Διαφημίσεις

Το πολιτικό μήνυμα και την εκτίμησή τους για το εκλογικό αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών έδωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί την Κυριακή (07/11), μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Για “αποφάσεις για τη σταθερότητα της χώρας” έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ, που επανέλαβε την προτροπή του, οι εκλογές αυτές να αποτελέσουν “μήνυμα για αλλαγή” προς την κυβέρνηση. Σε “άφοβο λαό” που μπορεί να γίνει “πρωταγωνιστής των εξελίξεων” αναφέρθηκε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ οι κ.κ. Καρατζαφέρης και Τσίπρας, έκαναν λόγο για “νέα μέρα για τη μεταπολίτευση” και για “νέα μεταπολίτευση” αντίστοιχα.


“ Κάνουμε ένα όραμα πραγματικότητα με τον “Καλλικράτη“. Αλλάζουμε ένα κράτος πελατειακό, συγκεντρωτικό και φέρνουμε την εξουσία κοντά στον πολίτη, για πρώτη φορά, που θα αλλάξει τη ζωή του στην καθημερινότητα, θα φέρει κοντά υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας, θα βοηθήσει και στην ανάπτυξη σε μια Ελλάδα καλύτερη, σε μια Ελλάδα δικαιότερη, σε μια Ελλάδα οικονομικά βιώσιμη”, δήλωσε ο κ. Παπανδρέου εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, στη Ν. Ερυθραία, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή (07/11). Ο κ. Παπανδρέου επανέφερε το δίλημμα των εθνικών εκλογών τονίζοντας:
“’Αλλά παίρνουμε και αποφάσεις για τη σταθερότητα της πορείας της χώρας που τη χρειαζόμαστε αυτή τη σταθερότητα για να συνεχίσουμε τις δύσκολες, πολλές φορές, αλλά αυτονόητες αλλαγές. Κερδίζουμε τις μάχες, θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε μάχες ως χώρα και ξέρω ότι μπορούμε. Η Ελλάδα μπορεί όλη μαζί”.

Αντ. Σαμαράς : “Οι Έλληνες δε φοβούνται. Θα επιλέξουν τους καλύτερους”
Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πύλου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μετά την έξοδό του από το εκλογικό κέντρο, δήλωσε:
“Σήμερα το λόγο έχει ο ελληνικός λαός. Οι Έλληνες δεν φοβούνται. Θα επιλέξουν τους καλύτερους και θα στείλουν κι ένα μήνυμα ισχυρό προς την κυβέρνηση. Μήνυμα για αλλαγή πορείας. Η ελπίδα θα νικήσει και πάλι”.
Δείτε τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ :

Αλ. Παπαρήγα : “Μπορεί ο άφοβος ελληνικός λαός να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων”
“’Σήμερα θα μετρηθεί η αντοχή του εργαζόμενου λαού, απέναντι στα εκβιαστικά και φοβικά διλήμματα που του θέτουν”, τόνισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, αφού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, στο Γκύζη, ενώ ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης, να σταματήσουν τις συζητήσεις για τις εκλογές, που “αναπαράγουν τον εκβιασμό των εκλογών”.

Γ. Καρατζαφέρης : “Αύριο θα είναι μία νέα ημέρα για την μεταπολίτευση”
“Ψηφίζουμε κατά συνείδηση και δεν πιεζόμαστε από φοβικά, εκβιαστικά διλήμματα”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Θεσσαλονίκη.
Ακόμα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι “περισσότεροι είναι αυτοί που επενδύουν στο σεβασμό και την ελπίδα και λιγότεροι αυτοί που επενδύουν στο φόβο. Αύριο θα είναι μια νέα μέρα για την μεταπολίτευση”, υπογράμμισε.
“Είναι η μέρα των κρίσιμων εκλογών. Σήμερα στις κάλπες προσέρχονται οι Έλληνες, που σκεφτόμαστε ελεύθερα, πρέπει να σκεφτούμε πόσοι Έλληνες ψηφίζουμε κατά συνείδηση και πόσοι προσερχόμαστε στις κάλπες χωρίς φοβικά και εκβιαστικά κίνητρα. Οι περισσότεροι άλλωστε επενδύουν στο σεβασμό και την ελπίδα και όχι στις απειλές. Ψηφίζουμε για μία νέα ημέρα για την μεταπολίτευση”, τόνισε ο ίδιος.

Αλ. Τσίπρας : “Η κάλπη θα αναδείξει πολιτικούς σχηματισμούς “της νέας μεταπολίτευσης”
Ο ελληνικός λαός έχει μια ευκαιρία, ιστορική ευκαιρία, να αποδοκιμάσει στην κάλπη, την πολιτική της χρεοκοπίας και του μνημονίου που έφερε τη χώρα σε αυτήν τη θέση”, δήλωσε ο κ. Τσίπρας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στην Άνω Κυψέλη.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι η κάλπη θα αναδείξει πολιτικούς σχηματισμούς “του νέου πολιτικού σκηνικού της νέας μεταπολίτευσης

Φ. Κουβέλης : “Η κάλπη της αυτοδιοίκησης θα νικήσει απόψε”
Την ανάδειξη μιας ισχυρής αυτοδιοίκησης, με κοινωνικά χαρακτηριστικά κι αλληλεγγύη προς τους πολίτες, απαλλαγμένη από τα βάρη του Μνημονίου, ζήτησε ο Φ. Κουβέλης, την Κυριακή.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, που ψήφισε στο Γκύζη, εξέφρασε τις ελπίδες του ότι η κάλπη της τοπικής αυτοδιοίκησης θα νικήσει απόψε και προσέθεσε :
“Οι πολίτες πρέπει να αναδείξουν μία ισχυρή πολιτική δύναμη σήμερα, μία τοπική αυτοδιοίκηση με κοινωνικά χαρακτηριστικά, αλληλέγγυα στους πολίτες και απαλλαγμένη από τα ασφυκτικά βάρη του μνημονίου”. 

cosmo.gr

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek