Διαφημίσεις
Μηνυμα προς τους Ελληνες (αποσπασμα από ανωτερη επικοινωνια )

Η ιστορια της γης , η ιστορια της συνειδητοτητας , η ιστορια του πνευματος της γης, σας εχει τοποθετησει σε μια ξεχωριστη και ιδαιτερη θεση.

Ειτε αυτό αρεσει στο συνολο της ανθρωποτητας ειτε όχι.
Δεχεστε το μεγαλυτερο πληγμα, όχι τυχαια.
Δεχεστε τους μεγαλυτερους κλυδωνισμους ανασφαλειας όχι τυχαια.
Οι μεγαλες πνευματικες δυναμεις που διδονται , δεν διδονται τυχαια.
Η Ελλαδα και οι Ελληνες ειχαν παντα από την αρχη του χρονου των ενσαρκωσεων των ψυχων, ελκυαν ψυχες ταγμενες στην προασπιση της ελευθεριας .
Οι ελληνες μπορει να μην πεθανετε για την αληθεια , αλλα θα θυσιασετε την ανθρωπινη βιολογια στο ονομα της ελευθεριας.

Καποτε αποφασισμενοι ελληνες δηλωναν « η ταν η επι τας» , δεν θα δεχτουμε κατι ενδιαμεσο.

Ζειτε εσεις την κριση πιο εντονα, γιατι εσας ο Θεος υπολογιζει να διαλεξετε το σωστο.

Το ότι «η θα μεινετε ορθιοι η θα φυγετε».

Εσεις εχετε τη δυναμη την ψυχικη ν’αλλαξετε την ροη στο γηινο πεδιο.

Δεν το λεμε αυτό για να σας διακρινουμε ως εξαιρετικους , το λεμε γιατι είναι αληθεια.

Η ροη στο πεδιο της Ελλαδας είναι κομβος για την ροη της γης, αυτος είναι ο λογος που οι ψυχες που ερχονται σ’αυτό το σημειο εχουν μια αλογη ελευθερια στο φως.
Προτιματε την αναρχια, παρά μια κατασταση που φαινεται τακτοποιημενη η τακτικη και με ταξη, οπου η ελευθερια είναι πολύ μειωμενη.
Αυτο το οποιο συμβαινει αυτή την περιοδο στην Ελλαδα.σας αφορα προσωπικα , καθε ψυχη , κάθε Ελληνα.

Απευθυνεται στα πνευματικα γονιδια που εχετε μεσα σας, στην αγαπη σας να φερνετε ελευθερια, να ελευθερωνετε πραγματικοτητες , να ελευθερωνετε ψυχες , να ελευθερωνετε οντα, να ελευθερωνετε χωρες.

Δεν εισαστε τυχαια στο ματι του κυκλωνα, αν εσεις δεν κανετε το κλικ, αν εσεις δεν αποφασισετε το «ηταν η επι τας» και δεν το εννοησετε , τα πραγματα θα πανε πολύ δυσκολα.
Σε σας πεφτει ο κληρος.
Εσεις εχετε το μεγαλο ποσοστο της τελικης αποφασης.

Η κριση δεν διαλεξε εσας στην τυχη.

Δεν είναι τυχαιο αυτό που συμβαινει αυτή τη στιγμη στη χωρα σας, συμβαινει γιατι ειστε και οι μονοι που θα μπορουσατε να το διαχειριστειτε και να δωσετε την απαντηση που η πηγη περιμενει.
Η πηγη σας γνωριζει ποιοι εισαστε και οι ψυχες σας γνωριζουν ποιοι εισαστε.

Τρεις ευχες που ακουτε πριν ερθετε εδώ ( στη γη )
Βρειτε το κεντρο μεσα σας.
Βρειτε το ολον μεσα σας
Βρειτε την αληθεια μεσα σας



πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *