07:40 - 27/08/2014

Ο Ελβετός αδιάφθορος στέλνει την συμμορία του μνημονίου στο Γουδή: Σας πτώχευσαν δολίως για να πλουτίσουν συμφέροντα – κοράκια!

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο Ελβετός αδιάφθορος στέλνει την συμμορία του μνημονίου στο Γουδή: Σας πτώχευσαν δολίως για να πλουτίσουν συμφέροντα – κοράκια!

Κάπου εδώ τελειώνει το βρωμερό παραμύθι που συγκάλυψε το έγκλημα.

Είναι όμως και η πληρης δικαίωση όλων αυτών που αγωνίστηκαν κατά της εγκληματικής συμμορίας και στιγματίστηκαν ως “συνωμοσιολόγοι”. Της Γεωργαντά, του Λογοθέτη, όλων εμάς που υποστηρίξαμε – τεκμηριώσαμε από το 2009 πως η Ελλάδα σύρθηκε δολίως στο ΔΝΤ, απλώς και μόνο για να βγάλουν δισεκατομμύρια σεσημασμένοι, διεθνείς συμμορίτες.

Ο καθηγητής Μάνφρεντ Γκέρτνερ, δεν θα μπορούσε να το πει πιο ξεκάθαρα. “Σας πτώχευσαν δολίως και έβγαλαν δισεκατομμύρια στις πλάτες σας”. Τα καθάρματα των CDS και των ακούρευτων ομολόγων.

Όποιος ήταν λοιπόν στο περιβάλλον Παπανδρέου, πλούτισε. Τόσο απλά.

Όταν ο Παπανδρέου δεχόταν τον σεσημασμένο απατεώνα Σόρος ως πρωθυπουργός, και έπειτα ο Σόρος δήλωνε ότι η Ελλάδα θα βγει από το Ευρώ, καταλαβαίνετε τι βαρύτητα αποκτούσε ο λόγος του. Με κοτζάμ πρωθυπουργό είχε συναντηθεί. Το ίδιο και με τον Ρουμπινί, που τα εδώ καθάρματα των ΜΜ”Ε” τον παρουσίαζαν και ως …Νομπελίστα!

Οι δηλώσεις περί τιτανικού, περί διεφθαρμένων και ετοιμοθάνατων που έκανε η πολιτική ηγεσία, αφού βεβαίως είχαν πουληθεί τα CDS, ήταν ο πυροκροτητής.
Το Τ3 – Τ10 του Προβόπουλου που εκτίναξε τα spreads των Ελληνικών ομολόγων, μέρος του ίδιου σχεδίου.

Απομένει να βρεθεί μία κυβέρνηση που θα οδηγήσει τα ντόπια καθάρματα του μνημονίου στο ειδικό δικαστήριο και θα στραφεί κατά των “κορακιών” με την απλούστατη κατηγορία της εσωτερικής πληροφόρησης. Κατηγορία που δεν χρειάζεται ούτε Χάγες ούτε τίποτα για να σταθεί.
Όταν ο Παπανδρέου στέλνει μυστικά τον Λαμπρινίδη να συναντηθεί με την Κλίντον, την ίδια ώρα που εκστομίζει το δημοψήφισμα, και ο γαμπρός της Κλίντον αγοράζει ομόλογα στο Discount πενταπλασιάζοντας τα λεφτά του, δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη.

Όταν ο Σόρος βρίσκεται με τα ομόλογα και τα CDS της MFGlobal στα χέρια του τη νύχτα του δημοψηφίσματος, δεν χρειάζεται άλλη έρευνα.

Μόνο μια κυβέρνηση που θα φερθεί στην κατεύθυνση που γράφει και το ΠΑΡΟΝ:

Με προσφυγές στα ελληνικά και ξένα δικαστήρια, ζητώντας αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων

Στημένες ήταν οι αξιολογήσεις που φούσκωσαν την κρίση, όπως αποκάλυψε ο καθηγητής ελβετικού πανεπιστημίου, ο Μάνφρεντ Γκέρτνερ
Χρυσό χαρτί πρόσφερε στην Ελλάδα ο καθηγητής Οικονομικών του ελβετικού πανεπιστημίου του St. Gallen Μάνφρεντ Γκέρτνερ με τις δηλώσεις του ότι οι υποβαθμίσεις της ελληνικής οικονομίας από τους τρεις οίκους αξιολόγησης Moody’s, Standard & Poor’s και Fitch ήταν αδικαιολόγητες και επέσπευσαν την κρίση. Ουσιαστικά ο κ. Γκέρτνερ, ο οποίος -για να πάρουν τέτοια δημοσιότητα οι θέσεις του- θεωρείται στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον έγκυρος, υποστηρίζει ότι οι υποβαθμίσεις ήταν στημένες για να βουλιάξουν την ελληνική οικονομία και να κερδίσουν δισεκατομμύρια -όπως και έγινε- οι γνωστοί γύπες, τα κοράκια.

Είναι άσος στο μανίκι μας, που η κυβέρνηση -και, το σωστότερο, όλη η Βουλή- δεν μπορεί να αφήσει ανεκμετάλλευτο. Πρέπει να τον αξιοποιήσει αμέσως, προσφεύγοντας όχι μόνο με αγωγές αποζημίωσης στα δικαστήρια της χώρας μας, αλλά και στα διεθνή δικαστήρια, εναντίον των κορακιών αυτών για την τεράστια ζημιά που προκάλεσαν στην Ελλάδα. Οδήγησαν στην καταστροφή εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, 1.500.000 εργαζόμενους στην ανεργία και έναν λαό στην απόγνωση, στα συσσίτια και πολλούς -που δεν άντεξαν- στην αυτοκτονία.

Έχουμε πλέον με ονόματα και διευθύνσεις τους δολιοφθορείς που έπαιξαν τα βρώμικα παιγνίδια για να θησαυρίσουν τα αφεντικά τους, ρημάζοντας τον τόπο μας και στέλνοντας τον ελληνικό λαό 30 χρόνια πίσω, με άγνωστο πότε θα ξαναδεί άσπρη μέρα. Είναι δεδομένος ο ρόλος των τριών «οίκων αξιολόγησης» και είναι γνωστό ποιοι είναι από πίσω. Τους έχουν πληρώσει και άλλες χώρες, επομένως δεν θα είμαστε μόνοι στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Αν η κυβέρνηση δεν θελήσει να… στενοχωρήσει τα αφεντικά της και δεν αξιοποιήσει τη χρυσή ευκαιρία που έχει η Ελλάδα να απαιτήσει αποζημιώσεις για τη μεγάλη ζημιά που προκάλεσαν στη χώρα οι τρεις αυτοί… οίκοι και μπλοκάρει ακόμη και τη συζήτηση στη Βουλή, που προφανώς θα ζητήσει η αξιωματική αντιπολίτευση και άλλα κόμματα, για προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά των διεθνών αρπακτικών, θα είναι η μεγάλη ντροπή και ατιμία κατά του ελληνικού λαού. Και τότε τον λόγο θα έχουν όλοι οι επιστημονικοί, επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς, όπως έγινε όταν προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ακύρωσαν στυγνές, ληστρικές αποφάσεις των κυβερνητικών συνεταίρων.

Τώρα είναι η ώρα της συσπείρωσης όλου του ελληνικού λαού, πέραν από κόμματα και… χρώματα, για να πάρουμε πίσω την ζωή μας που λεηλάτησαν οι γύπες, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τους κουστουμάτους «οίκους αξιολόγησης», που έχουν αποστολή να ρίχνουν χώρες και λαούς στον γκρεμό και να κερδίζουν ματωμένα εκατομμύρια.

Όμως κάποια στιγμή δεν μπορεί να μην έρθει η ώρα τους…

ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΗΣ/”ΤΟ ΠΑΡΟΝ”

olympia

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. Που ειναι ρε παιδια που θα μαζευοταν ο κοσμος σημερα εξω απο τις εφοριες;Για φετος λεγαμε;Μαζευτηκανε στις δικες σας πολεις;Γιατι Κομοτηνη μονο οι καφετεριες ειναι γεματες.Για τιποτα δεν ειμαστε.Μεταξυ μας τα λεμε μονο.Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.Θελουμε και τα φωτα του Μεγα Αλεξανδρου μετα.

 2. Τιποτα δεν προκειται να αλλαξει!Ολοι αυτοι θα συνεχισουν το "εργο" τουs ,η καθημερινοτητα μαs θα γινει κολαση.
  Το βιοτικο μαs επιπεδο θα προσεγγισει αυτο των τριτοκοσμικων χωρων! Παρτε καινουργια αυτοκινητα με το εφαπαξ,
  και επιστρεψτε οι υπολοιποι μαυρισμενοι στιs θεσουλεs σαs βλεπονταs στο i-phone σαs φωτογραφιεs απο το ανεμελο
  καλοκαιρακι! Οσο παιρνουμε το μισθουλακο μαs οτι και να γινεται γυρω μαs δε μαs αγγιζει .Ωχ αδερφε ,τι μου λεs τωρα!
  Εδω αρχισε το πρωταθλημα και σε λιγο το champions league ,μ'αυτα θα ασχολουμαι τωρα… Ολα θα φτιαξουν .Δε χρειαζεται
  να ανησυχουμε !O αντωνακηs απο το kosta navarino και ο βαγγελακηs απο τη θαλαμηγο χυνουν τονουs αλατισμενου ιδρωτα στιs ξαπλωστρεs τρωγονταs αστακουs και κοπαδια απο γονουs, την ιδια ωρα που το κοροιδο ο προεδροs τηs εσθονιαs εμενε σε ταπεινο
  δωματιο των 40ε σε καποιο νησι ζωνταs σαν ταπεινοs θνητοs.As συνεχισουμε ετσι.Το μελλον μαs ανηκει……..

 3. Αυτο το αρθρο να σταλει πορτα πορτα στα σπιτια των συνταξιουχων που ψηφιζουν μονιμως τους ιδιους παπαροβουλευτες αλλα και στους νεους που επειδη δεν βλεπουν φως στο τουνελ της μαλακιας και αποφασιζουν να δηλωνουν με αποχη απο τα εκλογικα τους καθηκοντα με την απολυτη κλασικη ατακα ………δεν με εκφραζει κανενα κομμα αρα δεν ψηφιζω………..ΑΙΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΛΑΝΟΥΝ ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ .ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΤΕΡΜΑ Η ΜΑΣΑ ΠΕΘΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ Η ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ …………..

 4. ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ, ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ.
  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ.

  • Ρε φιλε , ουτε και συ ο ιδιιος , δεν ξερεις
   ποσο δικιο εχεις…
   Βρεθηκα σ' ενα ορεινο χωριο , μετα απο
   πολυ καιρο , και περιμενα να εχουν
   στριψει λιγο τα μυαλα των κωλοβλαχων
   τουλαχιστον…απο το παραδοσιακο
   πολιτικο καλουπωμα…
   Τιποτα ρε φιλε , τιποτα…
   Τα ιδια σκατα εχουν στο κεφαλι τους…

 5. εχουμαι λευτα που να τρεχουμαι τορα εφοριεσ ορθοστασια ασε να πγιουμε κανα καφεδακι κ σε 500 χρονια βλεπουμαιhttps://lh3.googleusercontent.com/-bm8z7gvCwgA/T30v-UtEc1I/AAAAAAAAB-w/fWWUZecwCks/s69/tongue.gif

 6. Ποιος σου ειπε οτι θελουμε να σωθουμε;Εμας μας αρεσει ετσι και χειροτερα,ειμαστε μαζοχες και γουσταρουμε αγρια κολπα,ρε κατι κολλημενα ατομα,δεν θελουμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεε………..

 7. Ο ελληνας για να κουνηθη θα περασουν πολλα χρονια τρανο παραδειγμα 400 χρονια σκλαβιας στους τουρκους,υοηρχαν και τοτε προδοτες που σαμποταριζαν καθε ιδεας επαναστασης για το,λογο οτι το εμποριο ηταν τοσο ανεπτυγμενο απο μεγαλεμπορους ελληνες με τουρκους που τα ιδια αυτα καθαρματα προδιδαν καθε προσπαθεια,ποια η διαφορα τοτε με τωρα? Απολυτος καμια

 8. τι να πω εγω,τα ειπε ολα ο ΝΙΚ ο γιγαντας βερος αθηναιος τεταρτης γενιας!!!! ναι ρε αθηναιοι κολοβλαχοι καλα τα λεει ο νικ,εσεις που μαζευτηκατε απο ολη την χωρα στο μεγαλο μαντρι και τωρα που εισαστε πολιτισμενοι τοσο που η αναισθησια σας και μαλακια σας φαινεται οταν ερχεσται διακοπες στα χωρια σας με τη μυτη να μην ακουμπαει τη γη με τιποτα!!!ξερετε εσεις τι λεω.καλα τα λεει ο νικ!!!!!και εσεις ρε κολογεροι αγραμματοι που θελατε μια καλυτερη ζωη για τα παιδια σας και με νυχια και με δοντια τους στειλατε στο μεγαλο μαντρι που τους αρεσε η κολαρα τους δεν ειδα να γυρισουν να πουν 2 κουβεντες στους δικους τι θα γινει αν συνεχισουμε ετσι. ε καλοβολεμα ειναι αυτο!!!! σωτηρης γυθειο.

 9. το Σαμαροβενιζελικο γερμανοδουλο γκουβερνο ειναι ηδη εκτος Βοολης…
  το γνωριζουν πολυ καλα αυτο και ετσι για να γλυτωσουν το τι τους περιμενει το παιζουν τζαμπα μαγγες βαρβατοι

  αλλα και ο τσιριζεος Αλεξοπασοκος οπως ουτε κανενας απο αυτα τα νεα φυντανια που με την πασοκατζηδικη συνταγη ερχονται για να μας δουλεψουν

  δεν παιρνει κανεις πανω του το δυνατο συνθημα για να πεσει η χουνταρα του βρωμικου διδυμου σαμαροαπευωνα και βενιζελοκακουργου

  ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ!!!!!

  τοτε θα δουμε αν μπορουσαν αυτοι οι δυο σαμαροβενιζελος να παραμεινουν μεχρι τον Μαρτη που προγραμματιζουν να ξεχειμωνιασουν…

  αλλα πουυυυ πολιτικη ηγετισια σε καποιο απο τα αντιπολιτευομενα κομματιδια
  πουυυυυ να κανουν μια κινηση ουσιας για τον Πολιτη
  μοναχα για το πολιτικο κοστος και την διαχειρηση της μπαγκας τους ενδιαφερει

  ας δωσουν λοιπον το συνθημα

  ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!!!!
  ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!

  και την αυτοδυναμια θα κερδιζανε και στους Πολιτες θα εδιναν ελπιδα….

 10. @ 10:25, i symmetoxi einai synenoxi. kanenas poustis apo psifodeltio de tha mas swsei, monoi mas tha vroume thn akri syntonismena, kamia symmetoxi den einai apoxh, einai mi apodoxi tou sistimatos pou sou dinoun.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*