Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “Ο Άρτεμης Σωρρας, Λαμπράκης Μανόλης και η Παρέα του Φυλακή μέχρι 80 χρόνια”
  1. Ω ΜΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΝΙΤΟΥ. ΤΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ!

  2. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ….. ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΝΕΥΟΥΝ.! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ , Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΑΣΘΗΚΕ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…!

  3. Μία ερώτηση προς τους υπεύθυνους της σελίδας. Οι δημοσιεύσεις στην σελίδα σας διασταυρώνονται ή ο καθένας ανεβάζει ο,τι θέλει;

  4. an hmoun sth thesh tou swrra tha agoraza to xreos ths amerikhs tha xrimatodotousa to dnt na xrhmatodotei tis alles xwres kai tha ksexrewna meta opoin hthela…ennoeite ellada kai opoion allo htan kalo paidi!!alla mallon oute gia tsopanhs den kanei o sorras

  5. ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ????????????? ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΣΧΗΜΑ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ………… ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?????????
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ………….. ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ!!!!!! Ο 5.45 ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ , ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΝΕ… ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ!!!!!!!!!!!!

  6. pios akoui auta ta vlimata
    oloi oi kotsobolides ke anthelines
    stin Florida mazeftikane
    oi anthropoi eine agramatoi ke kanoun ke ekpompi,
    poso gelioi eine
    oi Ellines tis Elladas eine 10 fores pio morfomenoi apo autous tous karavlahous
    autoi ala ke poli aloi to mono pou kanoun eine na prospathoun na kanoun zimia se Ellines

  7. παίδες όταν πάρετε τα 600 δις με το καλό το χρέος της ελλάδος θα είναι 600 τετράκις τρις… ρε ούτε με όλα τα λεφτά του κόσμου δε σωζώμαστε… 1 τρις είναι το χρέος… με τους ψιλικατζήδες του wozny θα ασχολούμεθα;

  8. Αν…. λεω αν μεταφραζα στα αγγλικα οσα κατα καιρους εχουν πει ολοι αυτοι και τα εστελνα στο FBI, ποσα χρονια εχουν εξασφαλισει στο Γκουανταναμο? Το εχουν σκευτει ποτε αυτο?Παντως η αληθεια ειναι οτι στο λακο με τα φιδια που μας εριξαν αυτοι τους οποιους προσπαθουν να συγκαλυψουν, λιγη φαρσοκωμωδια και μερικες φαντασιοπληξιες μαλλον καλο μας κανει και μας ανεβαζει την διαθεση.

  9. δεν ξερουν τι λενε ειναι δυνατον αυτα τα λαμογια να μιλανε για τον Αρτεμη Σωρρα οι πουλημενοι συκοφαντες Κριμα ειναι και ποντιος αλλα παντως οχι πατριωτης μαλλον ανεκδοτο ειναι ο παπαγαλακιας των αποστατων ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  10. Τώρα μάλιστα!μάθετε την αλήθεια από τον αρχιμασόνο Γιαλτουρίδη και για σένα φίλε που απαξιείς να ασχοληθείς με τον Σώρρα σίγουρα πρέπει κι εσύ να είσαι μεγάλο..κεφάλι σπουδαίος άνθρωπος δηλαδή.Μεγάλε πες μας ποιός είσαι να ψαρώσουμε λίγο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *