Διαφημίσεις

Μαύρισαν οι Ουρανοί του Αιγαίου : Δέκα μαχητικά ,6 Ε/Π & 4 CN-235 σε 45 παραβιάσεις !

Αν είναι δυνατόν στο Θεό μας πια, έχουμε πόλεμο και δεν το ξέρουμε ;

Μαύρισαν οι Ουρανοί του Αιγαίου απο τις εισβολές των Τούρκικων Μαχητικών που σήμερα έφεραν όλα τα διαθέσιμα ιπτάμενα μέσα που διέθεταν για εκπαίδευση !

Δέκα μαχητικά έξι επιθετικά Ελικόπτερα και τέσσερα κατασκοπευτικά CN-235 έριξαν στον ακήρυχτο πόλεμο του Αιγαίου !
Την ίδια ώρα που το Ελληνικό ΥΠΕΞ έπαιζε το σκληρό σε πολιτικό αεροσκάφος της Συρίας που προσγειώθηκε για ανεφοδιασμό …Κάνει την πάπια στους εισβολείς της Πατρίδος !

Τι να πούμε ,τι να καταγράψουμε και τι αναφέρουμε … Τι μας αξίζει πια μετά από αυτό μια λέξη ντροπή μας !

Δεν υπήρχε σημείο στο Αιγαίο που δεν έγινε παραβίαση …χωρίς να σημειωθεί καμιά , μα καμιά εμπλοκή και δεν είναι τυχαίο !

Για την Ιστορία είχαμε ρεκόρ παραβιάσεων μιας ημέρας …μέχρι την επόμενη φορά που θα σπάσει και αυτό το ρεκόρ !

Η Πολεμική μας αεροπορία έτρεχε να αναχαιτίσει τα Τουρκικά αλλά αν δεν αλλάξουν τα πράγματα στους κανόνες εμπλοκής και να έχουμε επαφή ..Τα πράγματα σε λίγο δεν θα συμμαζεύονται

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (8 Α/Φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 10 (4 CN-235 ΚΑΙ 6 Ε/Π)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 18

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 15

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 30

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

veteranos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

30 σχόλια στο “ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΗΡΥΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ ΠΙΑ!!!!Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!!!!”
  1. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…

    ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗΣ… ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ… ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ… ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΥΤΟΠΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ… ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ… ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!

    ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ.

  2. Θελουν να δουν μεχρι που τους παιρνει και σιγα σιγα κανουν κατι περισσοτερο.Καποια στιγμη και ξεροντας οτι οι δικοι μας -με πολιτικη εντολη φυσικα -δεν θα απαντησουν θα πανε και στο μεγαλο βημα, καταλυψης νησιου, και εγω στη θεση τους το ιδιο θα εκανα, αφου βλεπω οτι τα ΖΩΑ διπλα κοιμουντε…. που θα βρω καλυτερη ευκαιρια, "χρωστανε" σε ολους, λεφτα δεν εχουν, συμμαχους δεν εχουν, 5ο φαλαγγιτες μεσα εχουν οσους θελεις, αμα πεσει και η κυβερνηση…..ιδανικο, τετοιες ευκαιριες μια φορα στα 100 χρονια καθοντε, ααααα και οτι κατακτατε με οπλα φυσικα δεν δινετε πισω ετσι!! Δειτε κυπρο, κοσσυφοπεδιο,οσετια,και πολλα αλλα παραδειγματα στην ιστορια. Εναν αντιπερισπασμο σε βορειο-κεντρικο αιγαιο και παιρνουν καστελοριζο η ροδο ετσι για πλακα-και ενωνουν ΑΟΖ β.Κυπρου με την νεα δικια τους και μας βγαζουν εκτος απο ΑΟΖ ελλαδας-κυπρου.και αν τολμησουμε και μιλησουμε η τους ριξουμε και κατι…..περνουν και την ν.κυπρο.

  3. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ LOVE ……….ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ [ΤΟΥΡΚΟΣ ]… ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ [ ΑΙΓΑΙΟ ] ΤΩΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΟΥ… ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ…ΤΟΣΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ …ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ… ΛΑΙΚΟ ΠΑΛΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΙΚΟ ΠΑΛΚΟ ΜΑΓΚΕΣ …ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΙΔΕ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  4. Καλό είναι αυτοί οι τίτλοι "φοβίας" να σταματήσουν να φοβίζουν τον κόσμο. Αν είναι να γίνει πόλεμος θα το καταλάβουμε όλοι.

  5. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ …."ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…????ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ…………ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ….ΘΑ ΚΑΤΑΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ…….Ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΄Η ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΟΛΑ …….ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝΕ …….ΠΑΛΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…….ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ……ΤΟΥ ΤΟΥΜΠΕΚΙ……ΣΑΝ Ν ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ …ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ………..ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ???????

  6. Χαλάρωσε λίγο,ρε μεγάλε..Άντε μπράβο..Αν νομίζεις ότι έχουμε πόλεμο,πάρε το τουφέκι σου κι Αλάργα !! Άντε Μπράβο !!!

  7. είναι αλήθεια οτι τα γραφεία της νεας κυβέρνησης θα γίνουν στην Άγκυρα ? η στο πεντάγωνο ? η στο Βερολίνο ? και εδώ θα έχει ελληνικό προξενείο???? να βγαλουμε όλοι …βίζα η κόκκινη κάρτα έστω .-

  8. εχουμε πηξει στους στρατοκαυλους καμμενους βετερανους,
    αει στον αγυριστο ρε πολεμολαγνοι!!
    απο 10 χρονων που εχω μεγαλωσει σε νησι του αιγαιου,αυτο ειναι καθημερινο φαινομενο, για δε μας λενε κ ποσες φορες περνουν το τουρκικο φυρ τα δικας μας μαχητικα ε??? τη μιση αληθεια λενε.
    αιντε χαιβανια,που ψοφατε για πολεμο,ουστ!!

  9. Δηλαδη εαν χτυπηθουν οι τουρκοι με εναν μεγαλο σεισμο αυτες τις μερες το σκορ ερχετε ενα μηδεν υπερ ελ

  10. ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΡΩΝ……………ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ….ΘΑ ΤΩΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ F 16….ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ…..ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΗΝΗΣ ΣΑΣ…..ΓΚΙΟΛΒΑΣ

  11. Αφου ερχοντε που ερχοντε οι τουρκοι πιλοτοι στο αιγαιο δεν τους ταιζουν καμια φασολαδα πριν να μας κλασουν και τα αρχιδια;;;

  12. http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=2735

    Πάλι τον τροχό ανακάλυψε το katohika …

    Καθημερινή σχεδόν πρακτική είναι. Ούτε παραπάνω ούτε λιγότερο. Το αν πετάνε τα Ελληνικά αεροπλάνα πάνω από Τουρκικό έδαφος/χωρικά ύδαρα ή όχι (που αναφέρει κάποιος άλλος), αφορά τους αρμόδιους και μόνο και δεν πρόκειται να το μάθουμε από "δημοσιογραφικές πληροφορίες" ούτε από τρολαρίσματα στο katohika ή σε άλλα blogs.

  13. EINAI ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΝΗΣΙ…….ΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΡΓΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ……ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…..ΠΧ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ! ! !………ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ.

  14. ore ti polemo k p@paries ore lete?
    ore san eimaste stin eyropi kaneis den exei
    ta arxidia na mas kounithei,
    akoma k i ameriki tha kolone na xtipisei mia xora tis eyropaikis enosis.
    opote ore paides as sxoliasoume kati alo asxeto me to thema
    eidate ta mpoutia tis menegaki simera?

  15. αντε ρε κολοκυθαδες.Σαν πολύ δεν ασχοληθήκαμε με τους αβάπτιστους βρωμερούς μογκολους.Ποιος τους υπολογιζει τους τουρκους ρεεεεε?Εμεις εχουμε χριστο παναγια μαζι μας.

  16. ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ !!! ΣΤΟ ΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΣΑ ΚΑΘΕ 12 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ !!!
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ? ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑΤΟ ….ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΚΕ …..ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ "ΝΑ ΧΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ" …

  17. σιγα το νεο!!! παραβιασεις γινοντε καθε μερα ουκ ολιγες… θυμαμε το 98 οταν ημουν φανταρος στο φαρμακωνησι (βραχονισηδα) μεσα σε 8 ωρες ειχα καταγραψη 30 παραβιασεις

  18. Υπάρχουν οί προδότες και υπάρχουν και οί ήλίθιοι μαλακισμένοι Ελληνες πού ψηφίζουν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΎΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ. Τι δεν καταλαβαίνεις?Προχθες ή Κρήτη υποδέχθεικε τον ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ Γιωργάκη Παπανδρέου με άνοιχτές αγκάλες.ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *