Διαφημίσεις

Ρωσία: οι κοσμοναύτες του Σαλιούτ 7 είδαν ”7 αγγέλους” στο διάστημα!!! το Top Secret έγγραφο πρόσφατα ήρθε στο φως, αποκαλύπτει μεταξύ του πληρώματος των ρώσικων κοσμοναυτών στο διαστημικό σταθμό σαλιούτ 7 είδαν ορισμένα αγγελικά όντα!!

Μια αξέχαστη εμπειρία και η κόπωση και το άγχος τους που είχαν υποστεί! να είναι οι μόνοι στο χώρο για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να είναι ένας λόγος για να είχαν παραισθήσεις’ αλλά οι Ρώσοι κοσμοναύτες επί του Σαλιούτ 7, μαζί είδαν πραγματικά κάτι μυστηριώδες, θαυμάσιο δεν θα το ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους. Αυτή η ιστορία δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική!!

Ήταν 12 Ιούλη του 1984, ο Ρώσος κοσμοναύτης επέβαινε στην Σοβιετική Σαλιούτ 7 στο διαστημικό σταθμό, και ήταν στο διάστημα για 155 ημέρες.

Αυτή ήταν και η ημέρα κατά την οποία η ομάδα είδε τα περίεργα φώτα και την εμφάνιση απο μυστηριώδη όντα.

Σύμφωνα με τον διοικητή Oleg Atkov και οι κοσμοναύτες Βλαντιμίρ Σολοβιόφ και Leonid Kizim, ο διαστημικός σταθμός ήταν εντελώς βυθισμένος σε ένα ελαφρύ και ισχυρό ταυτόχρονα γοητευτικό, λαμπερό πορτοκαλί χρώμα!

Αυτό το φως φαινόταν να προέρχεται από έξω από το διαστημικό σταθμό και θα μπορούσαν να διακρίνουν ένα αποτέλεσμα σαν αιμορραγία μέσα από έναν τοίχο εντελώς αδιαφανή!! από Επτά αγγέλους ανθρωποειδές!! Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, το πορτοκαλί φως ήταν τόσο έντονο που τύφλωσε το πλήρωμα και τον καθένα από αυτούς.. Όταν ξαφνικά είδαν στην πόρτα μια φωτεινή πηγή φωτός .. και αυτό ήταν μια παράξενη επίδραση, σαν να υπήρχε μια έκρηξη αυτού του φωτός του πορτοκαλί!! και μέσα εκεί ήταν σαν τα πρόσωπα των περίπου επτά μυστηριωδών όντων!!

http://www.segnidalcielo.it/wp-content/uploads/2013/03/na4OD.jpgΟι κοσμοναύτες ήξεραν κάθε σπιθαμή του Σαλιούτ 7 και ήξεραν επίσης αν ήταν μια πυρκαγιά! αλλά ό,τι έβλεπε το πλήρωμα (ήταν ένα ακατανόητο φαινόμενο) ένα πορτοκαλί φως, και να αναδύονται μυστηριώδεις παρουσίες στο χώρο.

Όλοι οι κοσμοναύτες είχαν αναφέρει ότι είδαν τα πρόσωπα των επτά αγγέλων που κυμαινόταν λίγο έξω από το διαστημικό σταθμό. Στη συνέχεια, επιβεβαίωσαν μέσω του κεντρικού ελέγχου χώρου, με την αιτιολογία, ότι αυτά τα όντα ήταν εξωγήινα στην εμφάνιση, είχαν φτερά και φωτοστέφανα γύρω από το φως!!

Αυτά τα όντα ήταν κοντά στο Διαστημικό Σταθμό Σαλιούτ 7 για περίπου 10 λεπτά, πριν εξαφανιστούν στο λεπτό αέρα. Ηταν 167 ημέρα, που το πλήρωμα ενώθηκε αργότερα με μια άλλη ομάδα από τρεις κοσμοναύτες που επέβαιναν στο Soyuz T-12 στο διαστημικό σκάφος, και ήταν: Svetlana Savitskaya, Igor Volk, και Vladimir Dzhanibekov.

Λίγο μετά την είσοδο στον σταθμό Σαλιούτ 7, όταν και πάλι άρχισε να βυθίζεται σε μια ζεστή πορτοκαλί λάμψη!!

Στη συνέχεια, όλοι οι αστροναύτες κοίταξαν έξω από την πόρτα και για άλλη μια φορά, είδαν τα αγγελικά όντα!! (Οι κοσμοναύτες είχαν επίσης αναφέρει ότι τα μεγέθη αυτών των αγγελικών όντων φωτός ήταν τόσο μεγάλα όσο ένα εμπορικό τζετ!!!) Αυτό το περιστατικό τέθηκε υπό την κάλυψη ως άκρως απόρρητο!! εκ μέρους της «Πρώην Σοβιετικής Ένωσης απείλησαν το πλήρωμα τους προειδοποίησαν για την ίδια τούς την ζώη!! να αποφύγουν το δημόσιο τομέα της θεαματικής τους εμπειρία!!… Η τελευταία δήλωση απο τους κοσμοναύτες δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική!!

Όλοι ανέφεραν ότι είδαν “τους αγγέλους” Οι αρχές αρνήθηκαν και απόρριψαν το περιστατικό! δικαιολογούν ως υπερβολική κόπωση που οφείλεται σε μια εκτεταμένη παραμονή στο διάστημα.

Αλλά δεν ήταν μόνο ένας κοσμοναύτης που είδε τους αγγέλους στο χώρο, (όλη η ομάδα τους είχε δει) Μετά από αυτό το παράξενο περιστατικό, το πλήρωμα συνέχισε να παραμείνει στο διαστημικό σταθμό σπάζοντας το ρεκόρ παραμονής των 237 ημερών πριν από την εγκατάλειψη.

1 greek

http://wwwaporrito.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Οι κοσμοναύτες του Σαλιούτ 7 είδαν ”7 αγγέλους” στο διάστημα!!!”
  1. και που είναι το περίεργο…?..Κοσμοναύτης μας είπε όταν τον ρωτήσαμε για την ζωή από άλλους κόσμους, "ότι είναι πολύ εγωιστικό, να πιστεύουμε ότι είμαστε μόνοι μας στον ΚΟΣΜΟ-αυτό μου επιτρέπεται να πώ"….Περίεργα πάνω από Ρωσσία Καζακστάν, έχουμε πετύχει αρκετά, NLO's όπως τα λένε εκεί, γιατί μας φαίνεται περίεργο….???

  2. να μην απορρίπτουμε και τους αποστάτες, πλιαδιους, βριλ, κρονιους ανδρομεδιους που κάνουν έτσι και αλλιώς παιχνίδια του μυαλού και μπορούν να υπάρξουν μέχρι και την 4-5 διάσταση… εμείς ζούμε στην πρώτη και όταν "πεθαίνουμε" πάμε στην δεύτερη.
    Το οτι προβάλετε ο σιωνισμός μέσα από την όλη φάση (κινεζικοί δαίμονες και δράκοι, από εκεί πηγάζει ο σιωνισμός), το "τριαδικό" που συμπίπτει με τα 3 πρόσωπα της δρακονιανης σελήνης και τον ιερό αριθμό μασόνων και ότι άλλο έχουν φτιάξει.. (ιλουμινατε, κτλ)… Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να μην έχω αμφιβολίες και να το απορρίψω. Δυστυχώς, όλα συμπίπτουν εκεί και εγώ ποτέ δεν ακολουθουσα εγκληματίες αποστάτες.
    Μέχρι ωσότου απόδειξης του αντιθέτου, όταν έρθουν και οι "άλλοι" τα λέμε. Στόλος Ζευς, Απόλλωνας, Αργος, κτλ. Εγώ είμαι Έλληνας.

  3. 6.55 ΟΤΑΝ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΡΑΦΤΩ ΡΕ ΣΥ . ΜΗΝ ΜΕ ΒΡΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΝΑ ΝΑΙ . ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *