Ο βασιλιάς Αμπντάλα επανέλαβε ότι ξεκίνησε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας δήλωσε την Τρίτη ότι η ισλαμοφοβία το μόνο που καταφέρνει είναι να ισχυροποιεί το Ισλαμικό Κράτος.

Απευθυνόμενος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο βασιλιάς Αμπντάλα διαβεβαίωσε ότι η χώρα του θα πολεμήσει μέχρι τέλους τους τζιχαντιστές, ενώ επανέλαβε την άποψή του ότι ο πόλεμος ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, λέγοντας ότι στη μάχη ενάντια στην τρομοκρατία το Ισλαμικό Κράτος δεν αποτελεί απειλή μόνο για το Ιράκ και τη Συρία, αλλά για τη Μέση Ανατολή και ολόκληρο τον κόσμο.

Ο βασιλιάς Αμπντάλα εξέφρασε τη θλίψη του για τις χριστιανικές κοινότητες που έχουν στοχοποιηθεί από το Ισλαμικό Κράτος, λέγοντας ότι το να στοχοποιείς μειονότητες στην περιοχή ισούται με έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει διαπράξει μαζικές σφαγές εις βάρος θρησκευτικών μειονοτήτων. Αρχικά έσφαζε τους Κούρδους Γιαζίντι (ηλιολάτρες – μιθραϊστές) και στη συνέχεια πέρασε στο κυνήγι χριστιανών μονοφυσιτών. Χριστιανοί μονοφυσίτες ήταν οι 21 Αιγύπτιοι Κόπτες που αποκεφάλισε στη Λιβύη, όπως και χριστιανοί μονοφυσίτες είναι οι δεκάδες Ασσύριοι που απήγαγε στη βορειοανατολική Συρία και κρατά ομήρους.

Αναφερόμενος στον πόλεμο στη Συρία, ενημέρωσε ότι η Ιορδανία έχει δεχτεί 1.400.000 Σύρους πρόσφυγες στο έδαφός της.Nicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *