Ο Κολοκοτρώνης ενός…παράλληλου Σύμπαντος και οι αλύτρωτες πατρίδες της ψυχής μας! Ένα άρθρο…επιστημονικής πραγματικότητας!

Aς τολμήσουμε ένα άλμα στον χωροχρόνο, κάνοντας μια προσομοίωση εναλλακτικής πραγματικότητας! Φανταστείτε τον Κολοκοτρώνη ενός…παράλληλου Σύμπαντος να συνδιαλέγεται στο κονάκι του με τους λοιπούς οπλαρχηγούς, παραμονές της 25ης Μαρτίου 1821 και να λέει τα εξής:

«Ώρε παληκάρια, μα την πίστη μου, πολύ φοβούμαι, ότι δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Έχουμε συνυπογράψει δεσμεύσεις από το…1453, όταν άρχισε το…σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ των δυο λαών, εγκαινιάζοντας μια καινούρια εποχή στις διεθνείς σχέσεις! Πρέπει να τηρήσουμε εις το ακέραιο τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους κατακτητές. Ειδάλλως, θα κάνουμε τους Πασάδες να οργισθούν και θα μας πνίξουν σαν το κουνέλι, σαν…κυρά ξεμυαλισμένη! Η οικονομία μας είναι διαλυμένη! Είμαστε…outnumbered (όπως λεν’ και οι φίλοι μας οι Άγγλοι) σε σχέση με τα στρατά του Σουλτάνου και έχουμε ελλείμματα που κάνουν…κρότο (τα λεγόμενα κροτογενή) σε πολεμοφόδια και στρατιωτικό εξοπλισμό! Το μοναδικό πλεόνασμά μας ωρέ, είναι ένα 4% σε…γίδια (και λοιπά αιγοπρόβατα) αλλά αυτό δεν πιάνει μία γιατί τ’ ασκέρια των Τούρκων έχουν άλογα και οι ορδές του ιππικού τους θα κάνουν την γη να (Όλγα) τρέμη! Μόνο οι…πορδές από τα άτια τους θα σηκώσουν τέτοια ανεμοθύελλα, που θα μας σκορπίσουν!

Σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί θα πέσουν στην άδεια σας κεφάλα αν τα βάλλετε με δαύτους, ωρέ! Αφήστε δε το άλλο! Όπως έμαθα από μια Γαλλίδα…καμπαρετζού, μαιτρέσα ενός κουνιάδου μου, που είχε πάει στο Αλγέρι, ο Σουλτάνος ετοιμάζει καινούριο λεφούσι από αραπάδες δύο μέτρα ύψος και τρία…μήκος, Θεέ μου σχώραμε! Κάτι τέτοιοι την έπεσαν στον Ναπολέοντα, εις την Αίγυπτο πριν λίγα χρόνια και ακόμα τρέχει! Ο αρχηγός τους, κάποιος…Ιμπραήμ, δεν αστειεύεται καθόλου! Έτσι και πέσουμε στα χέρια του, ξέρετε τι θα πάθουμε, ωρέ τενεκέδες ξεγάνωτοι;; Θα ευχόμασταν να μας είχαν απαγάγει…εξωγήινοι!

Κι ύστερα, εάν επιμείνουμε στην Επανάσταση ωρέ χαϊβάνια, θα μας εγκαταλείψουν και οι…Αγορές, (δηλαδή ο στόλος των Αγγλογάλλων συμμάχων και υποστηρικτών μας) οι οποίοι δεν επιθυμούν αστάθεια αλλά τουναντίον ομαλότητα στην περιοχή των Βαλκανίων, που είναι σωστή πυριτιδαποθήκη! Οι ισορροπίες μπορεί να γκρεμοτσακιστούν ανά πάσα στιγμή και…αλί και τρισαλί!! Έχετε ιδέα, τι αλυσιδωτές αντιδράσεις θα προκαλούσε σε ολόκληρη την Ευρώπη ο ξεσηκωμός μας;; Στάχτη και μπούρμπερη θα γίνουν ούλα βρε ζαγάρια! Θα σβήσουμε από τον χάρτη βρε όρνια! Χίλιες και μία…αιμοδιψείς εθνότητες, μέσα κι έξω από την Οθωμανική Αυτοκρατορία περιμένουν ένα σινιάλο για να μας αφανίσουν! Ενώ τουλάχιστον τώρα, ο Σουλτάνος αποτελεί εγγυητή της ύπαρξής μας, προσφέροντάς μας ηρεμία και σταθερότητα..

Εξάλλου, πάει ο νους σας πόσο θα κοστίσει στους φίλους μας τους ΑγγλοΓάλλους ένας ενδεχόμενος πόλεμος με τον Σουλτάνο;;; Τα κέρατά τους θα πληρώσουν, στηρίζοντας την Επανάστασή μας! Κι εμείς θα πληρώσουμε τα…κερατιάτικα! Τον πόλεμο θα μας τον χρεώσουν ούλο! Μέχρι και τα…χρυσά μας δόντια! Ο κεφαλικός φόρος μαζί με τον (τις) φάπες θα δεκαπλασιαστεί ενώ τουλάχιστον τώρα βγάζουμε έστω ένα πενιχρό (μισθοσυντάξιμο) εισόδημα από την γεωργία και την κτηνοτροφία! Και δόξα τω Θεώ να λέμε! Και εγώ σας λέγω ωρέ, άντε και πέτυχε η Επανάσταση και κάναμε κράτος! Ξέρετε τι έξοδα έχει ένα κράτος;;; Θα μας στοιχίσει ο κούκος αηδόνι! Δεν είναι καλύτερα σήμερις, που ακούμε ξαπλωμένοι…τ’ αηδόνια, έστω και σκλαβωμένοι;; Kι ύστερα, ποιος θα μας κάνει…προϋπολογισμό;; Τώρα έχουμε το κεφαλάκι μας ήσυχο, γιατί αυτά είναι πετριές στην καμπούρα των Αγάδων!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πείτε μου νταήδες μου, που το αίμα σας βράζει, σεις που απ’ ότι φαίνεται δεν ζείτε στον…πραγματικό κόσμο αλλά στην κοσμάρα σας, ποιες…αγορές θα εισάγουν τα προϊόντα μας εάν κηρύξουμε τον πόλεμο στον Σουλτάνο, μου λέτε;; Θα πτωχεύσουμε από την πρώτη εβδομάδα! Το καινούριο μας νόμισμα δεν θα το αναγνωρίζει κανένας ούτε καν η…Ψωροκώσταινα! Τουλάχιστον τώρα μας εξασφαλίζεται η…προληπτική γραμμή στήριξης με την σταθερότητα και το κύρος, που προσφέρει το γρόσι, ενώνοντάς μας με όλους αυτούς τους μπάσταρδους νοματαίους, που ζουν στα βάθη της Ανατολίας, με τους οποίους μπορούμε αδιάλειπτα και εμπορευόμαστε! Αφήστε, που με λίγα ρουσφέτια στους μπουνταλάδες τους Μπέηδες, όλοι μας δυνάμεθα και βρίσκουμε άλογο και καλά ρούχα!

Το λοιπόν, πατριωτάκια, μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα, καθίστε στα αυγά σας και ούλοι μαζί, να προκάνουμε εκείνες τις απαραίτητες…μεταρρυθμίσεις και τους ειρηνικούς συμβιβασμούς ούτως ώστε να μην διαταραχθούν οι αμοιβαίες σχέσεις Ελλήνων και Τούρκων, διότι με τις ακρότητες μόνο εμείς θα βγούμε ζημιωμένοι, σας το λέω! Εάν θέσομεν εαυτούς εκτός Οθωμανικής Αυτοκρατορίας οι Τούρκοι δεν πρόκειται να πάθουν τίποτε, έχουν ήδη προετοιμαστεί γι’ αυτό ενώ εμείς, μια χούφτα άνθρωποι, θα καταστραφούμε! Εάν όμως διαπραγματευτούμε μπεσαλίδικα με τον Σουλτάνο τότε είμαι σίγουρος, ότι αυτός θα μας δώσει κάποια (ποσοτική) χαλάρωση σε αγαθά και μειώσεις φόρων καθώς και μια σχετική αυτονομία ούτως ώστε εμείς, ως Ελληνική μειονότητα, να έχουμε το προνόμιο να επιλέξουμε μόνοι μας εκείνα τα μέτρα, τα οποία εάν εγκριθούν από τους θεσμούς της Υψηλής Πύλης θα μας επιτρέψουν να ατενίσσουμε με αισιοδοξία το μέλλον και να βιώσουμε εμπράκτως το όραμα της Ενωμένης…Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Διότι με τον Σουλτάνο…δεν παίζουμε!!»

Ανακύπτον ερώτημα: Μετά από τον εν λόγω…λόγο του ήρωος, πιστεύετε, ότι θα ξεκινούσε η Επανάσταση του 1821;;; Για να μην κουράζεστε, σας λέω, ότι όντως θα ξεκινούσε και μάλιστα θα άρχιζε το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο, μέσα στο ίδιο το δωμάτιο! Θα τον άρχιζε στα…μπινελίκια και στα κουτουλίδια ο αθυρόστομος Καραϊσκάκης!

Αγαπητοί μου, οι ήρωες του 21 ουδέποτε μίλησαν για υπογραφές…δεσμεύσεων!! Αντιθέτως έλεγαν: «Ο Θεός έχει υπογράψει την ελευθερία της Ελλάδος και δεν παίρνει πίσω την υπογραφή του!!» Προφανείς και ατυχείς οι συγκρίσεις του…πλεονάσματος ανδρείας και αγάπης προς την πατρίδα των ηγετών του τότε σε σχέση με το ελλειμματικό…τίποτα των πολιτικάντηδων νεογραικύλων του σήμερα! Θα ήθελα όμως να υποβάλλω και κάποια άλλα ερωτήματα, τα οποία αναζητούν την ταυτότητα της ύπαρξης, ημών των…φτωχών πλην τιμίων Νεοελλήνων. Εν είδει…πνευματικού εκσκαφέα, οι παρακάτω ερωτήσεις αναζητούν τις γυμνές, κρυμμένες αλήθειες, οι οποίες κείτονται στο συλλογικό ασυνείδητο της ψυχικής μας ενδοχώρας και οι οποίες πρέπει τάχιστα βγουν στο φως και να αποκαλυφθούν! Διότι επιβάλλεται να συμφωνήσουμε στα βασικά και στα «αυτονόητα», ως έθνος, πριν πάμε παρακάτω…

Ξεκινώ λοιπόν: Αποτελεί ή δεν αποτελεί πεποίθησή μας, ότι κομμάτια του Ελληνισμού βρίσκονται ακόμη υποδουλωμένα;; Θεωρούμε, ότι εδάφη του Ελληνικού έθνους παραμένουν ακόμη υπό κατοχή, την στιγμή μάλιστα, όπου και οι τελευταίοι των…Νεγροειδών έχουν αποκτήσει την ανεξαρτησία τους και…τρώει ο ένας τον άλλον, σπαρασσόμενοι από ατέρμονους εμφυλίους πολέμους ή μήπως αυτά αποτελούν…γραφικά φληναφήματα και…φασιστικά κατάλοιπα, απομεινάρια περασμένων μεγαλείων;;!! Αναγνωρίζουμε ή δεν αναγνωρίζουμε σκλαβωμένες πατρίδες;; Η σκέψη για την απελευθέρωσή τους όντως δημιουργεί μια φλόγα, που σιγοκαίει μέσα μας και δεν έσβησε ποτέ ή τις έχουμε…σβήσει άπαξ δια παντός από τον γεωγραφικό μας χάρτη επειδή άλλαξαν οι εποχές;;!! Αποτελούν οι αλύτρωτες πατρίδες έναν εθνικό στόχο, μιαν αδήριτη ανάγκη, ορμώμενη από το φυλετικό μας DNA ή φοβόμαστε μήπως μας…δείρει ο μισελληνισμός του διεθνισμού;;

Είμαστε όλοι μας το ίδιο πατριώτες ή μήπως το μέτρο του πατριωτισμού και της αγάπης προς την πατρίδα τεκμαίρεται καθημερινά από τα λεχθέντα και τα πεπραγμένα του κάθε ενός από εμάς;; Είναι ποινικώς κολάσιμη και χρήζει τιμωρίας η (έστω και λεκτική) επιθυμία κάποιων Ελλήνων να απελευθερώσουν τμήματα του έθνους τους (και της ψυχής τους) ή μήπως αυτό αποτελεί προνόμιο καθήκοντος, πράξη τιμής, ένδειξη σεβασμού και μέγεθος αγάπης προς εκείνους τους ήρωες, οι οποίοι έχυσαν το αίμα τους γι’ αυτά τα εδάφη;;!! Συμφωνούμε, ότι κάθε προσπάθεια συρρίκνωσης του Ελληνισμού (συμπεριλαμβανομένης και της απαγορεύσεως των παραπάνω…εξ-αιρετικών ακουσμάτων και εμβατηρίων, τα οποία συμβάλλουν στην εθνεγερσία) ορίζεται, ως πράξη εσχάτης προδοσίας;;!!

Γουστάρουμε, που είμαστε Έλληνες, ή πιστεύουμε, ότι σχηματίζουμε μόλις έναν κρίκο σε μιαν ανθρώπινη αλυσσίδα ενός ομογενοποιημένου…πληθυσμού, που…έλαχε να βρεθεί, να ζει και να εργάζεται στην Ελλάδα;;; Θεωρούμε, το όμαιμον (την κοινή δηλαδή γονιδιακή και φυλετική καταγωγή, όπως πίστευαν και οι πρόγονοί μας) ως το πρωταρχικό στοιχείο ορισμού του Έλληνα ή πιστεύουμε, ότι μπορεί να αντικατασταθεί το αίμα με το…μελάνι των αδειών παραμονής, δημιουργώντας νεόκοπους, «κλωνοποιημένους»…χάρτινους Έλληνες, οι οποίοι θα αποτελέσουν λίαν συντόμως μια καινούρια, ραγδαία αναπτυσσόμενη…δεξαμενή ψηφοφόρων;;;!!! Πιστεύουμε, ότι η ανθηρή οικονομία αποτελεί ισχυρότερο παράγοντα επιβίωσης και διαιώνισης του Ελληνισμού από την Βιολογία του…οίκου μας;; Δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό μας, ότι η εύρωστη οικονομία είναι…δώρον άδωρον, όταν διαρκώς…αποταμιεύουμε αλλότριους εισβολείς και ότι σε λίγα χρόνια θα…στερέψουμε από Έλληνες;;; Νιώθουμε υπερήφανοι για τα πολιτιστικά επιτεύγματα των προγόνων μας (δίχως καμία πρόθεση εκλεκτισμού για το γένος μας αλλά από καθαρή επιστημονική συνέπεια και αντικειμενικότητα) ή έχουμε φάει…αμάσητη την προπαγάνδα από τους εθνομηδενιστές περί…(ψευτο)ισότητας, περί κακών ρατσιστών και πολυπολιτισμικού…αδερφάτου, με αποτέλεσμα ακόμα κι εμείς οι ίδιοι έχουμε υποδουλωθεί…εσωτερικά;;;!!!

Φρονώ, ότι τα παραπάνω ερωτήματα θα πρέπει να απαντηθούν πριν από το επόμενο…Eurogroup το οποίο θα καθορίσει εάν και πότε θα πάρουμε την επόμενη μας δόση!! Επί του παρόντος, αξίζει να πάρουμε μια δόση…νοητικού ταξιδιού, μέσω της ενδοσκόπησης! Ας αφουγκραστούμε λοιπόν τις ψυχές μας και ας αναρωτηθούμε: Με αφορμή τον εορτασμό της Επανάστασης του 21, μήπως έχει έρθει η ώρα και για την δική μας προσωπική επανάσταση, μήπως έχει έρθει η ώρα και για την δική μας απελευθέρωση από τον χειρότερο μας εχθρό, από τον κακό μας τον…εαυτό;;!! Έως πότε θα διαρκεί η υποδούλωσή μας στα εσωτερικά τέρατα της ψυχής μας, τα οποία κάποιοι εκτρέφουν με ισχυρές…δόσεις φόβου και αμάθειας;;!!,

Το καλύτερο αντίδοτο γι αυτές τις…ψυχοπνευματικές τερατογενέσεις δεν είναι άλλο από την νόηση και την λογική. Με όπλα σαν αυτά, θα καταλάβουμε, ότι τα εν λόγω…τέρατα δεν είναι και τόσο αληθινά! Όπως ο ορατός Ευκλείδειος κόσμος μας δεν αποτελεί παρά ένα δημιούργημα της υπάρχουσας νευροφυσιολογίας του εγκεφάλου μας, μια πλάνη των ανθρωπίνων αισθήσεων, μια προβολή του πραγματικού τετραδιάστατου Σύμπαντος, κατ’ ανάλογο τρόπο και αυτά τα τέρατα αποτελούν τρόπω τινά μια…προσομοίωση πραγματικότητας, ένα ολόγραμμα, το οποίο προβάλλεται μέσα μας για να μας καθυποτάσσει, (όπως ακριβώς και στον μύθο του σπηλαίου του Πλάτωνος) από αυτούς, που επιθυμούν…σφόδρα τον Ελληνισμό υποδουλωμένο εις το διηνεκές!! Είναι αρκετά διαχρονικές οι…μυητικές διαδικασίες υποταγής των ανθρωπίνων συνειδήσεων δεν βρίσκετε;;

Και κάτι τελευταίο. Σε ποιόν από τους δύο Κολοκοτρώνηδες θέλετε να μοιάσετε;; Στον γήινο ή μήπως στον…κλώνο του, κάπου πολύ μακριά από εδώ, σε ένα άλλο αστρικό σύστημα, ας πούμε στο…Z Reticulum;; Για να μην γινόμαστε και…ρεντίκολα!

Εσείς αποφασίζετε!

Τα σέβη μου.
ΠΗΓΗ

Loading...

15 thoughts on “Ο Κολοκοτρώνης ενός…παράλληλου Σύμπαντος και οι αλύτρωτες πατρίδες της ψυχής μας! Ένα άρθρο…επιστημονικής πραγματικότητας!

 1. Ανώνυμος says:

  ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ-
  ΚΑΤΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΙΣΕΛΘΕΙ-
  Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ-ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΑΕΡΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΥ ΚΑΘΩΣ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΥΣΗ ΙΔΕΩΝ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΗΚΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΗΛΕ-
  ΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ-
  ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΤΟΣΟ Η ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΣΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΕΑ ΘΑ ΕΠΙ-
  ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΥΣ ΚΛΥΔΩ-
  ΝΙΣΜΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ –ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ-
  Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΑΙΣΘΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ-
  ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ–
  ΑΡΡΗΤΟΙ ΛΟΓΟΙ
  ΑΛΤΑΝΗΣ-

  ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ
  ΕΠΟΧΗΣ ΓΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ- ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΑ ΕΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΕΜΩΝ-
  Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ-
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ
  ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ-
  ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ–
  ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΝΙΑ–
  ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΩΔΙΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ–ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ-

  ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ

 2. Ανώνυμος says:

  Ολα καλα….στο τελος το εσκισες….απο τον Ζ-reticuli προερχοντε οι greys ή αλλιως γκρι οι οποιοι ειναι με τους αποστατες του κρονου…αποκλειετε ο Κολοκοτρωνης να προερχεται ή να ειναι εκει ακομα και στην φαντασια του παραλληλου συμπαντος.Εκτος και αν το εγραψες για να δημιουργησεις εντυπωσεις λογο ρεντικολου.Δεν θελω να πιστευω οτι περνας μηνυμα στο τελος.

 3. Ανώνυμος says:

  ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΑ
  ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΤΟΣ 2015 ΔΟΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 8-
  [ 2ΣΥΝ 1 ΣΥΝ 5 =8 ]
  ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ–
  ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΛΗ-ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ 8 – ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ-
  ΤΟ 2015 ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΜΠΑ-
  ΝΕΒΑΣΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ-
  Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΕΠΑΝΑ-
  ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΝΕΑΤΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥΣ- [ 1 – 9 ] ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ-
  Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΣΦΡΑΓΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 2/ 11 ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ-
  Ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 12 / 3
  ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ—–
  ΤΟ 2015 ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ –
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΜΑΤΩΔΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ Η' ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΟΥΝ ΟΙΚΟΝ-ΚΟΛΟΣΣΟΙ-
  Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 8 ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η΄΄ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ-
  Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-
  ΣΤΗΝ Ε Λ Λ Α Δ Α ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΛΙΓΟ Η ΑΝΕΡΓΙΑ-
  ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-
  ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΙΑ Μ Ε Γ Α Λ Η
  ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΙΑ ΠΑ΄ΛΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΕΥΜΕΝΕΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ-
  ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΦΗΜΗ ΤΗΣ Ε Λ Λ Α Δ Α Σ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΑΥΤΟ—
  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

  ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ
  /

 4. Ανώνυμος says:

  OΠOIOΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙ ΑΥΤΕΣ , Η ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ . ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ .

 5. Ανώνυμος says:

  AMA IPIRXE TOTE TILEORASI MALON DE THA KANANE EPANASTASI ME TA PSEFTODILIMATA TA SIMERINA POY BAZOYNE H TSAPANIDOAFTIADES STA TOYRKOPORNOKANALA AMA BGOYME APO TO EYRO TO TELOS TOY KOSMOY KAI ALES MALAKIES OSO BLEPI O MALAKAS O ELLHNAS TIS TSAPANIDOAFTIADES PRETENTERIDES KAI KATI ALA KALOPEDIA TOSO THA EINAI KIMISMENOS APO TI MIA APO TIN ALI AKOMA DE SKILOPINASE O MALAKAS O ELLHNAS BIAZESTE KAPIOI GIA EPANASTASI EXOYME NA DOYME AKOMA POLA O KIOFTES GAR EGGYS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *