10:52 - 16/04/2015

Ο Μογγόλος σούβλιζε ζωντανούς τους βαλκανικούς λαούς

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον αρχιμογγόλο Ερντογάν μαζί με τους υπάνθρωπους δολοφόνους και κοιτάζοντας την φωτογραφία θα έπρεπε να κατανοήσουμε μόνο ένα πράγμα: οι φορεσιές των Μογγόλων δηλώνουν ποιοι πραγματικά είναι! Την κτηνωδία την έχουν αιώνες στο αίμα τους… οι σφαγείς των βαλκανικών λαών μπορεί να σταμάτησαν το σούβλισμα ζωντανών χριστιανών και τις ομαδικές σφαγές αλλά δεν σταμάτησαν ποτέ με την προετοιμασία του πόλεμο εναντίον των γειτονικών τους χωρών.

Στην ιστορική περίοδο που ζούμε με μια εξασθενημένη οικονομία και με μια προδοτική “δική” μας πολιτική ηγεσία έχουμε σχεδόν ξανά παραδώσει την Πόλη στους Μογγόλους… Αν πραγματικά είχαμε κατανοήσει τι συμβαίνει στην διπλανή μογγολική χώρα θα είχαμε μπει στα οχυρά και θα περιμέναμε την στιγμή της επίθεσης που ετοιμάζουν οι “γείτονες μας”. Η Τουρκία του βεζίρη Ερντογάν έχει σαν σκοπό μέχρι το 2023 να έχει τον ισχυρότερο στρατό στον κόσμο.

Οι δικτάτορες Ερντογάν και Αλίεφ (Αζερμπαϊτζάν), έχουν ήδη από το 2013 μιλήσει για τα σχέδιά της ανασύστασης της Νεας Τουρκικής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ο άλλος Μογγόλος από το Αρμπαιτζαν, ο Αλίεφ, είχε δηλώσει προ ετών ότι θα επιτεθεί στην Αρμενίας. Και ότι “θα την εξαφανίσει εντελώς από τον χάρτη”. Έτσι βρισκόμαστε στην πρώτη φάση της αναβίωσης της τουρκικής αυτοκρατορίας.

Εντελώς απαρατήρητη από την δυση η Τουρκία του βεζίρη Ερντογάν θέλει μέσα σε οχτώ έτη, να έχει δημιουργήσει την Τουρκική Οθωμανική Αυτοκρατορία ως μια νέα παγκόσμια δύναμη. Στην ομιλία του την περασμένη εβδομάδα ο Μογγόλος δήλωσε ότι «είμαστε αποφασισμένοι να αποκτήσουμε την μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στην περιοχή και στον κόσμο.”

Είπε επίσης ότι: “θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να εξαλείψουμε όλα τα εμπόδια που εξακολουθούν να υπάρχουν για να επιτευχθεί ο στόχος μας έως το 2023”

Οι Τούρκοι έχουν ήδη τον δεύτερο ισχυρότερο στρατό του ΝΑΤΟ, μετά τις ΗΠΑ. Σε λίγα χρόνια η Τουρκία θα πρέπει να έχει ένα στρατό γύρω στο 1 εκατομμύριο στρατιώτες.

Οι Μογγόλοι έχουν από το περασμένο έτος βαλλιστικούς πυραύλους με βεληνεκές 2.500 χιλιομέτρων, οι οποίοι μπορούν να χτυπήσουν όλη την Ευρώπη. Επίσης, εργάζονται μανιωδώς για την συγκρότηση δικού τους συστήματος πυραυλικής άμυνας που έχει αναπτύξει η Κίνα, και αρνείται να συνεργαστεί με τους άλλους συμμάχους του ΝΑΤΟ. Η γερμανική μυστική υπηρεσία BND, προειδοποίησε πριν από μερικά χρόνια ότι η Τουρκία εργάζεται κρυφά, από χρόνια, να κατασκευάσει πυρηνικά όπλα. Η Ελλάδα και η Ευρώπη Βρίσκονται σε κινδύνο αλλά κανείς από τους πολιτικούς δεν αντιλαμβάνεται την τουρκική απειλή για όλη την περιοχή.
Afbeeldingsresultaat voor Prime Minister Shinzo Abe and his Turkish counterpart, Recep Tayyip Erdogan,

Ένας άσχημος οιωνός για αυτό που μας απειλεί είναι ότι η Ιαπωνία, έχει αποθηκεύσει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή σίγουρα 50 πυρηνικών βομβών (http://www.bbc.com/news/world-asia-26716697), σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία έχει μαζέψει πολλές φορές μεγαλύτερα αποθέματα πλουτωνίου που φτάνουν για την κατασκευή 5000 πυρηνικών όπλων. Οι Ιάπωνες με τους Τούρκους έχουν υπογράψει ήδη μια συμφωνία και θα ξεκινήσουν το 2023 με την παράδοση του πλουτωνίου (http://ajw.asahi.com/article/behind_news/AJ201401070060), δηλαδή το έτος κατά το οποίο ο Ερντογάν θέλει να κηρύξει την Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Afbeeldingsresultaat voor turkse film fetih 1453

Εάν δεν είμαστε ικανοί να συνεργαστούμε με τους Ρώσους και να φέρουμε στρατιωτικές βάσεις και βαρύ οπλισμό ικανό να αντιμετωπίσουμε τις επιθετικές βλέψεις των Μογγόλων, η χώρα μας θα πέσει όπως έπεσε και η Πόλη το 1453… μην ξεχνάμε ότι οι Μογγόλοι έβγαλαν και ταινία με την ονομασία Fetih 1453 πριν μερικά χρόνια…
Εδώ και η ταινία (2012) νοητικού προγραμματισμού των σημερινών γενεών των βαρβάρων…αυτοι από χρόνια ετοιμάζονται σε όλα τα πεδία με τους σημερινούς Αττίλες την στιγμή που εμείς είμαστε επικίνδυνα λαβωμένοι…

Έλληνες γρηγορείτε!!!
ΚΟΡΑΞ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    Γιατί οι τσιχαντιστές τι εθνικότητας είναι νομίζετε?Τουράνιοι-Τοχάριοι-Τσετσένιοι-Αφγανοί-Καζάκοι-Τάταροί=Τούρκοι στην πλειοψηφία τους .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί