Διαφημίσεις

Σε όλα τα κορόιδα που τώρα φρίττουν για το έγκλημα που έκανε ο πακιστανός μπορώ να σας πω την δική μου άποψη περί δικαιοσύνης: ο πακιστανός ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος. Ο πακιστανός δικαιολογείται ΑΠΟΛΥΤΑ στο έγκλημα που έκανε και μάλιστα για τον δικό του τρόπο ζωής ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑ. Ο πακιστανός είναι ένα άτομο που:
1) Μεγάλωσε σε ένα μέρος όπου η ανθρώπινη ζωή έχει μηδενική αξία.
2) Είναι ουσιαστικά αγράμματος, αφού το μόνο που ίσως μπορεί να διαβάσει είναι μερικές Σούρες (χωρία) από το Κοράνι.
3) Σαν μουσουλμάνος μπορεί να
σκοτώσει με άνεση έναν «άπιστο» και μάλιστα είναι πρακτικά αναγκασμένος να το κάνει για να μπορέσει να πάει στον παράδεισο με τα ουρί.
4) Οι «άπιστες» γυναίκες και μάλιστα όσες κυκλοφοράνε χωρίς φερετζέ δεν είναι παρά απλές πουτάνες στα μάτια του μουσουλμάνου. Δεν συνέβη λοιπόν τίποτε σπουδαίο που έλιωσε το κεφάλι της γυναίκας.
5) Από την ημέρα που ήρθε στην φασιστική και ρατσιστική Ελλάδα έμαθε ότι η αστυνομία δεν μπορεί να τον πειράξει μόνο και μόνο επειδή είναι μουσουλμάνος.
6) Από την ημέρα που ήρθε στην φασιστική και ρατσιστική Ελλάδα, ένα σωρό ηλίθιοι καλοθελητές, δήθεν αριστεροί και δήθεν επαναστάτες, τον χάιδευαν και τον μάθαιναν να κάνει εκ του ασφαλούς διαδηλώσεις και απεργίες πείνας, πράγματα που δεν θα τολμούσε ούτε καν να ονειρευτεί στην πατρίδα του.

Οπότε σε τι ακριβώς έχει φταίξει ο αγράμματος νεαρός; Και γιατί (όπως έγραψε και ένας ΜΑΛΑΚΑΣ) να σκάσουμε επειδή σκοτώθηκε ένας φοροφυγάς;

Αφήστε τον ελεύθερο να σκοτώσει και μερικούς ακόμα φοροφυγάδες, φασίστες και ρατσιστές Έλληνες.
Έτσι θα ευχαριστηθεί και η Ρεπούση αλλά ίσως και οι ανεγκέφαλοι που στηρίζουν με την ψήφο τους το κόμμα της.
πηγή

ΣΧΟΛΙΟ : Πήγαν κάποτε τόν γέροντα Παΐσιο γιά εξορκισμό σέ έναν νέο πού είχε αρχίσει ήδη νά αγωνίζεται. Μόλις πλησίασε ο δαίμονας τού είπε : Ετούτος προσεύχεται, καίγομαι, διώξε με νά πάω στά Πακιστάν.
Αμέθυστος



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

36 σχόλια στο “Ο πακιστανός είναι αθώος”
  1. Είσαι το ίδιο αγράμματος και φανατικός όπως ο Πακιστανός μόνο στο χρώμα διαφέρετε .. Κρίμα !!!

    1. Ρε μεγάλε ειρωνικά γράφει τα παραπάνω ο τύπος. Γράφει αυτά που σε λίγο καιρό θα επικαλούντε οι λάθρο μιας και το σύνταγμα προβλέπει την ανεξιθρησκεία και με το νέο αντιρατσιστικό το δικαστήριο θα κάνει έγκλημα εάν καταδικάσει τον φονιά μιας και ισχύουν τα παραπάνω περί αξίας ζωής που δεν υπάρχει για αυτούς, γυναικείας υπόστασης και άλλης θρησκείας που έχουμε. Τόσο μαλάκας είσαι δλδ; Ελπίδα μηδέν ρε πούστη μου. Ζώα. Άι σιχτίρ.

  2. Εγώ θα έλεγα ότι είναι χειρότερος από τον Πακιστανό γιατί απλά ο Πακιστανός τουλάχιστον είναι ΚΑΙ αγράμματος, εσύ που είσαι και σπουδαγμένος τρομάρα σου…..

  3. Ανώνυμε 1.40
    Και λίγα λέει ο αρθρογράφος.
    Με το περιστατικό της Μανωλάδας, καταφέραμε με το μποϊκοτάζ να χρεωκοπήσουμε μια ολόκληρη περιοχή, που οι περισσότεροι κάτοικοι μόνοι τους μαζεύουν τις φράουλες (οικογενειακές φάρμες) επειδή ένας αρχιπασόκος μεγαλοτσιφλικάς χρησιμοποιούσε Πακιστανούς, οι οποίοι με τη θέληση τους έμεναν στα παραπήγματα για να μην πληρώνουν ενοίκιο(στο Πακιστάν άλλοστε και το παράπηγμα είναι πολυτέλεια).
    Μπείτε στον κόπο και διαβάστε λίγο το κοράνι και θα εκπλαγείτε. Πιστεύω και η Ρεπούσε ακόμα, αν το δίαβαζε θα έτρεχε στην εκκλησία για να γλιτώσει. Η γυναίκα αντιμετωπίζεται κυριολεκτικά χειρότερα από τα ζώα (άλογα, μουλάρια, αγελάδες, χοίρους).
    Τέλος ξέρετε γιατί δεν απελαύνονται στις χώρες τους, ενώ έχουν καταδικασθεί ακόμα και σε ισόβια στη χώρα; Γιατί πολύ απλά η δολοφονία μιας γυναίκας δεν είναι ΟΥΤΕ ΠΤΑΙΣΜΑ για αυτούς, παραμένοντας ουσιαστικά ατιμώρητοι και "ελεύθεροι" να επιστρέψουν με διαφορετικά στοιχεία.
    Θές να μάθεις τι εστί μουσουλμάνος; Ρώτα έναν αστυνομικό. Να σου πούν τι κάνουν στα κέντρα φιλοξενιάς, Ρώτα έναν κάτοικο μενιδίου, να σου πει γιατί μόνον 1 φορά παντόφλες και περπατά σαν συγκαμένος…Ρώτα γιατί τα αγκομαχητά τους ακούγονται μέχρι τους θρακομακεδόνες (και να ξέρεις ότι η αστυνομία ούτε τους πλησιάζει γιατι οι ΜΚΟ τους έχουν στο μάτι).

  4. Ποσα λιγα ξερεις για τον μουσουλμανισμο, τους μουσουλμανους και το Πακισταν. Λυπαμαι για σενα και αλλους με ομοιες αντιληψεις.

  5. γι αυτο τοτε φιλε μου κι εσυ να ετοιμαζεσαι για το πακισταν γιτι εδω στην Ελλαδα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ…

  6. Πακιστανός τώρα, στην Ελλάδα, πιάστηκε απ την αστυνομία και ομολόγησε μετά από "ανάκριση" και δύο πουλάκια κάθονται…..πως τους πιστεύεται κιόλας? Μόνο τους άλλους ξέρετε να λέτε πρόβατα, αλλά η μυρωδιά από πάνω σας δε λέει να φύγει…Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει? οι συγγενείς του? οι φίλοι του?

  7. και κάτι ακόμα, οι εγκληματολόγοι λένε ότι το πρώτο σ ένα έγκλημα είναι το κίνητρο….το κίνητρο ποιο είναι? οι βλακείες που λένε για τη θρησκεία του? ένας θρησκευόμενος άνθρωπος θα έφευγε σε μια ξένη χώρα όπου συμβαίνουν τα σόδομα και τα γόμορα ?

  8. Ενω εσυ φωστηρας Γιδι…..ρε α ι στα τσακιδια ανθελληνες
    Γερμανοτσολιαδες αν καιγεσαι τοσο πολυ παρε τα λαθροορκ στο
    σπιτι σου…
    και μη με πεις φασιστα γιατι δεν θα σε ξεπλενει τιποτα…

  9. 1.40
    ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!!! ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΛΙ Ο ΑΠΑΥΤΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!!!!

  10. Ασφαλως και ειναι αθωος ο πακιστανος , ασφαλως και εχεις απολυτο δικιο . Εγω προσωπικα μεχρι και μπραβο μπορω να του πω που δεν πηγε να σκοτωσει καποιους που σεβοντε τον εαυτο τους και τη χωρα τους και του λενε να παει σπιτι του , αλλα αυτους που τον μαζεψανε και του επετρεψαν μαλιστα να τους φωναζει μαμα και μπαμπα . Πολυ καλα εκανε αφου αυτος ετσι εχει μαθει να ζει . Οι υποστηρικτες του "ψυχοπονιαρηδες" εχουν παρει γραμμη αραγε πως ερχεται η σειρα τους η κανουν παλι το κοροιδο πιστευοντας πως παντα θα σκοτωνουν τους διπλανους τους και ποτε αυτους και τους δικους τους ; Να λοιπον που τα φιλαρακια τους τους διαψευδουν και δεν κανουν μαγκα ΚΑΝΕΝΑ .

    1. Να δεις ποσοι αντιρατσιστες που έχουν στις δουλειες τους και ζτα σπίτια τους πακιστανους θα τους διώξουν με το σκατοφτιαρο γιατι θα εχουν κλασει μεντες. Αχαχαχαχα

  11. να πάω στο πακιστάν είπε ο δαίμονας… ρε συ διαδιαστατικό πλάσμα αεροτέρας πυκνώσεως ύλης και από όλα τα σημεία το πακιστάν διάλεξε; τί άλλο θα διαβάσουμε για τον κάπτεν αμέρικα(συγνώμη πάτερ παίσιο ήθελα να πώ…)

    εν τω μεταξύ έχει δίκιο ο αρθρογράφος έστω και αν δεν το καταλαβαίνει. ή νομίζει ότι εάν ο ίδιος πέρναγε την αντίστοιχη κατήχηση του ισλάμ δεν θα είχε αυτά που περιγράφει στο κεφάλι του;

    συν τοις άλλοις, πολλοί αγνοούνε το εξής: ότι με το παρόν νομικό καθεστώς συμφέρει να μπει ο patsy(ο μπροστινός ας πούμε) φυλακή στην ελλάδα για έγκλημα που διέπραξε π.χ. ας πούμε υπήκοος της ελληνικής επικράτειας. όπως ας πούμε ο πακιστανός της πάρου που έφαγε το κυνήγι για άλλον μεγαλύτερο "παίχτη" του νησιού… αλλά αυτά δεν συμφέρουν να λέγονται.

  12. επιδη ακουω (διαβαζω ) πολλα εδω μεσα , ζω σε ισλαμικη χωρα (αιγυπτο ) και παρολα οτι δεν ειναι τοσο αυστηρα οσο στα ταλιμπανικα κρατη εχεις παντα τον φοβο, και καθε παρασκευη που εχουν την μεγαλη προσευχη οταν βγαινουν απο το τζαμι ειναι πολυ ξαναμενοι ,οσο για τον ρατσισμο ,οταν ημουνα στο χαρτουμ για τρια χρονια ,ειχα εναν μαυρο απο την εριθραια για τις δουλεις του σπιτιου ,καποια μερα οταν πιναμε καφε τον ρωτησα γιατι ειναι ετσι κατσουφιασμενος και εριστικος , και μου ειπε στα ισα εχω προβλημα μαζι σου ,του ειπα γιατι ,εκανα κατι που σε πειραξε , οχι μου ειπε , εσυ εισαι ενταξη εγω δε ν γουσταρω το χρωμα μου και επιδη εσυ εισαι ασπρος (παροτι ημουνα μαλλον πιο μαυρος απο αυτον απο την δουλεια που εκανα εξω στην πολη )δεν μπορω να σε βλεπω !! φυσικα τον εστειλα να παει μονιμες διακοπες γιατι ηθελα την ησυχια μου! αυτο ετσι σαν παραδειγμα για ορισμενους !!

  13. Ego ksero oti otan kapios erxete spiti mou prepei na sevete tous kanones tou. An den tou aresoun oi kanones mpori na paei sto kalo. Den mporo na katalavo giati to sizitate akoma.

  14. Οταν θα Γα&#νε τη ρεπουση οι πακιστανοι να δουμε ποσο αντιρατσιστρια θα ειναι !!!!!!!!!!!!!!!

  15. το να μην ξέρω τα πάντα για τον μουσουλμανισμό ίσως ναι,αλλά για τους Πακιστανούς που τους έχω ζήσει από το 2005,ε όχι.Είναι απλώς πιο ιδιότροποι και λιγότερο κουτοπόνηροι Τσιγγάνοι,τεμπέληδες και άτιμοι όπως η πλειοψηφία των γύφτων.Το να είσαι μωαμεθανός δε μου λέει κάτι,ασφαλώς και μπορείς να πας και να ασκήσεις ελεύθερα εκτός Ελλάδας αυτή τη θρησκεία όπως στη Σ.Αραβία,στο Ομάν,Μαρόκο,Νίγηρα,Μαλαισία,Μπαγκλαντές,Τρινιντάντ και δε ξέρω που ακόμα.Δεν με πειράζουν οι Άραβες της Σ.Αραβία ή οι Πέρσες στο Ιράν,δεν έρχονται με το έτσι θέλω και καταστρέφουν τη χώρα μου.Ναι πιστεύω πως η θρησκεία τους είναι λάθος αλλά δε θα πιστεύω πως πρέπει με το ζόρι να τους αλλάξεις νόμους,κουλτούρες,κτλ στην ίδια τους τη χώρα,όπως κάνει το εβραικό λόμπι.Το πρόβλημα που έχουμε στην Ελλάδα είναι ότι όχι μόνο έρχονται απρόσκλητοι αλλά μας προκαλούν χίλια δυο προβλήματα.Και να πεις ότι κάποιοι δουλέυουν,μήπως όταν κάποιος έρθει απρόσκλητος στο σπίτι σου και δεν του χρωστάς τίποτα,και του δώσεις εν μέσω κρίσης καμιά δουλειά,δεν είναι αυτός που σου είναι υπόλογο(αλήθεια πόσοι πραγματικά από τους Πακιστανούς ας πούμε δουλεύουν νοικοκυρεμένα,γιατί χαλαρά βλέπω στην Αθήνα οι μισοί και να ζούνε το βίο των τσιγγάνων).Στη τελική δε τους χρωστάμε και δουλειές,αν δεν τους δίναμε σε όσους έχουν,έχουμε ζήσει και χωρίς αυτούς,αυτοί προφανώς ζητιανεύουν από εμάς.Όσο για τους κοπρίτες που γυρίζουν με καρότσια μία στις τόσες,πουλάνε μαιμού λαθραία,κτλ αυτοί είναι παράσιτα για τν ελληνική κοινωνία,και δεν είναι τυχαίο πως εκεί αλλάζει η αριστερή καραμέλα και ψευτοκλαψουρίζει για ανθρωπισμούς,σεβασμό,κτλ.Μέχρι και οι ίδιοι οι αλλοδαποί τους έχουν μάθει αυτή την καραμέλα και το μόνο που ξέρουν μερικοί από αυτούς να λένε είναι για 'σεβασμη,ανθρωπιστικο,κτλ'.

  16. Η αλήθεια είναι πως με τόση ανοχή και δήθεν θηγμένους αντιρατσιστές που που ανεχόμαστε φτηνά την πληρώνουμε….

    Έχει ο καιρός γυρίσματα.
    Θυμηθήτε τους Αλβανούς.
    εύχομαι ο Θεός να πει πως ξεπληρώσαμε τα χρωστουμενα!

    Μακάρι να είναι το τελευταίο αίμα δολοφονίας.
    Κι αν είναι ο ή οι Πακιστανός/οι ένοχοι να το κρίνει η δικαιοσύνη.Δόξα το Θεό,υπάρχει ακόμα!
    Για τα θύματα θα κρίνει ο Θεός τι ήταν.

    Ευχαριστώ τον dimitrios politis για την πρωσοπική εμπειρία που μοιράστηκε με εμάς.

    Η γνώμη μου είναι,πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.
    Όλα ευλογημένα να ναι!

  17. Παντως το σαιτ αρχισε να ενοχλει, αφου σχολιαζει ο πληρωμενος που σχολιαζει και στο newsit με 7! διαφορετικα προφιλ. Συγγνωμη για την ελλειψη τονων

  18. καλα υπαρχουν καποιοι που υποστιριζουν τουσ ξενουσ ειμαστε σοβαροι ντροπη σας

  19. Αλλού είναι το θέμα: ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ! είτε μαύρο, είτε άσπρο, είτε χριστιανό, είτε μουσουλμάνο.
    Δηλαδή κάποιος από εσάς θα προσλάβει για baby sitting τον πρώτο που θα βρει στο δρόμο; και εάν είναι λ.χ. παιδεραστής;
    Ο γιατρός έβαλε τον συγκεκριμένο άνθρωπο στο σπίτι του γιατί παρ' όλο που είχε αρκετά χρήματα ήταν και αρκετά σπάγγος, βρήκε τον πρώτο τυχόντα επειδή ήταν "φθηνός", λογικά για ασφάλιση ούτε λόγος και την πάτησε επειδή απλούστατα ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ! Βάλτε επιτέλους το μυαλό σας να δουλέψει!

  20. Ρε μαλακισμένα εδώ μέσα ήρθατε να πουλήσετε προπαγάνδα υπερ του Πακιστανού, του μουσουλμανισμού και του …… "τιμημένου" Πακιστάν; Και μάλιστα με αφορμή την κτηνωδία του τέρατος στην Πάρο; (γιατί αυτό το παράδειγμα χρησιμοποιεί)
    ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ; ΣΑΣ ΓΑΜ……Ε ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΓΙΑΤΙ Ο ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΚΤΗΝΟΒΑΤΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ/ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΕΑ;;

    Αι σιχτήρι ζωντόβολα που παλεύετε ακόμα να πείσετε τον κόσμο για το "δίκιο του μετανάστη" την στιγμή που έχουν ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ???

    Υποψήφιος του Σύριζα ρε βόδια, φίλος καλός, και έχει έρθει στα όρια του από όσα ακούει εκεί μέσα και από όσα γίνονται στο θέμα του μεταναστευτικού…… έχει αρχίσει να έχει συνειδησιακό πρόβλημα γιατί άλλο να είσαι άνθρωπος και ανθρωπιστής και άλλο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΣ. Εσείς όλοι ποιοί είστε; ποιός σας πληρώνει;

  21. 4 Ιουνίου 2013 – 9:24 μ.μ.

    έλα μπράβο!!!! ξεσκέπασε τα, τα μαλακισμένα που νομίζουν ότι εδώ μέσα μπορούν να "κάνουν παιχνίδι" !!! Και τι παιχνίδι; Με τα Πακιστανά, το χειρότερο είδος από όλα όσα έχουν έρθει (μαζί με τους Αφγανούς)

    Ρε είστε ηλίθιοι; Εδώ μέσα δεν είμαστε το newsit που μπαίνει ο κάθε πικραμένος και απογοητευμένος πολίτης με τον ήδη κουρκουτιασμένο εγκέφαλο και εσείς έχετε την ευκαιρία να του περνάτε ….. "μηνύματα" ….

  22. έπρεπε να βαλεις σε εισαγωγικα =<<<>>>> κατα το κορ@νι=
    και οχι ετσι -τετοιο τιτλο.
    μαθε να γραφεις σωστα να μη σε παρεξηγουνε.
    οι συριζοφασιστες μας κουβαλησαν εδω 5 εκατομυρια λαθροταλιμπαν σφαχτες

  23. Otan mazeutoun ola ta filarakia sas oi pakistanoi kai loipoi mousoulmanoi
    kai arxisoun na kaine na spane na sfazoun na viazoun tis manes kai tis aderfes sas , (pragma pou einai thema xronou kai pou polles apo esas pragmatika aksizoun kai sas to euxomai ) tote na dw pianou to meros tha parete . Na doume kiolas poso tha traviksete thn karamela pou pipilate ""oi Ellhnes den viazoun dhladh ?"
    Ayto to pepromeno zhtate kai ayto tha exete proodeytika zwa

  24. Ολυμπιονίκης της μαλακίας ο αρθρογράφος και όλοι
    οι ταλιμπαν υποστηρικτές του , βλαμμένα από κούνια .
    Τελικά πράγματι υπάρχετε δεν εξηγείται το ποσοστό
    της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ …αλλιώς ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek