17:58 - 14/02/2015

ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΛΑΜΨΕΙΣ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΩΝ;

Μία μερίδα επιστημόνων από το 2007 μελετούν μυστήριες λάμψεις ραδιοκυμάτων που μπορεί να προέρχονται από μαύρες τρύπες, άστρα νετρονίων ή ακόμα και από κάποιον εξωγήινο πολιτισμό. Πρόκειται για αστραπιαίες λάμψεις που διαρκούν μόνο χιλιοστά του δευτερολέπτου και προέρχονται από άγνωστες πηγές στο σύμπαν που εκπέμπουν τόση ενέργεια όση ο ήλιος μέσα σε μια μέρα.

“Είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του σύμπαντος. Μέχρι τώρα οι αστρονόμοι δεν ήταν σε θέση να καταγράψουν ένα από αυτά τα γεγονότα σε πραγματικό χρόνο”, σημείωσε ο αναπληρωτής διευθυντής του Carnegie Observatories John Mulchaey.

Οι εκλάμψεις που παρατηρήθηκαν πρόσφατα προέρχονται από φαινόμενο που έλαβε χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία των επιστημόνων, σε απόσταση 5,5 δισεκατομμυρίων ετών φωτός και είναι η πρώτη φορά που καταγράφηκαν σε πραγματικό χρόνο, όπως δήλωσε και η Emily Petroff, υποψήφια διδάκτωρ στο Swinburne University of Technology στη Μελβούρνη. (Πηγή: Telegraph)

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    ΜΠΟΥΡΔΕΣ…ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΛΕΟΝ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΣΣΑΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…ΟΙ ΔΕ ΡΩΣΣΟΙ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΒΡΑΧΕΑ …ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΥΓ-1 . DRM ΚΑΙ DAB [ TA ΔΥΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ] ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΧΥ ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΒΑΤΤ [ ΧΙΛΛΙΕΣ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΕΣ ]…

    ΥΓ-2. ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΝΙΚ ΑΚΟΥΕΙ …..ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΡΙΞΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΚΟΝΤΡΟΛ…ΣΗΜΑ ΦΤΑΝΕΙ ΕΚΕΙ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΛΗ…ΕΤΟΙΜΟΣ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί