτέλεσμα, πιθανόν η άποψη που αναγκάζεσαι τωρα να εκφράσεις ξεκάθαρα (ενω πριν καλυμμένα για να μπορείς να ανασκευάσεις αν χρειαστεί όπως και τώρα κάνεις), να είναι και η σωστή και η ακριβής, αλλά δεν δόθηκε πριν και χάνεις και ότι δίκιο έχεις έτσι. Θα μου πεις, δικός σου ο ιστότοπος, και σε όποιον αρέσει, ότι θέλεις θα πείς και όπως σου αρέσει θα το πεις.

    Θεωρώ ότι έχεις λάθος και απλά ο εγωισμός σου ή όποιων προέβαλλαν το θέμα όπως προβλήθηκε, είναι θιγμένος και κλασσική αντίδραση θιγμένου εγωισμού το να βγαίνεις στην αντεπίθεση. Οπως προείπα πολύ πιθανόν η τωρινη παρουσίαση του θέματος να είναι και η ακριβέστερη. Ομως σε κάθε περίπτωση άμα θέλεις να πιαστείς απο μια λεπτομέρεια, κάτι θα βρεις. Στο κάτω κάτω και οι καθολικοί έχουν ροζάριο, που είναι μαύρου χρώματος όποτε και απο αυτό μπορεί κάποιος να πεί οτι είναι "Μαυρος" πάπας.

    Το έχω δει εδω και καιρό, δεν ξέρω εαν όλοι σας αλλά κάποιοι απο εσάς σίγουρα αρέσκονται να παίζουν ψυχολογικά παιχνίδια με το κοινό για όποιο λόγο(και εδώ μπορεί να κάνει κάποιος αντιλογο "μα για να φιλτράρετε την πληροφορία, να μη φτασει εκει που δεν πρέπει ξεκάθαρη" και λοιπές δικαιολογίες) Αμα θέλεις να κάνεις κάτι το κάνεις, εγώ αυτό ξέρω. Και το κάνεις και καλά και με τρόπο αδιαμφισβητητο. Και εαν δεν είσαι σίγουρος για κάτι ή δεν το ξέρεις, είναι χίλιες φορές καλύτερο να το πείς παρά να ακολουθήσεις πρακτικές τύπου "φιλιόκβε". Η ντομπροσύνη σε πάει πολύ μπροστά ειδικά στα μάτια όποιου δεν σε ξέρει και δεν γίνεται και να σε μάθει, μέσα απο το Δίκτυο.

    Μπορούσες και να έχεις πει κάποια πράγματα απο πριν – επέλεξες τώρα και εκ των υστέρων γιατί και προφανως δεν μπορούσες να είσαι σίγουρος για το πως θα πάει το πράγμα, οπότε τα έδωσες περίπου εκ του ασφαλούς ώστε να μπορείς να τα αποκηρύξεις εαν χρειαστεί. Εγω παρόλες τις αντιρρήσεις μου με τις πρακτικές σου ή σας, διάβαζα γιατί επιλέγω πηγές που μου δίνουν την μεγαλύτερη δυνατή πληροφορία στον ελάχιστο χρόνο.

    Αλλά αφού σας δημιουργεί και πρόβλημα, και σας στεναχωρεί, δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούμε τέτοια βαρίδια στην ψυχή των συνανθρώπων μας. Εγω σταματάω να σας διαβάζω, σας υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναεπισκεφθώ τον ιστότοπο σας και θα προσπαθήσω να βρω αλλού πηγές ενημέρωσης ή και καθόλου εαν δεν βρώ κάποια πηγή αλήθειας και εσείς ησυχάζετε απο αμαθείς που σας περιπλέκουν τον αλάνθαστο σας κόσμο και σας συγχύζουν.

    Σας εύχομαι ισχυρό σώμα και πνεύμα στις αναζητήσεις σας.

  10. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΑΙ ..ΑΝ ΑΚΟΥΣΗΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΕΛΠΙΔΙΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΧΙΣΜΑ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΧΙΣΜΑ ..ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ….ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ …ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ…ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑ ΕΝΑ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΙΤΗ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕΙ ΠΕΙ …ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ..ΕΓΩ ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ..ΠΩΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ?ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ…..ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ….ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ….ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΠΕ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΟ
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ….ΕΓΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ….ΠΟΙΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΘΡΟΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΟΥ? ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ? ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ …..ΚΡΙΝΟΥΜΕ…ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΑ…ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ…. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ….ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ……Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΗΝ ΧΛΙΑΡΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗ….

  11. ΕΓΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ …ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ …ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ…ΑΛΛΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ…ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ..ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ? ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ…ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ ….ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ….

  12. Και καλα θα κανεις φιλε μου , γιατι ειναι πραγματικα δυσκολο να σε κανουμε εσενα η οποιον αλλο ζοριζεται να μαθει το απλο …εδω ειμαστε για να μιλαμε και να ξεσκαρταρουμε τον τονο πληροφοριας που το συστημα που σε εκανε ετσι οπως εισαι σε ταιζει!! Εμεις τουλαχιστον τολμαμε να ασχοληθουμε με μη καταχωρημενη γνωση , σε μη πραγματικο χρονο ..τολμαμε να σπαμε κωδικες και na μην φοβηθουμε για καριερα η μεροκαματο υπνωσης! Εδω δεν ειμαστε ουτε για να απολογηθουμε αλλα ουτε για να μας τα κανεις εσυ και οι ομοιοι σου οποτε γουσταρετε κουδουνια! ..γιατι απλα σας ηρθε να δειξετε ποσο μεγιστοι σε γνωση ειστε και ποσο κριτες σας εκανε ο πολιτισμος της χεστρας! Ολοι οσοι παρακολουθουν καταλαβαινουν….εκατσες εγραψες ενα αρθρακι με ομορφα λογακια …αν μιλουσαμε δεν θα μπορουσες να αρθρωσεις λεξη…εσυ και οι ομοιοι σου γραφεται ενα αρθρακι λιγων λεξεων..ενω εγω και οι συνεργατες πρεπει να απανταμε σε εκαντονταδες!!! Να γραφουμε αρθρα ,να προσπαθουμε να δειξουμε μια νεα οπτικη!! Καλα κανεις λοιπον και δεν θα ξαναμπεις μεγαλε, γιατι μετα απο τρια χρονια θα επρεπε να εχεις καταλαβει οτι δεν γινεται μεσα απο μια αραδα γραμματα να υπαρξει νοηση αν εσυ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ! Κακος καθομαι και σου απανταω βεβαια πεφτω στην παγιδα σου γιατι για ολα οσα ειπες οποιος ενδιαφερθει θα τα βρει απαντημενα στα 40.000 αρθρα …και σε μερικες εκαντονταδες ερευνες αυτουσιες και με τολμη το λαθος απο εμας!! Πηγαινε λοιπον στην επιφανεια που ανηκεις και ασε μας εμας να παιζουμε στη παιδικη χαρα μας…

  13. Προς όλους τους "γραφικούς" φίλους του κατοχικά,δεν είχα σκοπό να γράψω αλλά βλέπω οτι χρειάζεστε την υποστήριξη απόλους μας.
    Τα Trolakia κάνουν τη δουλεία τους και ο φόβος είναι έκδηλος,με τα υπόλοιπα Γατάκια θα τα πούμε "ΑΠΕΝΑΝΤΙ".
    Να πώ στο φίλο stranger οτι θα παίξω σύντομα volatility xaxaxxaxa
    Τέλος το οτι δεν πραγματοποιείται μια προφητεία ή μια προειδοποιήση δεν σημαίνει οτι δεν έγινε…..μπορεί απλά κάποιοι να την απέτρεψαν!Προς το παρών όλα βαίνουν βάση σχεδίου….του Θεού!

  14. καλημέρα, συνεχίστε για μας που ΘΕΛΟΥΜΕ να σας διαβάζουμε, για τους άλλους υπάρχει η επιλογή να μην ξαναμπουν εδω όπως λέει κι ο φίλος παραπάνω, όταν αντί να ψάχνουμε και να φιλτράρουμε τις πληροφορίες περιμένουμε στην γωνία για να χλευάσουμε καθέ τι που δεν μας βγήκε όπως το θέλουμε ή όπως λάθος το καταλάβαμε τότε ειμαστε άξιοι της μοίρας μας….

  15. Καλμαρε κα απο την στιγμη που ολα γινονται κεκλεισμενων των θυρων ειναι υποπτα αρα μαυρα το ιδιο ισχυει παντου το ιδιο κανει και η τροιΚΑ.Η δημοκρατια ασφαλως δεν εχει αυτη τη μορφη…και σταθερα αυτο πρεπει να επιδιωθουμε.Αυτοι που δεν βλεπουν καλα δεν αντιλεγω ειναι ενας πειρασμος οχι μονο για σενα για ολη την γη.Την υπερβαση για μια λαμπρη οικουμενη το ανθρωπινο γενος δεν μπορει να την κανει ευκολα γιατι δεν εχει καταλαβει απο που καταγετε και περιοριζετε σε ανοητες ενεργειες αιωνες τωρα.Ο θεσμος της εκλογης η των εκλογων ειναι η νεοτερη λερναια υδρα,παντα μαυρο θα ειναι το αποτελεσμα διοτι συντηρειται απο κουφια και ναρκοθετημενα ατομα που μονο ληθη λογαρηαζουν να μεταδωσουν kαι να σπειρουν απο αγνοια τουΣ.Κατα τη γνωμη μου κανε αυτο πες ευχαριστω.

  16. Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα.

    Σέβομαι αυτούς που διαφωνούν με τα δημοσιεύματα των 'Κατοχικών' και από ότι καταλαβαίνω είναι ένα σεβαστό ποσοστό από τους αναγνώστες. Η απορία μου λοιπόν είναι γιατί αφού δεν συμμερίζονται τις απόψεις των συντακτών που κατά την άποψη τους είναι ακραίες συνεχίζουν να διαβάζουν αυτό το blog;

    Η απάντηση είναι απλή για μένα:
    Μία κρυφή υποσυνείδητη ελπίδα για κάποια αλλαγή και που όταν αυτή δεν έρχεται, έρχεται τότε η απογοήτευση και ο θυμός. Είμαστε όλοι μας πολύ θυμωμένοι και 'αυτό δεν είναι καλό'.

    Στην πραγματικότητα όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι κάτι 'συμβαίνει' στον κόσμο αυτή την περίοδο αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς τι είναι αυτό! Η πληροφόρηση συχνά είναι ελλιπής και μπερδεμένη και σαν αποτέλεσμα έχει να μπερδευόμαστε ακόμη περισσότερο και η πολυπόθητη ελπίδα για κάτι καινούργιο χάνετε, αναβάλετε θολώνει.

    Πιστεύω βαθιά μέσα μέσα μου ένα πράγμα (όχι βέβαια γιατί διαβάζω τα katohika.gr!) ότι είμαστε κοντά μα πολύ κοντά σε κάτι πολύ πολύ πολύ (μα πολύ) μεγάλο. Πιστεύω ότι η φαντασία μας δεν μπορεί να το φτάσει. Πόλεμος πυρηνικός, εξωγήινοι, αφανισμός του ανθρωπίνου γένους, ηλιακές καταστροφικές καταιγίδες, μεταλλαγμένα, αντίχριστος πειράματα στο κεφάλι μας κλπ κλπ; Μα όλα αυτά έτσι και αλλιώς συμβαίνουν ΤΩΡΑ! Για να κουνήσουμε λίγο το κεφάλι μας να ξεθολώσουν τα μάτι μας και να ξαναδούμε πάλι γύρω μας. Ναι όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μας και όχι απλά συμβαίνουν αλλά συμμετέχουμε όλοι μας και μάλιστα με την θέληση μας! Να γιατί είμαστε θυμωμένοι! Συμμετέχουμε, μας αναγκάζουν να συμμετέχουμε και αυτό μας 'στέλνει'!

    Τελειώνοντας θέλω να πω, για να ησυχάσουν οι καρδιές μας και οι συνειδήσεις μας, ότι όλοι εμείς οι θυμωμένοι είμαστε σε καλό δρόμο. Σκεφτείτε απλά το πλήθος των ανθρώπων που ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται γύρω τους και που αντί για θυμό αισθάνονται ενοχές γιατί τους επείσανε ότι αυτοί φταίνε για τα χάλια του κόσμου. Αυτοί ακόμα έχουν δρόμο! Ο θυμός λοιπόν είναι ο χειρότερος σύμβουλος και όπλο στα χέρια των αντιπάλων μας.

    Είμαστε κοντά, μην ανησυχείτε…

    Ευάγγελος

    ΥΓ
    …μία απορία προς τα 'Κατοχικά'.
    Ονομάσατε έτσι το blog λόγω της 'κατοχής' που βιώνουμε αυτή την περίοδο ή λόγω των 'Κατόχων';

  17. Οι Ιησουίτες στη συνείδηση των Ελλήνων βαρύνονται, πέραν των άλλων, με την άγρια πολεμική τους και με τις πολλές και ύπουλες ενέργειές τους εις βάρος τού μαρτυρικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Κυρίλλου Λουκάρεως, που τελικά δολοφονήθηκε, το 1638. Ο Κύριλλος ήταν ικανότατος και πολύ μορφωμένος και αγωνίστηκε εξίσου υπέρ της Εκκλησίας και τού Ελληνισμού, τού οποίου την τύχη την έβλεπε συνυφασμένη με την Ορθοδοξία. γι' αυτό και αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις κατά τού Παπισμού. Το Βατικανό και οι Ιησουίτες τον διέβαλαν με κάθε μέσο στον κλήρο και στο λαό, αλλά και τον δυσφήμησαν στην Υψηλή Πύλη, χρησιμοποίησαν ψέματα, κατασκεύασαν μυθεύματα, συνεργάστηκαν με κυβερνήσεις, κυρίως της Γαλλίας, χρημάτισαν ανθρώπους και διέφθειραν συνειδήσεις και όλα αυτά για να εξοντώσουν τον «επικίνδυνο» γι' αυτούς Πατριάρχη. Συζητάμε να αναγνωρίσουν οι Τούρκοι τη γενοκτονία των Αρμενίων ή των Ποντίων. Οι καθολικοί, και ειδικότερα οι Ιησουίτες, δεν πρέπει να αναγνωρίσουν τα εγκλήματα τους έναντι των Ελλήνων ορθοδόξων, όπως αυτό εναντίον τού Λουκάρεως;

    Οι Ιησουίτες χρησιμοποίησαν ακόμη, όπου μπορούσαν, την κρατική εξουσία για να προωθήσουν την Ουνία. Παράδειγμα η Πολωνία, η Ουκρανία, η Μέση Ανατολή. Παντού ωμή βία για την υποταγή των ορθοδόξων. Όπως γράφει ο Κοραής, οι Ιησουίτες ηδονίζονταν όταν με κάθε τρόπο πετύχαιναν να προσηλυτίσουν έναν ορθόδοξο: «Οι εχθροί τού Ιησού Ιησουίται ενόμιζαν και νομίζουν την επιστροφήν ενός Γραικού εις την εκκλησίαν των πολύ πλέον αξιόμισθον έργον παρά να κατηχήσωσι δέκα Τούρκους ή δέκα ειδωλολάτρες».

  18. Οι Ιησουίτες στη συνείδηση των Ελλήνων βαρύνονται, πέραν των άλλων, με την άγρια πολεμική τους και με τις πολλές και ύπουλες ενέργειές τους εις βάρος τού μαρτυρικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Κυρίλλου Λουκάρεως, που τελικά δολοφονήθηκε, το 1638. Ο Κύριλλος ήταν ικανότατος και πολύ μορφωμένος και αγωνίστηκε εξίσου υπέρ της Εκκλησίας και τού Ελληνισμού, τού οποίου την τύχη την έβλεπε συνυφασμένη με την Ορθοδοξία. γι' αυτό και αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις κατά τού Παπισμού. Το Βατικανό και οι Ιησουίτες τον διέβαλαν με κάθε μέσο στον κλήρο και στο λαό, αλλά και τον δυσφήμησαν στην Υψηλή Πύλη, χρησιμοποίησαν ψέματα, κατασκεύασαν μυθεύματα, συνεργάστηκαν με κυβερνήσεις, κυρίως της Γαλλίας, χρημάτισαν ανθρώπους και διέφθειραν συνειδήσεις και όλα αυτά για να εξοντώσουν τον «επικίνδυνο» γι' αυτούς Πατριάρχη. Συζητάμε να αναγνωρίσουν οι Τούρκοι τη γενοκτονία των Αρμενίων ή των Ποντίων. Οι καθολικοί, και ειδικότερα οι Ιησουίτες, δεν πρέπει να αναγνωρίσουν τα εγκλήματα τους έναντι των Ελλήνων ορθοδόξων, όπως αυτό εναντίον τού Λουκάρεως;

    Οι Ιησουίτες χρησιμοποίησαν ακόμη, όπου μπορούσαν, την κρατική εξουσία για να προωθήσουν την Ουνία. Παράδειγμα η Πολωνία, η Ουκρανία, η Μέση Ανατολή. Παντού ωμή βία για την υποταγή των ορθοδόξων. Όπως γράφει ο Κοραής, οι Ιησουίτες ηδονίζονταν όταν με κάθε τρόπο πετύχαιναν να προσηλυτίσουν έναν ορθόδοξο: «Οι εχθροί τού Ιησού Ιησουίται ενόμιζαν και νομίζουν την επιστροφήν ενός Γραικού εις την εκκλησίαν των πολύ πλέον αξιόμισθον έργον παρά να κατηχήσωσι δέκα Τούρκους ή δέκα ειδωλολάτρες».

  19. Καλημέρα ΤΕΡΑΣΤΙΕ.Να ξέρεις εδώ στην δουλεία έχεις αποκτήσει τεράστιο fun club.Πεθαίνουμε στα γέλια με την πάρτη σου.Ο νονός βέβαια ήμουν εγώ.Εγώ σε ανακάλυψα.Γι αυτό θα σου δώσω μια συμβουλή: Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και αρχίζεις να βρίζεις εμάς τους ανόητους που δεν καταλαβαίνουμε την μεγαλοφυία σου.'Αλλωστε δεν μπορούν να κατέβουν όλοι κάτω από την επιφάνεια.Εγώ όταν ήμουν πιο μικρός κατέβαινα 20 μέτρα, τώρα με το ζόρι 10 μέτρα(Τα ψάρια έχουν πάει πιο βαθιά.Αστα κολοκατάσταση, θα στα πω άλλη φορά)Με λίγα λόγια μείνε σε αυτό που ξέρεις καλύτερα, να μας προσφέρεις το γέλιο απλόχερα.Είσαι ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ.

    Υ.Γ.:Να ξέρεις το ότι δεν ανεβάζεις τα σχόλια μας δεν μας ενοχλεί καθόλου.Μόνο για εσένα τα γράφουμε.

  20. Διαβαζω το κατοχικα συστηματικα εδω και εναμιση περιπου χρονο που μου το προτιναν. Μεσα εδω εχω δει διαφορα αρθρα. Για καποια πραγματα δεν γνωριζα καν και εξεπλαγειν για καποια αλλα εψαχνα περισσοτερες πληροφοριες και τις βρηκα εδω. Σε αλλα ημουν σιγουρη και απλα επιβεβαιωθηκα και αλλα μου εχουν προκλαεσει μεγαλη εκπληξη η τα εχω θεωρησει και υπερβολικα. Ωστοσο ανωνυμε 14Μαρτιου-4.30 θεωρω ακρως επικυνδινο και βλακωδες να ειμαι εγω αυτη που θα κρινει καποιον. Ειλικρινα βλακωδες. Τα κατοχικα νιωθω πως εχουν κατι να μου πουν και αν καποιες φορες θεωρησω κατι υπερβολικο σταματαω και αναρωτιεμαι 'και αν εκει πισω καποιος με καποιο τροπο για καποιο λογο ξερει κατι παραπανω απο εμενα??? για κατσε να δουμε'''' κραταω λοιπον την πληροφορια και ισως καποια στιγμη μου φανει χρησιμη ισως καποια στιγμη επιβεβαιωθει η και καταρριφθει. Οταν δεν εχουμε γνωση απλα συλλεγουμε πληροφοριες τις κραταμε και βλεπουμε….

  21. Και που ξερουμε ποιο ονομα πηρε πραγματικα και το αποκρυψαν και βαλαν ασχετο για ξεκαρφωμα.

  22. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτήν την περίοδο, υγιές νιώθω αυτό που φένεται "τρελό", αυτό που είναι διαφορετικό από τη νόρμα. Ψάχνοντας μέσα μου δεν έχω αφιερώσει την πίστη μου σε κανέναν, μα έχω από πιτσιρικάς έντονο το αίσθημα της αναζήτησης και όπως και να χει είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που ζω δεν είναι η επιτομή του ανθρώπινου είδους, κάτι σάπιο παίζει στο κόσμο μας..

    Επιλέγω συνειδητά να φιλτράρω τις πληροφορίες που παίρνω, δεν είμαι καθυστερημένος ούτε να δέχομαι αβίαστα τα πάντα ούτε να κράζω χωρίς λόγο, σίγουρα μπορεί να ξεγελαστώ παρ' όλα αυτά θα παίξω τα ρέστα μου κι ας χάσω στο τέλος. Αυτή τη νοοτροπία τη βλέπω και στο Κατοχικά, τουλάχιστον εκτιμώ ότι δε κωλόνουν να πουν την άποψή τους όσο διαφορετική κι αν είναι χωρίς να φοβούντε τον τίτλο της γραφικότητας, συνωμοσιολογίας κλπ..

    ΥΓ. Επίσης διαισθάνομαι ότι το 13 θα είναι πολύ sexy χρονιά' σίγουρα… η καλύτερη χρονιά κύριοι.. ηθικό ψηλά από έναν απολυμένο 27χρονο που βρίσκει την άκρη του

  23. Τελικα διαπιστωνω οτι το ποιο δυσκολο πραγμα σε αυτη την ζωη ειναι καποιος να παραδεχεται τα λαθη του και να ζηταει συγγνωμη

  24. ΜΗ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΟΛΑ ΒΟΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ….ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣ!!!!ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΛΕΥΚΗ Κ ΜΑΥΡΗ ΕΛΙΤ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ!!!ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ.ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΗΜΩΝ.ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΛΑΝΕΣ….ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΦΑΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΝΟΣ!!!
    ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑ Η 30ΕΤΙΑ ΤΟΥ ΙΩ?ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ.ΓΚΕ ΓΚΕ???ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ!
    ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ!

  25. ανώνυμος 14 Μαρτίου 2013 – 4:30 π.μ.

    ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;
    Τα μηνύματα που δεν δημοσιεύει είναι αυτά ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ………. άμα τρέχει η γλώσσα πιο μπροστά από το μυαλό………

    Ανώνυμος 14 Μαρτίου 2013 – 10:44 π.μ.

    Μαζί σου και εγώ….. σωστά μιλάς και εγώ με τον ίδιο τρόπο σκέφτομαι

    Ανώνυμος 14 Μαρτίου 2013 – 9:34 π.μ

    Ευάγγελε καλά τα λες και εσύ και κάποιοι σίγουρα νιώθουν έτσι αλλά ο "Κατοχικά Νέα" αναφέρεται ξεκάθαρα στους κακοπροαίρετους και δείχνει σαν να γνωρίζει κάτι παραπάνω…..
    Κατοχικά Νέα το ονόμασε σίγουρα γιατί είμαστε ολοένα σε Ξένη Κατοχή. Είχα ακούσει ότι στον πόλεμο του 40 κυκλοφορούσε κρυφά στην Αθήνα μια τέτοια εφημερίδα που λεγόταν "Κατοχικά Νέα" ε! την ίδια κατοχή έχουμε και τώρα….

    Κατοχικά Νέα: ΜΗΝ ανησυχείς, εγώ είμαι ΤΑΛΙΜΠΑΝ και δε θα αφήσω κανέναν να μας στεναχωρεί εδώ μέσα….. το έχεις ήδη δει ότι απαντάω σε πολλούς

    Ημίτρελη

  26. οι προφητειες δεν ειναι γνωσεις,ειναι αληθεια και για που τα περιφρονουν θα μιλισουμε σε ελαχιστους μηνες

  27. Ημίτρελη (αν και θα προτιμούσα …κάποιο άλλο ψευδώνυμο)
    σε ευχαριστώ για την απάντηση δεν γνώριζα για τα 'Κατοχικά Νέα' του '40.

    Θα ήθελα όμως μία απάντηση από τα ίδια τα katohika.gr.
    Το 'Κατοχικά Νέα' προέρχεται από το 'είμαι υπό την κατοχή κάποιου' ή από το 'Κάτοχος' αυτός δηλαδή που του επιτράπηκε να κατέχει κάτι;

    Πραγματικά περιμένω αυτή την απάντηση…

  28. stranger….. μην μασας,οσοι δεν σας αρεσουν τα αρθρα ρε παιδια μην το κουραζετε,πηγαινετε να διαβασετε τιποτα αλλο.ειναι απλο.stranger σε διαβαζω κοντα ενα χρονο τωρα κι μου εχεις ανοιξει τα ματια σε πολλα.το μονο που σε "χρεωνω" ειναι οτι τα λεω σε φιλους συγγενεις κι με περνανε για τρελο.ειμαι βεβαια κι απιστος θωμας κι κανω κι της δικες διασταυρωσεις σε πολλα θεματα..Υ.Γ θα ηθελα λιγο να μας πεις με περισσοτερες λεπτομερειες το θεμα του μαυρου παππα,ο αρχηγος τους λεγεται ετσι,συμφωνει.Ο αρχηγος τους ομως ειναι ο Adolfo Nicolás o οποιος εξελεγει January 19, 2008..ο νεος παπας ανηκει στο ταγμα,αλλα πως τον συνδεουμε ως μαυρο παπα? Χ.Γ

  29. Το επώνυμο του πάπα είναι Bergoglio , το πρώτο συνθετικό του ονόματος του σημαίνει ΒΡΑΧΟΣ-ΠΕΤΡΑ .

  30. 1)Το Τάγμα Ιησουϊτών ήταν θρησκευτικό τάγμα της Καθολικής Εκκλησίας που ιδρύθηκε το 1363 στην Ιταλία από τους Αγίους Ιωάννη Κολομπίνι και Φραγκίσκο από το Μίνο.

    2)Φραγκισκανοί. Μοναχικό τάγμα της Δυτ. Καθολικής Εκκλησίας, που ιδρύθηκε γύρω στο 1208-9 από τον άγιο Φραγκίσκο της Ασίζης. Ιστορικά διαιρείται σε δύο κυρίως κλάδους: τους Ελάσσονες Αδελφούς ή μινορίτες και τους Καπουτσίνους.

    3)Τα πρώτα Ιεροδικαστήρια (δικαστήρια για κληρικούς) που ασχολήθηκαν με τα περιθωριακά στοιχεία και με τους "μοναχούς" που εξαπατούσαν τους πιστούς, ιδρύθηκαν με εγκύκλιο του πάπα Λούκιου Β΄ το 1184. Φραγκισκανοί μοναχοί που είχαν σπουδάσει "εκκλησιαστικό δίκαιο" και παρακολούθησαν ειδικά σεμινάρια ανέλαβαν τις ανακρίσεις.

    4)Από το 1252 εισάγεται επίσημα (με παπική βούλα του Ιννοκεντίου Δ΄) η χρήση της σωματικής βασάνου από τον ιεροεξεταστή για απόσπαση ομολογίας από τον κατηγορούμενο. Δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν και "Οδηγίες" για τον τρόπο άσκησης ανακρίσεων. Περίφημο είναι το Βιβλίο Οδηγιών (394 σελίδων) που έγραψε γύρω στο 1300 ο Δομινικανός μοναχός Bernard Gui. -ΝΙΚΗ-

  31. Όλα τα παπαγαλάκια βγαίνουν και κράζουν ότι δεν επαληθεύτηκε η προφητεία!!κρίμα όμως για αυτούς γιατί επαληθεύτηκε 100% αλλά που να το καταλάβουν..είναι τυφλοί και προκλητικοί..μάλλον έτσι με το να κράζουν και να περιμένουν την στραβή στην γωνία για να σχολιάσουν ηδονιζονται..συνεχίστε να μας ενημερώνεται αδέρφια κακοπροαίρετοι πάντα θα υπάρχουν μην ασχολείστε καν μαζί τους..γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταίος λενε!!και αυτοί θα κλαίνε γιατί δεν είδαν τα σημάδια των καιρών ή να το πω καλύτερα δεν ήθελαν να τα δουν!!

  32. "Evangelos είπε…

    Ημίτρελη (αν και θα προτιμούσα …κάποιο άλλο ψευδώνυμο)
    σε ευχαριστώ για την απάντηση δεν γνώριζα για τα 'Κατοχικά Νέα' του '40.

    Θα ήθελα όμως μία απάντηση από τα ίδια τα katohika.gr.
    Το 'Κατοχικά Νέα' προέρχεται από το 'είμαι υπό την κατοχή κάποιου' ή από το 'Κάτοχος' αυτός δηλαδή που του επιτράπηκε να κατέχει κάτι;

    Πραγματικά περιμένω αυτή την απάντηση…"

    "Είμαστε υπό οικονομική κατοχή" είναι η απάντηση.

  33. Άρη, μην ασχολείσαι με "χαχόλους" και "εντεταλμένους", δεν αξίζει το κόσμο…όποιος γνωρίζει δεν μιλά, όποιος μιλά δεν ξέρει….αυτά … συνέχισε ανεπηρέαστος….
    Με εκτίμηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek