08:20 - 12/08/2014

Οι ψυχίατροι χρειάζονται ψυχίατρο

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Οι ψυχίατροι χρειάζονται ψυχίατρο
Ψυχιατρική μια βιομηχανία θανάτου: Τα ψυχιατρικά φάρμακα χορηγούνται με συνταγή σε 20 εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο από τα οποία 9 εκατομμύρια μόνο στις Η.Π.Α. Αυτά τα φάρμακα προκαλούν δυνητικά τη βίαιη συμπεριφορά, ψυχώσεις, ψευδαισθήσεις, εγκεφαλικές συμφορήσεις, καρδιακές προσβολές, παχυσαρκία, θανατηφόρο διαβήτη, ακόμη και αυτοκτονία.

Τι κάνει η ψυχιατρική για να κερδίσει το χαρακτηρισμό «Μια Βιομηχανία Θανάτου;» Στη σημερινή ψυχιατρική, η οποία έχει ως κίνητρο «να ακολουθήσει το χρήμα» – όπως είπε ένας απ’ τους προέδρους της Αμερικανικής Ένωσης Ψυχιάτρων της εποχής μας – είστε μάρτυρες μιας διεφθαρμένης βιομηχανίας που οδηγείται από το κέρδος, και η οποία αφήνει το θάνατο και την καταστροφή στο πέρασμά της.

Ψυχοτεχνική Δαιμονολογία: Η ψυχιατρική δεν είναι ούτε επιστήμη, ούτε κλάδος της ιατρικής. Είναι μια δαιμονολογία εκφρασμένη με ψευτο-επιστημονικούς όρους, μια ολοκληρωτική ιδεολογία και ένας μηχανισμός κοινωνικού ελέγχου. Ο ψυχιατρικός θεσμός αποτελεί τον πιο εφιαλτικό συνδυασμό των χειρότερων από τα στοιχεία που συνθέτουν την Ιερή Εξέταση και τις πολιτικές αστυνομίες των ολοκληρωτικών χωρών.

Η ιδιομορφία και η αποκρουστική παντοδυναμία του ψυχιατρικού θεσμού δεν οφείλεται στο γεγονός ότι εμπεριέχει κανόνες για τη ρύθμιση της συμπεριφοράς των ανθρώπων και των σχέσεών τους με τους άλλους, ούτε στο ότι διαθέτει τη «νόμιμη» βία που απαιτείται για να κάνει «σεβαστούς» αυτούς τους κανόνες και να επιβάλει κυρώσεις όταν παραβιάζονται (πράγμα που άλλωστε χαρακτηρίζει όλους τους κατασταλτικούς θεσμούς).

Η Ψυχιατρική είναι η συνέχιση της Ιεράς Εξέτασης είναι τσαρλατανισμός, παρόμοιος με τον τσαρλατανισμό των ιεροεξεταστών ή των βασανιστών στα ναζιστικά στρατόπεδα και φυσικά ούτε κατά διάνοια δεν είναι επιστήμη ή ιατρική.

Η ιδιομορφία και η αποκρουστική παντοδυναμία του ψυχιατρικού θεσμού οφείλεται στο γεγονός ότι έχει την απεριόριστη δυνατότητα να διαμορφώνει και να επιβάλει «κανόνες» (που μεταβάλλονται διαρκώς, κατά βούληση, κατά περίπτωση και αυθαιρέτως), ενώ ο ίδιος δεν υπόκειται στους περιορισμούς οποιουδήποτε κανόνα. Αυτό, ακριβώς, τον διαφοροποιεί ποιοτικά από όλους τους άλλους κατασταλτικούς θεσμούς που συνθέτουν την ανταγωνιστική κοινωνία.

1. Ο ψυχιατρικός θεσμός δεν εμπίπτει στις προβλέψεις ή τις ρυθμίσεις κανενός νόμου. Είναι ο ίδιος νόμος.

2. Η ψυχιατρική δίωξη ποτέ δεν ασκείται για χάρη κάποιου νόμου. Είναι η ολοκληρωτική άρνηση κάθε νόμου.

3. Η ψυχιατρική δικονομία δεν καθιερώνει κάποιους νέους νομικούς κανόνες. Θεσμοποιεί την παραβίαση κάθε κανόνα.

4. Ο ψυχιατρικός κατηγορούμενος και ο ψυχιατρικός κρατούμενος δεν είναι φορέας ή υποκείμενο δικαίου. Είναι η τραγικότερη προσωποποίηση της ολοσχερούς άρνησης κάθε έννοιας δικαίου. Τυπικά και ουσιαστικά, είναι ένα Πράγμα που –από την άποψη του δικαίου– εξισώνεται με ένα Τίποτα, μέσα στο οποίο προβάλλεται ανάγλυφα το Τίποτα του ίδιου του δικαίου.

Είναι, συνεπώς, δικαιολογημένη η αγωνιώδης προειδοποίηση του Thomas Szasz ότι: «Η ανθρώπινη ελευθερία κινδυνεύει από μια διαβολική συμμαχία μεταξύ της κρατικής εξουσίας και της ψυχιατρικής». Αυτή την αγωνία εκφράζουν οι Αφορισμοί για την Ψυχιατρική και την Ψυχανάλυση του Thomas Szasz και του Karl Kraus που ανθολογούνται σ’ αυτό το αφιέρωμα. Αφορισμοί για την Ψυχιατρική

Ολοι οι ψυχίατροι είναι Οργανικές Πύλες

Παρακολουθήστε τα βίντεο, είναι 12 και το ένα αρχίζει μετά το άλλο.

Για να αρχίσεις να γνωρίζεις και να πάψεις να πιστεύεις.

Το βίντεο αργεί λίγο γιατί είναι λίστα 12 βιντεο. Υπομονή.

Βάλε το σε μεγάλη οθόνη και απόλαυσε έναν όμορφο κόσμο καθόλου ηθικό και διαβολικά πλασμένο.


Όπως λέει ένα παλιό ψυχιατρικό ανέκδοτο, ο νευρωσικός χτίζει παλάτια στον αέρα, ο ψυχωσικός ζει μέσα σε αυτά και ο ψυχίατροςεισπράττει το νοίκι. Θα προσέθετα ότι ο ψυχίατρος κατασκευάζει ένα επάγγελμα και, μεταφορικώς, φυλακές, ο νευρω­σικός αποζητά παρηγοριά σε αυτές και ο ψυχωσικός είναι καταδικασμένος να ζει μέσα σε αυτές.

– Η ψυχιατρική είναι ο υπόνομος στον οποίο οι κοινωνίες αδειάζουν όλα τα άλυτα ηθικά και κοινωνικά τους προβλήματα, από το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα. Και όπως οι υπόνομοι, οι οποίοι χύνονται σε ποτάμια και ωκεανούς, μολύνουν τα νερά, έτσι και η ψυχιατρική, αδειάζοντας στην ιατρική, μολύνει τη φροντίδα και τη θεραπεία του αρρώστου.

– Η ψυχιατρική ή είναι μια ιατρική ειδικότητα, αφιερωμένη στο να θεραπεύει τους αρρώστους, ή είναι μία τερατώδης παρωδία της ιατρικής που κρύβει κτηνωδίες τις όποιες οι άνθρωποι είναι τα μόνα θηρία που μπορούν να τις διαπράξουν.

– Καθώς η κυρίαρχη κοινωνική ηθική μετατρεπόταν σε κοσμική, εξαφανίστηκε το πρόβλημα της αίρεσης και στη θέση του αναδύθηκε το πρόβλημα της τρέλας που απέκτησε μεγάλη κοινωνική σημασία. Όπως οι ιερείς κατασκεύαζαν στο παρελθόν τους αιρετικούς, έτσι και οι γιατροί ως νέοι φύλακες της κοινωνικά αποδεκτής συμπεριφοράς και ηθικής, άρχισαν να κατασκευάζουν τους τρελούς.

– Η επίθεση της κοινωνίας και του γιατρού-οργάνου της εναντίον του αποκαλούμενου παράφρονα: Αρχίζει να εκδηλώνεται το 17ο αιώνα με τα μπουντρούμια, τις αλυσίδες, τα σωματικά βασανιστήρια και την πείνα. Συνεχίζεται τον 18ο και το 19ο αιώνα με τα άσυλα για παράφρονες, το μαστίγωμα, την αφαίμαξη και τους ζουρλομανδύες, που ονομάζονται «γιλέκα». Και εντείνεται τον 20ο αιώνα με τα αχανή κρατικά ψυχιατρεία, το ηλεκτροσόκ, τη λοβοτομή (αποκοπή με νυστέρι των συνδέσεων του μετωπιαίου λοβού με τον υπόλοιπο εγκέφαλο) και τους χημικούς ζουρλομανδύες που αποκαλούνται ηρεμιστικά.

ΠΗΓΗ

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

 1. παντως η πηγη ειναι ολα τα χαπια

 2. ειπε ο γαιδαρος τον κοκοβιο κουφαλα

 3. εδω …
  ενας-ενας…
  οι θρησκοβλαμμενοι…πρωτοι οι πατερημαδες μετα επονται οι καλογεροι και μετα οι λοιποι συγγενεις…θεουσες… γερονταδες…κανδηλαναυτες…κωδονοκρουστες.. και στο τελος οι τροφιμοι του αγιου "δισκου"….

  μην ανησυχουν …ολοι θα εξεταστουν!!!…
  βαση δεοντολογιας και ιεραρχιας θα τηρηθει το μεσανατολιτικο πρωτοκολλο ….ο δυνατοτερος θα προηγειται του αδυναμου…και πονηροτερος θα πιασει θεση …κοντα στην πορτα του ψυχο.

  αντε καλα περαστικα σας!!!!

  με αγωνια προσμονης περιμενω τον παππα -γιωργη να ζητησει ολονυχτια προσευχη για την εξαιρεση μου απο τον ιστοτοπο …

 4. "η ψυχιατρικη δεν ειναι ιατρικη"…τι αλλο θα ακουσουμε….τοτε να μου εξηγησει καποιος γιατι για να γινεις ψυχιατρος πρεπει πρωτα να βγαλεις την ιατρικη δηλ να εισαι πρωτα γιατρος και μετα να κανεις 6χρονια ειδικοτητα στην ψυχιατρικη; στο κατω κατω αν δε σας αρεσει ο ψυχιατρος γιατι δινει φαρμακα τοτε πηγαινετε σε ψυχολογο που εστιαζει σε θεραπεια χωρις φαρμακα

  • ΦΥΣΙΚΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ Ο ''ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ'' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΧΟΡΙΜΕΝΟΣ …..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ …ΕΚΤΩΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ …..ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ .ΣΕ ΣΙΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ..ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕ ΙΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΡΩΣΟΠΟΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK …Κ.Λ.Π…..ΜΕΧΡΗ ΤΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΑ ΑΣΙΣΤΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ TV Κ.Λ.Π…..ΚΑΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΕΡΗΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΤΙΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

 5. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ;

 6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 9: 32 ΕΘΕΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ! ΟΥΔΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ !

  Η ΒΙΒΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ : «Καὶ εἶπεν ὁ Θεός• ἐξαγαγέτω ἡ γῆ ψυχὴν ζῶσαν κατὰ γένος, τετράποδα καὶ ἑρπετὰ καὶ θηρία τῆς γῆς κατὰ γένος. καὶ ἐγένετο οὕτως». Αποφεύγει όμως να μας πει ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ .

  ΑΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ.

  Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΟ ΒΙΩΜΑΤΩΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΝΩ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ( …!!)

  ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ, ΨΥΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΣΑ- ΠΝΟΗ

  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ, ΑΦΟΥ Η ΨΥΧΗ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ….

  Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΦΟΡΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ , ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ….

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΨΥΧΗ ? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΥΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ?

  ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΕΘΡΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ " ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ".

  ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΟΛΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΦΟΡΑ ΚΛΑΨΑ ΠΕΡΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

  "ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΩΘΩ"……ΛΕΕΙ ΕΥΣΤΟΧΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ..

   ΨΥΧΗ :
   ''είναι η Θεία Πνοή η οποία εμπεριέχει τη ροή των κωδικών της Δημιουργίας, εκφράζεται με Λόγο, ενεργοποιείται από το Φως και ενεργεί μέσω του Φωτός.''

   το έκλεψα και στο μεταφέρω.δεν σου λέω απο πού…

   sketo or

 7. Μες στον γενικό πανικο που ο α΄λλος γλυφει γλυφιτζούρι μες στο αλμυρό νερο και ο 'ενας κουβαλά αμμο θαλάσσης κάποιοι απο άλλο ανέκδοτο ζητούν εξηγήσεις το 2014 τι σημαίνει ψυχη.Το λοιπόν ακουτε καλα τον ηχο όταν επτατονιστεί με την συμπεριφορά τοτε γινεται Ψ η αΨιδα η Ιακο ντΙος.

 8. Ειναι το Ε συ μπα ντικ ο που χτυπα το κατάραβες μω ρηβ λαμενη

 9. Αν δέ γουστάρεις να σωθείς πρόβλημα σου μην το γράφεις όμως γιατί ο μπεφ ας σου μεγαλώνει λογω παρα συρμου

 10. Περισσότερα για τη ψυχη δέν μπορεί να δωθουν διοτι ληστες λασπολόγοι και χαμινια κυκλοφαρουν ως λιμασμένοι με σαλια να τρέχουν στις μασέλες τους…μα για στάσου μεγάλη ελληνιδα να το περα πυχη λυχη ρυχη τυχη βυχη γυχη υ χη??και πάει λέγοντας .Η μουσική οταν δεν καταφέρνει να εξημερώσει τα αγρια φωναζεις το μαεστρο με τη μαντολα και τα μαντολινα

 11. Αντώνης ειπε ρ κιν ς 08/13/2014 @ Αύγουστος 13, 2014 5:36 μμ

  Με αυτές τις μαλακίες που ακούς και λές αρρωσταίνεις τον Θεό διότι είναι ίδιος με σενα Ψυχω 3

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*