Ομπάμα: Ανακηρύσσω την 25η Μαρτίου Εθνική Ημέρα Εορτασμού της Ελληνικής και Αμερικανικής Δημοκρατίας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!! ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ !ΕΡΩΤΗΣΗ….ΑΝ ΜΑΖΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ …ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ; ..ΠΧ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Θερμό μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα στέλνει ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου, τονίζοντας ότι «σήμερα, καθώς η Ελλάδα εργάζεται να τεθούν οι βάσεις για μακροπρόθεσμη ευημερία, το έθνος μας συνεχίζει να υποστηρίζει τη φίλη και σύμμαχό μας στο ΝΑΤΟ και να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να φτάσει σ’ ένα μέλλον που τόσοι πολλοί αναζητούν: ένα μέλλον όπου όλοι, γυναίκες και άνδρες, είναι ελεύθεροι να ακολουθήσουν τα όνειρά τους».

Στην καθιερωμένη ετήσια διακήρυξή του για την εθνική επέτειο του Ελληνισμού, ο πρόεδρος Ομπάμα εξάρει τις «σταθερές σχέσεις» μεταξύ των δυο χωρών, υπογραμμίζοντας ότι «ως Αμερικανοί και Έλληνες είμαστε κληρονόμοι μιας μακράς κληρονομιάς σκληρών αγώνων για ελευθερία και δικαιοσύνη -αξίες που οφείλουμε όχι μόνο να διαφυλάξουμε, αλλά να εκσυγχρονίσουμε και να ανανεώσουμε στη δική μας εποχή».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της φετινής διακήρυξης του αμερικανού προέδρου:

«Από την αυγή του Έθνους μας, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα μοιράζονται ένα δεσμό που σφυρηλατήθηκε μέσα από κοινό αγώνα και βαθιά ριζωμένο σε αμοιβαίες πεποιθήσεις. Οι ελληνικές αρχές καθοδήγησαν τους ιδρυτές (του έθνους) μας που ανακήρυξαν την Αμερικανική Ανεξαρτησία και σχεδόν μισό αιώνα μετά, οι έλληνες επαναστάτες πάλεψαν για να αποτινάξουν το ζυγό μιας αυτοκρατορίας, ανανέωσαν το δόγμα που ενώνει τους ελεύθερους ανθρώπους παντού: ότι οι απλοί πολίτες μπορούν να κυβερνούνται μόνοι τους.

Σήμερα, γιορτάζουμε το ελληνικό πνεύμα που ενέπνευσε τα δύο μεγάλα έθνη μας, που τα χωρίζει ένας ωκεανός, αλλά συνδέονται με ένα κοινό πεπρωμένο, γραμμένο όχι για εμάς, αλλά από εμάς.

Ήταν το δημοκρατικό παράδειγμα της αρχαίας Ελλάδας από το οποίο η γενιά ιδρυτών της Αμερικής άντλησε δύναμη. Στις πρώτες μέρες του έθνους μας, αναζητήσαμε σοφία από την ελληνική ιστορία και φιλοσοφία και βρήκαμε ελπίδα μέσα από τις σελίδες των διαχρονικών ελληνικών κειμένων. Λαμβάνοντας υπόψη τα διδάγματα της ελληνικής ιστορίας, θαρραλέοι πατριώτες ανέλαβαν ένα τολμηρό εγχείρημα, εξασφαλίζοντας τις ευλογίες της ελευθερίας και θέτοντας τα θεμέλια της προόδου, για περισσότερο από δύο αιώνες.

Αλλά, ακόμα και στο λίκνο της δημοκρατίας, η υπόσχεση της ελευθερίας δεν ήταν προδιαγεγραμμένη. Περισσότερα από 2.000 χρόνια μετά, οι αξίες της αυτοδιάθεσης βρήκαν πρώτους εκφραστές μια μικρή ομάδα των ελληνικών πόλεων-κρατών, οι Έλληνες ξεσηκώθηκαν κατά της τυραννίας και θυσιάστηκαν για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην πατρίδα της. Συνάντησαν βάναυση ταλαιπωρία, με άθραυστο χαρακτήρα, αντλώντας έμπνευση από την επανάσταση της Αμερικής και ποτέ δεν έχασαν την πίστη στα ιδανικά που πάντα η Ελλάδα αντιπροσώπευε.

Ως Αμερικανοί και Έλληνες είμαστε κληρονόμοι μιας μακράς κληρονομιάς σκληρών αγώνων για ελευθερία και δικαιοσύνη – αξίες που οφείλουμε όχι μόνο να διαφυλάξουμε, αλλά να εκσυγχρονίσουμε και να ανανεώσουμε στη δική μας εποχή. Γενιές Ελληνοαμερικανών έχουν εμπλουτίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και ενίσχυσαν τις κοινότητές μας. Η κληρονομιά και ο ζωντανός πολιτισμός τους αντικατοπτρίζονται στην ιστορία των επιτευγμάτων και του διαρκούς αγώνα μας. Οι φωνές τους ανήκουν στη χορωδία των πολιτών που έχουν οδηγήσει τη χώρα αυτή απαρέγκλιτα προς τα εμπρός.

Σήμερα, καθώς η Ελλάδα εργάζεται να τεθούν οι βάσεις για μακροπρόθεσμη ευημερία, το έθνος μας συνεχίζει να υποστηρίζει τη φίλη και σύμμαχό μας στο ΝΑΤΟ και να βοηθήσει τον Ελληνικό λαό να φτάσει σ’ ένα μέλλον που τόσοι πολλοί αναζητούν: ένα μέλλον όπου όλοι, γυναίκες και άνδρες, είναι ελεύθεροι να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους.

Μαζί, θα συνεχίσουμε το ενάρετο έργο για την τελειοποίηση των δύο εθνών μας. Στην 194η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, ας γιορτάσουμε τις σταθερές σχέσεις μεταξύ των λαών μας και ας σταθούμε στο πλευρό όλων εκείνων στον κόσμο, οι οποίοι λαχταρούν για ελευθερία και για ευκαιρία να συμμετάσχουν στο ευγενές έργο της οικοδόμησης της δημοκρατίας.

Τώρα, λοιπόν, εγώ, ο Μπαράκ Ομπάμα, πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δυνάμει της εξουσίας που έχει ανατεθεί σε μένα από το Σύνταγμα και τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών, με το παρόν έγγραφο ανακηρύσσω την 25η Μαρτίου 2015 ως Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας: Εθνική Ημέρα Εορτασμού της Ελληνικής και της Αμερικανικής Δημοκρατίας. Καλώ τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών να τιμήσει την ημέρα αυτή με κατάλληλες τελετές και δραστηριότητες».

ΠΗΓΗ

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

26 thoughts on “Ομπάμα: Ανακηρύσσω την 25η Μαρτίου Εθνική Ημέρα Εορτασμού της Ελληνικής και Αμερικανικής Δημοκρατίας

 1. Ανώνυμος says:

  ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΕ ΚΑΙ ΣΥ ΘΕΟΔΩΡΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΣΗΜΑΝΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΡΑΣΟΥ…

  ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΤΙΜΩΡΟΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ ΑΝΕΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΓΕΝΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΡΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ…

  ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΝΑΝ ΟΙ ΦΘΟΝΕΡΟΙ ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ …ΜΑ ΜΗ ΛΥΠΑΣΤΕ…ΤΗΝ ΑΝΤΡΕΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΑΒΑΤΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΑ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΑ ΑΣΚΕΡΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΓΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ Η ΣΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ…

  ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΝΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ …ΑΛΛΑ '' ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ '' ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ '21 … ΤΟ '21 ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ…ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ …ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ…

  Α-Θ-Α-Ν-Α-Τ-Ο-Ι

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 2. Ανώνυμος says:

  ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΙ ΑΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ
  ΚΡΑΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΙ
  ΕΧΩ ΣΤΑ ΣΤΗΘΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΦΕΡΗ
  ΕΧΩ ΤΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ ΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ
  ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΛΒΟ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ
  ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ
  ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΗΛΙΟ ΦΥΛΑΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΟΝ ΥΜΜΗΤΟ ΤΟ ΠΑΛΑΜΗΔΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ
  ΕΧΩ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΓΑΠΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΝΑ ΘΕΟ
  ΕΝΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ
  ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ–
  ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΦΥΤΕΨΕΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΕΝΑ ΒΩΜΟ ΕΧΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ
  ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ
  ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ– ΔΕΝ ΣΕ Φ Ο Β Α Μ Α Ι
  ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ–ΤΡΑΓΟΥΔΙ

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
  ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ

 3. Ανώνυμος says:

  "Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στο Χρισσό κριάρια και στης Μαρίτσας την ποδιά σφάζονται παληκάρια" ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ.

 4. Ανώνυμος says:

  Να αφησει τις μαλακιες και να βγει να πει για τον νομο Νεσαρα και την αληθεια περι εξωγηινων που κρυβουν πως και πως.Να καρφωσει επιτελους το ιερατειο που κανει κουμαντο στον πλανητη και να βαλει σε καραντινα την Federal και τα πλοκαμια τους.

 5. Ανώνυμος says:

  Εμμμμμ πως θα πιάσει τους ψηφοφόρους της ομογένειας???
  Σιγα μη γιορτάζουμε και μαζί.. χαχαχαχα
  Εμεις γιορτάζουμε την ελευθερία μας (ας πουμε, γιατι ακόμη υπόδουλοι είμαστε)
  Αυτος τι γιορτάζει?? τη σκλαβιά που φέρνει με την Παγκόσμια Διακυβέρνηση σε ολη την υφήλιο??
  Για τους ψήφους λέει ότι μ@λ@κια του κατέβει..

 6. Ανώνυμος says:

  Ρε Ξοουού, άϊντ' από κει,
  θεωρείς ότι είμαστε όλοι ΜΑΛΑΚΕΣ,
  επειδή κάποιοι δεν χάνουν ευκαιρία να τουρλώσουν τον κώλο ;;

  Επειδή ηλίθια και πουλημένα κοπρόσκυλα,
  σέρνονται γλείφοντας και φιλώντας κατουρημένες ποδιές και ποδίτσες,
  νομίζεις ότι είμαστε ούλοι το ίδιο ;;
  Κάποιοι ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ …… το 'πιασες ;;;;;;;;;;;;
  Οπότε χεστήκαμε … τι θα ανακηρύξεις !!!

  Δεν περιμένουμε ούτε και προσμένουμε ξέκωλα παπαδαριά
  να μας πουν ΤΙ και ΠΟΤΕ να το γιορτάζουμε,
  Γιατί απλά ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ,
  και γιορτάζουμε την πραγματική ημερομηνία και ΟΧΙ κάλπικη !

  Και μιας και για σένα δεν έχει νόημα,
  θα το πω μπας και το ακούσει κάποιο Ελλαδοκαφριστανικό χαϊβάνι :
  Μάθετε επιτέλους ωρέ λουλούδες,
  ΠΟΤΕ ξεκίνησε,
  και ΠΟΤΕ κηρύχθηκε επίσημα η επανάσταση !
  Μάθετε για την Διακήρυξη της Μεσσηνιακής Γερουσίας !
  Και γιορτάστε τα στην πραγματική ημερομηνία.

  Ύψωση Σημαίας Επαναστάσεως
  04/04/1821 – 09:50 πρωί Καλαμάτα = Γρηγοριανό ημερολόγιο

  Διακήρυξη Μεσσηνιακής Γερουσίας
  06/04/1821 – 12:35 μεσημέρι Καλαμάτα = Γρηγοριανό ημερολόγιο

  Γιατί έχουν νόημα οι πραγματικές ημερομηνίες,
  και όχι οι κάλπικες !!!
  Για Όσους θέλουν να Ξέρουν ….. και να θυμούνται !!

  Αυτά ……………

  • Ανώνυμος says:

   καλησπερα… επειδη ολες οι πηγες λενε για 23 Μαρτιου, μηπως εχεις φωτο που να γραφει την ημερομηνια; λενε οτι φυλασεται στο φορεϊν οφις….κατι συμβαινει με αυτο….αν μπορεις βοηθησε με να καταλαβω! Φωτεινη

  • Ανώνυμος says:

   Φωτεινή

   Ύψωση Σημαίας Επαναστάσεως
   23/03/1821 με Ιουλιανό ημερολόγιο ==> οπότε
   04/04/1821 – 09:50 πρωί Καλαμάτα = Γρηγοριανό ημερολόγιο

   Διακήρυξη Μεσσηνιακής Γερουσίας
   25/03/1821 με Ιουλιανό ημερολόγιο ==> οπότε
   06/04/1821 – 12:35 μεσημέρι Καλαμάτα = Γρηγοριανό ημερολόγιο

   Στοιχεία από οικογενειακά αρχεία και διηγήσεις

   Γερμανοί, Λαύρες και λοιπά είναι μπαρμπούτσαλα της χαλιμάς.

   Ακολούθησε η Ύψωση στην Πάτρα και η εκεί διακύρηξη.

   να 'σαι καλά

   Αυτά ……..

  • Ανώνυμος says:

   κι εσυ να εισαι καλα…. σ' ευχαριστω! δεν διαβασα προσεχτηκα το ημερολογιο που αναφερεις στο πρωτο ποστ….

 7. Ανώνυμος says:

  ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ?
  ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΟΜΠΑΜΑ?
  ΜΙΑ ΕΞΑΕΤΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΟΥ?
  ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ?
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
  ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ,ΟΤΑΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Η ΡΩΣΙΑ?
  ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΟΜΠΑΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ?ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟ
  ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ………
  ΘΑ ΞΗΛΩΘΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΟ?
  ΑΝ ΟΧΙ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΜΕ ΦΑΣ…

  ΟΠΟΤΕ…..

  ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ανώνυμος says:

   Ε ΒΕΒΑΙΑ !!!ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ.
   ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΙΑΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
   ΑΠΛΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΧΒΕ,ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.
   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ ΥΙΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΤΡΙΑΣ ΑΓΙΑ ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΣ.
   ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ
   ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ.
   ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΙΑ ΜΠΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ.

 8. ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ says:

  θελω να κανω μια απλη -απλουστατη παρατηρηση ατον ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΟΖΑΝΙΤΗ -ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΤΗΝ ΝΑΥΠΛΙΩΤΙΣΑ
  Η σωστη θεση σε οσα γραψατε δεν κρινεται ουτε και διαπραγματευεται
  το ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ εχει μια διαβολικη αρχη απο εναν μη ελληνα τον κωστα σημιτη πρωην προθυπουργο και κατοικο ελλαδος ,,, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΑΣΤΕ Εθνικιστές >>>> ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ????ΕΕΕΕαπαντησε δεν ξερω λεγετε κατι που παει σε ολα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑς ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟς,,,, ετσι ΛΕΜΕ ΟΤΑΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΟΡΤΕΣ —-ναι ναι γιατι οχι απαντησε
  δηλαδη ρωταει αλλος δημοσιογραφος,, ζητω το εθνος και ζητω η πατριδα ειναι εθνικιστικά συνθηματα και αποριπτοντε ….ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩς ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΏΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΠΟΥΜΑΣ ΣΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ με ενα χρονια πολλα ………….
  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ Η ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ..ΑΝ Τ ΤΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΌ χρονια πολλα
  το μονο που κανω ειναι να αρνουμε να δεχτω τα λεγομενα και παλιοτερα αντιδρουσα αγρια ,,,τωρα απλα απαξιω ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ

  ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ——-ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ——-ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΩΕΣ ΤΟΥ 21—–
  αγαπω την ελλαδα που με γεννησε- αγαπω το φως της των αιωνων και μου διδεται δυο φορες το χρονο να το εκφράζομαι δυνατα ….ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

  • Ανώνυμος says:

   Μπράβο Ελληνα!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ, ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ ΚΑΙ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ!!!

 9. ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ says:

  για να κανουμε τωρα μερικες σκεψεις Ως προς το κειμενο …
  ο ομπαμιας λεει αυτα ,,,ωραια ,,,,εδω τι εχουμε ???αλλαγη σταση της κυβερνησης ως προς τα εθνικα ζητηματα και επιτελους οχι στα καγκελα …ΑΡΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΙΑΣ …ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑΣ ΘΕΣΗ αρα εχουν ιδιο αρχηγο
  η ρωσσια λεει οτι ειναι η μονη χωρα ομοθησκεια με τον ελληνισμο ,,,ωραια???? και ο ομπαμιας λεει εμεις πατριωτικά είμαστε ομοιοαγωνιστες σαν τους ελληνες ..οπαααα να ο χωρισμος,,, πιστης— εθνους ????? δηλαδη μισοι ελληνες απο εδω και μισοι απο τον ατλαντικο ,,,,,
  ——μεχρι τωρα ειχαμε το δογμα οποιος σηκωνε ελληνικη σημαια ηταν εθνικιστης και φυλακιζονταν ,,,,τωρα ομως ο εθνικιστης ειναι αγωνιστης για την ελευθερια του ΠΩΠΩΠΩ ΑΛΑΓΗ…. εδω την βλεπουμε ??? ναιιιι ο μιχαλολιακος εξω η κανελη του χαστουκιου εχασε την δικη ,,,,ΑΑΑΑΑΑ δηλαδη ο αρχηγος ο κρυφος ο μεγαλος ντεεεε …. ειπε τωρα δεν θα διδουμε τροφη στα δυο μαυρο κοκκινο τωρα στο μαυρο που εχει και ρευμα ΑΑΑΑΑ γιαυτο το κοκκινο εχασε τα φραγκα και κανει χοντρη επιθεση στους ΡΟΖ που τα εχει καλα τωρα με τους μαυρους !!!!!!!!!!!

  ο Ανώνυμος25 Μαρτίου 2015 – 3:04 μ.μ.
  κανει την σοβαροτατη ερωτηση για νεσαρα και λοιπα
  επειδη ξερει ο *αριανος* ομπαμας τι τον περιμενει
  κανει διαφορες τριπλες να ειναι ουδετερος…….. εγω καλε τι ειπαααα ?????οτι αγαπω τον ιδιο αγωνα των ελληνων και των αμερικανων …..ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ *ΠΙΣΤΗ* τους δεν φταιω εμεις εδω ειμαστε προτεσταντες ομως ΑΑΑΑΑ ΟΛΑ ΚΙΟΛΑ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΟΓΡΆΦΤΗΚΕ
  οχι απλα της ελλαδος.. οπως τοτε ,,αλλα του πλανητη που ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΟΠΟΤΕ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ Η ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ
  αυτα κατα την ταπεινη μου λογικη ειπε ο ομπαμιας αλλα τα βλεπουμε και αλλα θα εμφανιστουν
  παντως η χτεσινη αποφαση του ειδικου τυφλου δικαστηριου ΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ που υπαρχει στον πλανητη σε αλλααα επιπεδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ο *αριανος * στρατιωτης να λεει ζητω η ελλαδα και εδω να αθωωνουν τους γενοκτονους του ελληνισμου επειδη η ΣΙΑ εγγατασταθηκε στην γερμανια και αρα τα δικαιωματα της στη ΕΕ δεν διαπραγματευοντε …..και σαν επιβεβαιωση ερχεται ΣΤΕ μια ειδηση στα ψιλα ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΑ 90 εκτ ευρω που θα δοθουν σε επιμορφωτικα αρπαχτικά προγραμματα στην ελλαδα [να μας επιμορφώσουν πως να κλέβουμε σαν αυτους ]

  • Ανώνυμος says:

   (Ο ανωνυμος 3.04 ειμαι εγω που λογο κεκτημενης ταχυτητας ξεχασα να το γραψω).
   Ρε συ φιλε μου Σηματωρε…..αυτα ελεγα και εγω με κατι φιλους στον καφε….οτι δηλαδη πρεπει να μας κοροιδευουν ψιλο γαζι ή μας περναν για ηλιθιους.Εχει 3 μερες σχεδον τωρα που ξαφνικα ρε συ μας αγαπησαν ολοι?Διαβαζω οτι ο Γιουγκερ θελει λεει να βρεθει λυση για την αγαπημενη του ελλαδα και ειναι σιγουρος πως θα τα καταφερει το ενδοξο εθνος των ελληνων…ο χουρμας ο μπαμιας μας λεει συναγωνιστες…..ο αλλος ο μπλουμ αρχισε να γλυφει και να μοιραζει δις σαν τα σημαιακια στην παρελαση.Η σεξυ μερκελ τρωει με τον μικρο και χαλαρωνει σταση κτλ….Ρε συ?…….ή αλλαξα διασταση και δεν ξερω πως το εκανα ή εκει στις στοες τους κερνανε τα σαυρακια τιποτα χορταρια απο αυτα που εβαζαν οι δρυιδες στο τσουκαλι με τα ποδια νυχτεριδας και τα ανακατευαν ολα μαζι.
   Δεν πιστευω τιποτα απο ολα αυτα και ειμαι σε ετοιμοτητα να δω που θα σκασει το πραγμα.Μεσα σε 3 μερες τι αλλαξε δηλαδη?Αυτοι σε λεγαν καλημερα και κοιτουσες εξω να δεις αν ειναι μερα ή νυχτα…..ξαφνικα τοσο αγαπη?
   Ξερεις κατι παραπανω που θα ηθελες να μοιραστεις?Μηπως ο Ενας που βλεπει πηρε μυρωδια τιποτα?Ευχάριστω….εχουμε ξανα μαζι μας τον Φαεθων.
   Την καλημερα μου σε ολους.
   C-Spec

 10. Maria Vaia says:

  ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ …
  ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ……

  ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ…
  ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΜΟΥ….
  ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΘΥΜΗΣΗ, ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΦΟΒΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ……

  ΟΛΑ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ !!!!!!!!!
  ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ … ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ… ΠΑΜΕ ΣΩΣΤΑ…
  ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

 11. Ανώνυμος says:

  Άφησε τά σάπια ρέ σκατοαράπη. ΚΑΜΜΙΑ σχέση δέν έχει ή επανάσταση τών ΗΠΑ τότε μέ τό ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΠΟΣ τού 1821, τών ΗΜΙΘΕΩΝ στρατηγών καί παλληκαριών μας. Καί ούτε θέλουμε κάλπικους επαίνους από έναν αρχιμασσώνο νεοταξίτη καί βρωμερό δολοφόνο τών λαών. Τράβα στίς κωλοστοές τού διαβόλου πού θέλεις νά φέρεις, νά σχεδιάσεις τήν επόμενη εισβολή πού θά κάνεις σέ αδύναμο κράτος. Γιατί ό διάβολός σου διψάει γιά αίμα αθώων.

 12. Ανώνυμος says:

  Σαν να λέμε δηλαδή Ζήτω το ελληνοαμερικανικό έθνος, οπότε αφού η Ελλάδα είναι ο φτωχός συγγενής θα κάνει ότι της λένε οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ και επομένως, αφού είμαστε ένα, όταν μας πουν να χτυπήσουμε μαζί με το ΝΑΤΟ τους Ρώσους θα το κάνουμε. Όχι ρε Ομπάμα δεν είμαστε ένα. Εμείς είμαστε ένα μόνο με Ορθόδοξους και πολεμάμε τον παγκόσμιο ηγεμόνα που θέλετε να μας φορέσετε καπέλο, ξέρεις τώρα ποιόν και δεν παίρνουμε το χάραγμα, ξέρεις ποιο και εμείς τώρα περιμένουμε την Σταυρική Θυσία και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού, ξέρεις γιατί.

 13. Ανώνυμος says:

  Κατά την αποψή μου Το μήνυμα Ομπάμια έχει σχέση με την Προδοσία των Άγγλων και την διαρροή Πληροφοριών για πυρηνικά του ΝΑΤΟ μέσω e-mail…..Ο φόβος της Διαρροής δήθεν κλοπής από Τρομοκράτες δεν ήταν τίποτες άλλο από τη παράδοση στοιχείων από τους Άγγλους στους Ρώσους , η Απάντηση Ομπάμια << Κοινός αγών ανεξαρτησίας εναντίον μιας αυτοκρατορίας >> …. Αποδέκτες του Μηνύματος Είναι οι Άγγλοι-Γερμανοί και οι ομόαιμοι τους Τούρκοι … Η Ελλάδα μας ειναι να αντέξει γιατί έχει Υιούς και Θυγατέρες όλους εσάς , Βαπτισμένους στο Ύδωρ μνήμης ( αίμματος) των προγόνων σας … Είναι να αντέξει και ας την χτυπουν όλοι , να αντέξει και να ελευθερώσει για άλλη μια φορά τον πλανήτη Χθών , που ΄σείς Βαπτίσατε ΕΛΛΑΣ με αγώνες , Θυσίες και με την επιλογή σας να επανέρχεστε εδά για να ολοκληρώσετε το Σχέδιο του Συμπαντικού οργανισμού για αυτάρκεια και ανεξατησία , ορατού και αοράτου από το σύνδρομο του Σπηλαίου που επέβαλαν κάποιοι σφετεριστές , Θρασύδειλοι Μ άγοι … Ζήτω τα Παιδιά της Ελλάδος σε όλα τα μήκη και πλάτη του Πλανήτη . Ζήτω Η ΕΛΛΑΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *