Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:31 - 21/03/2015

ΟΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι δύο Βασιλείς της ανομίας και ο Πολέμαρχος του Θεού, είναι το νέο βίντεο το οποίο δημιούργησε ο χρήστης του Youtube † Αwakener † .

Το 26 λεπτών περιεκτικό αλλά συνάμα και ουσιώδες βίντεο που ακολουθεί, προσφέρει ενα πακέτο γνώσεων γι αυτούς οι οποίοι αναζητούν την αλήθεια, που χωρίς όμως να φοβούνται να την αντικρίσουν κατάματα. Μια αλήθεια κρυμμένη πίσω από τον αόρατο μανδύα που περικλείει τον ψεύτικο κόσμο που ζούμε, ο οποίος διοικείται από τις αόρατες δυνάμεις του Κακού.

. Ποιοι είναι οι δυο Αντίχριστοι.

. Ποιό το σχέδιο του Σαμαέλ.

. Εχει πνευματικό πατέρα ο Διάβολος;

. Ποιός δημιούργησε την Αμερική κάνοντας την πανίσχυρη;

. Ποιά τα τρία επίγεια όργανα της Λευκής Αδελφότητας;

. Τι είναι η Εικόνα του Θηρίου.

. Ποιός όρισε την τεχνολογία που έχουμε σήμερα;

Και ποιό είναι εκείνο το υπερσύνθετο όν το οποίο έχει σαν κύρια αποστολή την κατάργηση του δικαιώματος του Σαμαέλ;

Αυτά και πολλά ακόμη στο απολαυστικό και αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί!!!

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Μαρτίου 2015

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (24)

  1. Ανώνυμος 03/21/2015 @ 7:35 ΜΜ

    ειπε ο † Αwakener †.
    ουγκ.

  2. Ανώνυμος 03/21/2015 @ 8:05 ΜΜ

    210 50 50 50……………..

  3. Ανώνυμος 03/21/2015 @ 8:32 ΜΜ

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ !!! ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕ , ΕΠΙΑΣΕ…

    • Ανώνυμος 03/22/2015 @ 10:28 ΠΜ

      ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ

  4. Ανώνυμος 03/21/2015 @ 10:48 ΜΜ

    ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΙΝΚ ΠΟΝΚ ΠΟΙΟ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ?

  5. Ανώνυμος 03/22/2015 @ 12:31 ΠΜ

    MΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!!!!!!

  6. Ανώνυμος 03/22/2015 @ 12:33 ΠΜ

    ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ † Αwakener †

  7. Ανώνυμος 03/22/2015 @ 9:46 ΠΜ

    Εχω πανω απο 20 βιβλια του Λιακοπουλου..
    Τρομερες ιδεες και απιστευτες αποκαλυψεις..
    Αλλα οπως παντα, ενα τεραστιο ψεμα κρυβεται πολυ καλητερα αναμεσα σε αρκετα μεγαλες αληθειες..
    Επισης οπως παντα.. Και με πολυ βολικο τροπο, ολα τα στοιχεια βασιζονται στα χαλκινα βιβλια, οπου για μια ακομα φορα οπως παντα δεν υπαρχουν πλεον στην κατοχη του για να τα επιβεβαιωσουμε..
    Ολα τελειωσαν, οταν μετα απο ενα σκαμο συνωμοσιακων βιβλιων Λιακοπουλου και μη, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ολα τα συννεφα διαλυθηκαν..
    Δοξα τον Παναγιο Τριαδικο Θεο..

  8. Ανώνυμος 03/22/2015 @ 10:17 ΠΜ

    O ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΝΕΦΕΛΗΜ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΙΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΗΔΥΤΟ ΤΗΝ ΧΙΛΙΕΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΖΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΚΡΩΝ.
    ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΝΟΣΗΡΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
    ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΝΩΧ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.
    ΕΞΑΛΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΨΥΧΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ.
    ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΤΟΥΤΟΥ.

    • Ανώνυμος 03/22/2015 @ 3:53 ΜΜ

      ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΗΧΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΓΑΜΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ".ΒΛΕΠΕ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ.

    • Ανώνυμος 03/22/2015 @ 6:30 ΜΜ

      Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ…
      ΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟΥΣ – ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ Ή ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΣΕΝΤΑΪ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.
      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ?
      ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ (ΚΑΙ ΨΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ Β' ΠΑΡΟΥΣΙΑ Η ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΘΕΙ (ΠΡΟΣ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ) ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΗΛ. ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΡΑ Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧ Ή ΕΛΟΧΙΜ ΣΕΝΤΑΪ (EL SHADDAI) ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΟΧ-ΑΛΛΑΧ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΕΝΩ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΓΥΝΗ (ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ) ΠΑΤΑ – ΕΔΡΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.

  9. Ανώνυμος 03/22/2015 @ 10:18 ΠΜ

    ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ Π….,
    ΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;;;
    ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.

  10. Ανώνυμος 03/22/2015 @ 10:21 ΠΜ

    Ο διάβολος κατέβηκε κάτω στο Χολαργό
    και πρόλαβε το Lada μου που ήτανε αργό
    χτυπάει το τζαμάκι απ’ την πλευρά του Μιθριδάτη
    που σαν τον είδε να πετά, του έφυγε το μάτι
    μια ώρα μας κυνήγαγε πάνω στη Μεσογείων
    κι απόψε θα γινόταν η νύχτα των οργίων
    το κέρατό του έβαλε επάνω στη στροφή
    και άρχισε να ομιλεί με σουβλερή φωνή

  11. Ανώνυμος 03/22/2015 @ 5:59 ΜΜ

    ΕΔΩ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ Ο ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ (ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ) ΩΣ "ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ" ΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ) ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ (ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ)

  12. Ανώνυμος 03/22/2015 @ 7:27 ΜΜ

    Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. Η Ο.Ε.Α. ΚΙΟΛΑΣ "ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ" ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ (Ή ΔΟΛΙΩΣ) ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΘΕΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ…! (ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΛΕΜΕ…). ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΚΑΡΛ ΡΩΣΣΕΛ ΠΕΡΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΩΣΤΑ….. ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ… ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ Ο.Ε.Α. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ, ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

  13. Ανώνυμος 03/22/2015 @ 9:21 ΜΜ

    ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ 9:27 ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΡΩΣΕΛ Ή Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ…ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. Η ΟΕΑ ΒΡΙΖΕΙ ΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΛΗ ΤΗΝ "ΑΓΙΑ" ΣΑΣ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ (ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΙΑΧΩΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΑΛΜΟ ΑΛΛΗΛΟΥΓΙΑΧ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ ΩΣ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΟΧΙΜ ΕΛΟΧ ΑΛΛΑΧ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ…(ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΙ ΣΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ)
    ΟΜΟΙΩΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ Η ΓΥΝΗ(ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ) ΠΑΤΑ – ΕΔΡΑΖΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.
    ΟΜΟΙΩΣ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ Β'ΠΑΡΟΥΣΙΑ Η ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ (ΑΝΤΑΝΑΙΡΕΘΕΙ) ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΗΛ. ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΙΑΧΩΒΑ Ή ΕΛ ΣΕΝΤΑΪ, ΑΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛ ΣΕΝΤΑΪ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΕΛΗΝΗ.
    ΟΜΟΙΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΛΗΣΕΩΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛ ΣΕΝΤΑΪ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!!
    ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΝΟΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ..
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΜΙΓΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΝΤΟΓΟΝΙΚΩΝ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΚΟΣΜΟΛΟΓΩΝ (ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ) ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:
    1) ΥΛΗ
    2) ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΥΛΗ
    3) ΑΝΤΙ-ΥΛΗ
    —-
    1) ΑΡΣΕΝΙΚΟ
    2) ΘΗΛΥΚΟ
    3) ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ
    ——–ΚΛΠ

  14. Ανώνυμος 03/23/2015 @ 5:06 ΠΜ

    ΦΙΛΕ @11:21, ΕΧΕΤΕ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΘΕ. Ο ΙΑΧΩΒΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΕΟΜΑΧΟΙ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΩΖΟΥΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΩΣ Η ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΔΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ. ΤΕΛΟΣ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΘΥΒΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

  15. Ανώνυμος 03/23/2015 @ 3:08 ΜΜ

    ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ 7:06 , ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΙΑΧΩΒΑ Ή ΕΛΟΧΙΜ ΣΕΝΤΑΪ Ή EL SHADDAI ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ:

    ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΔΟΞΑΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΙΑΧΩΒΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΨΑΛΜΟ ΑΛΛΗΛΟΥΓΙΑΧ = ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΙΗΣΟΥΣ Η ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΧΟΣΟΥΑ = Ο ΙΑΧΩΒΑ (ΓΙΑΧ) ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ

    ΤΡΙΤΟΝ ΟΤΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΤΑΥΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ 100% ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛΑ.

    ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
    http://perseysteam.blogspot.gr/2012/02/blog-post_25.html

    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΣ ΟΝΤΩΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ "ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΜΩΡΑΝΘΗΣΑΝ" ΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΤΑΡΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ!!!

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΨΕΥΔΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΕ ΤΗ ΡΗΣΗ "ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ", ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΑΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ….

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ….ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ…

  16. Ανώνυμος 03/23/2015 @ 4:12 ΜΜ

    Δεν υπάρχει θεομάχος, απλά γιαχβεδορθοδοξομάχος!

  17. Ανώνυμος 03/23/2015 @ 7:57 ΜΜ

    ΦΙΛΕ @5:08 μ.μ., ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΕΤΑΙ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΥΜΝΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ (ΠΑΤΗΡ-ΥΙΟΣ-ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ), ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ. ΠΡΩΤΟΝ ΑΥΤΟ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΟ, ΚΑΘΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Μ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΤΡΙΤΟΝ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΤΕΤΑΡΤΟΝ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΛΔ., ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΒΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΩΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΕΔΩ ΠΕΡΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΩΝ: ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΡΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ http://www.apologitis.com/gr/ancient/anathemata.htm

    ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΚΛΠ… http://www.oodegr.co/oode/epistimi/xrist_epist1.htm

    …. ΚΑΙ ΠΕΡΙ "ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ": ΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΘΕΪΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ" http://oodegr.co/oode/a8eismos/paralog/ortholog1.htm

    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΕΔΩ: http://oodegr.co/neopaganismos/index.htm

    ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: http://oodegr.co/oode/dogma/dogma.htm

  18. Ανώνυμος 03/24/2015 @ 12:03 ΠΜ

    ΠΑΡΑΝΟΙΑ: Η Κυριακή της Ορθοδοξίας και οι 7 αναθεματισμοί κατά των Ελλήνων. ΕΛΛΗΝΕΣ; ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ..
    http://isxys.blogspot.com/2012/03/7.html

    ΣΧΕΤΙΚΑ:
    http://erinya-hellenica.blogspot.com/2008/03/blog-post_16.html
    http://press-gr.blogspot.com/2008/01/blog-post_2826.html
    http://diagoras.wordpress.com/2009/03/08/aphorisms/
    http://www.gargalianoi.com/2011/03/13/

    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΜΑΣ
    Αναθεματισμούς και ύβρεις κατά των Αρχαίων Ελλήνων συναντούμε εκτός στην Κυριακή της ορθοδοξίας και στην παρακλητική, και στους χαιρετισμούς. Οι ύβρεις επαναλαμβάνονται. Μερικά αποσπάσματα:

    Ρήτορας πολυφθόγγους ως ιχθύας αφώνους,…..
    Χαίρε φιλοσόφους ασόφους δεικνύουσα,
    Χαίρε τεχνολόγους αλόγους ελέγχουσα.
    Χαίρε ότι εμωράνθησαν οι δεινοί συζητηταί.
    Χαίρε ότι εμαράνθησαν οι των μύθων ποιηταί.
    Χαίρε των Αθηναίων τας πλοκάς διασπώσα.
    Χαίρε της απάτης την πλάνην πατήσασα.
    Χαίρε των ειδώλων τον δόλον ελέγξασα.
    Χαίρε σοφών υπερβαίνουσα γνώσην.

    Λάμψας εν τη Αιγύπτω φωτισμόν αληθείας, εδίωξας του ψεύδους το σκότος, τα γαρ είδωλα ταύτης, Σωτήρ, μη ενεγκαντά σου την ισχύν πέπτωκεν.

    Με την τελευταία παράγραφο εξυμνούνται τα εγκλήματά τους στην Αίγυπτο δηλαδή η κατακρεούργηση της φιλοσόφου Υπατίας, η κατεδάφιση του Σεραπείου ναού και το κάψιμο της βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας, με ηθικούς αυτουργούς τους πατριάρχες «άγιο» Κύριλλο και Θεόφιλο. Αλλά υπάρχουν και διάσπαρτα λόγια «αγάπης» προς τον Ελληνισμό, σε όλη την διάρκεια του έτους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*