Διαφημίσεις

Οι σφοδρές αντιπαραθέσεις λαϊκών διαμαρτυριών και οι συγκρούσεις με τις κρατικές δυνάμεις καταστολής, έχουν καταστεί καθημερινό φαινόμενο στην Τουρκία. Κυρίως όμως το σκάνδαλο δωροδοκίας που έχει αγγίξει την ίδια την οικογένεια Ερνγοτάν, καθώς κατηγορείται ο γιός του,βάζουν πλέον σε πολύ δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό Ρ. Τ. Ερντογάν.

Ο οποίος μόλις προχθές δήλωνε ότι αν τυχόν αποδειχθεί εμπλοκή των παιδιών του στο σκάνδαλο θα τα αποκηρύξει! Ή ενδεχομένως, τελικά να παραιτηθεί καθώς θα του είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιήσει αυτήν την τόσο σοβαρή απειλή για την οικογένειά του. Εν πάσει περιπτώση, σήμερα έρχονται δημοσιεύματα που μιλούν για σκέψεις του Τούρκου πρωθυπουργούνα αποχωρήσει από την υποψηφιότητα για την προεδρία.

Χθες, έγιναν συγκρούσεις διαδηλωτών με τις ειδικές δυνάμεις, εξαιτίας ενός νομοσχεδίου που προβλέπει την καθιέρωση της λογοκρισίας στο Διαδίκτυο, αναφέρει το ρωσικό «Kommersant».

Η κατάσταση για τις αρχές γίνεται ολοένα και πιο έντονη και οι ειδικοί ομιλούν για την χειρότερη κρίση της εντεκάχρονης παρουσίας των Ισλαμιστών, του κόμματος της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, στην εξουσία.

Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διακατέχεται από ιδιαίτερη λύπη, γιατί πλησιάζουν οι εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών αρχόντων το Μάρτιο και οι προεδρικές τον Αύγουστο.

Η κρίση στη χώρα που έχει ως αποτέλεσμα την πτώση της δημοτικότητας και του κύρους του πρωθυπουργού, ενδέχεται να τον αναγκάσουν να ματαιώσει τα σχέδιά του για υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές, σχολιάζουν οι εφημερίδες.

«Οταν θα φύγει ο Ερντογάν – είτε τον διώξουν, είτε πεθάνει – πάρε τρόφιμα για 6-7 μήνες… Όσο είναι αυτός πάνω, με την Τουρκία δύσκολα να γίνει κάτι. Αυτός ελέγχει τα πράγματα…» είχε πει πέρυσι κάποιος Αγιορείτης γέροντας.

Και όπως δείχνουν τα πράγματα, τον Ερντογάν δεν τον “διώχνουν” δια της βίας, με ένα πραξικόπημα π.χ., αλλά τον αναγκάζουν να αποσυρθεί υπό το τεράστιο βάρος των όσων διαδραματίζονται στην χώρα του από το περασμένο καλοκαίρι και τους τελευταίους μήνες.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

41 σχόλια στο ““ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ… ΠΑΡΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ 6-7 ΜΗΝΕΣ””
  1. Αυτοί οι αγιορείτες άλλη δουλειά δεν έχουν; 20 χρόνια ακούω τέτοιες προφητείες τους. Καμία δεν πραγματοποιήθηκε. Φτάνει!

    1. Αν εδώ μέσα έγραφε μόνο για την εβραϊκή χριστιανική θρησκεία να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ασχολιόμουν. Ευτυχώς υπάρχουν και άλλα άρθρα με πραγματικό ενδιαφέρον.

  2. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΡΟΦΗΜΑ ΓΙΑ 6-7 ΜΗΝΕΣ!

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΚΑΒΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΝΕΛ… ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΜΙΝΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ…. ΟΤΑΝ… ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ… ΤΟΤΕ ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΟΛΟ!

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ…. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ…. ΠΟΙΟΙ 6-7 ΜΗΝΕΣ;… ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  3. Άντε πάλι…τόσες φορές που έχουμε ακούσει για τρόφιμα τα τελευταία 3 χρόνια, αν τα είχαμε μαζέψει super market δικό μας θα είχαμε ανοίξει…

  4. xaxaxa δικό μας σουπερμάρκετ λέει… παιδιά γιατί δεν ανοίγουμε επιχείρηση αλυσίδα σουπερμάρκετ

  5. Δυστυχώς αυτό που κάνουν πολλοί μοναχοί στο Άγιο όρος είναι να αναμασούν και να παρερμηνεύουν της προφητείες του Γέροντα Παΐσιου…Πρέπει να βλέπουμε και να καταλαβαίνουμε τα σημεία των καιρών. Δεν ξέρω τι θα γίνει εν τέλη με τον Ερντογάν αν θα πέσει ή θα πεθάνει πάντως όσο αφορά της εξελίξεις με το θέμα του ελληνοτουρκικού πολέμου ο Γέροντας Παΐσιος έχει δώσει ξεκάθαρα σημάδια με γεγονότα που θα προηγηθούν. Έχει πει ότι θα ξεκινήσει από την Θράκη από ένα διπλωματικό επεισόδιο που δεν θα μπορέσει να λυθεί και αποτέλεσμα θα έχει την ανακηρυξει ανεξαρτησίας από τους τούρκους κατοίκους. Έπειτα αυτό θα γίνει και η αιτία να ανακηρύξει ΑΟΖ η ελληνική κυβέρνηση στο αιγαίο…Αυτό και μόνον αυτό είναι αιτία πολέμου για τους τούρκους. Εάν δεν δούμε πρώτα αυτά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Τον νου μας λοιπόν στη Θράκη…Ήδη έχει αρχίσει εκεί να στήνεται το παιχνίδι.

  6. Δυστυχώς αυτό που κάνουν πολλοί μοναχοί στο Άγιο όρος είναι να αναμασούν και να παρερμηνεύουν της προφητείες του Γέροντα Παΐσιου…Πρέπει να βλέπουμε και να καταλαβαίνουμε τα σημεία των καιρών. Δεν ξέρω τι θα γίνει εν τέλη με τον Ερντογάν αν θα πέσει ή θα πεθάνει πάντως όσο αφορά της εξελίξεις με το θέμα του ελληνοτουρκικού πολέμου ο Γέροντας Παΐσιος έχει δώσει ξεκάθαρα σημάδια με γεγονότα που θα προηγηθούν. Έχει πει ότι θα ξεκινήσει από την Θράκη από ένα διπλωματικό επεισόδιο που δεν θα μπορέσει να λυθεί και αποτέλεσμα θα έχει την ανακηρυξει ανεξαρτησίας από τους τούρκους κατοίκους. Έπειτα αυτό θα γίνει και η αιτία να ανακηρύξει ΑΟΖ η ελληνική κυβέρνηση στο αιγαίο…Αυτό και μόνον αυτό είναι αιτία πολέμου για τους τούρκους. Εάν δεν δούμε πρώτα αυτά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Τον νου μας λοιπόν στη Θράκη…Ήδη έχει αρχίσει εκεί να στήνεται το παιχνίδι.

  7. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΣ ΣΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ…

  8. εμβλεψατε τα πετεινα του ουρανου οτι ου σπειρουσι ουδε θεριζουσι ουδε συναγουσι εις αποθηκας αλλα ο πατηρ ο ουρανιος θρεφει αυτα. (Ευαγγέλιο)

  9. Μπείτε στο utube ή πατήστε videos on long term food storage και δελιτε τι κάνουν οι Αμερικάνοι!!!! Τα υπόγειά τους είναι όντως σούπερ μάρκετ!!!
    Τρόφιμα, νερό, φάρμακα, αχρείαστα να είναι, αλλά δυστυχώς έρχονται άσχημες μέρες!!!! Και δεν χρειάζεται κανένας γέροντας να μας το πεί, το βλέπουμε και μόνοι μας!!!!!

  10. Αυτοί οι αγιορείτες άλλη δουλειά δεν έχουν; 20 χρόνια ακούω τέτοιες προφητείες τους. Καμία δεν πραγματοποιήθηκε. Φτάνει! …ΠΕΣ ΜΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ…ΟΙ ΠΡΩΦΗΤΕΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ…ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΑΥΘΕΡΕΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ…ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ Η ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ…ΟΤ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ…ΔΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ…ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΗΤΑΝ…ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΖΕΚΙΗΛ…ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ…ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ.

    1. Συγνώμη αλλά δεν πρόκειται να διαβάσω κανέναν Ιεζεκιήλ, ούτε κανέναν άλλο από Ισραήλ μεριά. Ούτε θα πιστέψω κανέναν μοναχό δούλο της θρησκείας που μας επέβαλαν αφού κατέστρεψαν κάθε τι από τον πολιτισμό μας. Αλλά ξέχασα, εδώ μέσα μερικοί έχετε ταυτίσει και τον Δία με τον διάβολο. Έτσι σας έμαθαν, έτσι συνεχίζετε.

  11. Εγω θα ανοιξω σουπερ μαρκετ με το ονομα 3ΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Ας βγει λεω το ορος να μοιρασει τα λεφτα που εχει στον κοσμάκι κι ας αφησει τις προφητείες καθε τρεις και λιγο.

  12. otan k ama fygei o kyrios erntogan, oi toyrkoi tha mas klasoyn ta @rxidia
    aaa k pou eisai mikre oi lathroi den erxonte se mas gia na mas katikisoun apla eimaste o monos dromos gia perasia pros tis diomixanikes xores tis eyropis.

  13. οπου τρομος και φοβος καπου μπλεκονται αγιορειτες, πατερ παισιος, κοσμας αιτωλος και αλλα θηρια……….

  14. 8:21,8:28,8:58,9:02 που εισαι ο ιδιος
    ειναι φανερο οτι δεν ασχολεισαι με τιποτα γι αυτο εισαι στην κοσμαρα σου!!!οσα εχουν εκπληρωθει (απο αυτα που εχουν πει τα "θηρια")δε τα εχεις δει κ ουτε αυτα που θα ερθουν θα τα δεις γιατι εισαι πνευματικα τυφλος!!!περιμενε το Δια εσυ να σε σωσει τρομαρα σου…..

    1. 1ον όχι δεν είμαι ο ίδιος σε όλες αυτές τις αναρτήσεις
      2ον το ότι δεν ασχολούμαι με τον εβραϊκής προέλευσης θεό σου, σημαίνει ότι δεν ασχολούμαι με τίποτα;
      3ον δεν περιμένω από κανένα Δία ούτε από άλλο θεό να με σώσει. Απλώς προτιμώ την Ελληνική μυθολογία από το κακέκτυπο εβραϊκό αντίγραφο.

  15. Με τοσες κονσέρβες θα επιβιώσουμε τον πυρηνικό χειμώνα, για να πάμε απο σκορβούτο

  16. ΕΓΩ ΦΙΛΕ 7.31 ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ'' ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ ''…ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ …ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΠΗΡΑΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΞΑΝΑ …ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΨΩΝΙΑ ΜΙΑ ΡΟΚΑ ΔΩΡΟ [ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ ]..,ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗ

  17. ΜΑΓΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!ΜΕΤΑ ΤΟ 2020 ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ….. ΓΙΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  18. Αυτός ο Αγιορίτης Γέροντας πρέπει να 'χει μετοχές σε μπακάλικο, αλλιως δεν εξηγείται η εμμονή του να μας βάζει να τρέχουμε σαν τα πεινασμένα τρεις την ώρα για να αγοράζουμε κονσέρβες…

  19. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ……………….ΤΡΟΦΙΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ………..ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΑ SUPER MARKET………KAI ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΡΦΙ….ΑΥΤΟ ΤΗ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ………. ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΣΟΜΠΑΝΗ…..ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ

  20. katarxas palikaria o erntogan ua dolofonhuh afoy den feygei me to kalo ua fhgh me to kako thn entolh thn exoyne dosei oi amerikanoi o erntogan einai anajiopistos ta xalase me toys ebreoys kai ua dh ta radikia anapoda ua exoyme prajikopima toyrkia giath o soyltanos alios den feygei emas ua mas xthphsoyne oi stratiotikoi kemalistes ths toyrkias osoi den pernoyne trofima kanena problima aplos ua peuanoyne opos sthn afrhkh apo tein peina ala oi goneis poy den mazeyoyne giata paidia toys eine pragmath aparadektoi

  21. katarxas napo se kath bodia poy koroideyoyne gia ligo akoma toys agiorites oth exoyne parei entolh apo ton ueo na proetoimasoyne ton kosmo tora ua ghnoyne pola den prepei oi pistoi na tsathzonte me ta gidia giath an oloi kanane proetoimasia den ua peuene kaneis apo thn peina ala oi profhteies poy bgenoyne panta ala lene gia ellada ua peuanoyne poloi apo arosteies kai peina

  22. osoi fronimoi kanane proetoimasia ua epibiosoyne ua meirasei bebea kai o stratos trofima ala se periptoseis ektakths anagkhs to na parh trofima sthn oyra o kosmos ueths se kindino thn somathkh soy akereothta tote poloi ua uhmhuoyne toys profhtes kai agiorhtes ala ua eine arga

  23. ena paradeigma sths filipines meta ton tyfona podopathuhkan poloi giana paroyne trofima mhn jexnate kai sthn ellada ua exoyme megalo seismo ua klisoyme ta synora mas h kaue perioxh sthn ellada ua eine apoklismenh kai ua prepei na epibiosh apo monh ths fantasteite th ua ghnh sta nhsia mas xorhs ta ploia na phgenoyne trofima tote ua fame kai xoma kai pontikia tote na sas doyme re magkakia an ua koroideyete toys agiorites parte trofima farmaka kaysima gia 2xronia giana dosete kai aloy

  24. eimai o 8:21 k de eimai o idios me to filo apo katw,
    den pistevw sto dia eimai xristianos orthodoksos alla me anoixta ta matia k tentomena ta aytia. k den kindinevw apo kanena para mono apo ton eayto mou. opos oloi mas

  25. κοροιδα του κερατα,
    μια που θα πάρετε τρόφιμα για 6-7 μήνες,
    παρτε και τιποτα χρυσαφι,
    διοτι εαν και οταν το χαρτονομισμα γινει ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ,
    θα παρετε απο τα τρια το μεγαλυτερο…..

  26. ΤΡΈΛΛΑΜΕΝΟΙ, 12-ΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ !

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ?
    ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΡΥΖΙ, ΜΕΛΙ, ΠΑΞΙΜΑΔΙ, ΣΙΤΑΡΙ ΓΙΑ ΦΥΤΡΑ, ΚΛΠ ? ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΕΙΝΑΙ !!!!

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΜΠΑΜ, – ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1974 ? – ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ, Η ΖΑΧΑΡΙ, Ο ΚΑΦΕΣ ? ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ "ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΕΣ ΑΞΙΕΣ" !!!

    ΕΑΝ ΤΟ 50ΕΥΡΩ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΟΛΗΣ, ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΟΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ 30 ΠΑΚΕΤΑ ΖΑΧΑΡΙ ΚΑΙ 20 ΠΑΚΕΤΑ ΑΛΑΤΙ…. ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΑΝΑΛΟΙΩΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ….

    ΑΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΑ – ΜΠΛΑ, ΚΑΙ ΒΑΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ, ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΒΑΤΖΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ !!!!

    Η ΣΑΜΑΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ, ΚΑΙ ΘΕΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ??????

  27. τα βοδια καλα θα κανουνε να κανουνε προμηθεια σανο απο τωρα…

    Η ανοιξη του 2014 ειναι οτι πρεπει για μια χουντα στη τουρκια, και φασαρια στο αιγαιο για την υφαλοκρηπιδα, για να κοπει το αιγαιο στα δυο

    Η γιγαντια κολοτουμπα – δηλ το να κανει νεα δικη και να αθωωσει τους στρατηγους – προιδεαζει οτι καταλαβε το οτι τον πανε για σφαξιμο οι αμρικανοι

    οταν γραφεις τρεχοντας απο το κινητο, 10 % απωλεις ορθογραφιας δικαιολογουνται

    ΠΑΝΤΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ…..

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΝΟ, ΠΑΡΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΥΣΑΦΙ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ….

  28. 10:25 μ.μ. ΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΗΣ (ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ, ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΚΛΠ) …. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΣΤΗ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝΕ….

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ….

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ…

  29. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ, 7 ΩΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ Ο ΕΡΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ….

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ…….

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΡΑ…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ…. G-20….. XA XA XA XA XA G-20 !!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!! ΟΛΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ !!!! ΕΝΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ !!!

    ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ G-20….. ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ !!!!

  30. Ας κάτσουν στ' αβγά τους οι "γέροντες"και στα συναξάρια τους, που έγιναν και προφήτες υποστηρίζοντας τον Ερντοάν . . . Για τους δικούς μας τους άχρηστους είπε τίποτα κανένας "γέροντας;".

  31. 6:08 μ.μ. οταν λεμε "κανουμε ερευνα" να το εννουμε, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, και οχι να παραβλεπουμε οτι δεν γουσταρουν οι προ-κατηλημμενες μας αποψεις…

    http://www.youtube.com/watch?v=Dt1UqG2wIP4
    Από την εκπομπή της Ελίτας στην Κύπρο στις 14-10-11. Συνομιλία με τον (Νικόλαο Ζουρνατζόγλου, Επισμηναγός ε.α.) Συγγραφέα βιβλου, Μαρτυρίες Προσκυνητών.Γέροντας Παϊσιος ο Αγιορείτης 1924-1994

    O ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Προέβλεψε το Τέλος της Μεταπολίτευσης

    Γέροντας Παΐσιος: Προφητείες για τους πολιτικούς της Ελλάδος ότι "Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει….

    Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί! Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά"

    (Μαρτυρίες προσκυνητών , Ζουρνατζόγλου, 2006

  32. 22 Ιανουαρίου 2014 – 11:13 μ.μ.

    Εάν και όταν συμβεί αυτό, θα αλλάξουν οι αξίες και οι συναλλαγές και για να πάρεις π.χ. από μένα κάτι θα πρέπει να μου δώσεις κάτι ανάλογο που θα τρώγεται κατά προτίμηση ή θα χρησιμεύει στο φαϊ, οπότε το χρυσάφι θα το βάλεις εκεί που ξέρεις.
    Κανένας δε θα ενδιαφέρεται να ανταλλάξει κάτι μαζί σου για να πάρει χρυσάφι!

  33. Καλά …. άμα πεινάσω εγώ σε καιρό κρίσης ή χρειαστώ κανένα εργαλείο εσείς δώστε μου χρυσάφι ….
    το χρυσάφι σε καιρό κρίσης δεν τρώγεται και δεν χρησιμεύει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek