Διαφημίσεις

Προχθές (Τρίτη) στις ΗΠΑ βγήκε μια απόφαση που ίσως να είναι το πρώτο βήμα σε μια σειρά από γεγονότα που θα οδηγήσουν στην εποπτεία της Ιερουσαλήμ από τον ΟΗΕ.

Αντισυνταγματικός κρίθηκε ο νόμος του 2002 στις ΗΠΑ που απαιτούσε το State departement να καταγράφεται ως τόπος γέννησης το Ισραήλ σε όσους είχαν γεννηθεί στην Ιερουσαλήμ.

Με απόφαση του ομοσπονδιακού εφετείου των ΗΠΑ που πάρθηκε την Τρίτη, έκρινε πως οι Αμερικανοί πολίτες που έχουν γεννηθεί στην Ιερουσαλήμ, θα αναγράφεται ως τόπος γέννησης η Ιερουσαλήμ και όχι το Ισραήλ.

Σας είχα πει τότε με τα γεγονότα της Λιβύης, ότι έρχεται η σειρά του Ισραήλ και ότι τα Ιεροσόλυμα θα δοθούν στην εποπτεία του ΟΗΕ και ο νατοϊκός στρατός θα πάρει ακόμη και δια της βίας την περιοχή.

Ακούγεται περίεργο αφού όλοι έμαθαν να λένε ότι οι Εβραίοι κάνουν κουμάντο, αλλά με σαφήνεια είπε ο Χριστός ότι “θα σας δείξω την συναγωγή του σατανά, μέσα στην οποία θα είναι όλοι εκείνοι που θα λεέν ότι είναι Εβραίοι και δεν θα είναι”.

Να λοιπόν που επίσημα και με δικαστική απόφαση, τα Ιεροσόλυμα για τις ΗΠΑ δεν ανήκουν στο Ισραήλ.

Την υπόθεση είχε πάει στα δικαστήρια η οικογένεια του Menachem Binyamin Zivotofsky, 10 ετών που πήγαν να του βγάλουν διαβατήριο και έβαλαν τόπος γέννησης Ιεροσόλυμα Ισραήλ, και το αμερικανικό κράτος το διόρθωσε σε σκέτο Ιεροσόλυμα καιόχι Ισραήλ,επειδή τα Ιεροσόλυμα δεν θεωρούνται μέρος του Ισραήλ.

Μα… θα πει κανείς, δεν κάνουν κουμάντο οι “Εβραίοι”;

Να λοιπόν που δεν κάνουν κουμάντο οι Εβραίοι, αλλά άλλοι, που είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι ζουν ανάμεσά μας.

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Οι Η.Π.Α. λένε ότι τα Ιεροσόλυμα δεν ανήκουν στο Ισραήλ”
  1. αλλά με σαφήνεια είπε ο Χριστός ότι "θα σας δείξω την συναγωγή του σατανά, μέσα στην οποία θα είναι όλοι εκείνοι που θα λεέν ότι είναι Εβραίοι και δεν θα είναι"…………που και ποτε τα ειπε αυτα ο Χριστος;σε πιο βιβλιο τα διαβασατε;

  2. LIAKO GIATI XAIDEUEIS TOUS EURAIOUS??MHPWS SE GUROFERNOUN EKEI STIS STOES STH SALONIKH???ALOI KANOUN KOYMANTO ALLA OI EURAIOI EINAI UPOTELEIS TOUS!!DEN SUMFWNEIS???

  3. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ:ΓΚΟΥΝΤ ΝΑΙΤ ΕΝΤ ΚΙΠ ΣΛΙΠΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΣΑΣ….ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  4. Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ , ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΛΠ . ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ . ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ . ΜΗΝ ΑΝΑΛΛΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ .

  5. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΟ Ο Ο.Η.Ε ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΝΑΟΣ ..ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ

  6. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΙΟΥΔΑΙΟΙ Ή ΤΖΙΟΥΝΤΑΙΟΙ Ή ΤΖΕΗΝΤΑΙΟΙ (ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΖΕΗΝΤ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΟΥ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ (ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΧΟΝΓΚ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΤΖΕΗΝΤ Ή ΤΖΕΝΤΑΪ Ή ΣΕΝΤΑΪ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ -ΔΡΑΚΟΔΟΥΛΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΚΡΙΝΑΕΤΩΝ, ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ "ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ" , ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ – ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΑΙΤΙΑΣ ΠΟΛΩΣΕΩΣ ΙΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΣΑΓΚΑΗΣ (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek