Διαφημίσεις

Τουρκική Άνοιξη και… Ανεξάρτητη Θράκη για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!!!

Δέσποινα Μαυρομάτη-Abdelhadi

Τώρα πια όλο και πιο πολλοί άνθρωποι στον κόσμο και στην Ελλάδα καταλαβαίνουν πού το πάνε οι εγκληματίες, οι δολοφόνοι των Εθνών της Γης, Σιωνιστές! Με το δεδομένο σχέδιό τους, που ακολουθεί την πορεία και τακτική του «θεού» τους που λατρεύουν από προαιώνια, του Κακού Όφεως, που κάποτε ξεγέλασε τους πρωτόπλαστους στον Κήπο της Εδέμ. Μια τακτική και μια πορεία που βλέπει ο κάθε ένας μας να παίρνει οστά και σάρκα στην Μεσόγειο λιμνοθάλασσα.

Το Φίδι ξεκίνησε από την Τυνησία, πήγε στην Λιβύη, πήγε στην Αίγυπτο, πήγε στην Υεμένη και έφτασε μέχρι την Συρία που ο Ηρωικός της Ηγέτης και ο Ηρωικός της Αραβικός Λαός αντέχουν ακόμα! Αυτή ήταν η Αραβική Άνοιξη, όπως την αποκάλεσαν τα ελεγχόμενα από τον Σιωνισμό παγκόσμια δίκτυα παραπληροφόρησης. Μια Αραβική Άνοιξη, που είχε σαν σκοπό να ρίξει από την εξουσία των Αραβικών χωρών κάθε Αντισιωνιστή Ηγέτη…

Τώρα περάσαμε στην Τουρκική Άνοιξη! Το Εβραϊκό Φίδι του Σιωνισμού πέρασε και στην Τουρκία, μέσω της Συρίας, γιατί ο σκοπός του Ταλμουδικού Ιερατείου είναι να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην γειτονιά μας. Τουτέστιν… να ξεκινήσει από εδώ τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως πιστεύουν τα αρρωστημένα τους μυαλά και σύμφωνα με τις θεωρίες και τις ψευτοπροφητείες τους! Γιατί φυσικά το Σιωνιστικό σχέδιο είναι έπειτα απ’ την Τουρκία να περάσει το Εβραϊκό Φίδι και εδώ στην Ελλάδα! Να καταλήξει στην Ελλάδα την πορεία του.

Όπερ μεθερμηνευόμενον, εμείς οι Έλληνες είμαστε –μαζί με τους Αδερφούς Άραβες- οι βασικοί στόχοι των Σιωνιστών, τα αγκάθια στο μάτι τους που θα ήθελαν πολύ να μην υπάρχουν. Και γι’ αυτή την αιτία μας καταστρέφουν – βλ. Ελλάδα-Κύπρος, βλ. Αίγυπτος-Λιβύη και πολλά άλλα των τελευταίων 3 ετών…

Η Τουρκική Άνοιξη θα μας φέρει δυσάρεστες εξελίξεις. Είναι πιθανό και στην Τουρκία –την «φίλη και σύμμαχο» χώρα μας- να σημάνει ανατροπή του καθεστώτος του Ερντογάν, γιατί κι αυτός πήρε ψηλά τον «αμανέ» και φαίνεται πως μάλλον δεν πολυακούει τους Εβραίους! Όμως μια τέτοια αλλαγή θα φέρει απότομα μπροστά Ανθελληνικούς σχεδιασμούς. Βασικά θα φέρει ριζική αλλαγή στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, σε βάρος όμως του Ελληνισμού… Όπως πάντα συμβαίνει, γιατί πίσω από τους σχεδιασμούς που γίνονται είναι πάντα οι Ταλμουδιστές, οι οποίοι μας έχουν ως προαιώνιους Εχθρούς.

Το πού θα χτυπήσουνε είναι τώρα το θέμα. Μα, εκεί που θα μας πονέσει. Στην Θράκη! Ήδη άλλωστε τα έχουνε σχεδιάσει, μέσω των Σιωνιστικών ΗΠΑ. Υπάρχει λοιπόν στις ΗΠΑ μία εταιρεία τηλεπικοινωνιών, τηλεφωνίας κτλ., που ενημερώνει τον κάθε ενδιαφερόμενο για μια σειρά χωρών παγκοσμίως. Όπως είναι η Ελλάδα, η Τουρκία, το Ισραήλ και άλλες πολλές χώρες. Τον τελευταίο καιρό όμως έχει παρατηρηθεί κάτι το πολύ παράξενο! Οι Αμερικανοί αναφέρουν και μία «εικονική» -ανύπαρκτη- και υποτίθεται «ανεξάρτητη» χώρα, που -κρατηθείτε- λέγεται… Θράκη!!!

Η Θράκη αυτή αποτελείται από τα τρία χωρισμένα σήμερα –πρώην Ελληνικά όλα τους!- μέρη, δηλ. το Ελλαδικό, το «Τουρκικό» και το «Βουλγαρικό». Γεωγραφικά είναι αντίστοιχα η Δυτ. Θράκη, η Ανατ. Θράκη και η Ανατ. Ρωμυλία ή Βόρ. Θράκη. Πρωτεύουσα αυτού του πολύ παράξενου «κράτους» είναι η Κωνσταντινούπολη! Το πιο εντυπωσιακό, σαν επίσημο θρήσκευμα του «κράτους» της Θράκης παρουσιάζεται… η Χριστιανική Ορθοδοξία!!! Και όχι το Ισλάμ, όπως θα περίμενε ο κάθε ένας ίσως από εμάς.

Το θέμα εδώ είναι πως ετοιμάζουν πολλά δεινά και πολλές περιπέτειες. Οι Εβραίοι άλλωστε δεν το κρύβουν πως στοχεύουν σ’ αυτό που θεωρούν δικό τους νησί, την Ελληνική επίσης Κύπρο! Ορέγονται και την Κρήτη, για να έχουν βάση για το «Μεγάλο Ισραήλ», και μεγάλο μέρος του Αιγαίου. Τώρα μάλλον θέλουν να ανατρέψουν τον Ερντογάν, γιατί μαζί του απ’ ότι φαίνεται δεν τα βρήκαν και δεν πολυσυνεννοούνται. Με μία δική τους, στρατοκρατική, κυβέρνηση στην Τουρκία επιτίθενται σε Συρία και Ελλάδα και «καθαρίζουν»! Ξεκινούν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και, στην αναμπουμπούλα –τη χαρά του λύκου- θα βγάλουν και τον «Μεσσία» τους, τον Αντίχριστο!

Ίσως τα πιο πάνω που εξέθεσα, να έμοιαζαν πριν από λίγα χρόνια επιστημονική φαντασία. Όμως δεν είναι και συνεχώς και περισσότεροι άνθρωποι πείθονται για την αληθινότητά τους. Να προσέχουν μόνο οι Σιωνιστές ένα πράγμα, ότι με το να ταυτίζουν συνέχεια τον Αντισιωνισμό των Λαών με τον Χίτλερ, στο τέλος θα μας κάνουν όλες και όλους μας… Χιτλερικούς!!! Πριν κλείσω, θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στον αδελφικό συνεργάτη και φίλο πάνω απ’ όλα, Δρα Ησαΐα Κωνσταντινίδη, για τις πληροφορίες που μου έδωσε για την συγγραφή του άρθρου αυτού. Ξέρω πως σήμερα ζούμε σε μια αληθοφανή ψευδαίσθηση. Σε έναν καιρό, όπου η πραγματικότητα ξεπερνά κατά πολύ την φαντασία! Είναι ίσως πολύ φτωχή η φαντασία, για να συλλάβει καν όσα δραματικά έρχονται μπροστά μας..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

29 σχόλια στο “ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!Οι Αμερικανοί αναφέρουν και μία «εικονική» -ανύπαρκτη- και υποτίθεται «ανεξάρτητη» χώρα, που -κρατηθείτε- λέγεται… Θράκη!!!”
  1. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΙ…………..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ………………..

    ΣΕ ΝΗΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ……….ΟΙ ΛΟΓΟΙ….????

    ΨΑΧΤΕ ΤΟΥΣ…..!!!!!

    Υ.Γ.

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ…..
    ΛΙΓΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ…..ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ…!!!

  2. μαζί με τους Αδερφούς Άραβες? απο ποτε αδερφια μας οι αραβες? αλλα τι να περιμενει κανεις απο καποια που λεγεται Δέσποινα Μαυρομάτη-Abdelhadi…

  3. Ρε παιδιά λίγη σοβαρότητα που και που θα βοηθούσε. Απαντώ:

    1. Αν οι Αμερικάνοι Σιωνιστές ήθελαν την Θράκη χώρια και ανεξάρτητη θα το έστελναν με sms πριν 10-20 χρόνια στον πρωθυπουργό μας και τώρα θα ήταν πραγματικότητα χωρίς στάλα αίμα.

    2. Μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα με προφητείες και παντός είδους οράματα κάθε παπά-γέροντα-μοναχού πως θα πάρουμε την πόλη (μάλλον θα μας την δώσουν) και τώρα που ακούτε είδηση όπου αναφέρεται νέο ανεξάρτητο κράτος ονόματι Θράκη με θρήσκευμα την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη (άρα ελληνικό κρατίδιο…) το παρουσιάζετε ως κακό. Αν κοιμηθείτε και ξυπνήσετε αύριο η ίδια είδηση θα παρουσιαστεί ως απόδειξη των προφητειών κλπ. Και στο κάτω κάτω αν χαλάει εμάς οι Τούρκοι που θα χάσουν το 50% της οικονομίας τους (δηλ.την Πόλη) τι να πουν;;;; Λέτε να τους αρέσει; Λέτε να συμφωνούν οι κακοί "Στρατηγοί" (οι οποίοι σημειωτέον είναι χεσμένοι στα κελιά τους) που θα ανατρέψουν το ηλίθιο που κυβερνάει την Τουρκία;;;;

    3. Ο Σιωνισμός πάλι;;;; Ολόκληρος ο ντουνιάς γνωρίζει πως τόσο ο Νιετανιάχου όσο και οι σκληροπυρηνικοί του Ισραήλ θα προτιμούσαν έναν κόπανο τύπου Μπους στον λευκό οίκο και πως ο Ομπάμα τους την έχει χαλάσει… Καθυστερεί ανεξήγητα με το Ιράν, στην Συρία χάνουν το παιχνίδι και στις χώρες της αραβικής άνοιξης όποιος έχει όπλο είναι κυνηγός και όποιος δεν έχει τρέχει να κρυφτεί… Πως ακριβώς αυτό εξυπηρετεί το Ισραήλ;;; Ο Μουμπάρακ ήταν δικός τους άλλωστε…

    4. Από όλο αυτό το παραλήρημα καταλήγει η αρθρογράφος στον Πασκόσμιο πόλεμο. Φαντάζομαι πως το ένα στρατόπεδο εννοεί τους Αμερικάνους-Σιωνιστές-ΝΑΤΟ κλπ. Από το άλλο;;;;;; Τους Ρώσους φαντάζομαι επίσης. Και γιατί οι Ρώσοι να χαλιούνται με ένα ορθόδοξο και χριστιανικό κρατίδιο στην Πόλη;;;

    Τέλος πάντων καλό είναι να υπάρχει κάποια σύνδεση που και που με την λογική (την όποια λογική μπορεί να εντοπίσει κανείς σήμερα) και να μην μένουμε κολλημένοι σε εμμονές με παγκόσμιους πολέμους και λοιπές @@@@.

  4. Δέσποινα Abdelhabi ή όπως αλλιώς σε λένε . . . . Κώψε τις μ@λ@κίες και ρίχτω στον Αυνανισμό,κορίτσι μου . . Άντε.με τις Μ@λ@κίες σας,εδώ μέσα !!! !!! !!!

  5. 12:46 το χρονικο παραθυρο νικηθηκε γιατι δημοσιοποιηθηκε και ανατραπηκε.Περιμεν ε,σιγουρα θα υπαρξουν κι αλλα..ιξεις αφηξεις..

  6. Τώρα που κλείσανε τα δύο παράθυρα ανώνυμε 12.46 πιστεύω ο στρέητζερ θα μας δώσει κάποια πόρτα ή μπαλκονόπορτα μέσα στον Ιούλιο.Να έχουμε και κάτι ανοιχτό να γίνεται ρεύμα τώρα με τον καύσωνα.

  7. ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΝΗΣΙ. ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ… Ο ΝΟΩΝ…..
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  8. Το σχέδιο είναι εκπονημένο από σιωνιστές. Οι εβραίοι γενικότερα έχουν χρησιμοποιηθεί και θα χρησιμοποιούνται ως όργανα. Το Ισραήλ θα καταστραφεί γιατί έτσι έχουν τα πλάνα.

    Αν ξέρεις αγγλικά και κάνεις ένα googling θα καταλάβεις εύκολα γιατί ο Ομπάμα αργεί. Το 4ο ράιχ έχει κάνει την αντεπίθεση του, έχει υπό τον έλεγχο του το 99,9 % κρατών και πόρων του πλανήτη και ετοιμάζεται να φέρει το απόλυτο χάος.

    Ποιός είναι τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι ο Χίτλερ ήταν μόνος του; Follow the money. Οι ίδιες οικογένειες, η ίδια κάστα συμφερόντων βρισκόταν πίσω από τη χρηματοδότηση τόσο των πολεμικών υποδομών του Χίτλερ όσο και των πειραμάτων που διεξάγονταν στη ναζιστική Γερμανία. Για το operation paperclip ξέρει κανένας από εσάς κάτι; Για τη βάση των Ναζί στην Ανταρκτική;

    Η επιρροή του λόμπι των τραπεζιτών στο διεθνές σύστημα από την εγκαθίδρυση του Federal Reserve στην Αμερική το 1913 είναι εξοντωτική. Ο Β' Παγκόσμιος πόλεμος ουσιαστικά προώθησε τα σχέδια τους και τα αποτελέσματα φαίνονται σήμερα, μισό αιώνα μετά.

    Η ψευδαίσθηση της μεταπολεμικής "παγκόσμιας ειρήνης" με τη δημιουργία διεθνών οργάνων όπως ο ΟΗΕ, η τριμερής επιτροπή κ.α.-πλήρως ελεγχόμενα- ή της σταθεροποίησης της παγκόσμιας οικονομίας με το Bretton-Woods αρχίζει σιγά σιγά να καταρρέει.

    Και δυστυχώς η πλειοψηφία ακόμα μασουλάει την τσίχλα της δεξιάς και της αριστεράς. Ελέγχονται όλοι τους. Η αντιπροσωπευτική δημοκρατία είναι μια φάρσα. Μια μεταμφιεσμένη ολιγαρχία που δίνει την ψευδαίσθηση ότι ο λαός έχει λόγο, δια των ελεγχόμενων από το σύστημα αντιπροσώπων, που ορκίζονται υπηρέτες του λαού και αντ'αυτού υπηρετούν τα αφεντικά τους.

    Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι με ένα τέτοιο σύστημα είναι πολύ εύκολος ο διαχωρισμός του κόσμου σε ιδεολογίες-κενές περιεχομένου τις περισσότερες φορές-και αντίπαλα στρατόπεδα.Παράλληλα ο έλεγχος των αποφάσεων τόσο των κοινοβουλευτικών αντιπροσώπων όσο και κρατικών λειτουργών-golden boys-καθίσταται αδύνατος. Η εκμετάλλευση της ανθρώπινης αδυναμίας στο μέγιστο.

    Κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για τον εαυτό του, αλλιώς οι δημοκόλακες κάνουν πάρτυ και το κράτος καταρρέει. Πραγματική δημοκρατία θέλουμε. Τοπικές συνελεύσεις και καθορισμός δικλείδων ασφαλείας για να κρατήσουμε μακριά τους ''αρουραίους'' της πολιτικής,λέξη το νοήμα της οποίας υπό το πρίσμα του κοινοβουλευτισμού έχει απαξιωθεί τελείως.

  9. ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟ/ΊΔΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΗΣ 5ης ΜΑΪΟΥ, ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ!!! ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ.

    ΚΙ ΕΣΥ, ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ (25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012- 3:40 Μ.Μ.) ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

    ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΑΔΕΡΦΙΑ. ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ…

  10. ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΕ 8.17 ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ

  11. anti na kateveite se kamia diadilosi,katheste kai gemisate tin ellada malakies.den fovomaste tipota!!arki na katalavoume tin dinamimas,to mialomas kai ta xeriamas.sas mathan na skorpate tromo….etsi? otan erthi i agia vra tha sas gamisoume.tote tha dite ti esti ellhnas

  12. οπως το 5 μιλι ετσι και το καστελοριζο και λιγο τη ροδο γιατι υπαρχει πετρελαιο ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΘΡΑΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek